Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kanonen1974
Kan det ikke tænkes at Ox skal erstatte Can i truppen. Hvis det er tilfældet, så er det ikke et dårligt valg
Skrevet af Lynild
Under alle omstændigheder er konkurrencen på midtbanen skærpet gevaldigt den her sæson. Plus Keita kommer til næste sommer eller måske allerede til vinter.
Skrevet af Genne
Jeg er egentlig ret glad for, at alt peger på Oxen som kommende Liverpool-spiller. Jeg har ikke det store kendskab til hans evner centralt, men han kan spille flere pladser, kender ligaen, og så virker han som en spiller der passer langt bedre ind i Liverpools nuværende filosofi end Arsenals ditto. Han er møghamrende hurtig, og vil i den grad være en faktor når vi erobrer bolden højt. Selvom det forlyder at han valgte Liverpool for at spille centralt, så tror jeg sgu ikke man stanger den slags garantier ud. Mon ikke det i højere grad handler om, at både han og klubben ser hinanden som et godt match, samt at Klopp har en plan for ham. Jeg tror det.

Jeg kan forstå at fodboldhjernen ikke altid arbejder lige hurtigt, men det kan forbedres med alderen, og baseret på det jeg har set til ham er det altså ikke helt dumt det han render rundt og laver. At der mangler mål kan jeg leve med, det har vi andre til. Hvis han til gengæld kan levere sikkert pasningsspil, genpres og kaos med sine løb, så er jeg ovenud tilfreds. Jeg håber dog stadigvæk vi beholder Can. Så kan Coutinho for min skyld skride af helvede til.

Hvor er jeg dog glad for at vi har fået Klopp som træner.
Skrevet af Kanonen1974
Kombinationen af glimrende økonomi, Champions League og Klopp, har gjort at Liverpool nu kan konkurrere med de andre tophold om spillere. Skulle de ske at Lemar og VVD kommer til næste sæson måske, så vil Liverpool være i en position hvor man kan matche City på truppen og sætte sig helt op i toppen som PL favoritter.
Skrevet af Mainy
Hvorfor har vi ikke forlænget med Can, det er fandme for dumt.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Paz
Man kan håbe at det er transfer-aktiviteten der tager alt opmærksomheden og at forlængelsen bliver offentliggjort i en af de kommende dage.

I den nuværende i situation har jeg svært ved at forstå hvis Emre ikke kan se perspektiverne i at blive.
Skrevet af MadamCitrooon
Morgenens reporter lover ikke godt for håbet om VVD og Lemar desværre. Håber virkelig man kan få lavet en aftale med Southampton - tror VVD ville være den sidste brik for at rigtig godt år.
Skrevet af Kanonen1974
Omvendt kan må også forstå hvis Can skulle mærke en ånde i nakken. Hendo, Wini, Ox, Lallana, Milner, Grujic og måske allerede fra vinter, Keita.
Skrevet af Paz
Som han har startet sæsonen må han være den første mand på holdkortet af de tre midtbanepladser.

I Juventus skal han kæmpe med Pjanic, Matuidi, Khedira og Machisio om spilletid til to midtbanepladser, så vidt jeg kan se.

Skrevet af YNWA"96"
Ja der er kommet nye boller på suppen siden Klopp er kommet til !! Ikke siden Rafa´s tid, har vi kunne tiltrække spillere på den hylde hvor vi henter spillere nu. Selvfølgelig har der været spillere imellem som har været en succes, først og fremmest Suarez.
Nu vælger spillere os til og ikke fra, det er satme positivt !! Nu er jeg personlig glad for tilgangen af Oxen, ikke fordi jeg mener han er i startelleveren når vi stiller i stærkeste opstilling, men en super fin "trup spiller". Hvis han var blevet signet inden Klopp var kommet til, tror jeg de fleste havde været mere eller mindre op og ringe over tilgangen af en engelsk landsholdsspiller. Idag er der en del, som er "kritiske" over tilgangen, det fortæller lidt om den massive og positive udvikling "vores" klub er i. Nå 1 spiller mere i land idag ( gerne 2 ) og så intet salg af Coutinho, så har vi en trup der er den bedste i en menneskealder !! Og ja se så forhelvede at få forlænget med Can, han har efterhånden udviklet sig til at være en nøglespiller på holdet !!...-:)-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Ja der er kommet nye boller på suppen siden Klopp er kommet til !! Ikke siden Rafa´s tid, har vi kunne tiltrække spillere på den hylde hvor vi henter spillere nu."

Hvilke spillere er det?
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af DenzelCurry
Keita, Salah, AOC vælger os over Chelsea, VVD og Lemar som gerne vil skifte, men vi på nuværende tidspunkt ikke kan blive enige med deres respektive klubber om.
Skrevet af Slettet(100659192308)
Ingen andre var i kampen om Keita, at AOC skulle være en spiller fra en hylde i ikke har hentet før har jeg svært ved at se, og det er nu det samme med VVD.

Salah ved jeg ikke rigtig med, havde Rafa de samme penge at gøre godt med i Liverpool?
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Opus
Og hvilke spillere er det, som Liverpool har tiltrukket under Klopp, der indikerer et paradigmeskift? Mané, Matip, Wijnaldum, Salah, Keita og nu Oxlade er vel næppe i en liga, hvor Liverpool ikke førhen har hentet spillere.
Skrevet af Kanonen1974
Det er også mere indikationerne om at spillere er begyndt at foretrække Liverpool frem for andre konkurrenter. Hvem ved, næste sæson kan Liverpool hente fra øverste hylde.
I PL er det vel ret beset City der henter om noget der minder om fra øverste hylde pt.
Skrevet af YNWA"96"
@Disco
For mit vedkommende og som jeg ser på det, er en "højere hylde" når klubben kan tiltrække en af de helt store profiler fra SerieA fra sidste sæson og fra en klub der blev nr.2 i ligaen ( Salah ). Så har vi hentet ( godt nok først fra næste sæson) en af Bundesligaen allerstørste profiler ( Keita ). Så har vi hentet en engelsk landsholdspiller fra en af vores konkurrenter. Så kan der være 2 spillere mere på vej ind, som hver især osse gerne vil til klubben, som jeg osse mener er spillere fra "en højere hylde". Fra tiden siden Rafa stoppet og til Klopp har vi kunne hente spillere fra et tophold i en mindre liga, eller spillere fra midterhold i en af de store ligaer. Det er forskellen for mig når vi diskuterer "hylde". Andre ser sikkert anderledes på det og godt for det...-:) !!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af DenzelCurry
Under Hodgson hentede vi spillere som Christian Poulsen, Milan Jovanovic og Poul Konchesky. Hos Dalglish, var det Andy Carroll, Downing, Charlie Adam. Brendan Rodgers var lidt mere hit-and-miss, men hovedparten af transferne under han ledelse faldt totalt igennem.

Så jo, Mane, AOC, VVD, Salah osv er spillere som vi ikke har kunne tiltrække før.
Skrevet af Emilfu
Så blev den også officiel.
Skrevet af 6116
Tænk at Konchesky seriøst blev købt som VB til Liverpool
Skrevet af Don_Millionaire
I PL er det vel ret beset City der henter om noget der minder om fra øverste hylde pt.


Hvem har de hentet fra noget der minder om øverste hylde? Ligesom andre PL topklubber så henter City på anden øverste hylde, mens Real, Barca og PSG henter på øverste.

Den eneste spiller jeg kan komme på, der er blevet hentet fra noget der lyder som øverste hylde, inden for de seneste par sæsoner er Pogba.annonce
0