Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stef-LFC
Vi skulle have ført 4-1 ved pausen og ender så med 2-2 mod et hold der vel ikke mønstrer mere end 2 ikkeblokerede skud. Jeg føler, at jeg har set den kamp 100 gange før.
Skrevet af Hasse1983
Rent spilmæssigt gør vi jo alt rigtigt i første halvleg.
- en personlig fejl af Lovren, et brændt straffespark (hvor er Milner og Mølby!!) og en godt spillende målmand holder desværre kampen åben.

De for justeret i pausen, og vi før aldrig fat.

Pis også, men stadigvæk fem kampe endnu. Det kunne have været meget værere.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
Er jeg den eneste som igen ikke er overbevist af Henderson?

Nej. Jeg er ret irriteret over hans ligegyldige lange ballon bolde uden destination. Det er hver anden gang, han får bolden, at han sparker bolden af helvedes til på førsteberøringen - uden at være presset. Det kan godt ske, det er noget, han har fået besked på - i så fald ligner det et dårligt råd, for han kan ligeså sparke bolden til målspark. Så ligegyldige er de afleveringer.
YNWA
Skrevet af D.B.R. ©
Det bliver spændende at se, hvor meget kampen idag koster på lørdag. Man frygter det værste.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Paz
Det er pisse ligemeget at vi skulle have ført 10-1 ved pausen. Hvad fanden er det for en lallende attitude at komme ud til at anden halvleg med? Hvorfor fortsætter man ikke med at køre på? Det er mig en gåde.

Fint nok, at vi er gode på kontra. Men på Anfield skal man være i stand til at dyrke noget possesion også, tage temperaturen og dræbe kampen. Jeg forstår ikke hvorfor man ikke er stand til at holde noget bedre fast i kuglen. Nogle gange bliver det alt for direkte.
Skrevet af Swordfishtrombone
Jeg tror, det var med vilje vi spillede afventende og kontra i 2. halvleg. Der så de sårbare ud. Men ja, vi har uanset stadig svært ved at sætte os på en kamp og dominere.
-
Skrevet af Paz
Det tror jeg også det var. Og det er skuffende. En fejltagelse af Klopp.
Skrevet af Paz
Når man er så meget bedre end modstanderen i første halvleg, så skal man bare fortsætte med at køre på, i stedet for at geare så langt ned.
Skrevet af Lynild
Jeg forstår ikke hvorfor man ikke er stand til at holde noget bedre fast i kuglen. Nogle gange bliver det alt for direkte.


