Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Swordfishtrombone
Jeg kan ikke se, vi er favoritter.

Problemet er midtbanen. Ligegyldigt hvor meget jeg elsker Milner - 2018´s svar på Carragher, har vi et problem med at sætte os på kampene mod de største. I to halvlege mod City var vi reelt presset i bund. Der er ikke nok kvalitet lige nu til at holde på bolden og spille den stille og roligt fremad.

De to halvlege var som at se et tophold mod et bundhold. Vi lavede ikke andet end at losse bolden op mod Salah. Kan vi overleve det mod Bayern?

Ja, med kontramål og muren. Som Houllier og Benitez gjorde. Og som Klopp har været tvunget til at praktisere på grund af manglende evner på banen, men med vores mere offensivt indstillede spillere er det ikke en holdbar taktik.

Når det er sagt ..

Nu kender jeg hverken Bayern eller Madrid i samme grad som City, men umiddelbart ser jeg Citys fart, ro og presspil som stærkere end de tilbageværende (ligesom Klopp). Det gør, at vi måske får mere plads til at udfolde Salah og Firmino.
-
Skrevet af Sandersen
Enig

Jeg synes mod City at det for første gang var tydeligt at en spiller som Coutinho manglede. Især første halvleg var virkelig sløv, og der var vel dårligt 3 sammenhængende afleveringer på Citys banehalvdel. Vi manglede selvfølgelig nogle spillere på midten og Gini spillede en lidt uvant position; men jeg havde nu forventet noget helt andet fremad banen hvor de tre forreste lå meget isoleret.
Skrevet af Andreassc
Er lidt uenig tanken om, at vi offensivt ikke kan spille op mod Bayern og Real. Jeg synes at første kamp/første halveg mod Manchester City viste, at vi udspillede et hold, der på daværende tidspunkt blev set som Europas bedste. Jeg mener, at vores midtbane (hvis alle er klar) fungerer fantastisk i Klopps ønskede "gegenpres". At vi stiller os tilbage på Etihad hang jo sammen med situationen og muligheden for at presse mere på i 2. halveg, hvilket vi også gjorde
Skrevet af YNWA"96"
Umiddelbart er vi jo underdogs mod Real og Bayern. Roma er nok en 50/50 kamp som jeg ser det. Nogen vil måske mene, at vi vil være svage favoritter mod Roma. Men Roma var i en virkelig svær gruppe med Chelsea og Atlético Madrid, som de kom videre fra som gruppevindere. Nu vik de osse sendt Barca ud, så synes det ligner en meget lige kamp. Jeg håber vi undgår Bayern og trækker enten Real el Roma. Jeg tror Real ligger meget godt til den måde vi spiller på og de giver væsentlig mere plads/rum at spille i end Juve. Vores omstillinger - pres og fart kunne godt gøre ondt på Real, selvom man jo godt ved, at de er svære at slå ud i CL. Det er ligesom en turnering de har sat sig på, selvom den er virkelig svær at vinde. Men Real tror jeg ikke er dårlig at få op ad bowlen i morgen og gerne slutte af på Anfield !


Vi skal heller ikke have flere skader nu, truppen er ved at være lidt tyndbenet. Can er jo formentlig osse ude resten af sæsonen som Matip. Lallana kan man jo nok heller ikke sætte den store lid til, at han når at komme tilbage. Gomez er der stadigvæk lidt håb om, at han kan komme i spil igen til de sidste kampe i sæsonen. Men en skade til først og fremmest Virgil og man kan jo osse nævne Lovren, nu hvor Matip og Gomez er ude, så er det virkelig skidt. 4 mand til midtbanen kan lige gå an, men en skade mere der, så gør det ondt. En skade til en af de 3 forreste behøver jeg jo ikke beskrive hvad det vil gøre.....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AlstrupLFC
Skulle vi starte første kamp på Anfield, er jeg heldigvis ikke så nervøs. Tror det passer Klopp og co. fint at have Anfield hjemme i den første kamp, hvor man kan blæse modstanderen ud af banen og forhåbentligt få en komfortabel føring - ligesom i City-kampen - for så derefter på udebane at tvinge modstanderen frem og give dem bolden og selv satse på omstillinger - også ligesom i City-kampen.
Skrevet af Fribytter
Jeg ser muligheder imod alle tre hold, og Real Madrid vilmjeg hellere møde i to semifinalekampe end i en finale.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Jamestheman
Nu har liverpool ikke mødt et stort hold endnu.
En nem pulje og Porto og City efterfølgende.
Lad os se hvad de kan når de møder modstand af en anden kaliber.
Skrevet af D.B.R. ©
Nej, City er et lilleputhold.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
Liverpools gruppe var i øvrigt den eneste gruppe, hvorfra der var to hold repræsenteret i kvartfinalerne.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Swordfishtrombone
Roma, og vi begynder hjemme. Gyser!
-
Skrevet af YNWA"96"
Det blev Roma , hjemme først.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA95
YES!!!
Skrevet af Jamestheman
Haha liverpools modstandere, komisk.
Skrevet af D.B.R. ©
Fin nok lodtrækning. Roma er vel ikke helt uefne, når de kan slå MÆGTIGE Barcelona ud.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Benzo
Det var sgu en ok lodtrækning, alternativerne i betragtning. Bliver nok en mærkelig kamp for Salah.
FCM Liverpool
Skrevet af Globus
Jeg er lidt ambivalent her. Generelt er vi jo ikke så gode mod hold der spiller kompakt og defensivt, så selvom Roma på papiret er den nemmeste modstander, så er jeg ikke nødvendigvis sikker på de er den nemmeste modstander for Liverpool. Jeg havde faktisk lidt håbet på Real Madrid. Men spændende for Salah, håber det indvirker positivt på hans indsats, sådan noget kan jo gå lidt begge veje.
Skrevet af Genne
Det kunne ikke have været bedre for os. Jo, måske hvis vi sluttede af hjemme, men Roma må ligegyldigt hvordan man vender og drejer den være ønskemodstanderen. De to andre har oceaner af erfaring i modsætning til os, så at møde dem over to kampe havde gjort vejen til finalen langt vanskeligere. I en finale kan alt ske, og her har vi en reel chance. Men nu gælder det naturligvis først Roma.
Skrevet af AHUJ
Det var ønskemodstanderen. Der er gode muligheder for en finale, men Roma skal ikke undervurderes. Jeg ser den meget lige om avancement, måske en lille fordel til Liverpool - 55/45.
YNWA
Skrevet af YNWA"96"
Jeg har det faktisk som Globus, havde osse håbet på vi trak Real. Nu havde jeg slet ikke troet på vi kom forbi City, så alt er “bonus” og det gjorde mig ikke det store hvem vi trak. Tror bare Real ligger ufattelig godt til os, selvom de plejer at vinde trofæet tit. Men på papiret var Roma jo nok en “ønske modstander”, men synes osse det bliver meget fedt enten af se os el Roma i en finale. Det er næsten altid de samme hold der spiller om trofæet, så godt med lidt afveksling og forhåbentlig bliver det LFC der trækker det længste strå mod Roma ....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Roma ude er nok den mest intense udebane af dem vi kunne møde, så selvom de øvrige må anses for bedre hold, er Rom et forfærdeligt sted at slutte af.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce
0