Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
Ja, det er sjældent, at agentbureauet breaker den slags.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Benzo
Jeg er på ingen måde fan af den handel hvis den bliver en realitet, 35mil vil bringe ham op i nærheden af Salah og Mané ift indkøbspris, 2 spillere han rent kvalitetsmæssigt på ingen måde kan sammenlignes med.
FCM Liverpool
Skrevet af Brætmand
Tillykke med Ox.

Han skal nok blive god for jer.

Jeg må som Chelsea fan ærgre mig over han vælger Liverpool fremfor Chelsea fordi han gerne vil spille centralt og som sagt tidligere, ser jeg ikke hans vej til den plads nemmere hos Liverpool.

Desuden har jeg, efter lidt tænketid, kommet frem til det at jeg personligt har det lidt stramt med en spiller som fravælger en klub fordi han vil spille en position. Sådanne spillere ønsker jeg ikke at se i min klub. Man spiller der hvor man hjælper holdet bedst muligt og sådan en krukket holdning kommer man sjældent langt med.

Men havde alligevel håbet han havde valgt Chelsea og gad spille wingback.

Skrevet af YNWA"96"
Ja den sku være god nok nu med Oxen, pris £35M - lægetjek på ST.George´s Park !
3 tilbage nu - VvD - Lemar og Coutinho skal blive i klubben...-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af flotfyr_17
Jeg sidder nu alligevel med en noget lunken fornemmelse. Med de stærke rygter vedr. Lemar, så havde jeg godt nok håber på, at han kom til klubben.

Det kunne være fedt at blive positivt overrasket mht. Ox.
Liverpool
Skrevet af medc
Synes også det er for meget at betale for en spiller med 1 år tilbage uden intention om at forlænge.

Han er da fin som breddespiller, men synes der mangler slutprodukt, hvis han skal bruges på kanten, mens jeg ikke synes han har imponeret på midten for Arsenal i de kampe jeg har set.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af flotfyr_17
YNWA96

Tror du ikke vi skal glemme alt om Lemar nu? Han bliver vel kun hentet, hvis Coutinho smutter. Og det gør Cou højst sandsynligt ikke.
Liverpool
Skrevet af YNWA95
@Brætmand

Det hjælper nok at han er Liverpool fan :-)
Skrevet af YNWA81!
Både Joyce og Pearce melder at SOV skal gennemgå medical i aften.

Havde ærligt talt håbet på Lemar...
\"The trouble with you, son, is that your brains are all in your head and not in your feet\" - Shankly
Skrevet af chri-liverpool
Anfield HQ‏Verified account
@AnfieldHQ
Follow
More
Liverpool are continuing negotiations with Monaco over a deal in excess of £70m inclusive of add-ons for Thomas Lemar. (@MelissaReddy_)
Skrevet af AlstrupLFC
Oxlade-Chamberlain proving that once you´ve played for Southampton you will still end up at Liverpool somehow.

There is no escape.

- haha
Skrevet af Fribytter
Ifølge journalister forhandles der stadig om Lemar. Meldingerne er dels gået på, at det enten blev Chambo eller Lemar ,og dels på, at klubben ikke troede, at der var tid nok til at slutføre en handel med Lemar. Men hvor intet vover, intet vinder.

Jeg synes ikke rigtig, at man kan bruge sidste sommers priser som en rettesnor. Og Roma var jo presset til et salg. Hvad der virkede som en lidt høj pris for Salah, har vist sig at være en ganske ok pris.

Hvis prisen er endt på £35 mio. i stedet for de £40 mio., Chelsea ville betale, så er det nu ganske ok landet her til sidst i vinduet. Meldingerne gik jo på, Arsenal ikke ville sælge til Liverpool, da man mente, at Liverpool var lettere at hente end Chelsea, og uanset hvad man mener om Chambo, så er det i en eller anden grad en svækkelse af Arsenal (med mindre Wenger hiver en kanin op af hatten her til sidst). Den slags koster. Og så er han englænder, Home-grown, PL-proven, og hvad man ellers klistrer på af mærkater. Jeg vil ikke kalde det en god pris, men der er nogle åbenlyse faktorer, der presser prisen opad.

@ Brætmand

Det er da en del af enhver handel, at man drøfter rollen på holdet, spillestil, spilminutter osv..

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af KriminalisLFC
Det er også værd at huske på, at spillere ikke skifter transferfrit mellem engelske klubber ved kontrakt udløb. Vi betalte jo også en mindre sum for Solanke ved hans kontraktudløb, og det havde sikkert været en del højere med Ox. Så i dagens marked er det efter min mening en udmærket pris, når det er fra en konkurrent han hentes plus de faktorer som Fribytter nævner. Klopp har sikkert en plan med ham på den centrale midt, men han bliver vel også første backup til en kant, hvis Mané eller Salah skal have et hvil eller lignende. Alt i alt synes jeg det er en rigtig god tilgang.
YNWA
Skrevet af YNWA"96"
@Flotfyr
Jeg ser osse gerne Lemar i klubben, men realistisk så kan man jo godt forstå Monaco ikke vil sælge så sent i vinduet, med alle de spillere de har solgt. Så den handel har de fleste jo nok været meget skeptiske om kunne lykkedes her på falderebet af deadline.
Som sagt ser jeg denne handel som et supplement til truppen, jeg ser ikke umiddelbart Oxen kunne gå ind i startelleveren når vi stiller i stærkeste opstilling. Men med alle de kampe vi har i denne sæson, så er det jo en ganske habil signing vi forhåbentlig har lavet. Engelske landsholdspillere har jeg altid været vild med at have i LFC ( ja jeg ved det, jeg er romantiker )...-:) !!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Brætmand
Fribytter

Ja så absolut, men Ox vil kun spille centralt, åbenbart. Det tror jeg bare ikke han har større chance for i Liverpool. For mig at se skal en spiller ikke bestemme hvilken position de skal spille. Så skal man have en spiller der går og er sur fordi han skal spille wingback - som ovenikøbet er der han har præsteret bedst? Det holder ikke.
Skrevet af Fribytter
Mon ikke han også tager til takke med en kant i ny og næ? Han gider bare ikke spille wingback. Det kan jeg altså ikke se forkælelsen i. Han nægtede ikke at spille det i Arsenal. Han gider bare ikke til en klub, hvor han primært skal spille det.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Stef-LFC
Jeg er lidt lunken ved Oxen. For mig er han meget en hurtigere, men dårligere utility spiller, som kan smides ind på mange pladser, men som ikke excellerer på nogen bestemt.
Man kan dog håve, at han er en spiller Klopp vil kunne forme, han er jo ret glad for den type.

EDIT:
Må dog sige, at jeg er vild med, at en spiller vælger Liverpool over sidste sæsons suveræne mestre, hvadenten det så er løn, position eller noget helt tredje. Det er bare rart, at der igen er en eller anden form for tiltrækningspower i klubben.
Skrevet af YNWA"96"
@Brætmand
Alle spillere vil forlade den klub de skifter fra "på en ordentlig måde", så når de udtaler sig er de "meget politiske korrekte". I næsten alle tilfælde ligger der jo noget andet bag end det spilleren melder ud i offentligheden.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Kanonen1974
Ox er et fuldstændigt fantastisk køb af Liverpool. Han passer bare perfekt til Klopp. Det engelske landshold kommer også til at få kæmpe gavn af midtbane trioen Hendo, Lallana og Ox.

Der er godt nok også meget om at Lemar skulle være done deal nu og offentliggjort om kort tid
Skrevet af Kanonen1974
Anfield HQ melder den ihvertfald
annonce
0