Pga. mangel på kreativitet på midtbanen. Jeg havde gerne set både Coutinho og Sturridge (eller Solanke) tidligere. Spillet gik jo i stå, men Klopp vil hellere agere pauseklovn og puste sig op overfor Berizzo.
Skrevet af Paz
Til dels. Men også fordi man er instrueret til at klaske bolden ud mod hjørneflaget så snart man er retvendt.
Skrevet af Lynild
Og det er jo også fint nok, men Sevilla fik jo justeret, og spillet gik i stå. Så må man justere. Men du har ret i, at Klopp troede på sine folk og sit koncept, hvilket også burde have kastet flere mål af sig. Og dem er der brug for, når man i sint lukker cirka 2 mål ind i snit.
Skrevet af Paz
Men det skal balanceres bedre. Det nytter ikke noget kun at være et kontrahold, vi skal være i stand til at dominere modstandere der er dårligere end os selv.
Skrevet af Lynild
Kunne ikke være mere enig. Håbløs ringe 2. halvleg.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg er faktisk ikke så "negativ" som mange af jer andre omkring kampen. Vi møder et tophold fra Spanien, godt nok ikke Barca el Real Madrid. Men stadigvæk et hold der igennem en hel del år har leveret på et meget højt niveau i Europa. De ligger pt nr.6 på den europæiske rangliste. For at sætte tingene lidt i relief ligger vi pt nr.34. Det kan man selvfølgelig ikke bruge til så meget, men det er jo på papiret ikke en dårlig modstander vi møder. Men man er selvfølgelig "klassisk LFC frustrerede" efter sådan en kamp, vi spiller outstanding i 1.halvleg. Vi spiller dem på røv og albuer ud af banen og scorer Firmino på straffesparket, så var kampen jo med en hvis sandsynlighed afgjort. 2.halvleg var bestemt ikke godt, men jeg synes nu ikke det var fordi Sevilla var bedre end os. Som jeg ser det, er problemet at vi har simpelhen ikke har et "robust" nok hold til, at kunne køre en kamp hjem. Vi har simpelhen ikke spillerne der er gode nok til at forsvarer en kamp hjem, de er tilgengæld rigtige gode allesammen i den offensive del af spillet...-:) Lovren spiller en rædselfuld kamp og hans præstation skaber så meget usikkerhed i forsvaret, som jo ikke er robust i forvejen. Jeg vil ikke engang kalde Sevilla første mål for en chance, men det der står tilbage er at de scorer 2 mål på 2 chancer. Vores offensiv vil vinde rigtig mange kampe for os i sæsonen, men vi vil tabe for mange "åndssvage point" fordi vi simpelhen ikke har spillerne der er gode nok i den defensive del af spilllet. Det positive var klart Salah og hans præstation. Det negative ud over Lovren, var at Mane forsvinder ud af kampen. Coutinho var godt nok osse "rusten", håber han starter inde mod Burnley så vi kan få ham i gear igen. Nå vi må en tur til Moskva og vinde, selvom udebane kampene i CL aldrig er nemme.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Så ikke kampen, men er Sevilla så dårlige, at man kan forvente at kværne dem i ikke bare en, men to halvlege?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
Sevilla var meget skidt kørende i 1. halvleg, men vågnede op til dåd i 2. halvleg, hvor vores fejl og mangler blev mere og mere tydelige.

De satte sig på midtbanen, og så havde vi ikke så meget at komme med, specielt ikke efter, at både Mane og Salah blev skiftet ud.

Det er rigtigt, at kigger vi på diverse ranglister og stillingen i Spanien, så er Sevilla med i toppen, og derfor vel ikke et ringe hold, men når man som vi gjorde i 1. halvleg kører dem rundt i managen, og brænder chance på chance, så bliver man sgu en smule muggen.

At vi har store mangler i midterforsvaret er ikke en nyhed, og noget Klopp burde have fikset hen over sommeren.

Midtbanen er ligeledes ikke kontrollerende nok. Vi mangler en ny "Gerrard".
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Genne
Jeg synes der er mange ting at arbejde med efter gårsdagens kamp. Det eneste positive er at vi skaber en helvedes masse chancer og scorer to mål. Jeg synes Wijnaldum spiller en glimrende kamp på den centrale, Moreno spiller stærkt, det samme med Gomez og Matip. Can og Henderson havde ikke nogen god kamp, og Lovren var ganske enkelt forfærdelig. Man kan ikke tillade sig at have så lavt et bundniveau når man spiller fodbold på topplan. Det var ganske enkelt håbløst.

Mané og Salah smider for meget væk, fordi det hele skal forløses alt for hurtigt. Alt for mange løb ind i blindgyder eller skudforsøg fra håbløse positioner. Salah skal simpelthen lære at bruge sin hurtighed på en mere konstruktiv måde når han ikke har en halv bane at løbe på, og så skal han øve sig på at bruge sin højrefod. Det er tydeligt at han konstant skal have bolden over til venstrebenet.

Det brændte straffespark ender med at koste, men Firmino kan ikke klandres for det resultat. Sevilla havde 4 skud vil jeg tro, og scorer 2 mål. Vi har 22 og kampen ender uafgjort. Vores forsvar er alt for skrøbeligt, og vores offensiv skal være mere effektiv når vi kommer frem til så mange chancer.

