Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AHUJ
@Paz

Det vil jo altid være en subjektiv vurdering, hvem der er den bedste - som du også gør klart. Så som Liverpool fan synes jeg, at Van Dijk har præsteret på et rigtig højt niveau. Men så kommer tilhørsforhold også ind i billedet, hvis han skal vurderes kontra andre forsvarsspillere. Jeg ser hverken nok spansk, tysk eller italiensk fodbold til at kunne sige, at Van Dijk er bedre end Ramos, Varane, Godin, Umititi, Bonucci, Koulibaly, Hummels osv. - og jeg ser sådan set også ligeglad. Virgil har gjort det suverænt indtil videre for os, og det er det eneste, der tæller.

__________

Omkring prisen. Det tæller også ind, at det var den første signing i det prisleje for vores klub - så selvfølgelig vil der være noget skepsis omkring det.

Alt det der med at det er en vanvittig pris for en spiller, selvfølgelig er det det, men der er så mange penge i fodbold, at priserne bare følger med. Min passion bliver ikke mindre af den grund, selvom det på mange måder er et umenneskeligt pres, der bliver lagt på spillerne - for forventningerne fra en enorm fanskare verden over er jo, at de går ind og gør en forskel på holdet - og i fodbold er der ikke langt fra at elske til at hade. Karius er et oplagt eksempel, blev gjort til grin af alle andre fangrupperinger, og modtog dødstrusler af flere stupide ´Liverpool fans´. Så var faktisk rørende at se den modtagelse, han fik, da han kom ind mod Torino. De er bare mennesker. :)
YNWA
Skrevet af Paz
@AHUJ

Det er subjektive vurderinger, men der er forskel på om de er gode eller dålige ;-)

Jeg ser også meget mere Liverpool end alt andet og derfor er mit kendskab til Van Dijk jo også meget bedre end alle andre spillere. Men at man ikke ser alle kampe forhindrer jo dog ikke en i at kunne lave nogle nogenlunde gode vurderinger.

Det var egentlig også mest for at lodde stemningen omkring Van Dijk, fordi jeg umiddelbart synes der har været en tendens til at undervurdere ham fra andre fangrupperingers side. Det lykkedes så ikke rigtig at få nogle af dem til at kommentere på mit indlæg, men det må jeg jo så bare tage som et samtykke!

@CHA

Selhurst Park er altid et ubehageligt sted at komme, men trods det har vi jo faktisk en ganske udmærket statistik derfra, hvis vi lige glemmer mareridtskampen, og den fortrænger jeg gerne. Sidste sæsons kamp var ikke voldsomt overbevisende, men vi vinder dog. Forrige sæson spillede vi faktisk en rigtig flot kamp som jeg husker det. Fremad banen var vi i hvert fald flyvende, men som scoren også bevidner, 2-4, var det ikke helt fejlfrit bagudtil. Og jeg er også særlig spændt på hvordan defensiven kommer til at håndtere front-duoen Benteke og Zaha i deres nye 4-4-2 formation Woy-style. Det virker ret skarpt, og hvis vi spiller med Gomez og TAA kunne man forestille sig at de vil få deres at se til. Hvis jeg var Klopp ville jeg nok overveje at spille Clyne i netop denne kamp, for at få lidt ekstra gardering i defensiven.

Skrevet af D.B.R. ©
Mhs. til kampen på mandag, så nager kampen fra 2014 også mig, men vi har vundet de sidste tre gange vi har besøgt Selhurst Park, og bør gøre det igen. Vi bør være langt stærkere end Woys tropper.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af AHUJ
@Paz

Jeg vil da også umiddelbart sige, det er svært at ekskludere van Dijk fra diskussionen. Det eneste logiske argument vil være, at han kun har præsteret på det niveau i en kort periode - selvom han også var suveræn for Southampton inden skaden, hvorfor vi var interesserede i ham, og valgte at smide så mange penge for at få ham.

Han er i hvert fald ligeså god som de bedste i Premier League - men at sammenligne på tværs af andre ligaer er lidt sværere. Der er helt sikkert nogle fans af italiensk eller spansk fodbold, som måske ikke følger engelsk fodbold ligeså meget, som vi gør, der mener, at van Dijk er overvurderet - hvis standpunktet er, at han er blandt verdens bedste.
YNWA
Skrevet af Paz
@AHUJ

Det har du ret i. Der er mange faktorer der spiller ind, og som er svære at vurdere. Men det er jo så betingelserne, og det er det jo ligeledes for klubberne, når de handler spillere på kryds og tværs af ligaer og skal vurdere hvordan spillerne kan begå sig de forskellige steder.

