Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hasse1983
Globus, jeg kan godt se din pointe med Ox.
Det er dog ikke altid så nemt at stille det op, og i Arsenal havde de vel bedre midtbanespillere på den centrale del el en ande type / konstallation måske.

Spillere spiller / præsterer forskelligt fra klub til klub, og vi skal bare være glade for, at Klopp så lyser i Ox, og han umiddelbart passer ind på holdet.

Han fik godt nok høvl fra Arsenals fans i starten af sæsonen, men hører dem ikke gø nu:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
@ LaPioche

Enig i, at Liverpool ikke vader i spillere, der automatisk ville være førstevalg i andre topklubber i PL. Men ang. Mané så kan man argumentere for, at han er mindst ligeså god som højrekant, og at han i denne sæson har fået til opgave at gøre mere af det grove arbejde. Stadig er slutproduktet særdeles godt. Jeg tror faktisk, der er en tendens til at undervurdere Mané, fordi Salah ogFirmino gør det så godt.

@ Sværdfisk

Jeg synes, bloggen opererer med nogle underlige præmisser, men som oplæg til en diskussion af, om Liverpools talentarbejde kan matche de største klubbers, er den vel ok. Det er klart, at talentarbejdet i 00’erne var rædderligt efter, at klubben væltede sig i gode akademispillere i 90’erne, og det er vel først efter Rafas omstrukturering af akademiet 08, at man kunne begynde at have ambitioner på akademiets vegne igen. Det er så ti år siden nu, men i øjeblikket lader det til, at det er 19-årlige Alexander-Arnold, der er tættest på idealopstillingen i klubben, så det vidner ikke ligefrem om godt talentarbejde umiddelbart.

Klubben har dog også sagt farvel til de to klart største akademitalenter fra Rafas sidste tid i klubben. Suso er 24 år og er fast mand for AC Milan og fik debut for det spanske landshold i efteråret. Sterling er 23 år og vinder lige om lidt det engelske mesterskab. Om ikke andet så ville begge spillere pt. være en forstærkning af bænken.

Det er altså i den aldersgruppe og nedefter, at man med rimelighed kan forvente førsteholdsspillere fra akademiet. Med andre ord spillere, som stadig er forholdsvist unge, og som klubben i de fleste tilfælde stadig ser an. Det er spillere som Ibe (han er så allerede blevet solgt), Wilson, Ojo, Ejaria, Alexander-Arnold, Woodburn og Brewster.

Man kan selvfølgelig godt kritisere Liverpool for dårligt talentarbejde, men det er svært at kritisere Klopp for ikke at have etableret et af talenterne som fast mand i idealopstillingen, når de er mellem 18-21 år nu, og altså noget yngre, da Klopp tiltrådte for små tre sæsoner siden.

Hvis 90’ernes akademiarbejde med McManaman, Fowler, Owen, Carragher og Gerrard er det niveau, klubben skal stræbe efter, så er det også værd at holde sig for øje, at Gerrard er ni år yngre end McManaman. Det var ikke spillere, der sammen tog akademiet med storm. Dengang gik der sådan ca. to år mellem, at der kom en rigtig god spiller frem.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Fin runde når de nærmeste konkurrenter taber terræn.
Skrevet af Sule12
Tjaaa, nu håber jeg godt nok at Klopp sparer en masse spillere imellem CHL-kampene. Men hvor ville det alligevel være sjovt, at overhale Man U. her til sidst! De skal have et par point tab endnu og vi skal vel gøre rent bord.. man har vel lov at håbe :)
Skrevet af andib
Tjaaa, nu håber jeg godt nok at Klopp sparer en masse spillere imellem CHL-kampene. Men hvor ville det alligevel være sjovt, at overhale Man U. her til sidst! De skal have et par point tab endnu og vi skal vel gøre rent bord.. man har vel lov at håbe :)
Tja jeg ved ikke helt hvad jeg synes, der skal gøres. På den ene side, så vil jeg gerne at Liverpool undgår skader til nøglespillere, men på den anden side, så skal de også holdes varme. Jeg vil desuden gerne have, at Salah gør et forsøg på at få målrekorden i PrL. Det kunne alligevel være ret vildt.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af bendixboogie
At slutte over ManU ville bestemt ikke gøre noget, men en CL finale er bestemt heller ikke et dårligt alternativ.

