Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af KriminalisLFC
Synes heller ikke den så så grim ud, som han vil gøre den til, Hasse.
YNWA
Skrevet af Fribytter
Frimann var vist bare lidt småforelsket i Hoffenheim.

Men fint resultat alt taget i betragtning.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Smör40
Var det ikke også Grujic der kom ind og få minutter efter fik rødt for en håbløs tackling sidste sæson? Jeg ka nu ellers godt lide ham og hvis han kan styre det der så ku han nemt starte fremfor Wijnaldum.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af jho
For fanden TAA! Spil nu bold i stedet! Han var jo en meter på den rigtige side, så om du så render og vinker resten af ugen, kommer linjedommeren jo aldrig i tvivl!
Skrevet af AHUJ
Fint. Elendig første halvleg, OK anden halvleg, godt udgangspunkt. Er dog hele tiden på grænsen til et mindre anfald, fik et par stykker undervejs, hvor nogle spillere blev svinet til. Dommeren fik også en med på vejen for at stoppe spillet, hvor der ellers var en kæmpe fordel. Dommeren dumper nærmest alene på den.

Det hjalp på midtbanen, at Milner kom ind og fik gang i presspillet.

YNWA
Skrevet af andib
Sejren kunne egentlig godt have endt med at blive større, men Hoffenheim kunne også godt have udlignet til sidst, så alt i alt tilfredsstillende og burde kunne afgøre det hjemme på Anfield.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Fribytter
Det var da bare en blokering. Slet ikke en svinestreg fra tv-vinklerne. Jeg tror heller ikke, at Grujic laver frispark kort forinden. Han spiller i hvert fald også bolden. Men han har da temperament.

Hoffenheims første hjemmebanenederlag siden maj 2016.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Stef-LFC
Elendigt forsvar. Ligegyldig midtbane. Mané er fandeme god. Firmino var også fin, og jeg tror, vi har meget mere i vente fra Salah. Fedt med et lækkert mål af TAA i CL-debuten, men skidt af ham ved deres mål. Kan dog godt se nogenlunde gennem fingre med det, da han stadig har meget at lære og alligevel var en af vores bedste.
Moreno og Lovren skal ikke være startere i den her klub.
Skrevet af YNWA"96"
Puha det holdt hårdt, vi havde i den grad marginalerne på vores side idag. Men vi kommer afsted med et mere en godkendt resultat. Vi mangler i den grad Coutinho på midtbanen, til at skabe noget ro. 1.halvleg var virkelig noget rod, vi smider den væk hele tiden når Gini - Can og Hendo bliver presset, 2.halvleg blev det bedre men der var osse mere plads at spille på. Mane var outstanding idag, rusten har han hurtig fået børstet af sig. TTA laver indimellem nogle fejl, men han vil bare blive bedre og bedre jo flere kampe han får, kæmpe talent og helt sikkert en spiller der kan udvikle sig til at blive en af de bedste HB i PL.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AlstrupLFC
Er der slet intet nyt ang. en ny forsvarsspiller? Jeg bliver nervøs ved tanken om, at Lovren skal spille som førstevalg nede i forsvaret. Han spiller jo hovedløst ringe og er så tæt på, gang på gang, at koste os et mål.
Jeg håber, at grunden til, at der er så stille lige pt. angående indkøb, er, at Klopp og FSG venter og ser, hvordan det ser ud med CHL i næste sæson. Måske fordi at deres targets kræver CHL-fodbold. Who knows. Et eller andet skal der i hvert fald ske, for det her holder ikke.
Skrevet af Paz
En 3-5 sejr havde da ikke været et uretfærdigt resultat. Så på den måde en godkendt indsats. Det egentlige resultat ligeledes godkendt.

Er dog enig i at hverken forsvar eller midtbane imponerer. Der mangler noget klasse.

