Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hasse1983
Alle vores kampe bliver vist på dansk tv, og div medier ved, at der er reklame indtægter, at hente på flotte mål, kontroversielle kendelser osv osv #klickbates
- derfor bliver mange (næsten alle) vores situationen sat til skue.
Jeg har ikke undersøgt statistikker, men jeg er da udmærket klar over, at der har været situationer, hvor vi har fået mål anerkendt, hvor målscoreren stod i offside position.
Jeg ved også, at en el flere modstandere er blevet dømt offside, hvor de ikke stod i strafbar situation.
Så ved jeg også, at vi har fået et eller flere straffespark, hvor vi selv ville have følt os snydt.

Tilgengæld ved jeg også at vi har spillere, som burde have fået et straffespark, hvor dommeren ikke dømte det, og jeg ved også, at vi har scoret reelle mål, som dommeren har annulleret af den ene eller anden årsag.

Om vi har været mere el mindre heldig / uheldig end ALLE andre ved jeg ikke. Og jeg er egentlig også ligeglad.

Dommerne i PL er professionelle og gør deres bedste, under svære betingelser.
FA kan ikke annullere el tildele et mål, frispark el straffespark før, under el efter en kamp.

Det er så absurd, at man kan påstå / tro på, at der er nogle der har en skjult agenda.

Vi har sgu alle sammen bandet "Fergie-time" langt væk, men der er jo ikke nogle dommere, som bevidst har ventet på en scoring.

Det er ganske enkelt for nemt, at sidde og tro det ene el det andet - og man bør jo næsten se FOX news på daglig basis, læse Skør Skør Skør verden el Ekstra Bladet, hvis man tvivler så meget på, at tingene går reelt til, og ikke kan acceptere, at der sker fejl.

Det er helt ok, at være sur og skuffet over situationer, som jeg fortsat er efter Tottenhamkampen sidste år, men når man vælger at lade enkelte kampe være en afspejling af en hel sæson, så står jeg af.

Nå, men Top of the League!!!! Jeg elsker det:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Helt enig Hasse. I øvrigt vil et offensivt nok score flere mål der burde være dømt offside end et hold der pakker sig, eller som ikke sprudler offensivt. Det siger næsten sig selv....

Og det er kun målene der snakkes om. Det er ikke så meget de underkendte for forkert dømt offside eller de manglende straffespark. Men det er til at forstå. Hvordan kan et ligegyldigt hold som Liverpool dog ligge nr 1 i februar måned? Det hænger ko ikke sammen!

Det bliver lidt offerrolleagtigt det her - men det er sgu så trættende at læse og høre på. Specielt når tvivlskendelserne imod Liverpool glemmes eller bagateliseres. Så vil vi hellere snakke om et billigt straffespark imod Newcastle ved stillingen 1-0 i en kamp som Liverpool suverænt vandt.
Skrevet af YNWA"96"
Opskriften er meget enkel hvis vi skal gå hele vejen, giv Mo ballen....-:)

SimonBrundish
@SimonBrundish
·
2 t
Liverpool have never failed to win a game in which Mo Salah gets 60+ touches
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af 6116
Haha jeg synes det er meget fedt med de her statistiker, men hvem i al verden holder øje med listen og tjekker hvornår og hvordan Liverpool har vundet :P
Skrevet af YNWA"96"
Det ligner en god fest....:-)

https://twitter.com/aBOSSNight/status/1094423597169459200


Premier League
@premierleague
·
8 t
Since his debut for
@LFC
in August 2017,
@andrewrobertso5
has assisted 11 Premier League goals, more than any other #PL defender

Raj Chohan
@rajsinghchohan
·
14 t
Salah as a striker vs Leicester:
• 42 touches
• 23 passes