Hjem på træningsbanen, der er masser af potentiale.
Skrevet af YNWA"96"
1.Halvleg var lidt som Arsenal kampen, synes faktisk vi spillede endnu bedre igår end mod Arsenal. Når man er så dominerende og skaber så mange chancer er det så fordi man selv er god eller er det fordi modstanderen spiller under niveau ? Sandheden ligger måske et sted midt imellem.Vores 1.halvleg spillemæssigt var virkelig en fornøjelse at se på. Faktisk noget at det bedste siden Klopp kom til. Jeg synes Klopp laver nogle forkerte udskiftninger og de kommer osse forsent i kampen. Vi spiler i et fuldstændig afsindig tempo i 1.halvleg og det kan man på ingen måde holde til i 90 minutter. Vi spiller for 4 dage siden i City med 10 mand i en time. Midtbanen går "død" i 2.halvleg, men bibeholder Can til der mangler ca.10 minutter af kampen og Gini til der mangler ca.5 minutter af kampen. Der skulle Klopp jo nok have prioteret udskiftning af midtbanen før angrebet som jeg ser det.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Holdet tabte stort i weekenden og kommer bagud efter fem minutter. Alligevel bliver Sevilla kørt over i første halvleg. Jeg så reaktioner efter kampen, og Kjær talte om tilfældigheder. Sevilla var heldige med at kunne komme tilbage i kampen i følge ham.

Det er da surt, men heldigvis er det "bare" gruppespillet. Liverpool var også heldige med, at Maribor fik udlignet imod CSKA. Sidst Liverpool var med i CL, sad man med en fornemmelse af, at holdet slet ikke kunne være med. Nu er man uheldige med at få uafgjort imod den formodede bedste modstander i gruppen.

Når der bliver lukket et dumt mål ind, og der ikke bliver scoret på flere store chancer, så begynder det mentale også at spille ind, fordi det er en snæver føring, som burde være meget større. Jeg er enig i, at holdet helt generelt ikke mestrer alle faser af en kamp. Især ikke delen, hvor man skal forsvare en snæver føring og afventer modstanderens træk. Det bliver for febrilsk oppe foran, og forsvaret begynder at stå usikkert, men mídt imellem alt det befinder midtbanen sig. Klopp udtaler, at en enkelt ny forsvarsspiller ikke løser alle problemer, og det er nok grunden til, at han købte to midtbanespillere og forsøgte sig med en tredje.

Jeg kan virkelig godt lide Wijnaldum, men han har sine begrænsninger. Henderson er for meget duks. Han har den store taktiktavle i baghovedet, når han spiller, og det er den, han falder for meget tilbage på, når afleveringerne ikke giver sig selv. Og Can er bare svingende og bliver mere desperat efter at lave noget vanvittig godt, jo mere anonym han er. Midtbanen har et ok niveau, og det skal selvfølgelig med, at Coutinho er rusten, chambo ny og Lallana skadet, men jeg tror, midtbanen er nøglen til, at dette hold kan blive rigtig godt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
Naturligvis er der et hav af faktorer der spiller ind på, hvorfor det gik som det gik i går, og mange ting havde nok været anderledes havde alle i truppen været på fuld skrue.

Jeg er såmænd helt enig i, at en enkelt ny forsvarer nok ikke rykker det vilde, men når nu det er på den position vi helt tydeligt er svagest, senest illustreret af en Lovren der sejler rundt, så var det nok ikke det smarteste slet ikke at satse på forstærkninger der, udover det kuldsejlede forsøg på at hente Van Dijk.

Midtbanen virkede i går ikke til at kunne kontrollere kampen hjem. Der var for mange boldtab, og mod en så stærk modstander som Sevilla lå det i kortene til at de ville komme tilbage i 2. halvleg.

Hvad der helt præcist skal ændres, ved jeg ikke, men "overfalds-bold" som vi spillede i 1. halvleg, kan vi ikke praktisere i 90 minutter, og så går det galt, når vi ikke formår at score på flere chancer end vi gjorde i går.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0