Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
Jep. Nye kamptidspunker 18.55 og 21.00.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Hasse1983
Nu prøver jeg lige om det virker fra en ganske alm. computer, for jeg har ikke kunnet få lov til at skrive fra iPhone i laaaang tid... Har andre haft samme problem? siger jeg ikke er logget på selvom jeg er logget på. Kan heller ikke logge af... meget mystisk.

Jeg kan huske jeg skrev noget med ros til Fribytter for gode og grundige indlæg... resten kan jeg ikke huske:)
Nåh jo, der var vist noget med at ham Tottenham klovnen i PL panelet på Viasat var en kæmpe hat! Men det er jo old news nu. Synes dog stadigvæk han er en hat, med så vanvittig en udtalelse.

Spændene med CL. Sgu hellere nogle gode hold en alle mulige mærkelige hold. Skal man vinde CL, skal man alligevel møde nogle gode hold før el siden.
I øvrigt fin start på sæsonen hva! Jeg er kæmpe fan indtil videre, og glæder mig til vi punkterer Tottenham:)
3 point og endnu et clean sheet mod Leicester, så kniber jeg sgu næsten en tåre:)
Slutter af med, at den toårige nu kan "synge med" på Allez, Allez, Allez og kan finde på at synge den uden opfordring herfra!:) FAR ER STOLT!!!! haha....

Det var en blandet landhandel - håber at kunne deltage via mobil igen snarest!

God weekend

Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Hasse jeg har skiftet til detskop udgaven, det er så det “gamle” layout men det virker på min iPad. Jeg kan osse rette mine indlæg nu osv. Den nye udgave har jeg samme problemer som dig, den står jeg er logget ind og når jeg så laver et indlæg, siger den jeg skal logge ind......

Jeg så pressemødet idag med Klopp, der er ingen tvivl om at når spillerne kommer hjem fra div. landshold, så begynder han at bruge truppen’s bredde. Når kampene kommer som perler på en snor, bliver der brug for alle mand. Der bliver ikke mange kampe, hvor der ikke bliver skifter x-antal spillere ud fra kamp til kamp, kunne man godt fornemme på ham på pressemødet.

Melissa pigen har denne art. fra idag, om Gini :

https://t.co/TkT6daEHfk?amp=1
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af UnluckyImp
Jeg kan ikke logge ind fra computeren. Hvis jeg skal skrive herinde skal jeg til desktop udgave i mobilen for at kunne gøre det.
Bold.dk har skudt sig selv i foden ved at gøre det besværligt for brugerne.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af Fribytter
@ Paz

Ja, jeg giver heller ikke noget for klicheen om, at det hele udligner sig i sidste ende.

Jeg er allerede kæmpe fan af Allison. Hans risikobetonede spil kommer sikkert til at koste på et tidspunkt og garanteret i en kamp, hvor man ønsker det mindst, og han skal redde lidt flere bolde, før han kan udråbes som en succes, men der er noget 90´er-agtigt over ham. Han minder mig om Chilavert, Campos og Higuita, og dengang alting var mere bekymringsløst og simpelt - inklusive fodbolden.

Jeg har faktisk tænkt præcist det samme om Arsenal.Jeg ved ikke helt, hvordan Emery foretrækker at spille, og diamanten var jo egentlig også en opstilling, som Rodgers fandt frem til et godt stykke inde i sæsonen. Forskellen er dog umiddelbart, at Rodgers´ tre forreste blev brugt på en måde, så de placerede sig mellem klassiske positioner. Suarez og Sturridge var halve tiere, og Sterling var mere en hurtigløber end en klassisk kreativ tier. Hvis Emery virkelig ønsker at nærme sig Rodgers´ opstilling, så skal han måske eksperimentere med Özil på midtbanen i en Coutinho-rolle og Mkhitaryan som tier eller måske helt fremme med Lacazette bagved? Så kunne Ramsay være Henderson og Xhaka Gerrard... Men risikoen er selvfølgelig, at defensiven falder så meget fra hinanden, at offensiven ikke kan opveje det.

Nu mangler Leicester godt nok Vardy, men en sejr i den kamp vil betyde, at Liverpool har vundet over tre defensive PL-hold. Altså den slags hold, som ellers er blevet udråbt til holdets akilleshæl (sammen med finaler). Så det er en slags minifinale i mere end en henseende.