Håber og tror at det bliver bedre på Anfield. Det var heller ikke mange udebane-kampe vi imponerede i, i vores Europa League kampagne forrige sæson.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
TAA er nu kun én scoring fra at have lavet ligeså mange CL mål som Everton.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Lynild
Og det er fandme vigtigt Tommy!
Skrevet af Fribytter
Dortmund og Leipzig fik uafgjort imod Hoffenheim på Rhein-Neckar Arena. Bayern München tabte. Hoffenheim har god højde og er stærke på dødbolde - noget, Liverpool normalt har problemer med at håndtere. Hoffenheim var sammen med Bayer München og Dortmund ubesejret på hjemmebane sidste sæson.

Coutinho har lige indgivet transfer request og er i øvrigt skadet. Lallana og Clyne er også skadede. I weekenden gik holdet glip af to point i overtiden. Efter en dødbold.

Hoffenheim var en stor fed klam bananskræl, som bare lå og ventede på Liverpool. Og er det måske stadig, når de gæster Anfield.

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Det er en sindssyg vigtig sejr!
Skrevet af 6116
Har han indgivet endnu en request?
Skrevet af Petersea
Fint resultat, men hvis ikke der bliver rettet op defensivt, bliver det endnu en "middelmådig" sæson med alt for mange dumme pointtab ( Se Watford) som resulterer i en placering uden for top 3 og en exit senest i CL gruppespillet.
Esbjerg fb Liverpool FC
Skrevet af Fribytter
@ 6116

Nej, men jeg tror stadig, at det påvirker holdkammeraterne.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af bendixboogie
Et godkendt resultat på en svær udebane. Havde på forhånd gerne solgt den til 1-2.

I særdeleshed når man har set kampforløbet, kan vi godt tilfreds med resultatet. Hoffenheim viste sig som en rigtig stærk modstander, der med lidt mere held og skarphed kunne have scoret en del mere end det ene mål.

Jeg var klar til at give TAA MotM indtil deres mål. Han kom godt nok til at se uheldig ud, da han stopper med at spille og står og vinker en offside som ikke var der.
Det bliver i stedet Mane som var en evig kilde til uro, og nærmest efter behov satte deres forsvarere.

I øvrigt fedt at se Milner med et godt indhop på midtbanen.

Jeg ved godt at vores forsvar, med rette, får mange hug, men de bliver i en del situationer solgt af midtbanen, som virker mærkeligt uafstemt, taget i betragtning af at de har spillet sammen længe og burde kende hinanden.
Måske er det kombinationen Hende, Gini og Can der ikke er god, eller også er det fordi Hendo har været væk så længe at det er som at starte på ny, men det virker også til at de enkeltvis ikke helt er oppe i gear.
Der mangler i hvert fald noget bevægelse og dynamik.
Skrevet af 6116
Til TAAs forsvar vil jeg alligevel sige at angriberen var offside, havde Lovren blot holdt samme linje som resten af forsvaret. Hans fejl var at stole for meget på forsvaret. Jeg vil alligevel sige at MOtM er enten Mane eller TAA. God kamp af Matip, Milner, Salah og især Mignolet.
Sjovt hvad vi kan klare med et halvt hold af spillere som kan præstere, selvom Hoffenheim nok var uskarpe men det samme kan siges om Liverpool.
Solanke gjorde det også godt og brugte sin højde og styrke godt hvor Mignolet havde en spiller at sigte efter på målspark.
Salah skal lære at afslutte bedre. Hans spillestil og hastighed gør at han kommer frem til chancer som de færreste vil komme frem til.
I øvrigt lækker angreb til sidst hvor Mane og Salah spiller til hinanden og Mane ender med at få en god chance.
Milner spillede sig også lige i start-11eren.


Jeg håber bare virkelig at der bliver hentet en klasse midtbanespiller og man kan holde på Coutinho samtidig. (Jeg snakker ikke om forsvaret for det er en selvfølge at der SKAL hentes ind til Lovrens plads)
annonce
0