Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stef-LFC
Jeg håber, at jeg tager fejl, men Oxen kan meget vel blive et køb, vi kommer til at blive mobbet meget med i fremtiden, også efter han er solgt til Stoke eller Crystal Palace om 2-3 år. Jeg har ingen ide om, hvad han er god til.
Skrevet af jho
Hmmm... der tegner sig et meget velkendt billede af hvordan sæsonen bliver endnu en af de skuffelser, alle de andre går og håber på:-/
Nå, skulle de tabe én af Leicester-kampene, skulle det være denne. Op på hesten til på lørdag!
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, på lørdag må vi da kunne redde en 3-3´er med hjem.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
Fun fact. Ingen i aftenens startopstilling har scoret et mål for Liverpool i denne sæson. Og Liverpool havde scoret 16 mål i otte kampe inden aftenens kamp.

Men det gør selvfølgelig ikke kampen bedre. Jeg er dog mere bekymret for, at nederlaget går ud over moralen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af KnoldSparkeren
Virkelig en tam kamp. Det eneste positive vi kan tage med, er vel at Ward virker som en rigtig sikker keeper, der kan komme ud i feltet og gribe bolden.

Chamberlain spiller vel nok en af de dårligste kamp jeg har set en senior spiller præstere. Umiddelbart kan jeg kun komme i tanke om Andre Rømers præstation mod United, hvor Depay tærer ham gang på gang, der er dårligere end den præstation Chamberlain leverede i dag. Jeg vil dog på ingen måder afskrive ham allerede.

Synes midterforsvaret får alt for meget kritik for det første mål. Begge forsvare dækker faktisk en mand op, det er på tide at midtbanen tager et ansvar - det er altså ikke kun de bagerste 4 der har et ansvar. At mål nummer 2 godt kan klandres på dem er noget andet, men ikke det første.

Jeg er ikke meget for at sige det, men jeg er misundelig på United. De bruger de penge der skal bruges, og når man selv har tjent pengene gennem fodbold, så har jeg Intet imod man også bruger dem. Kan vi ikke for én gangs skyld drive en fodbold klubber, hvor man tager stilling til det økonomiske markedet og bruger pengene - i stedet for, at drive en forretning.
Skrevet af YNWA"96"
Som jeg skrev inden kampen kan Liga-Cuppen ikke hidse mig op. Det er fint af de unge kan få lidt hår på brystet, men gør mig intet vi er røget ud, færre kampe ! Det positive for mig er helt klart signingerne af Robertson og Solanke. Robertson er langt bedre end jeg troede, kendte ham ikke rigtig. Solanke mangler jo en hel del endnu, men han er en rigtig spændende type spiller. Glæder mig til, at se hans forsatte udvikling. Woodburn er bare en usleben diamant, han bliver godt nok spændende at følge fremover ! Ox startet fint, så var det som om, at han ville for meget hver gang han fik bolden, det lykkedes desværre ikke rigtig for ham idag. Spørsmålet er jo om Klopp "tør" at sætte Hendo af, når vi skal spille mod de bedste hold og lade Can spille 6 possitionen på holdet. Jeg tvivler, men mener holdet er stærkere med Can der end Hendo.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
@ KnoldSparkeren

Liverpool kan selvfølgelig ikke bruge penge som Man. Utd., men jeg forstår da godt, at du er misundelig.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af KnoldSparkeren
Fribytter:
Ved da godt United har flere penge, men på 2 sæsoner har er vores net spend på hvad? 40-50 mio£? Det er virkelig sløjt. Der blev sagt inden transfervinduet at vi havde 200 mio£ - hvorfor bliver de ikke brugt? Inden vinduet havde vi jo, og jeg citere "gjort alt forarbejdet". Hvilket forarbejder? Vi har købt det ind der skulle bruges offensivt, hvor vi ikke var i de store problemer. Vores største og næsten eneste problem var defensivt. Her laver vi en kæmpe fadæse med at sætte alt ind på en mand. Ja vi skal da Self ikke sætte alt over styr i rene panik køb, men man kunne da sætte sig ned og lave en liste over spillere man vil have til en hvis position. VvD stod øverst, men er listen så forsvundet? Der må da være andre midterforsvare i verden en lige netop den mand der kan gå ind og forstærke et ellers elendigt defensivt hold?
Jeg siger ikke Liverpool kan smide lige så mange penge som United, men de kan da forh...... da smide mere end 500mio kr over 2 år.. det her vidner om en elendig ledelse, scouting stab, stædig manager eller nærige ejere, uanset hvad, så må der tages nogle konsekvenser.
Skrevet af Swordfishtrombone
Øv, hvor er der meget ureflekteret Kloppbashing på nettet. Ligefrem masser af fyringsudråb. Så absurd og fattigt at læse.
-
Skrevet af Lynild
Men Sværdfisk, du forstår vel godt, at baby er død? Nuancer er der ikke tid og plads til.
Skrevet af Hasse1983
Giver ikke en skid for "Klop Out". Det er så stupidt som overhovedet muligt.
- hvad fanden har man tænkt sig som erstatning?
Ny mand, ny ide, to sæsoner og nul trofæer for så at starte forfra igen? - hold kæft det er en dum tankegang.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Ja, folk er sgu lettere tumpede.