Jeg ville skrive tillykke med mesterskabet til City tilhængerne herinde, men kan ikke finde deres klubtråd. Har de kaldt den noget specielt, eller er der noget jeg har overset?
Skrevet af Fribytter
Jeg går ud fra, at CL er så godt som sikret nu, og at kampen på Broen ikke bliver afgørende. Så topscorerpriser, rekorder og kampen om tredje- og andenpladsen er for mig bare noget, der gør de sidste kampe i PL sjove og interessante. Det, der betyder noget, er dog CL. Når der reelt set ikke er noget at spille for i PL, så betyder slutplaceringen ikke det store for mig, og jeg kan vitterligt ikke se, hvad en håneret skulle bestå i, hvis der kun er få points forskel på holdene. Jeg kan huske, at nogle Everton-fans gjorde et stort nummer ud af, at Everton sluttede over Liverpool i 11/12. Der var ikke EL-pladser på spil i ligaen - kun slutplaceringen. Og Liverpool kom som bekendt i to finaler i den sæson og vandt den ene. Under ingen omstændigheder ville jeg hellere have haft Evertons sæson den sæson. FA Cuppen og CL bliver det afgørende for, hvem der har haft den bedste sæson for mig at se.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg ville skrive tillykke med mesterskabet til City tilhængerne herinde, men kan ikke finde deres klubtråd. Har de kaldt den noget specielt, eller er der noget jeg har overset?

De havde vist en for et par år siden, men den gik død, da der aldrig var nogen aktivitet. Der er vist heller ikke meget mere end 1-2 seriøse City-tilhængere på sitet, resten virker til at være trolls.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Hasse1983
Jeg synes på ingen måde man skal spare spillerne forud for CL. De skal holdes til ilden og ikke komme ned i tempo. Der er altid risiko for skader, men hvis spillerne ikke bliver holdt skarpe, kan de ikke præstere godt nok.
Dermed ikke sagt, at de skal spille 90 min. hver kamp.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Bendix,

Du skal bare juble i en Liverpool-artikeltråd, så skal ham City-fanen nok dukke op. Så kan du sige tillykke der.
Skrevet af bendixboogie
@D.B.R,

Det forklarer det nok ;)

@Lynild,

Haha!! Tror iøvrigt godt jeg ved hvem du hentyder til ;)

Er egentligt lidt overrasket over der trods alt ikke er nok City fans herinde til at kunne holde en klubtråd kørende. De har da været med i toppen i nogle år efterhånden.
Skrevet af YNWA"96"
Lidt fra den norske om “ugens Salah tal”.....-:) !
Jeg kunne ikke kopiere artiklen, så det bliver sådan her :
3 - 5 - 7 - 8 - 17 - 22 - 30

Nei, det er ikke lørdagens lottotall, men en liten del av tallene Mohamed Salahs uke kan oppsummeres med.

Rekorder og milepæler ser ut til å stå for fall hver gang Mohamed Salah rører en ball. Gårsdagen var ikke noe unntak. Her har vi forsøkt å samle tallene som gjelder «den egyptiske kongen» etter målet mot Bournemouth, og den siste uka.

Tallet er 3

Første spilleren i historien til å vinne «Månedens spiller» tre ganger på en sesong, etter å ha vunnet tittel i november, februar og mars.

Tallet er 5

Han har nå scoret i fem strake kamper han har spilt. 4 x mot Watford, mot Crystal Palace, mot Man City hjemme og mot Man City borte, og så mot Bournemouth. Kampen mot Everton sto han over.

Tallet er 7

Han har nå scoret i sju strake hjemmekamper i ligaen. Han har scoret i samtlige hjemmekamper etter en målløs boxing day.
To ganger scoret han mot Leicester, en gang mot Manchester City,to ganger mot Tottenham, en gang mot West Ham, en gang mot Newcastle, fire ganger mot Watford og en gang mot Bournemouth.
Scorer han også mot Stoke utligner han klubbrekorden med åtte strake kamper som Roger Hunt (1961-62) og Fernando Torres (2007-08) har. Kevin Lewis (1960-61) og Luis Suarez (2013-14), har som Salah gjort det i sju strake kamper.

Tallet er 8

På de fem siste kampene han har spilt har han scoret åtte mål, og scoret i samtlige av dem. Åtte er også antallet scoringer han har i Champions League denne sesongen, det samme som Firmino. De har begge i tillegg scoret i playoff til turneringen.

Tallet er 17

Siden nyttår har han scoret 17 mål på 16 kamper!

Tallet er 22

Salah har nå scoret i 22 forskjellige Premier League-kamper denne sesongen. Dermed passerte han Robin van Persie og Cristiano Ronaldo, som begge scoret i 21 kamper på én sesong.

