Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA95
Ifølge Gerrard er Can til sommer fortid i klubben. Han nævner derudover at Liverpool har brug for et monster på 6´er pladsen ala Wanyama.

Det bliver spændende at se til sommer. Milinkovic-Savic fra Lazio ville være et godt bud!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det bliver spændende at se til sommer. Milinkovic-Savic fra Lazio ville være et godt bud!

Han er et monster, men han er da ingenlunde 6´er?
Skrevet af YNWA95
Det er Emre Can jo reelt heller ikke, men det har da gået meget godt med ham på den plads. Han dækker, i følge transfermarkt, Alle pladser på midtbanen (offensiv, defensiv, central), og da Liverpool er et hold som i stort set alle kampe har bolden 60-65% af tiden, så tror jeg på at han vil passe godt. Men Klopp er den som kender hans system allerbedst, og ved hvem der passer til lige netop den plads!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Naah, men dog er Can noget mere defensivt orienteret end Milinkovic Savic. Han har trods alt endda været benyttet i midterforsvaret.

Savic spiller en position i Lazio der vel næsten kan sammenlignes med den Pogba spillede i Juve. Ham ville du da ikke placere som ankeret for din midtbane (selvom Mourinho ikke er langt fra). I så fald får I i hvert fald snart et problem magen til vores med en midtbane, der ikke hænger sammen.
Skrevet af YNWA"96"
En spiller som måske går lidt under radaren i ubemærkethed er Leicester’s Ndidi. Jeg har nævnt ham en del gange og ser ham som et kæmpe talent. Der har været lidt rygter på det sidste, at han kunne være en spiller Klopp/Edwards osse har inde på deres nethinde. Med tilgangen af Mane - Salah og Keita ser det ud til, at man har en del fokus på afrikanske spillere, så Ndidi kunne være et bud som erstatning for Can og jeg mener osse at han vil være en opgradering på 6 possition ifht. Hendo.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Der er jo forskellige possitioner på holdet/truppen hvor man er sårbare som jeg ser det. Allison rygtet tager jo kraftigt til og Migs er jo nok fortid i klubben til sommer, må man umiddelbart gå ud fra. Gerrard fik jo nok talt lidt over sig forleden dag, men ikke at det er nogen overraskelse at Can har gang i sin sidste sæson i LFC. Det gør at man har et behov for et alternativ til Hendo, når Can er væk til næste sæson. Jeg synes faktisk at Gini er en rimelig god taktisk spiller, men jeg tror ikke han fylder nok på 6 possitionen. Men om Klopp tænker noget andet må man jo vente at se. Som jeg ser det mangler der osse en spiller, som er mere playmaker ala Coutinho til midtbanen. Det er nok den spiller jeg helst ser man henter sammen en ny målmand. Men en ekstra kantspiller kunne osse være rart at have i truppen, så holdet ikke er så sårbare med skader til Mane og Salah. Så kan man jo osse godt spekulere i om Sturridge har spillet sin sidste kamp for LFC og hvad er planen med Origi ? Bliver han “osse solgt” ( sammen med Sturridge ) så har man Ings og Solanke som backup til Firmino, er det kvalitet nok hvis man skal lidt tættere på et mesterskab ? Woodburn kan jo både spille 8 possitionen og kanten, men da han jo ikke har været i nærheden af 1 holdet i denne sæson, tænker man jo at Klopp ikke synes han “er klar endnu”. Med tilgangen af Keita får midtbanen jo osse et gevaldigt løft, om Klopp tænker at Keita dækker “Coutinho behovet”, kan tiden jo kun vise.

