Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 6116
YP er yderst relevant for Liverpool, især med tanke på denne sæson hvor han faktisk får scoret en del. Han har alt hvad Klopp kræver fra sine spillere, også har han en Firmino som kan oplærer ham. Ikke at Firmino skal videre, men Firmino kan ikke spille 90 minutter alle kampe med sin løbepensum
Skrevet af Slettet(152148200712)
Jeg kan ikke, selv som verdens mest positive drøm se Man U slå City. Når man kigger på begge hold samme dag, så tænker man massakre. Det er lidt øv, fordi det er der muligheden kunne ha været. Men igen, mirakler sker
Skrevet af YNWA"96"
Enig, jeg er slet ikke imponeret over United. Der skal godt nok købes ind til sommer hvis de vil spille med om mesterskabet næste sæson. Nå så scorede de...:-)


Meget sjov statistik :

League only:

Goals
Sterling 15
Salah 17

Assists
Sterling 9
Salah 7

Chances created
Sterling 55
Salah 57

Dribbles
Sterling 66
Salah 65

Penalties won
Sterling 2
Salah 4

Winning goals
Sterling 4
Salah 6

One is a contender for POTY
the other is under performingsalah has 10 winning goals.
Lacazette has 6 winning goals.
Kane has 5 winning goals.

Vardy, Aguero, Sterling, Raul Jimenez, Pogba, Lukaku and Sadio Mane make up the top ten.

https://mobile.twitter.com/Salah_holic/status/1111361983754977280/photo/1
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vi er det bedste hold i ligaen siden Solskjær tog over. Målt på point, altså.

Nok fortæller det ikke alt om et holds præstationer, men at vi er massive investeringer fra at kunne udfordre de hold, vi har slået på point siden 22. dec, er da noget af en påstand.
Skrevet af Slettet(311049211002)
Det kunne blive samme diskussion som landsholdet 26 kampe uden nederlag. Dét er beviset på klasse siger nogle, andre har set kampene.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der er velsagtens forskel på ikke at tabe, og hente flere point end modstanderene. Som vi har diskuteret i denne tråd hyppigt på det sidste. Det er det sidste, der tæller.
Skrevet af YNWA"96"
Måske var formuleringen forkert, for der er bestemt meget kvalitet i truppen. Jeg erkender osse at man har fået lukket af til, så er det alt andet nemmere at vinde fodboldkampe. Men jeg er stadigvæk af den holdning, at jeg ikke tror på at United kan spille med om mesterskabet hvis holdet/truppen ikke bliver forstærket væsentlig. Man sidder jo ikke og tænker, for satan hvor er United bare “fantastiske”. Men det ser vi nok forskelligt på.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Men jeg er stadigvæk af den holdning, at jeg ikke tror på at United kan spille med om mesterskabet hvis holdet/truppen ikke bliver forstærket væsentlig. Man sidder jo ikke og tænker, for satan hvor er United bare “fantastiske”.

Nøh, men er det ikke lidt det samme som jeres sæson frem til nytår, som vel netop er det, I baserer jeres mesterskabskandidatur på i denne sæson? Der overpræsterede I også væsentligt ift. jeres xP, vandt kampe selvom I ikke blæste modstanderen bagover, fordi I var effektive foran kassen. Enkelte fangrupper vil sige, at I heller ikke var uheldige og til dels havde lidt dommertække. Der kan formentlig anføres det samme om vores run under Solskjær.

Men det ser vi nok forskelligt på.

Ja, men det er der da heller ikke noget galt i, når vi befinder os på et debatforum. Idéen er jo netop at udveklse holdninger - og forhåbentligt argumentere for dem. Der er ingen grund til at tage et radikalt udgangspunkt om at være enige om at være uenige allerede ved første konfrontation.
Skrevet af YNWA"96"
Nej det er jeg faktisk ikke enig i. Der er selvfølgelig kampe, som LFC sagtens kunne have tabt. Her tænker jeg specielt kampene mod City hjemme og Chelsea ude. Men begge kampe var efter min mening kampe der kunne have gået begge veje. Kampen mod Arsenal ude synes jeg ikke vi var bedst, men jeg synes så omvendt heller ikke det var ufortjent vi fik 1 point med hjem. Men ellers kan jeg faktisk ikke sådan lige på stående fod, huske kampe hvor LFC ikke har vundet fortjent.


Nu bedømmer jeg ikke United ovenpå dagens kamp, men det jeg har set over hele sæsonen. Og nej United imponere mig ikke, heller ikke under OGS, selvom resultaterne er gode. Men vinderne har jo altid ret....-:) ( bare ikke i min bog ) ...-:) !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Jesse Pinkman
De har jo et stærkt hold, hvorfor der også var mange der stillede spørgsmål ved Mourinho. Vi begynder at se potentialet i dem igen, men udefra set, skal der ryddes lidt op og fornyes. Jeg er lidt spændt på at se deres transferstrategi til sommer. Mest af alt hvor gamle spillerne der bliver hentet er.
DIAZ MIO!
Skrevet af Slettet(100838201910)
@YNWA
Men nu ændrer du jo også målestokken. Du snakkede ikke om at vinde fortjent/ufortjent, men om ikke at være blevet blæst bagover. Jeg vil vove den påstand, at I oftere blæste folk bagover i sidste sæson, end I gør i denne, hvor I er tæt på mesterskabet. Det er sjældent i denne sæson, at Liverpool har blæst mig bagover. Til gengæld har de været enormt effektive, bundsolide i defensiven og haft det held, der skal til. Det klassiske eksempel er Everton-kampen. Var det ufortjent? Så langt fra. Var det heldigt? Det kan du eddermame bide dig selv i næsen på.