Tallet er 30

Salah har nå scoret 30 mål på 32 kamper han har spilt i serien. George Allan i 1896 er den eneste som har gjort det raskere med 31 kamper. Salah passerte nå Daniel Sturridge som trengte 37 kamper i 2014. Han er også den eneste afrikaner som har klart 30 mål i en Premier League-sesong, og slo nå Didier Drogbas 29 mål fra 2009/2010-sesongen.
Han har også den beste debut-sesongen i Liverpools historie. Fernando Torres scoret 24 i sin første sesong.
Scorer han to mål til i Premier League, vil han gå fordi Alan Shearer (1995/96), Cristiano Ronaldo (2007/08) og Luis Suarez (2013-2014), som alle har scoret 31 mål etter at det ble 38 kamper i Premier League. Scorer han fem til vil han slå den totale Premier League-rekorden som Andy Cole (1993-1994) og Alan Shearer (1994-1995) innehar, begge scoret 34 mål på 42 kamper.

Tallet er 31

Egypteren har scoret i 31 forskjellige kamper denne sesongen. Den eneste som har scoret i flere var Ian Rush i 1983-1984.

Tallet er 40

Nok en milepæl for Salah da han headet inn det som ble hans 40. mål for sesongen. Han er dermed den første Premier League-spilleren til å nå det tallet i alle turneringer siden Cristiano Ronaldo gjorde det i 2007-2008, da han scoret 42 mål for Man Utd. Med 45 kamper er han den raskeste til å nå 40 mål i Liverpool-historien. George Allan trengte 49, Jack Parkinson trengte 60, Robbie Fowler trengte 61 og Daniel Sturridge 65.
Han er bare den tredje spilleren til å klare 40 eller flere mål på én sesong. Roger Hunt klarte det i 1961-1962 og Ian Rush klarte det i 1983-1984 og i 1986-1987. Salah må passere 47 for å slå Rush sin rekord fra 1983-1984.

Tallet er 51

Salah har nå vært direkte involvert i 51 mål denne sesongen med 40 mål og 11 assistsNæste sæsons trøjer ?


https://twitter.com/Liddellpool/status/985508501270269953/photo/1
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Salah får virkelig skrevet sig ind i historiebøgerne. Det er jo vanvittige tal :) Forhåbentlig kan han fortsætte sæsonen ud og slå flere rekorder. Der er et par navne på rekordlisterne, som jeg gerne ser slettet af en Liverpool-spiler :)
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af J.M
Jeg ved ikke om nogle "When I´m Liverpool´-videoer er blevet postet herinde før, men mindes ikke at have set denne fra City kampene.

https://www.youtube.com/watch?v=vc6FD-q0sak

Der er en god del af dem.
Skrevet af Clynedoc
Er der nogen der har hørt noget til lovren´s skade. Hun udgik jo med det der lignede en muskelskade. Klavan skulle åbenbart også være skadet igen, og Clyne ligeledes. Milner skal måske forberede sig på at spille centerforsvarer
Skrevet af D.B.R. ©
Der er ingen meldinger om Lovren endnu. Man mener Klopp tog ham ud, lidt ala da Salah blev taget ud mod City, for at undgå en forværring af en evt. skade.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Clynedoc
Lovren skulle være klar til kamp og Gomez er spilleklar efter weekenden. Det er vist også positivt ud med Lallana. Det er gode nyheder
Skrevet af YNWA"96"
City laver deres videoer og LFC laver deres videoer. Smag er vanskeligt at debattere/disktutere men jeg ved godt hvad jeg persontlig er til når man ser denne video fra LFC. Klasse !

https://mobile.twitter.com/LFC/status/986235578193657859/video/1

Angående Ndidi og det med jeg skrev, at jeg ville være overrasket hvis han ikke er i LFC næste sæson. Så har “Melissa Pigen” lavede denne artikel om Ndidi.

https://t.co/RZpj9nO9i7?amp=1
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
LFC har nu den yngste trup af alle PL klubberne, sidste sæson havde “vi” den tredje yngste. Sjovt at alle “top6” klubberne osse har de yngste trupper.

1. Liverpool: 25 år og 345 dager
2. Tottenham: 26 år og 21 dager
3. Man City: 26 år og 326 dager
4. Chelsea: 27 år og 15 dager
5. Man Utd: 27 år og 40 dager
6. Arsenal: 27 år og 126 dager

Kilde: The Times

https://www.liverpool.no/innsikt/2018/4/har-premier-leagues-yngste-lag/

Klubben har indtil nu tjent £57 M. i CL, voldsom stigning ift. sidste år....-:)

https://www.express.co.uk/sport/football/947184/Champions-League-prize-money-Premier-League-teams-earnings-sportgalleries

På den europæiske rangliste er Liverpool hoppet 9 pladser frem. Startet sæsonen på 34 pladsen og er nu rykket frem som nr.25 og hvis vi sikre os en top4 placering og dermed CL næste sæson, kan det jo have betydning for seedningslaget når der trækkes lod til næste års turnering.

https://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0