Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toffees
AlstrupLFC, hehe, hvor sødt.

Tillykke med sejren! :)
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Not That Duncan
Kampen virkede længe som en amerikansk B-film, hvor alle lamme virkemidler og violinmusik blev taget i brug. Hvor var det sindssygt. Niveauet af medlidenhed med Liverpool virkede jo nærmest overlagt brutal og i perioder decideret ubehagelig.

Først får man medlidenhed med unge Flanagan. Han er jo bare en knægt, og den slags fejl ville en mere erfaren/etableret spiller bedre kunne håndtere. Alle ville jo ønske den slags i stedet gik ud over en type som eksempelvis Suarez.

Derefter får man medlidenhed med Jones, som generelt godt kunne bruge nogle flere lyspunkter i sit liv. Jeg var decideret lettet over, at han ikke blev hældt ud. Lettet! Hvor er det sygt og forkert.

Så scorer Yakubu sit andet mål, hvilket betyder, at man igen har pisset en to-målsføring væk mod en nedrykningskandidat, og så får man pludselig og uden varsel medlidenhed med Andy Carroll. Det står nemlig nu klart, at en lettere overvægtig mand på mellem 50 og 60 år er 800 pct. mere målfarlig end en af verdenshistoriens dyreste angribere. For det er jo ikke Carrolls skyld, at Dalglish betalte så mange penge for ham. Og det er heller ikke Carrolls skyld, at Yakubu tilsyneladende får udbetalt en betydelig andel af sin løn i form af syltetøjsroulader.

Og lige som man får decideret ondt i maven over al denne medlidenhed, og man næsten ikke kan overskue udsigten til kollegernes resignerede, vigende blikke over frokosten i morgen redder Carroll (Carroll!) det hele til sidst! Og så er Flanagan, Jones, Dalglishs transferpolitik og Yakubus forbløffende BMI pludselig ikke længere helt så forfærdelig! Ahhhhhh.

Så mens lettelsen breder sig gennem hele kroppen, kan man igen begynde at se frem til en form for balance i det daglige. Man skal naturligvis ikke tage noget for givet, det er selvsagt kun ét skridt og meget kan gå galt endnu. Men med en masse hårdt arbejde og lidt held er vi nu allesammen på vej tilbage til en normaltilstand, hvor ingen længere har nogen form for medlidenhed med eller sympati for Liverpool FC. Man kan vel altid håbe.
Skrevet af liverpool74
Kampen virkede længe som en amerikansk B-film, hvor alle lamme virkemidler og violinmusik blev taget i brug. Hvor var det sindssygt. Niveauet af medlidenhed med Liverpool virkede jo nærmest overlagt brutal og i perioder decideret ubehagelig.

Igen skal vi døjes med Duncans drejen og venden af liverpools problemer, det er ved at være trættende at efter hver kamp kommer du løbende og analysere liverpools problemer, prøv at tjekke uniteds historie, magtkampe og korruption og overtagelse af en klub med mafia lignende metoder må være noget for dig.
Razz : United er den eneste klub, der kan tilbyde en træner som Guardiola en elevstilling uden at være arrogante.
Skrevet af Not That Duncan
Liverpools problemer? Holdet vandt!

En to-tre mere af den slags, og vi kan igen vende tilbage til det mentale billede af Alstrup, der i bar mave står helt alene i sin stue og synger You´ll Never Walk Alone, mens naboerne banker på væggen, og kæresten desperat lader som om hun sover.

Men gøre grin med den slags nu? Nej. Det er stadig for tidligt.
Skrevet af Bosse1983
Hvor er det fantastisk! Jeg står og synger "You´ll Never Walk Alone" med min Liverpooltrøje over hovedet og i sekundet efter scorer Andy Carroll!!!! SMUKT!

Man fattes ord.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Razz
Bosse, jeg synes nu, at Duncan rammer det meget fint ind.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af AlstrupLFC
Okay boys. Jeg sad med en Liverpool trøje omme bag på min ryg og oppe for min mund og bad om en scoring. Jeg sang ikke YMWA, men sad blot og hørte den. Jeg var blot drevet af stemningen. Så historien fik altså et lille ekstra twist :-)
Skrevet af NUFC Dinho
@AlstrupLFC

Tror ikke det er muligt at ændre billedet i folks hoved nu:). Men uanset hvad du lavede, så gør det lige igen på lørdag.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Geddar , moderator
Det altafgørende var nu Fribytters pølsemad.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Kongen
Det bliver ikke godt for Fribytters vægt, når Pool i næste sæson skal ud i Europa igen. Det er mange pølsemadder.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af theMischievousEmperor
Dejlig og tiltrængt sejr i går. Forhåbentligt kan den gode karma, fra igår, være med til at forøge chancerne for et godt resultat på lørdag.

Jeg har efter de seneste to kampe siddet med en fornemelse af, at Aggers indhop har været en de helt afgørende faktorer for at udfaldene af kampene har været, hvis ikke gode, så i hvert fald acceptable. Her tænker jeg ikke bare på, at han i begge kampe var oplægger til udlignings- og vindermålet, men jeg synes at kunne se en markant ændring i spillet når han har været på banen. For mig at se, så har hans indhop mere eller mindre sat en prop i forsvaret og har samtidig bragt en masse til angrebsspillet i form af sikker boldføring, en masser power frem ad banen og naturligvis en evig trussel i hovedspillet.

Der har jo aldrig været tvivl om Aggers talent, dog synes jeg ofte, at hans store betydning og gode præstationer bliver negligeret - men i de to seneste kampe har netop disse to forhold været meget tydelige, i hvert fald efter min ydmyge mening.

