Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sule12
Can har simpelthen overhalet sig selv? Mener du Hendo måske? ;)

Hvis Can skriver under med en anden klub før tid synes jeg dog ikke Klopp bør give ham mere spilletid end strengt nødvendigt. Så må Milner, Gini og Hendo træde i karakter.
Skrevet af KNM
Mener at problemet omkring Cans kontrakt er spørgsmålet om frikøbsklausul, hvilket can ønsker men liverpool ikke vil efterkomme. måske også en god ide ikke at have dem i kontrakterne med de bud der efterhånden er på markedet.
Skrevet af bendixboogie
Velkommen til VvD :)

Hvis man ser bort fra økonomien, ligner det en drømmesigning.

Man må konstatere at ejerne giver fuld opbakning til Klopp og hans projekt.

Der er flere herinde som, helt korrekt, påpeger at en anden stor faktor i vores defensive problemer, er forårsaget af vores keepere manglende evne til at dominere i luftrummet, og dermed modvirke de panik tilstande der opstår når der kommer indlæg i feltet.
Personligt har jeg ikke set nok til Karius, til at kunne vurdere om han har potentialet til at blive den keeper vi mangler. Men de kampe han har fået på det seneste har været ok.

Vi har også Danny i truppen, som fik en del ros for sidste sæson i Huddersfield. Jeg aner dog ikke hvilken type keeper han er, og om han er det vi mangler.

Og så er der vores ´Meltdown´ syndrom, hvor hele holdet kollektivt bliver til hovedløse kyllinger...
Det tror jeg ikke vi kan købe os ud af. Men man kan håbe at VvD er den ledertype vi mangler for at modvirke denne problemstilling.

Det bliver spændende at se Virgil på banen ;-)
Skrevet af YNWA"96"
Nok ikke den store overraskelse men Origi er nok snart fortid i klubben. Wolfsburg vil købe Origi så mon ikke “de” finder ud af den handel.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Petersea
@Sule
Atletico har slet ikke fordums styrke, formåede ikke at gå videre fra Deres CL-Gruppe og hvis Griezman ryger og Oblak kan se at Liverpool opruster hvorfor skulle han så ikke kunne ende i Liverpool?

@Lynild
Handanovic er 33 år, jeg turde godt give ham en treårig kontrakt, men der er da andre muligheder, det skal bare ikke være en lottokupon, man er nødt til at hente en etableret klassekeeper som er stærk i luften, en ting er sikkert, det holder ikke med Mignolet han er simpelthen for ringe i luften og hvis man vil vinde trofæer, så er det bare ikke godt nok!
Esbjerg fb Liverpool FC
Skrevet af Fribytter
Ting, vi forhåbentlig slipper for at høre efter købet af Van Dijk.

Klopp valgte helt uforståeligt at brænde pengene af på Chambo i stedet for at købe en forsvarsspiller.

Klopp skulle have beholdt Sakho.

Klopp burde have valgt plan b. Der er mange forsvarsspillere, der ville vade ind på holdet og PL i det hele taget og være en succes med det samme.

FSG er nærigrøve, der ikke gider at investere i truppen.

Klopp er ligeglad med holdets svagheder og går kun efter at forbedre det, holdet gør godt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Ja man må sige det er nye tider i klubben ! Økonomien ser ud til at være kommet på plads igen efter Chip & Chap og FSG viser at de er parat til investere store beløb i truppen. De 3 “main targets” til spillertruppen er nu kommet på plads, hvornår er det sidst lykkedes....! ? Derudover er truppen blevet forstærket med AOC - Robertson og Solanke. Med Klopp ved “roret” får klubben simpelhen deres transfear hjem i konkurrencen med/mod “de andre”. Desværre må vi jo nok sige farvel til både Coutinho og Can til sommer. Specielt Coutinho kan jo ikke erstattes “1 til 1”, men jeg under ham at komme videre i sin karriere, hvilken spiller han har udviklet sig til i LFC ! Så jeg vil nyde at se ham i verdens smukkeste trøje den sidste tid. Jeg så gerne at Can fik forlænget sin kontrakt og spillede 6 possitionen fast, selvom han mangler “lidt disciplin” på possitionen. Men “Melissa Pigen” skrev jo fornyeligt om at Juventus var stor favorit til at vinde kampen om Can og hun plejer at have godt styr “på sagerne”. Thomas Lemar er nok umiddelbart den spiller der bliver nævnt oftest fra de mest pålidelige journalister til erstatning af Coutinho, men en spiller som Savic fra Lazio bliver osse nævnt som en mulig erstatning for Coutinho. Nå den tid den sorg...-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
@ YNWA”96”

Salah var ikke blevet førsteprioriteten, hvis det var lykkedes at få fat i Draxler, Brandt eller Pulisic.