Jeg mener dog stadigvæk at det er muligt at lave en ret god vurdering ud fra spillernes respektive kompetencesæt og se på hvem der er mest komplette. Som udgangspunkt vil de som er mest komplette bedst kunne tilpasse sig andre ligaer og andre spillestile.
Skrevet af YNWA"96"
Den er svær, men hvem ville i helst ikke undvære i startelleveren ? ( man kan kun vælge en spiller)....!-:)

Jeg vil sige Virgil, nok er den spiller jeg nødigst ville undvære.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Thy87
Puha den er svær.
Firmino tror jeg at jeg vil vælge. Han skaber så meget plads til Salah og Mane og er samtidig utrættelig I genpresset
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Paz
Meget, meget svært.

Tror også jeg vælger Virgil, nu har jeg jo talt ham så meget op de seneste dage... Han er også forudset til at blive sæsonens spiller for mit vedkommende ;-)
Skrevet af YNWA"96"
Jeg har kigget lidt på tal....-:) så selvom de fleste jo nok synes, at priserne er stukket helt af. D.B.R. og andre er jo ret klare i spyttet omkring dette...-:) Klopp har i snit brugt £42 M. pr sæson i den tid han har været i klubben. Dette tal kan stadigvæk falde, da marked for salg jo ikke er lukket. Det gælder naturligvis osse for vores konkurrenter. Uanset hvad man nu mener om, at enkelte handler er fuldstændig hul i hoved ( nok primært Virgil og Alison), så er min påstand at Klopp & Pochettino er de trænere der "overpræstere", hvis man udelukkende kigger på den økonomiske del ifht. konkurrenterne.

Net spend over the past 5 seasons (since 2014/15):

1. City, £575m
2. United, £492m
3. Arsenal, £265m
4. Chelsea, £207m
5. Liverpool, £108m
6. Spurs, £49m

TOTAL expenditure over the past 5 seasons:

1. City, £779m
2. United, £677m
3. Chelsea, £675m
4. Liverpool, £608m
5. Arsenal, £407m
6. Spurs, £286m

TOTAL sales over the past 5 seasons:

1. Chelsea, £468m
2. Liverpool, £428m
3. Spurs, £237m
4. City, £204m
5. United, £185m
6. Arsenal, £142m

SINCE KLOPP´S ARRIVAL (Net spend):

1. City, £404m
2. United, £320m
3. Chelsea, £208m
4. Arsenal, £162m
5. Liverpool, £126m
6. Spurs, £45m“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Dosia
Jeg ville personligt, aldrig undvære en type som Robertson. Den mand er virkelig utrættelig og sikke et bundniveau, selvom han spiller en plads som kan undervurderes.

Men for første gang i mine 25 år som LFC fan, vil jeg faktisk sige at vi har det mest homogene hold i min tid. Der er simpelthen så meget kvalitet i de startende 11. Samtidig har vi stadig plads til vores egen drenge som TAA.

Esbjerg fB
Skrevet af YNWA"96"
Dosia du har en pointe, vi har aldrig vundet et mesterskab uden en skotte på holdet.....-:) !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
On a second thought, så tror jeg faktisk jeg vil gå med Keita. Men det kan selvfølgelig være lidt svært at forsvare nu når vi kun har set ham ordentligt i en enkelt kamp. Men jeg var faktisk ret meget oppe at køre over det han leverede mod West Ham, og jeg tror han kan blive helt eminent god. Hans tekniske formåen, hans måde at bevæge sig på og hans timing i spillet er helt unik som jeg ser det. Altså, det er nok ham, værende den afgørende brik, der gør at jeg kan tro på at vi rent faktisk seriøst kan udfordre City om mesterskabet. Han giver vores spil en helt ny dimension, fordi han binder holdet sammen på en ny måde. Hans eminente pasningsspil gør at vi kan flytte modstanderen over større afstande og han er også bedre end nogle af de midtbanespillere vi havde i forvejen til at spille i de små rum, samtidig fremhæver alle ham også som den der kan sætte sin mand på driblingen, noget vi heller ikke havde på midtbanen efter Coutinho forsvandt. Er meget spændt på om han vil være ligeså markant i sin første udebanekamp på mandag.