Jeg har bestemt ikke afskrevet Chelsea. Jorginho lader til at være en ekstrem god tilføjelse, men hvad der er vigtigere, er nok, at Hazard ikke lader til at blive solgt. Chelseas bundniveau er virkelig godt, og i Hazard, Kanté og måske Jorginho har de nogle af PL´s bedste spillere. Det er bestemt konkurrencedygtigt. Og så har Abramovich måske endelig igen fundet en træner, der kan få Chelsea ud af den defensive italienske stil og over i den mere offensive fodbold. Det kan også betyde mere arbejdsro internt.

@ Hasse

Mange tak! Og i lige måde med weekenden.

@ YNWA96

Jeg er fuldstændig enig med Reddy. Det er ret overraksende, som Wijnaldum har udviklet sig. Han var Newcastles topscorer i sæsonen, de rykkede ned, og nu spiller han defensiv midt. Hvis man ser på tiden før skiftet til Liverpool og ser bort fra en enkelt skadesplaget sæson i PSV, så skal man tilbage til 09/10-sæsonen for at finde en sæson, hvor Wijnaldum har scoret mindre end ti mål. I Newcastle fik han hurtigt et ry for at falde ud af kampe, hvor det ikke lige kørte for ham - især på udebane, og nu bliver han betragtet som en spiller, hvis fremmeste kvaliteter er bundniveauet og stabiliteteten (selvom han stadig ikke scorer meget på udebane). Hvis Wijnaldum havde spillet i 80´erne og 90´erne, havde han været en af den slags spillere, som nørderne havde trukket frem som undervurderet på de store hollandske og italienske mandskaber.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af CHA
Fra James Pearce:
Lazar Markovic’s proposed £2.9m move to Anderlecht has collapsed. Fee had been agreed and he had travelled to Belgium. Laza #LFC


Pis.. Poor lad. Nu skal han så spille 4 måneder med LFC U/23, før han forhåbentligt kan skifte til vinter.
Skrevet af AHUJ
Et år siden Oxen kom til klubben, for fanden jeg savner ham i den røde trøje på banen! :(

Han blev sgu lynhurtigt en fanfavorit, da han først blev integreret på holdet og i rollen centralt i banen. Hvor jeg dog håber, at han kommer stærkt tilbage, når han er skaden kvit.
__________

Ang. kampen i morgen (idag) - hvis jeg ikke har glippet nogle skader eller skavanker, så kan man vel forvente, at det bliver samme opstilling igen for fjerde kamp i streg - og så begynder rotationen efter landskampspausen, som YNWA også pointerede, hvor der kommer flere kampe på programmet.
YNWA
Skrevet af AHUJ
Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Milner, Henderson, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Keita, Sturridge, Moreno, Lallana, Shaqiri, Matip

Henderson ind, Keita ud.

God kamp til jer alle! :)
YNWA
Skrevet af YNWA"96"
Er ikke vild med den konstallation på midtbanen, nå lad mig blive overrasket...-:)

God kamp !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af medc
Det var godt nok en grim afbrænder af Salah..
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Thy87
Men godt af Mane:-)
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af YNWA"96"
Godt nappet...-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Mathews
Firmino er helt ved siden af sig selv, smider stort set alt væk. Ikke den bedste start på sæsonen han har fået.
Skrevet af UnluckyImp
Milner bliver sparket på hovedet: indkast til Leicester.
Firminos fod kom tæt på Leicester hoved: frispark til Leicester.
Der er altså et eller andet galt
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af YNWA"96"
BOBBY !!!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af UnluckyImp
Firminooooo
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af Mathews
Vigtigt!! Så er han også igang i denne sæson.
Skrevet af AHUJ
Milner bliver sparket på hovedet: indkast til Leicester.

Nu lavede Milner selv en glidende tackling, hvor Pereira vælter, og rammer Milner i hovedet med støvlen. Hvis det er den situation, du tænker på, så kan der i hvert fald lige der aldrig blive frispark til Milner.

Fornuftigt at være oppe 2-0 efter første halvleg. De første tyve minutter var vi i fuld kontrol, hvorefter Leicester fik momentum i anden halvdel af halvlegen - så det gør bare ekstra godt, at Firmino dukker op på hjørne og fik headet bolden i kassen.
YNWA
Skrevet af Thy87
Lækkert at Firmino kommer igang med målscoring også! 2-0 og selvom Leicester var dygtige midt I halvlegen synes jeg egentlig vi havde godt styr på det med undtagelse af da Gini smider bolden væk midt på banen. Godt Alisson må tage med hænder
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Paz
Bobby har været meget involveret og hans spil afspejlede holdets spil ret meget. Han var god i de første 25 minutter med holdet og sløj i den periode, hvor vi lader os presse lidt tilbage af Leicester. Slutter af med et mål, alt i alt en solid halvleg fra hans side, og holdet!
annonce
0