Keita og van Dijk lader derimod til at have været de klare førsteprioriteter.

I van Dijks tilfælde betyder det selvfølgelig meget, at han allerhelst ville til Liverpool. Men den generelle mangel på kvalitet i forsvaret - både hvad angår defensive evner og karakter - har nok også betydet, at Liverpool var mere tilbageholdende med at gå videre ned af listen. Især når det lader til, at Laporte, Giménez og Akanji har været alternativerne - allesammen gode og spændende spillere, men nok ikke spillere, som man regnede med, ville have en stabiliserede effekt på forsvaret på relativ kort tid.

Offensiven har ikke på samme måde skreget på kvalitet og den rette indstilling, og derfor har klubben kunnet gå efter klarere spidskompetencer og arbejde med et bredere felt. Og så har det nok også været lettere at finde oplagte emner til offensiven end til defensiven.

Jeg tror i øvrigt, at Savic ses som en mulig erstatning for Can. Det samme med Goretzka. Jeg tror ikke, at det bliver en kæmpe udfordring at erstatte Can rent kvalitetsmæssigt. Det ærgerlige er, at det ser ud til at blive nødvendigt og relativt dyrt med mindre, Goretzka viser sig at blive erstatningen.

Erstatningen for midtbanespilleren Coutinho er Keita. Erstatningen for kanten Coutinho kunne blive Lemar.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Laporte, Giménez og Akanji


Hvis man læser med andre steder på siden, kan de her spillere jo erhverves for halvdelen af VvD. Eller hele Tottenhams bagkæde, 5-mands kæden i øvrigt.

OT
Er der Milinkovic-Savic du refererer til? Han er nemlig yderst interessant, tårnhøj og med en stor arbejdsradius og stærkt defensivt arbejde trods han kommer godt med i 2. geled og scorer en del mål. Han holder også godt i kuglen og går godt med i de små kombinationer. Jeg har set en del Lazio-kampe i år, hvor han typisk ligger som 8´er i en tremandsmidt med Parolo (8´er) og Lucas (6´er) - begge makkere er dog primært skraldemænd, hvilket giver plads til, at Savic kan komme med frem. Han er upræget en Klopp-spiller, hvis I spørger mig, og nok den type man håber, at Grujic kan udvikle sig til.
Skrevet af YNWA"96"
Ja Salah var nok ikke endt i LFC hvis det var lykkedes at hente en af de nævnte spillere, det har du ret i. Jeg er dog lidt mere i tvivl om Keita er erstatningen for Coutinho, jeg er faktisk meget i tvivl om hvor Klopp ser ham i sit system. Han er jo væsentlig mere en 8 end ex Kante men når jeg har set ham for RBL kan han jo sagtens spille 6 positionen. Han bryder og vinder jo mange bolde centralt uden man kan sige han er en “takler”. Jeg bliver ikke overrasket hvis han kommer til at spille på den midterste possition på midtbanen. Jeg er nok mere til, at hvis rygterne om Lemar er rigtigt ( og det er jo et rygte der ikke vil forsvinde) så tror jeg mere han er tiltængt som en erstatning for Coutinho. Man kan jo ikke stille det helt sådan op, men håber alligevel det giver lidt mening....-:)

Denne historie omkring VvD giver rigtig god mening og er nok ikke langt fra sandheden omkring hele sagaen...!

http://www.empireofthekop.com/2017/12/29/the-truth-and-the-background-behind-the-virgil-van-dijk-saga/

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
@Lynild

OT
Er der Milinkovic-Savic du refererer til?

Ja jeg har læst man har scoutet en del på ham og hans navn vil heller ikke rigtig helt forsvinde i “rygtemøllen”. Melissa “pigen” har osse nævnt ham i en artikel fra forleden dag og hun er jo yderst forsigtig med sine historier og der er som regel “bund” i hendes historier.

http://www.goal.com/en/news/75m-virgil-van-dijk-joins-naby-keita-in-jurgen-klopps-masterplan-/1faugqaw77z3c1mded913cfnkn
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
@ Lynild

Ja, det er ham. Jeg tror umiddelbart, at han er for dyr i forhold til, at det bare er Can, han skal erstatte, og at Keita kommer til. Men han bliver nævnt rundt omkring.