Skrevet af Hasse1983
Det er lidt svært med at undvære for det kommer an på sammenhængen.
Hvis vi snakker om, at være seriøs udfordrer til titlen, så er jeg helt klart på Van Dijk el Allisson.
Van Dijk fordi han styrer forsvaret og lukker så fantastisk af. Fra hans position dirigere han hele vejen frem til forreste mand, og man kan bare tage statistikken med før og efter Van Dijk på holdet. Han er i mine øjne vigtigst for succes. Fjern en offensiv spiller og vi sætter bare en anden ind på holdet. Ja, Salah var giftig, men vi ville lave mål og måske vinde med en mindre margin med fx Ox, Shaqiri el anden på banen.
Når jeg så nævner Allisson, så er det med en forventning om, at han løfter os ligesom Van Dijk. Ikke lige så voldsomt, men han virker bare så meget bedre end Mignolet og Karius som nu er mental skadet desværre.
De to på holdet bringer statistikken for mål imod os længere ned. Det er jeg overbevist om.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
@YNWA"96"

Pas nu på med at bruge net-spend, det er der jo fans af andre klubber, der ikke bryder sig om ;).
___

Indtil vi får at se, hvordan Shaqiri præsterer, så vil jeg sige Salah. De løb han tager er så vitale for vores spil.
YNWA
Skrevet af KnockOut
Der skal godt nok ikke meget til før liverpool har vundet ligaen blandt bold fans, når det så er sagt kan jeg sagtens forstå i er på en sky det er godt nok lang tid siden Liverpool har været så balanceret, selv om jeg stadig vil påstå breden defensiv ser lidt tynd ud.

Nå det var ikke en gang derfor jeg ville skrive, det var sku den her absurde total farvet syn på at van dijk skulle være den bedste center forsvar i verden, det er jo helt absurd ja han er rigtig dygtig men skal han ikke lige bevise det over en længer periode før han rykkes foran spiller der har været på toppen i 3-5-10 år.

Alså det er jo sindsyg at rate ham over veteraner som Ramos (nok verdens mest komplete CB), Silva, Vertonghen, Godin, Bonucci, Hummels, Pique.

Og de unge upcomming som Varane, Koulibaly, Skriniar, Umtiti + flere

Ja han er da på listen af top 10-15 i verden men at rate ham overall som nr 1 er jo simplehen så sindsyg.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af AHUJ
Der skal godt nok ikke meget til før liverpool har vundet ligaen blandt bold fans

Stop nu.

Der er et absolut fåtal herinde, hvis overhovedet nogle, der siger, at vi vinder ligaen. Vi er glade for, at holdet ser ud til at være i god forfatning, og at vi har en ikke helt urealistisk chance for at true City - men det gør os ikke til favoritter, og det er simpelthen stupidt, at vi skal have det stempel på os, at vi allerede mener, at vi har vundet ligaen. Det er direkte løgn.

Marquinhos er så vist jeg har forstået det klare førstevalg i PSG - over Silva, som nok har set sine bedste dage for et par år siden.

YNWA
Skrevet af Paz
Tror de fleste her i tråden mener at vi er første-udfordrer til City. Er du uenig i det, Knockout?
Skrevet af Paz
Angående spørgsmålet om verdens bedste forsvarsspiller, så er det det øjebliksbillede. Tidsdimensionen er selvfølgelig relevant, men hvad er den korrekte tid at bedømme det over? 1 år? 2 år? 5? 10?

Jeg har sagt at hvis Van Dijk holder det niveau han har haft hidtil for Liverpool resten af sæsonen, så forlader han den som verdens bedste. Det synes jeg ikke er helt hen i vejret, men det er da heller ikke noget der uden for enhver diskussion.
Skrevet af KnockOut
Skal vi ikke lade bedrifter man har opnået tale mere end hvis og hvis, altså hvis Kapa ikke lukker mål ind for Chelsea den her sæson kan han vel også være verdens bedste målmand altså hvis han holder det niveau han har haft hidtil for Chelsea resten af sæsonen .. kan du ikke selv se det....

Bedrifter der er opnået må sku da veje mere end mulig bedrifter man kan opnå, heller 1 fugl i hånden og alt det der ....

Og hvem siger i er første-udfordrer til titlen ? jeg vil sige der er vel 3-4 andre hold der også kan vinde den, bare fordi du som Liverpool har lidt medgang og der ved danner den mening at i er en klar nr 2, gøre det vel ikke automastik det jer til at være dette.

Kigger man på de andre hold ville jeg da vælge at sige Tottenham kunne lige så godt vinde som i kan eller Manchester United som ende OVER jer sidste sæson ?

Jeg er bestemt ikke uenig i at i er med i ræset men som på godt jysk ska vi nu æh liiii
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Logdog
Og hvem siger i er første-udfordrer til titlen ?


Stort set samtlige bookmakere på planeten...
annonce
0