Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AlstrupLFC
Kæft hvor er det surt, at vi glipper Fekir, og at Fekir samtidig glipper en stor transfer til England.

Det er selvfølgelig mange millioner, og til den pris skal spillerens fitness også være i top. Men jeg kan ikke lade vær med at tænke på, hvordan Ox fx kunne skifte for så mange millioner tilbage i august. En mand der ikke just er kendt for at holde sig skadesfri i en længere periode!

Fekir ville have været en drømmetransfer, netop fordi hans dribling, aflevering og kreativitet er i topklasse og lige præcis det, som Liverpool har manglet siden Phil.

Hvem kunne være en mulighed på den offensive midtbane nu?
Skrevet af Mathews
Hvor er det dog amatøragtigt at lække historien til flere af de pålidelige medier inden en evt. medical er hundrede procent gennemført. Den her kommer til at bide os i røven, bringer minder fra sagaen om Remy for nogle år siden.
Skrevet af flotfyr_17
Jeg synes det virker helt amatøragtigt, at man prøver at genforhandle et bud, som allerede er blevet acccepteret af den anden modpart. Det er da klart, at Lyon trækker stikket nu.

Uden at vide hvad der er sket ved forhandlingsbordet, så kunne man da have forestillet sig, at det var en god idé klubberne imellem at diskuterere muligheden for prisreduktion, hvis spillerens helbred skulle virke mere tvivlsomt end først antaget - ikke bare afslå den først aftalte pris, fordi man finder noget på spilleren, som man måske allerede havde en anelse om ville være der.
Liverpool
Skrevet af D.B.R. ©
Fint nok at trække stikket på den handel. Er knæet ikke ok kan han blive i Frankrig.

Der må være andre alternativer.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(562119200410)
Fekir havde været en god tilgang, men det er simpelthen for meget at satse hvis knæet skulle give ham bøvl. Så fornuftigt ageret af klubben.
Skrevet af Mathews
Hans seneste knæskade ligger tilbage i 2015. Sløj, sløj beslutning, præcis den profil klubben står og mangler, især efter Ox´ skade.
Skrevet af KNM
Man må næsten gå ud fra de har sent en expert til det lægetjek så hvis de er i tvivl er der jo nok noget om snakken.
Skrevet af Geddar , moderator
Det er alligevel imponerende at dele af sofabrigaden ved mere om hvor stor risiko der er med fysikken end den medicinske stab. Klubben er eller ikke ligefrem kendt for at tøve de senere år, hvis der er en spiller de vil have.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af D.B.R. ©
Ham her vurderer de så for risikabel at smide en halv mia. efter. Mon ikke de ved bedst.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af flotfyr_17
Geddar, det er nok nærmere selve transfer-processen, der leder til de her reaktioner fra fansene. Det er et kæmpe-antiklimaks, når det nærmest var en done-deal.
Liverpool
Skrevet af KloppMania
Liverpool har da ikke været ude og sige noget som helst?`
At fans går i selvsving over rygter i flere utroværdige end troværdige medier, er vel ikke klubbens problem. Vi er vel ved at købe 50 spillere hvert vindue, hvis man tror på alle rygter.
Skrevet af flotfyr_17
Men hvor utroværdige er disse medier, når de gang på gang rammer rigtigt? Det er jo ikke alle rygter, der bliver slugt råt. Vi plejer altid at holde os til de informanter, der som regel har en finger på pulsen, når det kommer til transfers.
Det er sjældent, at de rammer helt forbi.Liverpool
Skrevet af Hasse1983
Det er meget de samme jounalister der har meldt fra samme kilder, både engelske og franske.
Om det er knæet, genforhandling af pris el handel i forhold til regnskabsår, synes jeg ikke er "lagt helt fast" endnu.
Kald det bare en saga, men Liverpool har jo intet udtalt i denne sag overhovedet. Synes sgu ikke man kan kalde dem for amatører. Vi aner jo ikke helt hvad der er op og ned endnu.
Det som man kan med sikkerhed kan forholde til sig er, at Lyon meldte ud, at de ikke ville sælge før VM.
Endvidere har de så meldt ud, at Liverpool var den prioriterede køber, men at Fekir forbliver i Lyon.

Angiveligt fik Edwards dog accepteret et bud og Liverpool sendte et lægeold til Frankrig.
Angiveligt gik alt også som det skulle, til trods for second opinion på knæet.
Der bliver også snakket om lækket præsentationsmatriale - nogle som kan linke til det?

Er spændt på at høre nogle officielle udtalelser fra Liverpool.
Lad os se hvad der sker...
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Ja det nytter i hvert fald ikke at bruge de næste uger på at opdatere twitter hver anden time :D

Jeg tror nu at mange meldinger er sande og reelle. Sagen har desværre bare udviklet sig. Det eneste amatøragtige i dette er at det ikke har kunne holdes hemmeligt. Men det er da ikke nødvendigvis Liverpools skyld.

Jeg kan godt forstå hvis man gerne vil have lidt rabat grundet den fare at hans karriere vel har en større sandsynlighed for at stoppe om 2-3 år end alle mulige andre spillere. Omvendt kan jeg også forstå at Lyon står fast. Det her er jo desværre en sag hvor alle taber. Det er sgu da trist.

Med det sagt så er håbet og troen stadigvæk at handlen gennemføres efter VM, hvilket jeg selv håber meget på. Man skal ikke nødvendigvis rushe sådan en handel bare fordi der er VM nu. Det er altså fint lige at se på den nye situation, og så se på handlen igen. Det ville dog være vildt hvis han bliver i Lyon efter det her.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg tror desværre ikke den handel bliver til noget nu. Det var helt sikkert en drømmesigning for mig, da jeg mener Fekir er en fantastisk fodboldspiller og en af de få brikker der mangler i puslespillet når man kigger på LFC trup. Alt var jo på plads, pånær lige lægetjekket ..... Hvis man skal koge saga’en ned, så tror jeg LFC har vurderet at risikoen er for høj ifht. til den investering som prisen på Fekir er.

Nå vi må se om der er en plan B.....
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Hvis jeg har forstået det rigtigt, (puslespil) så er det foregået nogenlunde sådan her:
Forhandling, læk til pressen, afvisning af bud og accept af bud. Personlige betingelser for en kontrakt på plads, hertil ønske om nummer mv.
Liverpool til Frankrig, lægetjek, men ønske om et ekstra kig på knæet. Foto, snak i Liverpooltrøje, så han kunne præsenteres inden afrejse til VM.
Svar på det ekstra lægetjek.
Nej tak, vi tør ikke tage chancen. Vi trækker os fra en handel når snakker 50M.

Der har altså været genforhandling. Blot en god gammel, vi forholder os retten til ikke at gennemføre handlen pga fejlet lægetjek.

Det kan jeg godt leve med:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
???........

paul joyce
paul joyce
@_pauljoyce___
·
9 t
Liverpool agree fee with Dortmund midfielder Mario Götze, fee is around £27.7m plus £5.2m add ons.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af KloppMania
Så vidt jeg kan se har Paul Joyce ikke skrevet på Twitter i 2 dage, og din afsender er en falsk profil:

https://twitter.com/_pauljoyce___?lang=da

Skrevet af Fionn mac Cumhaill
Lader til at være en fake Twitter profil YNWA.

https://twitter.com/_pauljoyce___
Skrevet af YNWA"96"
Ja “falsk” Poul Joyce ....

Det var Rousing The Cup der havde re-tweetet den, så jeg gik udfra de havde lavet deres hjemmearbejde ....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0