Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 6116
5 ud af 5 og alt det der, fedt ja. Jeg kan dog stadig ikke komme over at sejren kun bliver 2-1. Jeg håber skarpheden dukker op tirsdag mod PSG og løbende som sæsonen skrider frem. Liverpool spiller også altid bedst 2. halvdel af sæsonen, og det er kun naturligt der er svingninger ift. formen i løbet af en sæson og man kan heller ikke forvente at en spiller spiller op til sit bedste hele sæsonen, alligevel kunne man godt forvente lidt mere holdarbejde af Mane og Salah desværre :/
Skrevet af Sule12
Er der nogen af jer, der har gode forslag til at komme fra London til Liverpool? Toget virker en anelse dyrt, men måske jeg har kigget de forkerte steder.
Skrevet af KnoldSparkeren
Fed med en sejr i dag! Min MotM var helt klart Gini, han smider intet væk og holder rigtig godt fast i spillet med en god fart, klart mit største lyspunkt denne sæson. Han har været eminent. Så mangler vi bare lige, at få Mo Salah i gang, det har godt nok været til den sløje side...

Sule, jeg tænker det helt samme, synes godt nok det er svært med fly til og fra Manchester, men tog fra London er også vores bedste mulighed lige nu.
Skrevet af Sule12
Flyver hjem fra Manchester om torsdagen. Det er lidt pebret, men man er fandme også blevet forvent med de lave flypriser :)
Skrevet af CHA
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/41951392_2695408883807385_2584146328669913088_n.jpg?_nc_cat=0&oh=e0e6878dcde43e5babc53db26e3c4230&oe=5C386154

Den ser ikke for god ud... Firmino kunne sagtens sidde ud i et stykke tid i hvad der ligner en øjeskade, og garanteret en grim en af slagsen. Synes også, at jeg så blod på det papir, som han gik med, da han blev skiftet ud.

Pis.
Skrevet af KnoldSparkeren
Sule, hvor meget giver i fra Manchester af?
Skrevet af YNWA"96"
Ged Rea
@ged0407
·
2 t
Last season
@LFC
reached 15 points on October 28th.

😊

Har været lidt i tvivl om hvem der var MOTM idag, men da jeg stødte på denne, må det blive Gini....-:) :

Gini Wijnaldum´s first away goal in English league football. This is his 58th appearance (19 for Newcastle, 39 with Liverpool).

😊
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Thy87
Jeg synes egentlig at kampen idag var fremragende, bortset fra afslutningerne! Vi havde godt styr på Spurs og kunne nemt have vundet mere komfortabelt. Forhåbentligt er Bobby hurtigt klar igen.
Gini giver en bedre balance på 6´eren end Hendo synes jeg. Glæder mig til at se hvad Fabinho kan byde ind med på den position også. Rart at have fået noget dybde på midtbanen
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af YNWA"96"
Godt nyt fra Bobby !

https://mobile.twitter.com/AnythingLFC_/status/1041021269540519938/photo/1

Enig Thy, som Gini er startet sæsonen som 6 er det godt nok svært at sætte ham af....-:) Dejligt med noget konkurrence om pladserne på holdet...-:) !!! Jeg er stadigvæk “helt høj” ovenpå dagens sejr, nu skal vi bare ikke dumme os hjemme mod Southampton .....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Godt at høre, at Bobby er ok. Der bliver brug for ham den næste tid. En af de bedste på banen i dag sammen med Milner og Gini.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af CHA
Hvad tænker folk om kampen på tirsdag? Skal Firmino få en pause og Sturridge få chancen i stedet? Skal Shaqiri afløse en Salah, der vel også kunne trænge til en pause? Skal Fabinho have sin første starter for Liverpool?
Eller tænker I, at der vil blive sparet mere mod Southampton i næste uge?
Skrevet af YNWA"96"
Jeg vil være overrasket hvis ikke der er en del ændringer på holdet til kampen på tirsdag. Med 7 kampe på 23 dage, så er det netop her man skal bruge sin trup. Der er masser af kvalitet i bredden af truppen, så selvom modstanderen hedder PSG og de sparet både Neymar og Mbappe igår, så er vi en ubehagelig modstander på Anfield. Men kampen er godt nok vigtig det medgiver jeg gerne, så spændende hvordan Klopp sætter holdet.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Tror vi ser samme opstilling tirsdag, måske med Hendo istedet for Keita.
Skrevet af 6116
Ser vi mon Fabinhos debut for Liverpool på tirsdag? PSG i Frankrig er ikke noget nyt for ham tænker jeg og han har fået en hel del træning i baggrunden mens vi ikke har set ham spille.