Salah as a striker vs West Ham:
• 47 touches
• 29 passes

Salah back on the right wing vs Bournemouth:
• 77 touches
• 43 passes

Kampe er forskellige og vi har jo set utrolig stærke og kompakte ud når vi har spillede 4-2-3-1 med Mo på toppen. Men jeg kan altså bedre lide når Bobby spiller på top og Mo ligger til højre for ham. Han bliver mere retvendt når han spiller “kant” hvor der er lidt mere plads. Mange stærke præstationer igår, men først og fremmest var det mest glædelige Keita’s præstation.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Jeg er helt enig i at Salah skal bruges på den venstre kant. Der er altså mere plads ude på kanten, hvor han har én opdækker modsat centralt, hvor han skal slås med 2 opdækkere. (Sat meget på spids)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Billedet her er vel eksemplet på hvordan mange fans ser situationerne med Liverpool i øjeblikket og hvordan de i virkeligheden er.

https://pbs.twimg.com/media/Dy_ZvH2XQAA5dij.jpg:large
Skrevet af YNWA"96"
Glæder mig til der kommer VAR, så slipper vi for de evindelige diskussioner om det ene og andet. Men umiddelbart skulle det være en fordel for de bedste hold, da de jo er mere i feltet end de mindre gode hold.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Optimismen er tilbage, men....

Nu er det United næste gang. Og generelt møder Liverpool, United og Everton ude samt Tottenham og Chelsea hjemme i løbet af de næste 8 kampe. Jeg skal forbi kamp 34 (Chelsea), før jeg tør håbe på noget igen. Der kan smides mange point, men det kan de andre hold også. Man må bare prøve at nyde de her kampe. Det nytter i hvert fald ikke at være for bange for ikke at vinde som set specielt mod Leicester, hvor stemning på stadion var under al kritik.

Sejren mod Bournemouth var lidt på en billig baggrund, da Bournemouth ikke spillede en specielt god kamp. Det spiller dig ikke den store rolle, hvis det betyder at specielt fansene tør håbe på det igen istedet for at være for nervøse til at støtte holdet. Jeg tror ærlig talt ikke at spillerne er så påvirkede - her skal vi mere se på de skader der har været. Men hvis Liverpool skal have en chance her, kræver det et bærende publikum - både ude og hjemme.
Skrevet af Hasse1983
Gode betragninger, og jeg er meget enig i, at vi først efter Chelsea kampen for alvor kan vurdere om vi kan vinde PL.
Jeg ville elske at smaske United, så deres gode stime kan stoppes. Også bare for at se evigt underspillende Solskjær komme med andre kommentare end, at han bare er glad for at solen skinner og fuglene fløjter. Det bliver dog en tough fight, og sværere end City kampen.

Mht boss Night igår er der på Echos FB side en video med Carragher der synger Van Dijk - klasse sang i øvrigt.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Man må give OGS at han har fået vendt skuden og optimismen igen er tilbage på Old Trafford. En kamp på Old Trafford er altid svær og bestemt en kamp man kan tabe. Når det er sagt, så er det ikke sådan at når jeg har set United spille, at de har set “skræmmende” gode ud. Mener City er en langt stærkere modstander end United og et væsentlig bedre hold på stort set alle possitioner. Synes at i mange af de kampe jeg har set, har United været effektive og deres modstander har brændt meget store chancer, senest igår mod Fulham. Men det er selvfølgelig osse en vigtig faktor i fodbold, at score på de mulighed man nu får...:-)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Med mindre De Gea har en af sine rigtig gode dage, så kan jeg ikke se hvorfor vi ikke skulle kunne vinde den. Det er trods alt de samme spillere vi "ydmygede" på Anfield, dog med en anelse mere selvtillid. Jeg tror på en snæver sejr.
I øvrigt vil vi se en endnu hurtigere Salah. Han er blevet glatbarberet :)
https://pbs.twimg.com/media/DzCVCYhXgAAs2ZK.jpg

Håber Klopp prøver med Gini, Fabinho og Keita midtbanen igen, og ikke går tilbage til Gini, Hendo og Milner.
Skrevet af Mathews
De Gea har altid en god dag mod Liverpool, har ikke tal på hvor mange gange han nærmest ene mand har reddet United mod os.