@ knoldsparkeren

Fordi klubberne ikke ville sælge.

Keita har man indgået et dyrt kompromis om i forhold til frikøbsklausulen.

Van Dijk håber man at lande i januarvinduet, og det køb ville et køb af en anden dyr forsvarsspiller have blokeret.

Lemar kostede £92 mio..

Og hvad er alternativerne til disse meget dyre profiler? Det er formentlig spillere, som ikke befinder sig på det niveau, som klubben mener, at Keita, Van Dijk og Lemar befinder sig på.

Forarbejdet var gjort i den henseende, at man havde fundet frem til forstærkninger, som gerne ville skifte til klubben. Vinduet viste sig imidlertid at være en smule usædvanligt. Det kom bag på de fleste, og nu taler man om nye tilstande, hvor penge har mindre overtalelseskraft. Det var klubben rigtig nok ikke forberedt på, men er det rimeligt at forlange, at klubben skulle have forudset det? Og som det ser ud nu, betyder det forhåbentligt, at de ønskede spillere blot skifter senere til klubben end forventet. Det kunne klubben jo ikke have ændret på, selvom den havde forudset de nye tilstande.

Desuden tror jeg, at en spiller som Lemar ville være helt sikkerbpå, at Liverpool spillede CL. Og det er sikkert ikke den eneste af de spillere, som Liverpool har kigget på, som har haft det krav. Det gør det ikke ligefrem lettere. På det tidspunkt, hvor Liverpool kan garantere CL, er spillerne måske allerede skiftet til andre CL-klubber, og dem, der ikke er, er svære at forhandle om, fordi det er sidst i vinduet.

Salah, Keita og Van Dijk havde ikke det krav.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Ronika
.
Skrevet af Paz
Ja, vi er ca. lige så meget en midterklub som Arsenal og Tottenham. Dejligt for Newcaste, der skal til at vænne sig til livet som top-klub.
Skrevet af Hasse1983
Paz: ja, vi er ikke en mesterskabsklub, og i mine øjne er der kun to i øjeblikket. City og Chelsea, med United som umiddelbart største konkurrent.
Jo før man indser det, jo nemmere er det nok også at droppe forventningerne til vores niveau.

For min skyld kan vi sagtens droppe Gini og Hendo for en periode. Bruge Can som oprydder med Coutinho, Salah, Mané, Firmino og Sturridge foran.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Swordfishtrombone
" Can som oprydder med Coutinho, Salah, Mané, Firmino og Sturridge foran. "

Minimum 5 mål i hver kamp fordelt mellem begge hold.
-
Skrevet af Paz
Men er vi så en midterklub fordi vi ikke er en mesterskabsklub? Hvad er definitionen på en top-klub? I en engelsk kontekst vil jeg jo mene at det som udgangspunkt er at spille top-4 (måske endda top-6), hvilket jeg er nogenlunde tilfreds med på nuværende tidspunkt. Så længe der samtidig sker spillemæssige fremskridt i hvert fald.

Top-6 klubbernes nuværende placering i forhold til hinanden reflekterer fint det styrkeforhold jeg umiddelbart ser i de respektive trupper. Manchester-klubberne er i front. Chelsea, Tottenham, Arsenal og Liverpool er umiddelbart ret lige, synes jeg.

Fair nok at nedjustere egne forventninger, hvis man er bange for at blive skuffet. Personligt håber jeg stadigvæk på at vi kan være med til at spille med om mesterskabet. Det kræver først og fremmest at vores defensiv begynder at levere lidt mere stabilt, vores offensiv er jeg ikke så meget i tvivl om nok skal begynde at levere flere mål. Indtil videre har det ikke set ud til at være noget problem at skabe chancerne i hvert fald. Det handler om hvordan vi får os arbejdet ud af den lidt dårlige resultatmæssige stime vi er ind i siden City kampen, og får skudt noget selvtillid ind i truppen igen. Det skal selvfølgelig gerne ske snarest.
Jeg kan ikke se hvorfor potentialet ikke skulle være der til sammensætte en stime ala den vi ramte sidste efterår. De trupmæssige forudsætninger er ikke forværret siden da, tværtimod, men ChL kan i den sammenhæng selvfølgelig godt vise sig have en effekt der trækker lidt i den anden retning.
Skrevet af Fribytter
Jeg har ikke noget imod høje forventninger. Jeg har mere noget imod det her med, at det hurtigt bliver for dårligt hos en del fans, når det begynder at gå lidt skidt. Kritikken bliver hurtigt alt for negativ.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Ronika
"
Skrevet af D.B.R. ©
Hvorfor flytter du dine svar fra den anden tråd her over, Ronika?
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0