Lidt fra den norske :

https://www.liverpool.no/nyheter/2018/2/122-aar-siden-noen-sist-scoret-saa-raskt/

👏👏👍

@Hasse

Ny sang !....-:)

https://youtu.be/ZqSo3V6q3mA

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Allison-rygtet er dog lige blevet manet i jorden af alle de Liverpool-kyndige journalister. En blanding af Romas prissætning og Karius "opblomstring". Jeg tror måske, at det kan være en del af en forhandlingstaktik. Ikke at Liverpool bluffer, men der skal være en økonomisk gevinst ved at købe Allison, når han ikke gider at forlænge, og at Roma føler sig taget ved næsen i forhandlingerne om Salah, nytter ikke rigtig noget. Det er jo ikke sådan, at klubber bare kan gå ud fra, at Liverpool automatisk byder langt under, hvad en spiller rent faktisk er værd, og at selve interessen kan bruges som en kvalitetsstempel til at drive prisen op. At Liverpool så har en masse penge og et behov, er noget andet.

Origi har ikke rigtig grebet chancen i Wolfsburg. Han er stadig 22 år, men jeg tror ikke, klubben sidder med fornemmelsen af, at Origi lige om lidt brager igennem. Han kan blive en rigtig god angriber, men det kræver nok lidt flere sæsoner i en mindre klub med regelmæssig spilletid. Så han bliver nok solgt til sommer, da kontrakten nærmest kræver det.

Alt peger på, at klubben går efter en ung kant til sommer. Salah holder klubben desværre ikke på i mange sæsoner endnu, men det ville være særdeles nedslående, hvis han allerede blev solgt til sommer. Men det gør han, hvis Real Madrid melder sig på banen, og Salah er overbevist om, at han skal skifte nu (personligt ville jeg dog lige afvente Bale-situationen og Ronaldos endeligt, men jeg er heller ikke Salah). Uanset hvad skal en kant hentes til sommer for at fylde hullet efter Coutinho og "fremtidssikre" kanterne i forhold til et salg af Salah. Og så må der gerne hentes endnu en offensiv spiller, men en type, der kan agere reserve for Firmino er umulig at opdrive, tror jeg. Det handler mere om at få fat i en spiller, der kan fungere med to meget målsøgende kanter ved siden af sig. Det kan i og for sig ligeså godt være en offensiv midtbanespiller eller en hængende angriber, der er økonomisk og effektiv på bolden, og bevæger sig godt uden bold. Her og nu tror jeg dog, at Klopp ligeså gerne vil eksperimentere med Mané på toppen som at hente en reserve for Firmino.

Min ønskeseddel for sommeren i prioriteret rækkefølge:
1. Hold på Salah
2. Forlæng med Firmino
3. En kant
4. En målmand
5. En midtbanespiller, der kan konkurrere med Henderson
6. En alsidig offensiv spiller

Salah er godt nok fantastisk. Han er ikke på Suarez´ niveau endnu, da Salah lige skal vise, at han også har niveauet i næste sæson, og da Suarez simpelthen bare kunne alt, hvad der kræves af en offensiv spiller til perfektion. Men jeg er egentlig ikke så nervøs for, at Salah har overpræsteret, da han jo samtidig sløser gevaldigt med tilbudene til tider (lidt ligesom Suarez).
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Jeg tror vi er nogenlunde på “bølgelængde” om hvad behovet i truppen er Fribytter. Ja jeg læste godt, at efter jeg havde postet mit sidste indlæg, at Allison “rygtet” blev manet til jorden, nok igen pga prisen. Men som du jo osse skriver er der jo meget “forhandlingstaktik” i køb og salg af spillere. Umiddelbart virker det jo til, at Roma er afhængige af spillersalg, for at få deres økonomi til at hænge sammen. Man kan selvfølgelig godt være bagklog og sige, at LFC har fået Salah til en spotpris. Men Roma har jo fået den pris de satte Salah til og det beløb betalte LFC. At LFC fik købt Salah inden Neymar handlen og man kan vel osse nævne City’s køb af Walker og Ederson, hvor der blev sat nye stadarter hvad en back og målmand koster i fodbold anno 2017/18. Det er selvfølgelig “heldigt”, men hvem kunne have forudset at Salah gik fra at være en “dygtig spiller” til verdensklasse ?. Det er bare svært at se hvilke klubber der betaler omkring £62 M for Allison (hvis det er den rigtige pris). Selvom priserne er eksploderet, så er det jo stadigvæk få klubber der har økonomi til at hente spillere der koster + £50M. Umiddelbart er det vel kun Arsenal og LFC der har et behov på målmandsposten, af de klubber der har “råd til en sådan invistering”. Om Arsenal overhoved er interesseret i Allison er der jo umiddelbart ingen rygter om og det stiller vel LFC i en udemærket situation i forhandlingerne, hvis altså Roma har behov for at sælge spillere for at få økonomien til at hænge sammen.