Momentum er bare en ufatteligt vigtig faktor i disse kampe, så jeg sælger den gerne for et kryds, taget de to holds formkurve i betragtning. Særligt hvis Matip spiller, han er elendig mand mod mand, og det kan hurtigt blive grimt med ham over for Rashford/Martial. Det er lige før jeg hellere vil have Fabinho derned, han kan i det mindste sætte en tackling ind. Havde Liverpool kunnet stille med stærkeste bagkæde var det en helt anden snak, især da vi ved Uniteds defensiv bestemt er til at tale med.

Derudover har Liverpool haft det notorisk svært mod United under Klopp, selvfølgelig bortset fra det famøse EL-draw hvor de blev kørt ud på røv og albuer over to kampe samt ydmygelsen på Anfield for et par måneder siden. Kampen på OT samt Everton-kampen skal bare overstås for mit vedkommende.
Skrevet af Lynild
Billig baggrund? Pff det var en helstøbt præstation.

Bournemouth får ganske enkelt ikke lov, med en midtbane der sidder tungt på stort set alle forsøg på opspil, og de bolde der kommer igennem er nemme at afvise. Centralt lukkede Fabinho, Matip og Van Dijk fuldstændigt ned, synes faktisk Matip spiller en rigtig fornuftig kamp og har også overskud til at lægge nogle gode bolde frem. Fabinho viser også sine kvaliteter fremad, bryder og spiller gennem kæderne i samme aktion, høj klasse. Og så betaler Keita tilbage og viser at han har nydt godt af spilletiden og tilliden, kæft han kommer godt i presset i mange situationer.

Utd.-kampen er for mig højdepunktet her i vinterperioden og glæder mig virkelig! Det vil være en fornøjelse at pille dem ned og ryste ved OGS-fundamentet, men det bliver en test af dimensioner, og den kamp spiller på alle tangenter for os 90´er-romantikere, og så er det oveni købet på OT. Det er vigtigt, at alle mand er klar, og en fantastisk optakt i går - jeg sad i en bil hele dagen, men har set kampen her til formiddag, så vigtigt er det for mig at være ajour hahaha.
Skrevet af This is Anfield
@Lynild. Jeg er delvist enig. At Bournemouth spiller skidt kan i høj grad skyldes at Liverpool spiller godt og hurtigt... men se nu på den stime de har på udebane. Det var en kærkommen mulighed for en storsejr.
Skrevet af Lynild
Det hjælper dem heller ikke, at de mangler Wilson. Og at Boruc pludselig skal stå? Det synes jeg virkede underligt, men Begovic har måske ikke været så godt kørende. De har dog meget kvalitet, selv om resultaterne er svingende.

Havde de nu scoret på den allerførste mulighed, var det nok blevet noget lidt andet, men som statistikken også viste under kampen, har de det normalt svært mod Liverpool, især på Anfield.
Skrevet af This is Anfield
Ja det tror jeg også. Heldigvis har Liverpool nu en rigtig god sidste mand.

Jeg husker i øvrigt nærmest kun 4-3 nederlaget hvor Liverpool førte 0-2 ved pausen. Her havde Liverpool ikke et godt tag i Bournemouth. Men derefter har de ikke givet så meget modstand.. så vidt jeg husker.

Vigtigst af alt, var spillet flydende og supporten stor til kampen. Nerverne må sgu ikke ødelægge det her. Vi skal kunne nyde det. Jeg tror godt man som spiller kunne mærke nervøsiteten fra tribunerne mod Leicester. Det var heldigvis væk igen igår.
Skrevet af Lynild
Og Mark Noble "also shook" Liverpool, ligesom han rystede Palace i går, haha.

Klopps svar til Noble var i øvrigt verdensklasse og giver et lidt andet billede af Klopps fokus end det Bold bla. forsøger at tegne med deres dive-nyheder og hvad ved jeg. Selvfølgelig er det nerver på og hver kamp er forskellig, men jeg synes sgu at drengene viser stor gejst og fokus indtil videre.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Hmm. Ikke meget hjælp fra Chelsea. City er bare uhyggelige i øjeblikket. Alt spejler sig for dem.


Skrevet af D.B.R. ©
Uhyggelig første halvleg af City mod Chelsea, der er helt på røven, desværre.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0