Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fields
Liverpool kan ikke trække Lyon, bare fordi Manchester City bliver 1´er i deres gruppe, og hold fra samme nation ikke kan trække hinanden i 1/8-dels.....

.. Det betyder bare, at Liverpool ikke kan trække nogen fra dén gruppe. Lyon skal med andre ord stadig trække en 1´er og Liverpool skal stadig trække en 1´er.

Edit: Beklager, (@Gligar) ;-), det skriver du heller ikke, kan jeg godt se nu..
Skrevet af YNWA"96"
Omkring hvem vi kan møde i 1/8 del, så kan vi jo ikke trække et engelsk hold. Vores modstander bliver derfor :

Dortmund
Barcelona
Porto
Real Madrid
Bayern Munich el Ajax
Juventus

Der er lodtrækning på mandag og 1 kamp ( vi spiller jo hjemme først da vi blev 2 i puljen) finder sted D. 12-13/2 el 19-20/2. Der er returkampe D.5-6/3 el 12-13/3.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Stik os Barcelona, Real Madrid el Juventus. Fede kampe og vinder vi er det super, og taber vi så kan vi koncentrere os om PL.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Er det givet paa forhaand om 1´erne eller 2´erne starter hjemme? Det kan blive ret afgoerende set i lyset af, at Van Dijk har karantaene. Ham ville jeg noedigt undvaere paa Bernabeu, Allianz Arena/Stadium eller Camp Nou. Hvis vi starter paa udebane, saa foretraekker jeg en bloedere lodtraekning i form af Porto.
Skrevet af Lynild
Sule,

Seeded group winners are away in the round of 16 first legs on 12/13 and 19/20 February and at home in the return matches on 5/6 and 12/13 March.


https://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2019/matches/#/dw/1142
Skrevet af YNWA"96"
Porto el hvis Ajax vinder deres pulje må være drømmelodtrækningen. Men da vi ikke har lodtrækningsheld i år, virker det til ikke at være så sandsynligt....:-) Jeg vil gerne undgå Barca i 1/8 del, normalt ville jeg ikke have nået imod at trække dem. Jeg tror de ligger godt til os. Men da vi skal undvære Virgil i den første kamp på Anfield og de jo har troldmanden tror jeg vi vil få pokkers svært ved at spille til nul uden Virgil.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Takker Lynild!


YNWA,

Du glemmer helt at Messi aldrig har scoret mod Liverpool ;) At han saa kun har spillet to kampe tilbage i 06/07 behoeves man jo ikke, at laegge saa stor vaegt paa.
Skrevet af Clynedoc
Nu har jeg ikke lige læst 300000000 indlæg igennem fra trådene ang. kampen igår, men er der nogen der overhovedet har kommenteret at Koulibaly laver stempling ned på Salah´s fod, som i mine øjne også skal give rødt hvis VVD også burde. Tror vist regnestykket går lige op. Det sker omkring den 39. min
Skrevet af Slettet(100838201910)
Seriøst?

At Koulibaly træder Salah over tæerne er naturligvis ikke det samme som når Van Dijk saver gennem Mertens´ ankel.
Skrevet af Lynild
Hvis den endelig skal sammenlignes, er det Verattis tackling på Gomez. Han undgik også rødt.
Skrevet af AHUJ
Jeg mener nu heller ikke, at de to tacklinger kan sammenlignes. Gult til Koulibaly da han kommer for voldsomt ind i tacklingen.
YNWA
Skrevet af Sule12
Det begynder, at se tyndt ud i forsvaret. Matip ude ca. ligeså længe som Gomez - 6 uger. Vi må da håbe, at det i det mindste ikke var et alvorligt slag Arnold pådrog sig.
Skrevet af Cartman
Fabinho som backup CB hvis Lovren skulle gå i stykker? Tror ikke vi henter en ny CB til vinter. Bliver nok først til sommer.
Skrevet af Paz
Matip er vikrelig også udfordret på alle de småskader han konstant samler op. Han kan åbenabrt ikke holde til at spille. Der er vel noget Agger over det.
Skrevet af Clynedoc
Indkøb til den centrale må meget gerne være et punkt til januar. Matip og Lovren har været meget ramt af skader og det ser ud til at det bare bliver ved med dem. Gomez har haft flere skader end de fleste andre 21 årige.
Skrevet af Cartman
Indkøb til den centrale må meget gerne være et punkt til januar. Matip og Lovren har været meget ramt af skader og det ser ud til at det bare bliver ved med dem. Gomez har haft flere skader end de fleste andre 21 årige.


Ja Gomez har haft flere skader end de fleste 21 årige. Men det er ikke som sådan skader jeg er " bange " for han vil få resten af sin karriere. Forstå mig ret, korsbåndet skaden er jo selvfølgelig altid en risiko. Men jeg ville have været mere bekymret hvis det var konstante små muskelskader hele tiden ala Sturridge.
Skrevet af AHUJ
I øvrigt i duellen til sidst med Koulibaly, hvor Matip blev skadet.

Det var modsat både van Dijks tackling på Mertens og Koulibalys tackling på Salah, med onde intentioner. Han havde kun for øje at gå hårdt ind i Matip, uden øje for eller chance for at nå bolden - han burde selvfølgelig være smidt ud med sit andet gule kort i den duel.
YNWA
Skrevet af SAB4
Nu har jeg ikke noget kendskab til denne Benjamin Leander der flittigt henvises til, men her er Mark Clattenburgs vurdering:

"A few years ago Virgil van Dijk’s tackle on Dries Mertens would have been seen as a great challenge but not any more.

Van Dijk won the ball but his follow-through was reckless, his studs and catching Mertens. A yellow card was the correct decision and Van Dijk will miss the first leg of their last-16 tie."

Gerrard står tydeligt i billedet, som en der med fuldt overlæg gjorde dette. Han smadrede ofte igennem bolden og derefter videre ind i modstanderne - aldrig noget kort, end ikke frispark. Det er uden tvivl kærkomment, at det har ændret sig.
Milner har også en tendens til det samme.

Ift. Van Dijks takling, synes jeg at det ville være meget hårdt med et rødt kort.

Skal ikke kunne sige om fodboldloven SOLEKLART takserer det som rødt, alle forhold taget i betragtning. Jeg vil dog vove at påstå at Clattenburg ikke havde udtalt sig således, hvis den var så klokkeklar, som de rivaliserende fans, virkelig har haft et behov for at udtrykke efterfølgende.


Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvornår har lige præcis Clattenburg nogensinde dømt efter loven? Han lavede jo bare sine egne regler og dømte ud fra temperaturen på kampen.
Skrevet af Bosse1983
https://www.bbc.com/sport/football/42219327

Svinet Clattenburg er oplagt den værste autoritet man kan citere.

Jeg håber virkelig at VAR kan eliminere teater-dommere som Clattenburg, Mike Dean og Marriner.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0