Mhs til Real Madrid og Salah, så er sandsynligheden vel større eller mindst lige så stor, at de kigger mod Chelsea som imø har den bedste spiller i PL. Hazard har jo lidt som Coutinho været “længe i Chelsea” og man kan vel ikke rigtig fortænke ham i, at måske ville prøve sig af i en anden Liga på et tidspunkt. Men det kan selvfølgelig osse være, de “bare” henter begge spillere....-:) !!

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af jomic...
Pjat hvis Roma render og er mavesure over Salah. Vi købte da katten i sækken med Aquaman i sin tid, så det går vel lige op. Desuden var de i en position hvor de var nødsaget til at sælge et eller andet, det har vi også prøvet - når forretningsfolk tager beslutninger i stedet for fagpersoner. Men mon ikke Monchi mest af alt bruger det til at styrke sin egen position?

Hvis Karius fortsætter udviklingen, bliver Paz glad, det gør jeg også - men så fik han ret samtidigt og vores situation vil være knap så akut.

Min ønskeseddel er selvfølgelig også at der ikke kommer nogle af de større efter Salah, men tiden må vise hvor det bærer henad. Det er sgu svært at spå om sommerens kabale, selvom den nok uden tvivl bliver en af de større, Reals sæson in mente.

Sammenligningen med Salah og Suarez slutprodukt er meget interessant, Suarez gik i sin sidste sæson hos LFC fra at være rigtig god til at være sublim. Selvom det er svært at forlange mere af Salah, kunne han snildt have scoret 5 mere på nuværende tidspunkt - bygger han det på og opnår vi defensiv stabilitet - så kan vi skyde efter skabet igen. Jeg skal dog lige se det før jeg tror det, men mon ikke der opstår lidt "next season"-drømme henover sommeren hvis takterne fortsætter.
Skrevet af YNWA"96"
Anfield Index har skrevet en fin artikel omkring indkøb/salg/ “byggeprojekter”. Artiklen rammer nok rigtigt omkring hvor mange penge der er til indkøb, med de investeringer der bliver lavet disse år i diverse byggeprojekter.

http://anfieldindex.com/33172/can-liverpool-balance-infrastructure-intent.html

Stort tillykke til “Bobby The Man” som er blandt de 15, som den brasilianske træner allerede har udtaget til sin 23 mandstrup til VM. Så fortjent !, hvilken sæson han har spiller !

Lidt fra den norske om “vores” andre spillere og deres chancer for at komme med.

https://www.liverpool.no/innsikt/2018/2/roberto-firmino-er-garantert-plass/
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
YNWA96 - ganske enkelt fremragende sang!:)
- den anden sang, blev hurtigt belastende mens den her har klasse, selvom jeg ikke ser nogen grund til at skyde mod Coutinho og Suarez.

Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Ja helt enig, klasse sang !....-:)
Synes det er fint nok, at den ikke er “100% politisk korrekt” så længe det er med god humor i teksten. Specielt teksten med Kane smilede jeg mest af ....-:) Der må være lagt et kæmpe arbejde i den sang, det er jo med korsangere og hele molevitten ....-:)

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af JH LFC
Hvis Emre Can skifter til sommer, hvem ser i så som en erstatning? Har ikke lige hørt/læst nogle rygter om nogle sandsynlige bud, udover savic fra Lazio som virker spændende.
Skrevet af Fribytter
Jeg tænker mere, at der bliver købt en slags defensiv midt, og at Henderson kan blive rykket frem. Hvem ved jeg ikke, og det kan sagtens være en spiller, man ikke umiddelbart forbinder med præcis den position.