@ YNWA96

Jeg tror også, at han kan spille den dybe midtbanerolle. Mit indlæg skulle ikke forstås sådan, at Keita er erstatningen for Coutinho. Han er erstatningen for den rolle, som Klopp har arbejdet med Coutinho i på midtbanen. Men Coutinho kan også spille længere fremme på venstrekanten, og i den rolle vil Keita ikke være en erstatning.

Her er det mere en type som Lemar, som kan komme til at erstatte Coutinho.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Jeg har set lidt af Monaco’s kampe når de er blevet vist, jeg har ikke siddet og set alle 90 minutter....!-:) Men jeg har været overrasket over hvor langt tilbage Lemar ligger på deres hold når jeg har set dem. Han er jo mere “en playmaker type” a la Coutinho i de kampe jeg har set dem end hvis jeg skal sammenligner ham med Keita. Men grundlaget skal osse tages med et gram salt, da jeg ikke har set alle deres kampe. Men det er min umiddelbare konklusion på det jeg har set af Lemar og Keita.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Jeg er heller ikke Lemar-ekspert, men jeg har også forstået det sådan, at Lemar ikke er en typisk kant. Jeg tror, han spiller kanten ret meget, som Coutinho gør. Han er nok ikke helt så dribleglad, men søger meget de samme rum, som Coutinho.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Sidste sæson spillede Lemar primært kant/kantangriber og var hyppig målscorer, så han har bestemt evnerne til at indgå i et tremandsangreb som det Klopp praktiserer. Han er nok rykket ind mere centralt for at dække hullet efter Bernardo Silva, er mit bud, men han bruges vel primært i venstre side og centralt, som Coutinho?
Skrevet af YNWA"96"
De kampe jeg har set har ham i, har han ikke spillede kant el i front. Nærmest en blanding af 6 og 8 possitionen, men jeg ved selvfølgelig ikke om der har været skader el lignende. Men han har ligget som en form for “playmaker” centralt.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Hvilket system spiller Monaco i denne sæson? I sidste sæson lå han mest på kanten i en slags 4-4-2.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Hvis spørsmålet er til mig, så er det ikke lige det jeg har lagt mærke til...-:) Jeg har set Monaco og RBL udelukkende for at se Keita og Lemar. Men Lemar er jo endnu “en Klopp spiller”, der kan bruges på forskellige possitioner, men jeg synes han er merer en 8 type end en kant som Mane og Salah. Men når Coutinho forlader “os”, mangler holdet jo en playmaker. Der ser jeg lidt mere Lemar som løsningen ifht. Keita til den rolle. Men Keita har jo på ingen måde et dårligt blik for spillet når bolden skal spilles i lægderetningen, men han er måske ikke helt så “finurlig” som Lemar. Men som sagt det er påset lidt tyndt grundlag jeg skriver dette. Det er osse derfor jeg er meget i tvivl om Keita og hvor han kommer til at spille i Klopp’s system, vi har jo et hav af 8 i truppen.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Det kunne også være, at vi skiller os af med nogle af midtbanefolkene. Can ryger måske, måske Grujic sendes på lån i næste sæson. Så er der Hendo, Gini, Milner, Lallana, Keita og evt. Coutinho.
Skrevet af Lynild
Hvilket system spiller Monaco i denne sæson? I sidste sæson lå han mest på kanten i en slags 4-4-2.


I følge Whoscored spiller de 4-4-2 og 4-2-3-1, og Lemar som venstre kant/midt eller offensiv midt.

Sidste sæson havde jeg ham tit som første målscorer/scorer når som helst på oddset, hvor han typisk lå venstre og langt fremme. De skiftede lidt mellem Germain, Falcao og Mbappe helt fremme, med Lemar primært i venstre og Mbappe nogle gange til højre, indtil Mbappe brød helt igennem i foråret og blev fast helt fremme. Jeg har ikke rigtig set dem i år, fordi de har været mere svingende (og derfor sværere at spille på), så de er faldet af listen over mine go-to hold.

EDIT: Slåfejl.
annonce
0