Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Benzo
Det kunne være virkeligt fedt hvis Can har forlænget, men vil dog vente med at fejre noget før der kommer noget mere substantielt end tolkning på et par kommentarer på instagram.. I´ve been hurt before !
FCM Liverpool
Skrevet af medc
Det kunne vel ligeså godt være en kontrakt med Juventus, der er blevet underskrevet med virkning fra sommer?
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af J.M
Helt sikkert, det er jo kun spekulation. Det kunne ligeledes også være pga. en kontrakt med Juventus, selvom mit første indskud ville være LFC, når nu det er holdkammerater der kommenterer.
Skrevet af Hasse1983
Det er meget søgt at bygge kontraktforlængelse på det billede i mine øjne.
- kan godt se argumenterne, men tænker det ville blive breaket på anden vis fra Can lejren.

Men lad os se hvad tirsdagen bringer.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af AlstrupLFC
Har set billedet på Twitter, og mange mener angiveligt, at Morenos og Sturridges kommentarer angiveligt skyldes, at der er bøde for at tage selfie i omklædningsrummet. Det virker måske mere plausibelt, end at Cans holdkammerater skal afsløre hans kontraktforlængelse på sociale medier.
Skrevet af J.M
Kommentarerne lægger egentlig ikke mere op til det ene end det andet. Argumenterne for at "Fine" nærmere skulle betyde bøde, er lige så søgte, som at kommentarerne skulle være for en forlængelse.

Anyway, kun fedt at se god stemnning blandt spillerne efter sejren. Det virker til der er rigtig god stemning i truppen pt., og ikke kun pga. sejren over City.
Det er vigtigt.
Skrevet af Hasse1983
Interessant med Karius er valgt som nr 1.
- har Migs ikke haft en ok periode egentligt?
Bevares der findes bedre målmænd, men i forhold til hans generelle niveau hos os.

Migs er 30 år, så måske det er et tegn på han kan skifte, og vi går efter en fuldgod erstatning til sommer.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Swordfishtrombone
Karius får nok et halvt år til at bevise, han ikke skal skiftes ud med Oblak eller en anden.

Men jeg er ikke sikker på, det er det bedste valg for sæsonen ud. Til gengæld tror jeg, at det her er Karius sidste chance. Og vi er jo mange, der håber, at bare en af målmændene snart slår til.

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/transfer-news/simon-mignolet-considering-liverpool-future-14160477

Problemet med Mignolet er ikke så meget hans redningsprocent og hans drops, det er mere det indtryk han giver af at skabe konstant uro. Her synes jeg Karius virker mere rolig i hans indgreb og afleveringer, selvom han også dropper og indtil videre har vist sig som en dårligere shotstopper end Mignolet (som jo nok også er Mignolets spidskompetence).
-
Skrevet af Krook
Er Oblak til salg? Skal da lige have Gazidis til at hoppe med på den galej.
Skrevet af Sule12
Krook - ikke umiddelbart. Men frikøbsklausul på 100 mio. euro.
Skrevet af YNWA"96"
Efter hvad der er skrevet skulle Oblak have en frikøbsklausul på €100 M el omkring 745 millioner. Jeg tror ikke på at Klopp bruger så mange penge på en målmand. VvD handlen er trods alt en anden historie. Jeg tror mere på det rygte på Allison fra Roma, som Paul Joyce har skrevet om. Jeg har ikke set Roma så meget, så jeg er lidt på bar bund hvor god han er. Men er han på niveau med Ederson fra City, så er det bare at slå til. Sule skrev nej tak til Allison, nogen andre der har styr på Allison ? Lynild du ser da lidt italiensk fodbold ?
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Genne
Meldingen om at Karius er førstevalg åbner i den grad op for en ny målmand til sommer, medmindre Karius brager igennem som en worldbeater det næste halve år, hvilket virker komplet utænkeligt, niveauet indtil nu taget i betragtning.

Jeg synes umiddelbart det giver fin mening at melde klart ud nu, således at Mignolet kan sælges til sommer, og Karius samtidig ved hvor han står. Han har ret sikkert fået klart at vide, at det er nu eller aldrig, hvilket også er fair nok i forhold til den tid han har haft til at spille sig på.