Måske er jeg farvet af min store kærlighed til Agger. Hvordan er holdningen til Aggers betydning og hans "X-faktor" i de sidste par kampe blandt jer andre?
TB: \"Den type angriber vi leder efter, har det med at melde sig ind i Bayern München."\
Skrevet af tue69
Bosse, jeg synes nu, at Duncan rammer det meget fint ind.


Specielt Yakubu analysen er spot on. Jeg tror at hans fodboldtrøje var den der kæmpede den hårdeste kamp på banen igår. Ikke siden Neville Southall dagene er der set noget lignende.

Iøvrigt så er sammenligningen med en B-film da ikke ved siden af. Helt seriøst, inden man beskylder NTD for at profitere på Liverpools elendige ligaform, så gense dog kampen. Sjældent har jeg set en så underlig fodboldkamp.
Skrevet af Razz
Bestemt en underlig kamp, men også en kamp, der er et godt eksempel på, hvorfor PL har så godt fat i publikum.

Selvom jeg ikke ligesom Alstrup smed trøjen og afsang YNWA, så er det svært ikke at blive revet med af en sådan kamp også selvom man ikke har særlig varme følelser for nogen af holdene.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Genne
Den assist han laver til Carroll i går, er intet mindre end fremragende. Godt overblik, i en situation hvor der skal tænkes hurtigt. Husker en situation tidligere, hvor han driver bolden fremad, og kommer til en fornuftig afslutningsmulighed på kanten af feltet, som desværre blev blokeret.

Jeg synes manden er fremragende. Men det er der vel også bred enighed om. Han leverer hver evigt eneste gang, og falder aldrig ud af kampene. Og så kompenserer hans boldomgang og drev fremad banen, for vores midtbanefolks manglende ditto, selvom jeg synes Shelvey har mange af de kvaliteter man har savnet på midten. Det bliver spændende hvis han får mere spilletid, kombineret med at Gerrard er oppe i gear og Lucas er tilbage fra skade. Adam skal bare shippes afsted, jeg ser virkelig intet potentiale i ham.
Skrevet af tue69
Bestemt en underlig kamp, men også en kamp, der er et godt eksempel på, hvorfor PL har så godt fat i publikum.

Selvom jeg ikke ligesom Alstrup smed trøjen og afsang YNWA, så er det svært ikke at blive revet med af en sådan kamp også selvom man ikke har særlig varme følelser for nogen af holdene.


Helt enig. Som skrevet tidligere, så havde prikken over i´et været, hvis Andy Carroll havde scoret i begge ender. I så fald kunne NTD sende et manuskript til Hollywood straks efter kampens slutning.
Skrevet af Banksy
Hvor stor er chancen for at Carroll sidder på bænken de næste to kampe? Håber virkelig knægten får resten af kampprogrammet fra start.

Fandt desuden en interssant kommentar:

Maxi is LFC´s Talisman. This season 12 played 10 won 1 drawn and 1 lost.
Jeg ved ikke om det er korrekt, men det lyder meget sandsynligt, han bidrager aldrig med super spil, men er stort set altid god for et mål, og på den konto burde han vel næsten få chancen noget oftere. Shelvey er fremragende, og er glad for han endelig fik chancen, han har virkelig løftet sit spil i forhold til sidste sæson.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af Fribytter
Jeg bliver dog aldrig større end klubben, uanset hvor mange pølsemadder jeg sætter til livs.

Generelt så havde midterforsvarerne stor andel i målene i går. Skrtel finder Bellamy i dybden ved det første mål, med hvad der i værste fald var et meget kontrolleret hoof. Og Coates finder Agger ved Carrolls mål, så vidt jeg husker.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Swordfishtrombone
Lækkert med den sejr. Det så ellers håbløst ud. Heldigvis var Blackburn elendige. Spiller vi uafgjort hjemme mod West B. er vi inde i den bedste stime, vi har haft i 2012.

Og hvor jeg dog glæder mig til på lørdag. Årets vigtigste mål må være 1) FA-Cuppen 2) At slutte over smølferne i PL.

Til sommer skal vi have en angriber, en wing og en solid, central midtbanespiller i stedet for Adam. Som alle andre håber jeg på noget sydeuropæisk. Og så må vi tage den derfra.

Vi skal i øvrigt kun sælge Downing og Carroll, hvis prisen er god. Der må være mere i dem, end de har vist hidtil.
-
Skrevet af Death Cube K
Der har jo aldrig været tvivl om Aggers talent, dog synes jeg ofte, at hans store betydning og gode præstationer bliver negligeret - men i de to seneste kampe har netop disse to forhold været meget tydelige, i hvert fald efter min ydmyge mening.

Måske er jeg farvet af min store kærlighed til Agger. Hvordan er holdningen til Aggers betydning og hans "X-faktor" i de sidste par kampe blandt jer andre?


Vi er sikkert alle farvede, men Agger virker som en indpisker og leder på holdet.
Han har lavet assist to kampe i træk og defensiven, specielt Skrtel, er på et helt andet niveau med Agger.
Det er imø ikke tilfældigt at Liverpools elendige stime stod på uden Agger på holdet.
Kan du komme til for moster?
Skrevet af liverpool74
Lidt sjov efter et united tab!

Fergie has announced that Phil Dowd will no longer be starting in the first 12.
Instead Howard Webb will make a full return and will be ready for Aston Villa on Sunday.
Razz : United er den eneste klub, der kan tilbyde en træner som Guardiola en elevstilling uden at være arrogante.
annonce
0