EDIT: Men vi spiller åbenbart i England (heldigvis) på tirsdag :P
Skrevet af D.B.R. ©
PSG i Frankrig

Vi spiller på Anfield tirsdag :-)
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af 6116
fik rettet lige inden du kommenterede DBR :P

Det gør det en anelse bedre at holdet ikke skal ud og rejse til Frankrig i denne tætte program, selvom det nok ikke er den længste de har prøvet.
Skrevet af YNWA"96"
Fin artikel om Thomas Grønnemark :

https://t.co/xCaICO4V5R?amp=1

Hvis man har fulgt lidt med i de engelske medier, så har ansættelsen været vendt og drejet en del. Klopp har ikke lagt skjul på, at han har været meget imporneret over TG viden på dette område. Andy Gray har gjort meget grin med ansættelsen, men det er nok uomtvistelig at det er “et område”, hvor man som spiller/hold kan forbedre sig meget.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af SAB4
Man skal selvfølgelig passe på med at være forkælet, efter den bedste start i 28 år. Jeg synes dog man ser nogle af de tidligere tendenser ift. pludselig at falde fra hinanden til sidst i kampene.
Son burde have fået straffe igår, og så havde den heddet 2-2 - dybt ufortjent, men vi lader Tottenham komme ned og spille i vores felt flere gange de sidste 5 min. I forrige kamp mod Leicester, ventede man også bare på at de skulle udligne, og kampen inden mod Brighton har Alisson en feber-regning mod Gross i 89. min, som medfører vi ikke smider 2 point der også.

Nu går snakken selvfølgelig på at vi kan vinde grimt, og lukke kampene, men min pointe er blot at det ligeså meget er marginalerne som er gået vores vej. På den anden side ser man De Gea gøre det samme igår i sidste minut, så spørgsmålet er om det måske er en mere generel ting, specielt på udebane, at man bliver presset i bund, men snakken havde været helt anderledes idag, såfremt Tottenham havde fået deres straffe.

Skrevet af Fribytter
Nu offensiven ikke helt fungerer, og Firmino måtte udgå, så er det svært ikke at blive trykket lidt tilbage af Spurs, der endte kampen med fem meget offensive spillere på banen. Klopp vidste jo heller ikke helt, hvordan han skulle erstatte Firmino taktisk. Keita blev rykket frem som falsk nier for at beholde presspillet, men Spurs gik mere og mere over til de lange sideskift, og det var svært at holde nok mand i presset, når Spurs skubbede så mange spillere ind på den sidste tredjedel af banen, hvorfor Sturridge formentlig kom på banen. Det gav så ikke scoringen til 3-0. Men det er heller ikke, fordi Spurs kommer frem til de helt store chancer. Lamelas mål er jo ikke en oplagt scoringsmulighed. Sammenlignet med, hvad Liverpool producerer af chancer i den periode, så er det tydeligt, at Spurs har kastet alle defensive forholdsregler over bord, og at det er en (forståelig) desperat satsning, der let kan give bagslag. Derfor er det stadig ikke godt forsvarsspil, at bolden får lov at passere helt til bagstolpen til Lamela, og at Wijnaldum ikke går tættere på Lamela efterfølgende. Men det er stadig ikke en chance, man normalt vil indkassere mål på. Det mål giver lidt nerver, og Spurs får blod på tanden, og så bliver kampens allersidste angreb kaotisk. Liverpool kan ikke rigtig beholde organisationen efter det lange indkast, og så tæt på slutfløjtet kommer det til at handle om bare at få forhindret ethvert skudforsøg. Robertson oversatser, Van Dijk afventer et skud, og Mané må så ind og tage duellen, hvilket han ikke er særlig god til. Son burde have fået straffespark, men overordnet set synes jeg ikke, at Liverpool giver Spurs mange chancer for at komme ind i kampen igen.

Imod Brighton presser Liverpool på for at punktere kampen. Brighton pressede ikke Liverpool tilbage, men derfor er det selvfølgelig ikke ligefrem betryggende, at Brighton får muligheden for at udligne et minut før tid. Imod Leicester forsvarer holdet sig rigtig godt efter reduceringen. Jeg tror, at det eneste skudforsøg, Leicester havde efter reduceringen, var et dårligt langskud. Forsvarsspillet er ikke perfekt, og Liverpool er ikke pludselig blevet et hold, der bare “lukker butikken”, når man er foran til sidst i kampene. Men forsvarsspillet har været ret godt indtil videre.

Jeg er mere bekymret for offensiven. Mané er begyndt at afslutte meget mere selv, og Salah mener tydeligvis, at han skal have flere afleveringer fra holdkammeraterne (hvilket han har helt ret i). Det kan skyldes, at Klopp igen har justeret lidt på Manés rolle - måske for at offensiven ikke centrerer sig om Salah. Men pt. bliver der truffet dumme beslutninger på afgørende tidspunkter.

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Gini ? Du mener vel Sturridge ?
Men det er Gomez skyld, at bolden får lov til at passere til bagerste stolpe da ham mistimer sit hovedstød på Eriksen’s hjørnespark. Men Sturridge står og “kigger fodbold”, havde det været alle andre spillere havde de kastet sig ind i skuddet fra Lamela....Lidt om vores udlånte spillere og deres præstationer :

https://www.thisisanfield.com/2018/09/kent-scores-karius-impresses-whelan-makes-debut-liverpool-fc-loan-watch/

VAR blev testet i 5 PL kampe i weekenden og City blev snydt for et mål som skulle have været godkendt. Der vil forøvrigt blive brugt VAR i liga og FA-Cuppen hvis det er et PL hold der har hjemmebane i denne sæson.

https://www.skysports.com/football/news/11661/11500434/var-tested-in-five-premier-league-matches

Lidt sammenligning med pointhøsten ifht sidste sæson efter 5 runder og minus oprykkerne :

https://www.express.co.uk/sport/football/1018665/Premier-League-table-teams-compared-Liverpool-Newcastle
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0