Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
Hænning, £105 mio. Nu her med det samme. Ikke i rater. Van Dijk-handlen har en anden strukturering, så vidt jeg ved.

Er enig i problemstillingen, og Liverpool gjorde eftersigende en del for at overbevise Coutinho om,mat han burde kunne motivere sig selv til at slutte sæsonen i Liverpool. Klubben kunne selvfølgelig bare have afvist et skifte og sendt Coutinho på reserveholdet, til han ikke var sur mere, men det tror jeg ikke, at Klopp gider. Desuden står man overfor forlængelse med andre profiler, og de har nok en forventning om, at et rekordbeløb kan købe dem fri, nu klubben ikke giver frikøbsklausuler længere.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af medc
Jeg er pænt pissed over, at man lader ham gå i januar. Der er jo alligevel ikke nogen erstatninger medmindre man betaler ved kasse 1 x2. Det ender vel med, at man betaler 1,1 mia. for Lemar eller noget i den stil. At man ikke kan trumfe igennem, at han først skifter til sommer fatter jeg ingenting af. Elendigt arbejde!

Liverpool havde alle kortene på hånden og ender alligevel med at folde.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Sule12
Ærgerlig afsked med en spiller, der om nogen skylder Liverpool for at have troet på ham. Nååh, hvem skal hentes ind? Jeg er ikke imponeret over Lanzini og kender ikke meget til Lemar.
Skrevet af Lynild
Sygt cunt move. Rådn i helvede.
Skrevet af Hænning
Jeg er ikke inde i struktureringen af VVDs transfer, så du har sikkert ret. Men jeg mener ikke prisen på Coutinho nødvendigvis er så vanvittig, når man ser på hvor markedet er ved at bevæge sig hen. Den er selvfølgelig vanvittig i mange andre henseender. Det skal jo med at Coutinho er en forbandet dygtig fodboldspiller i en god fodboldalder. Men det behøver jeg selvfølgelig ikke at fortælle i Liverpool-tråden.

Der må stikke nogen overvejelser under, som du fint er inde på. Det kan sagtens være at situationen ikke var til at løse, selvom det kan virke lidt utroligt at man ikke kan overbevise Coutinho om at tage et halvt år mere, og så lade ham rejse til sommer. Det burde ikke forstyrre trupharmonien, så længe at Coutinho får lov til at tage afsted i sidste ende.

"..nu klubben ikke giver frikøbsklausuler længere."

Hehe. Jeg vidste ikke at Henry og Co. ikke længere gav frikøbsklausuler. Jeg troede det mere var et spørgsmål om at de ikke er noget værd.
KROENKE RAUS!
Skrevet af YNWA"96"
Deal done......

James Pearce

@JamesPearceEcho
Liverpool have agreed a deal worth 160m Euros (£142m) for the sale of Coutinho to Barcelona. #LFC
17.55 - 6. jan. 2018

James Pearce

@JamesPearceEcho
Liverpool have agreed a deal worth 160m Euros (£142m) for the sale of Coutinho to Barcelona. #LFC
17.55 - 6. jan. 2018
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Mainy
Fatter ikke han tillader sig at smutte på en sådan måde efter 5 år i klubben, som tog ham ind fra Inters reserver og gjorde ham til en verdensstjerne.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Fribytter
@ Hænning

Hehe, men det er derfor, at Can ikke har forlænget. Eftersigende.

Jeg forstår det heller ikke. Måske det bare kan koges ned til, at Coutinho opfører sig uforholdsmæssigt skørt i forhold til de forskellige løsninger. En del af mig tror dog, at Barca meget gerne vil fortælle historien om stjernen, der bare vil klubben efter salget af Neymar. Og den fortælles bedst, hvis ikke pressen fortæller om, hvordan Barca lægger pres på Coutinho for at presse et skifte igennem. Og den fortælles endnu bedre, hvis der ikke er nogle åbenlyse sportslige grunde eller fordele ved at skifte nu frem for til sommer. Coutinho er simpelthen bare så pjattet med Barcelona, at han er helt ligeglad med, at han kunne slutte relativt ukompliceret af i den klub, hvor han har tilbragt fem år, og som har været med til at give ham den rette scene og omgivelser, hvis bare han blev et halvt år mere. Han måtte bare afsted. Nu.

Og ja, hvad er prisen på den spiller, som vurderes som den bedste arvtager for Iniesta i alle de store ligaer?

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Hænning
Det er nemlig svært at gøre op i penge. Bevares, det er da rigtig mange penge. Penge man kan få meget fodboldspiller for, men Coutinhos niveau er så højt at det er umuligt at erstatte 1:1, og meget svært for Barcelona at finde andre steder. Og hvis Coutinho holder niveauet i Barcelona i mange sæsoner, så kan det vise sig at pengene er ret godt givet ud.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Fribytter
Neymar havde vel heller ikke “kun” kostet £200 mio., hvis det ikke havde været for frikøbsklausulen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af NickRomano
Hvis det er Coutinhos drømmeskifte, som alt tyder på, er det da logisk, at han vil afsted ved først givne lejlighed.

Man skal gribe chancen, mens den er der, og det er ikke sikkert, at chancen er til stede for Coutinho til sommer; ligesom f.eks. en skade på et uheldigt tidspunkt også vil kunne gribe negativt ind i Coutinhos fremtidsplaner.

Med de penge, som Barca putter i denne transfer, kunne der let opstå andre muligheder for Barca, som ville blokere et Barca-skifter for Coutinho.