Jeg tror heller ikke, at investeringerne i stadion og træningsanlæg begrænser klubben voldsomt. Døden skal have en årsag, men jeg tror ikke, at man skal lægge alt for meget betydning i det nuværende nettoforbrug. Coutinho har pumpet indtægterne fra spillersalg voldsomt op, og jeg tvivler kraftigt på, at det salg har haft noget at gøre med købene af Keita og Van Dijk.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Hasse1983
Jeg tror ikke man skal give meget for evt. rygter på erstatning for Can før vi nærmer os sæsonafslutningen. Som jeg læser det, er det alverdens pundits og kloge hoveder som mener A og B er den perfekte erstatning for Can.
- måske behøver vi ikke en direkte erstatning. Keita kommer ind, og Klopps plan med ham kender vi ikke umiddelbart.
Der er dog tale om en spiller der kommer til at blive foretrukket i startopstillingen tror jeg.
Vi har Grujic ude på lån, og han ser ud til at få masser af spilletid. Måske Keita, Grujic, Hendo, Milner og Gini vurderes som nok til midtbanen.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
+ Lallana og Ox !.....-:)

Selvom Virgil er kommet til, er holdet jo bestående af mange små nips-spillere. Masser af fart, men ikke så meget højde og drøjte. Med Can afgang mister man en masse fysik og en spiller modstanderne slår sig på. Keita erobre og takler fantastisk, men han er jo ikke en spiller der vinder ret meget i luftrummet. Grujic har jo højden og fysikken, så det kan jo være “Can” allerede er i truppen. Problemet er bare som jeg ser det, man har sin tvivl om Grujic er god nok til at overtage Can rolle på holdet. Man ved jo heller ikke endnu hvor Keita skal spille, man skulle umiddelbart tænke, at han skal spille den venstre af de to otter-possitioner. Men hvem ved, måske Klopp har planer med ham i den midterste possition på midtbanen. Ja vi må vente og se hvad “the Boss” har af tanker, men selv uden Coutinho har “vi” et rigtig spændende hold, selvom han selvfølgelig var prikken over i’et.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Ja, Grujic passer typemæssigt godt på Can. Han spiller vist også dybt på midtbanen for Cardiff. Men jeg tvivler også på, at han er en egentlig forstærkning allerede til sommer, og det er ikke, fordi midtbanen mangler bredde.

Men hvis vi er ude i, hvordan Can kan erstattes internt, så spillede Alexander-Arnold en del af sin akademifodbold på midtbanen. Han er sikkert godt tilfreds med den spilletid, han får i øjeblikket, men Klopp står pt. med tre højrebacks, som alle har PL-niveau.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Enig bredden er fin nok. Som jeg har skrevet før, er mit største ønske til sommer en målmand og en spilfordeler/kreativ midtbanespiller. Men med Can afgang og hvis Grujic ikke er god nok, så skal der en spiller ind med noget fysik der kan spille 6 possitionen. Som jeg har nævnt før kunne Ndidi godt være et realistisk bud.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
En kreatør til midtbanen kan jeg ikke forestille mig, er på dosmersedlen. I hvert fald ikke en starter. Pånær Henderson er alle de nuværende midtbanespillere ottere i det nuværende system. Og Keita er formentlig også udset til at spille der. Det er fem spillere til to positioner. Og jeg tror heller ikke, at Klopp ønsker at have en kreatør, som det offensive spil skal gå igennem. Genpresset er i mange tilfælde playmakeren.

Desuden påtager Firmino sig ofte kreatørrollen som falsk nier. Firmino, Keita og Lallana er fine offensive kræfter centralt, som jeg ser det.

Der mangler en kant, der kan noget på egen hånd som Mané, Salah og Coutinho. Klopp har i de fleste kampe kunne stille med tre ud af de fire, og Liverpools statistik imod holdene uden for topseks er ganske god. Men hvis Klopp kun kan stille med to ud af tre, kan angrebet hurtigt blive tandløst.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Cartman
Echo skriver at Salah, Mane og Firmino er i gang med at forhandle nye kontrakter med klubben.
annonce
0