Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sule12
Men alligevel synes jeg faktisk, at man så mod Everton hvad Origi kan bringe mod slutningen af jævnbyrdige kampe. Der fik vi altså lige pludselig en angriber med fart OG fysisk styrke ind. Han har da også et stærkt raid ned ad højrekanten kort efter han kom på banen. Jovist, det er måske lige rigeligt at holde en spiller i truppen til så specifikke situationer, som når vi møder et nogenlunde jævnbyrdigt hold og skal jagte et mål til sidst. Men han er da ikke fuldkommen håbløs.

Moreno er jeg træt af - han har ikke udviklet sig for alvor siden han kom til udover at han har smidt de værste defensive blunders væk. Matip er lidt en alibi-forsvarsspiller. Der mangler noget attitude og det er nok for sent at få ind i ham. Jeg ærgrer mig lidt over, at klubben ikke har noget på vej (af hvad jeg har hørt) til de defensive rækker fra U-holdene. Der kunne vi sagtens bruge en ung midterforsvarer og en venstreback til at presse sig på.
Skrevet af AHUJ
YNWA nævnte Adam Lewis tidligere - at han nok bliver en del af truppen næste sæson, eventuelt som back up til Robertson.

Jeg har læst lidt om ham, og han lyder ret spændende.

Citeret tekst af, hvad YNWA skrev:
"Moreno er fortid til sommer, men umiddelbart bliver han erstattet internt af Adam Lewis. Men vi har jo osse købt Arroyo Anderson, men han får jo nok ikke arbejdstilladelse endnu."
YNWA
Skrevet af YNWA"96"
Jeg mener jeg har læst, at Adam Lewis (18 år) vil blive hevet op i 1.holdstruppen næste sæson. Om han så bliver 2 valg el måske 3 valg (Milner) skal jeg ikke kloge mig på, men jeg er ikke så sikker på at man henter en erstatning ind for Moreno, vi får se.

Men som jeg lige ser det, så er man nød til at hente en CB her til vinter, hvis Gomez er alvorlig skadet. Vi er godt nok tyndbenet på den possition hvis Gomez er ude i lang tid. Det er en rigtig skidt skade på en absolut nøglespiller på vores hold. At han er i en rivende udvikling og spiller så modent i denne sæson har været fantastisk at se, men han dækker jo osse HB. Jeg synes jo ikke Clyne er god nok og Trent kan jo ikke spille alle kampe. Nå der er jo ikke andet at håbe, at Gomez ikke har brækket anklen....!


Hva D.B.R. synes du stadigvæk vi betalte for meget for Virgil og Alison ...:-) ?

http://pbs.twimg.com/media/DtuwtZvW0AA-2G2.jpg:large

https://mobile.twitter.com/BassTunedToRed/status/1070645445746147328/photo/1


Jeg læste forøvrigt, at siden man startet den bedste række i England, så er der kun 6 hold der har haft en bedre start på en sæson end LFC pointmæssigt. Man fik jo kun 2 point for en sejr “i gamle dage”, så man har konvateret sejrene om til 3 point fra de 2 point som man fik før i tiden. Alligevel føler man, at man hænger på med det yderste af neglene for at følge med City....:-)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af CHA
6 uger til Gomez (Pearce og Joyce). Kæmpe nedtur, men jeg havde på den anden side frygtet, at skaden kunne være længere, når man så på hans reaktion i går.

Så er det tid til, at Lovren de næste mange uger skal vise sit værd som verdens bedste forsvarsspiller! #GoDejan
Skrevet af Thy87
Pisse irriterende med Gomez, men I det mindste er det ´kun´ 6 uger. Det kunne have været meget værre.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af AHUJ
Øv!

Men enig Thy, ´kun´ 6 uger - det kunne have været værre.

Jeg vil næsten sige, at det er billigt sluppet med kun en skade med den indstilling, som Burnley holdet kom ind til kampen med - og dommeren ligeså. Tacklinger på grænsen til rødt kort, som dommeren ikke engang takserede til et frispark. Fuldstændig hensynsløst spil som dommeren totalt ignorerede, fordi de i de fleste tilfælde også fik foden på bolden. Det er jo nærmest en opfordring fra dommeren til Burnley spillerne om, at det er helt fint, hvad de har gang i.

Lovren, Matip og Virgil til december og januar. Hvis der skal hentes en centerback ind, ser i så helst en lejeaftale sæsonen ud eller et permanent køb?
YNWA
Skrevet af Clynedoc
Det er spændende hvad der nu sker. Det der har været absolut styrke denne sæson, det er målmand og de 2 CB. Vi har været bedst af alle hold i PL på det punkt, mens vi har famlet efter at få Fab 3 op i omdrejninger.
Nu bliver der lige flået 33,3 % væk fra den vanvittige defensiv.
Kan Lovren løfte det? Måske Fabinho har evner som CB.
Mon ikke der sidder nogle konkurrenter og gnider sig lidt i hænderne nu
Skrevet af Sule12
Jeg håber selvfølgelig, at Lovren stepper op. Det kan dog også betyde, at vi får Clyne eller Fabinho at se på HB, når nu Gomez ikke kan agere alternativ den næste 1,5 måned. Lovren, Matip og Klavan må da være sultne for at komme ind og vise deres værd.
Skrevet af YNWA"96"
Klavan ...? 🤣
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Satans osse med Gomez, men ja det kunne have været langt værre. Hvis prognosen holder, har vi ikke Gomez med i disse 9 kampe :