Hvor L´Pool-fans ikke forstår, hvorfor skiftet kommer i stand allerede her i januar, er der andre, der undrer sig over, hvorfor skiftet ikke allerede kom i stand i sommer.

Sådan er der så meget.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Fribytter
Det ville da ikke kunne gå i vasken, hvis Barca købte ham nu, og skiftet først gik igennem til sommer.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Emilfu
Så blev det officielt på barcas hjemmeside og via twitter.
Skrevet af NickRomano
Når man investerer 1 milliard i en spiller, lader man ham altså ikke spille i en anden klub i et halvt år.

Dét, mener jeg, er indlysende.

Derudover har Barca alverden at skulle bruge Coutinho til over foråret, ligesom jeg ikke forestiller mig, at den aftalte overpris ville blive anderledes, hvis Coutinho først var til rådighed for Barca til sommer.

Og når prisen for Coutinho nu en gang er en massiv overpris, skal man også have spilleren til rådighed. Det er der et eller andet principielt ved.

I øvrigt mener jeg også, at L´Pool står udmærket ved, at Coutinho rejser nu. Nok er han en vigtig spiller for Klopp, men vel ikke uerstattelig, og man lever på sin vis i fortiden, hvis man bibeholder en allerede afsat spiller i sin game-plan.

Nå Coutinho er væk ( og heri indregner jeg ikke en gang en direkte erstatning i form af en ny spiller ), vil der uvægerligt opstå nye dynamikkker og landevindinger, som Coutinho ellers uforskyldt kunne have stået i vejen for.

Man skal videre, og det er man ikke, hvis man spiller videre men en allerede afskibet spiller.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Benzo
Jeg græder mig i søvn i aften, det er også Hasse´s skyld og hans "99% sikker på at Coutinho bliver til sommer". Det er også lidt Barca og Coutinhos skyld, men mest Hasse.
FCM Liverpool
Skrevet af Mainy
Køter!
You'll Never Walk Alone
Skrevet af YNWA"96"
Øv, hvilken fantastisk spiller vi tager afsked med idag.....havde håbet at skiftet var sket til sommer, da jeg mener det var i LFC interesse. Men sådan skulle det ikke være, men jeg har aldrig været imod at Coutinho fik sit drømmeskifte igennem og han har altid gjort sit bedste når han trak trøjen over hoved, så tak for mange fantastiske oplevelser “ Magician” ! Vi har på 7 år mistet en argentiner - uruguayerner og nu en brasilianer til Barca, jeg kan sgu godt forstå at man har drejet hovet mod Afrika....-:) Hvor efterlader det klubben i kampen om igen at komme tilbage hvor det er rigtig sjovt ? På den korte bane er det imø et stort tab, men jeg tror ikke nødvendigvis at salget på den lange bane er helt skidt. Man vil selvfølgelig komme til, at savne når The Fab4 får modstanderne til at ligne træningskegler og modstanderne stadigvæk står og snurre rundt når TGV toget kom buldrende forbi...! Men jeg mener ikke at det her hold er “vingeskudt” efter den her afgang, som holdet var da Torres og Suarez forlod klubben. Med tilgangen af VvD og Keita får holdet noget mere “robusthed ind”, så balancen på holdet bliver bedre. LFC er et fantastisk offensivt hold, men balancen på holdet har store mangler og Coutinho er rigtig dygtig når man har bolden 70% af tiden, men ikke specielt dygtig når man som hold kommer under pres når man møder hold “der osse kan noget”. Der er ingen statistikker der siger at LFC vinder flere kampe med Coutinho på holdet og får flere sejre/point, alle statistikker siger faktisk det modsatte efter de kampe der er spillet i denne sæson. Men det gør selvfølgelig ondt når “vores Messi” forlader klubben, hold op en spiller han har udviklet sig til. En spiller som man bare elsker at se spille fordi han kan det “ekstraordinære” og det er jo det man som fans elsker at have på “ens hold”, når man skal se dem spille. Det er det jeg vil komme til at savne mest med denne afgang, men jeg mener ikke at Coutinho ikke er uerstattelig, måske ikke lige 1 til 1 her og nu, men jeg tror Klopp kan løse denne opgave med at finde en spiller som har de egenskaber som “en playmaker” skal have af egenskaber og jeg tror han har blikket rettet mod Lemar, som den spiller der kan bringe det ind som man mister med denne afgang. Held og lykke i Barca Coutinho, du opnået desværre ikke at blive en legende i klubben, men du skal have held og lykke alligevel !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hænning
Hvornår er en investering stor nok til at man SKAL have spilleren med det samme? Går grænsen ved en 1 milliard? Eller er en halv milliard nok?

Og hvis Coutinho´s pris er massiv overpris, hvorfor betaler Barcelona så? Prisen er hvad markedet dikterer. Det burde være indlysende. Et marked Barcelona selv har været med til at skrue op.


"Man skal videre, og det er man ikke, hvis man spiller videre men en allerede afskibet spiller."

Fortæl det til Red Bull.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Postkasse
Er det her en satire side, eller er der noget jeg har misset?

https://socceronsunday.com/article/schmeichel-signs-for-liverpool/
Skrevet af NotYetUnknown
Fra Fab4 til Linie 3 :(

Lad os håbe vi er stærke nok til at kunne undvære ham i foråret.

Jeg mener ikke vi skal ud og betale overpris for en spiller nu, vi har Lallana og Ox af lidt mere offensivt tænkende på 3 mands midtbanen og kan til nøds smide Firmino derned.

Det helt store problem bliver hvis skaderne kommer.
annonce
0