Og hvor er det dog rart at se, at der er kommet en rød tråd i de ting klubben foretager sig på transfermarkedet. Jeg ved ikke om det er Klopp, Edwards eller en kombination der skal have ros, men hold da op hvor er der kommet styr på den del af butikken. Tjek listen over til- og afgange i Klopps tid som manager:

https://www.anfield-online.co.uk/stats/jurgen-klopp-lfc-transfer-signings.html

Der er plus på kontoen, hvilket Coutinho naturligvis hjælper gevaldigt på, men hvis man sammenligner den trup Klopp overtog, med den han står med nu, så er det godt nok et gevaldigt mere slagkraftigt mandskab også uden Coutinho. Jeg kan ikke pege på 1 af de spillere der er købt under Klopp og sige at det er et fejlkøb, hvilket ganske enkelt er imponerende vores tiltrækningskraft og historik på den konto taget i betragtning. Salah har vist sig at være et røverkøb til prisen, Wijnaldum, Oxen og Mané leverer glimrende, Klavan og Robertson har gjort det glimrende til prisen og sidstnævnte har potentiale til at blive rigtig god. Matip var gratis. Grujic er svær at vurdere, og Karius har ikke imponeret, men samtidig har ingen af de to været dyre indkøb, hvorfor det kan accepteres at de ikke har fundet fodfæste i klubben endnu. Solanke er på vippen, og Van Dijk var naturligvis dyr, men man sidder med indtrykket af at de begge to nok skal vise sig at være pengene værd.

Den vigtigste person i Liverpool er Jürgen Klopp, føler jeg mig ret overbevist om.
Skrevet af Sule12
Mit nej tak var mest af alt myntet på Alisson som type. Vi har ikke brug for endnu en sprællemand, men en målmand, der i højere grad dominerer feltet. Derfor så jeg hellere Oblak, Trapp eller Donnarumma for den sags skyld. Af dem anser jeg kun Trapp som realistisk.
Skrevet af Lynild
Jeg håber i det stille, at meningen med at beholde Ward er at køre ham i stilling, men hvad har han fået, en liga cup kamp?
Skrevet af gerre
Tja Mignolet siger det vel selv mellem linjerne synes jeg. Han er blevet sat af og har formentlig også fået besked om at der ingen fremtid er til ham i Liverpool.

Klopp får så for alvor givet Karius chancen før han til sommer investerer pengene i et reelt førstevalg.
Skrevet af Hasse1983
Uanset hvad man synes om kvaliteten af vores målmand / målmænd, så må man bare bakke op, for manageren har taget et valg, og dem som folk skriger efter som erstatning er jo ikke umiddelbart til salg.

Noget helt andet... hvem er ham Malcolm?
https://www.plbold.dk/nyhed/bordeaux-traener-om-malcom-hvis-liverpool-kommer-saa-skifter-man
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Jeg har læst man har scutet en del på Malcolm, men det gør den sportslige ledelse jo sikkert på mange spillere. Men der har jo ikke rigtig været nogle rygter på, at han var en spiller LFC var interesseret i. Men der er jo bare blevet meget stille efter i sommers og med VvD sagen. Så der er ikke meget der slipper ud til røgtemøllen....-:) Men Bordeaux træner prøver da at få LFC “på banen”....-:)

http://www.teamtalk.com/news/bordeaux-coach-names-liverpool-when-asked-about-malcom-future

Umiddelbart virker det jo til, at man har is i maven omkring at erstatte Coutinho nu. Hvis det der er skrevet er rigtigt, så har man ikke ville betale RBL det beløb de ville have for at slippe Keita nu. Det kan jeg fandme godt forstå hvis de £18M. er det rigtige beløb....-:) Og omkring Lemar så virker det jo umiddelbart til, at man ikke vil betale £90 M. for ham. Det var vidst det beløb Arsenal bød i sommers og det skulle være det beløb Monaco vil have for ham. Mon Klopp har rettet blikket tilbage mod Christian
Pulisic ? Man tænker lidt, at det kunne være spilleren der var i kikkerten. Nå vi får se....-:)

Smilede da jeg læste den her :

LFC KNOWLEDGE
@LFCknowledge
Since 2013, no player in Europe has been booked more times for "excessive celebration" than Roberto Firmino. 😄
2:37 AM - Jan 16, 2018

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Det var fanme også et vigtigt - og godt - mål han scorede forleden, Bobby.
Skrevet af Sule12
Jeg kender Malcom indgående og skrev tidligere dette i Arsenals tråd:

"Jeg tror ikke Bordeaux sælger Malcom i dette vindue. Jeg har fulgt dem en del i den her sæson og derfor set en hel del til ham. For det første er Bordeaux midt i en historisk krise og det vil være ledelsesmæssig selvmord at sælge deres bedste spiller midt i sæsonen. Bordeaux erhvervede sig tidligere på året samtlige transferrettigheder til ham og forventer eftersigende omkring 50 mio. Euro for ham.

Han er en spændende spiller med et godt langskud, men for satan hvor mangler han blik for sine medspillere. Han stirrer sig tit blind på hans egen mulighed og gør dermed chancen mindre. Han skal oppe sig i forhold til den del af spillet for at blive en stjerne i Prl.

Og ja - de har råd til at sige nej. En lokal rigmand fylder klubkassen.
"

annonce
0