• Bournemouth (A)
• Napoli (H)
• Manchester United (H)
• Wolves (A)
• Newcastle (H)
• Arsenal (H)
• Manchester City (A)
• Wolves (A) in the
@EmiratesFACup

• Brighton (A)

Jeg tør slet ikke tænke på hvad der sker, hvis Virgil bliver skadet nu.....
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Det er der vist ikke nogen grund til at græde snot over. Det er selvfølgelig ærgerligt, men seks uger burde være muligt at overkomme. Det er trods alt ikke Van Dijk der er skadet. Gomez har været fremragende og er på paradoksal vis også bedre end verdens bedste Lovren, men jeg mener nu også at Van Dijk og Lovren er et ganske glimrende makkerpar. Det bevidste de også i foråret. Det bliver selvfølgelig presset med mange kampe henover jul, så vi får nok også Clyne og Matip at se i en kamp eller to.
Skrevet af Paz
Jeg tør aldrig tænke på hvad der sker hvis Van Dijk bliver skadet. Gud forbyde det!
Skrevet af Sule12
Nå ja, Klavan er sgu da solgt
Skrevet af KnoldSparkeren
Jeg synes I er lidt hårde ved Burnley. Det er bestemt ikke et kønt hold, at se spille, og ja, deres tacklinger er hårde. Men jeg synes bestemt ikke det var over stregen. Gomez er uheldig at blive skadet, men det var jo ikke en voldsom tackling og Mee rammer da også bolden. Havde det været van Dijk der havde sat sådan en tacklingen ind på en modstander var det da blevet hyldet af os fans.
Da vi spillede mod psg sagde alle, at Neymar ikke ville kunne overleve i PL. Burnley kom da ud med et udtryk, som stråler af PL. Hårde dueller. Hvis det forsvinder, så svinder charmen også ud af ligaen. Jeg synes bestemt ikke det var over stregen.
Skrevet af AHUJ
Det har nok ret. Jeg er måske bare irriteret over, at Gomez måtte gå ud med en skade.

Men der var nu et par sekvenser, hvor dommeren gav Burnley spillerne lov til at spille for hårdt. Den første duel med Origi ved sidelinjen, hvor Burnley spilleren kom i fuld fart og hoppede med knopperne forrest ind i tacklingen. Den bør selvfølgelig takseres til frispark og kort, også selvom han rammer bolden. Den gav ingenting, hvorefter linjen ligesom var lagt for kampen. Gomez bliver også mejet til jorden kort efter - igen i en duel, hvor Burnley spilleren kommer i fuld fart ind i tacklingen.
YNWA
Skrevet af YNWA"96"
Lovren er ude til kampen i morgen. Robbo er klar og man har endnu ikke taget stilling til Mane. 3 kamp på en uge og en drilsk modstander, som har en god offensiv. Først og fremmest i Callum Wilson og Fraser, men generelt rimelig fint besadt på de fleste possitioner, det bliver ikke nemt. Jeg er lidt spændt på hvordan vi stiller op, med Napoli kampen lige op over. Det er godt nok svært at holde Keita ude, efter hans præstation mod Burnley. Spørsmålet er dog om Klopp tør og stille op med en rimelig uprøvet midtbanekonstallation mod Napoli med Keita - Fabinho og Gini, som jeg ser som vores 3 stærkeste spilllere på midtbanen pt.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Clynedoc
Hvordan stiller vi op idag. Mane bliver nok sparet til Napoli og Man U, men ellers tror jeg Klopp, oven på B-holdet mod Burnley vil smide stærkest mulig start 11´er 3 kampe i træk. 3 kampe der vil være omtrent lige svære for os at spille.
Det er vigtigt at holde trit med City og afstand til nr. 5 så længe som muligt, men det er så sandeligt også vigtigt at undgå EL. Hellere blive nr. 4 i gruppen så
Skrevet af AHUJ
Alisson
TAA - Matip - King Virgil - Robbo
Keita - Fabinho - Gini
Shaq - Sturridge - Firmino
Salah

Jeg håber, vi stiller sådan op. Men jeg kunne godt forestille mig, at det bliver Milner eller Henderson i stedet for Keita, desværre. Ikke på grund af Milner eller Hendo, jeg vil bare gerne se Keita spille igen - gerne med Fabinho.
YNWA
Skrevet af Clynedoc
Hvis vi stiller sådan op vinder vi. 12 mand det giver en fordel :)

Men jeg tror du rammer plet ved at pille Stur fra
Skrevet af AHUJ
Haha. Du har ret. Så bør vi i hvert fald vinde. Jeg tror vist nok, at jeg blev inspireret af kampen i midtugen, hvor de fire forreste var på banen samtidig - men hvor Milner så blev flyttet ned på backen og kun to centralt.

Du har nok ret, Sturridge ud. :D
YNWA
annonce
0