United er ikke bundsolide i defensiven - knapt nok solide - men ellers ser jeg mange af de samme ting fra jeres efterår som vores forår. Kan United hente en game-changing stopper i stil med jeres Van Dijk - og det har jeg ærlig talt min tvivl om, hvorvidt vi kan - så ser jeg dem afgjort som titelkandidater på niveau med Liverpool; dvs. umiddelbart efter City.

Personligt har jeg det sådan, at jo længere en kamp kommer på afstand, desto højere grad har jeg tendens til at karakterisere vinderen som den fortjente vinder. Man glemmer lidt de chancer, der ikke blev til mål, og husker i stedet dem, der faktisk blev scoret på. Man glemmer de mål, som blev scoret på en offside osv.

Skrevet af cabra.
Interessant tanke med YP. Han kunne passe godt ind hos jer - og har masser af udviklingspotientale. Nu er han jo begyndt at score (mange) mål (han har netop lavet en kasse til). Hans vilde fysik og løbepensum ville gøre ondt på modstanderne. Klopp må næsten kende til ham.

Måske er Liverpool bare et for stort spring for ham, måske skal han i første omgang etablere sig i midterklub i fx PL og ikke være breddespiller i Liverpool.
Skrevet af bendixboogie
@LaPoiche

Jeg vil give dig ret i at jeres trup ikke mangler meget (hvis I ellers kan holde dem skadesfri) før de kan nærme sig toppen(2-3) af PL.

Men jeg er ikke helt overbevist om Ole Gunnar endnu. Der er ingen tvivl om at han har gjort et eminent arbejde, i forhold til at genrejst klubben. Men som jeg ser det, har det også været lidt en ´gratis omgang´. Det store tunge slæb begynder først nu, hvor han skal til at skabe et fundament der er bæredygtigt mange år ud i fremtiden. Og der er den gejst og glæde, han har fået skabt, måske ikke nok.
Skrevet af YNWA"96"
Jamen uanset hvad målestok man nu bedømmer hold - trup - kampe osv., så det der jo først og fremmest det man ser i kampene jeg “måler” udfra. Jeg er ikke imponeret over United og ser dem slet ikke lave omkring 2.45 point i snit over en sæson med den trup de har nu for at spille med om mesterskabet. Jeg har skrevet, at der bestemt er meget kvalitet i truppen, men jeg kan slet ikke se for mig at man kan udfordre City med den trup man har nu. Mangler der meget i truppen, nej det gør der nok ikke. Men jeg forventer da osse at United bruger mange penge til sommer, så noget af det hul der op kan blive formindsket/ lukket.

Omkring LFC så spiller vi jo ikke Heavy metal fodbold mere. Jeg er da enig i, at det var mere underholdende i sidste sæson når vi angreb med 8 mand, men det gør vi jo ikke mere.

Selvfølgelig er der heldige sejre over en hel sæson, som ex. den kamp mod Everton. Men at LFC har flere heldige sejre el mere dommertække i denne sæson end andre hold, der står jeg bare helt af.

Form er midlertidig - klasse er vedvarende.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Men jeg er ikke helt overbevist om Ole Gunnar endnu.

Jeg har det lidt på samme måde. Ikke fordi jeg kan se deciderede mangler, men fordi jeg ikke føler, vi har fået afdækket alle sider af ham endnu. Jeg tror også Phelan har haft mindst lige så stor betydning som Solskjær, så det er pænt afgørende, at han også fortsætter. Det har i mange år heddet sig, at Phelan var de facto manager det sidste år under Alex Ferguson.

@YNWA
Jeg er ikke imponeret over United og ser dem slet ikke lave omkring 2.45 point i snit over en sæson med den trup de har nu for at spille med om mesterskabet.

Men hvorfor så ikke? Det er jo her, det bliver interessant. Er det bare en mavefornemmelse? Jeg er ikke nødvendigvis uenig med dig, men jeg ser ikke ret mange argumenter, hvis jeg skal være helt ærlig.

Jeg har skrevet, at der bestemt er meget kvalitet i truppen, men jeg kan slet ikke se for mig at man kan udfordre City med den trup man har nu. Mangler der meget i truppen, nej det gør der nok ikke.

Så padler du jo også allerede i land, når du startede med at sige: "Der skal godt nok købes ind til sommer hvis de vil spille med om mesterskabet næste sæson."

De to udsagn stemmer i hvert fald ikke overens i mit hoved.
Skrevet af YNWA"96"
Læs nu hvad jeg skrev efterfølgende, altså at formuleringen var forkert.


Ja nu kan jeg jo ikke se ind i fremtiden, så ja det er hvad jeg tror. Muligt jeg tager fejl, så lægger jeg mig gerne fladt ned. Nu er det ikke fordi, at statistikker fortæller sandheden, men hvis man tager tiden under OGS så “overpræstere” United en hel del i begge ender af banen. Men det er naturligvis osse en kvalitet at kunne vinde disse kampe, selvom kampene “balancere”. Men lad os nu se når United møder Barca og City, for det er vel den kvalitet man måler sit eget hold op imod, når man vudere hvor ens hold står el ?
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Jesse Pinkman
Interessant tanke med YP. Han kunne passe godt ind hos jer - og har masser af udviklingspotientale. Nu er han jo begyndt at score (mange) mål (han har netop lavet en kasse til). Hans vilde fysik og løbepensum ville gøre ondt på modstanderne. Klopp må næsten kende til ham.

Måske er Liverpool bare et for stort spring for ham, måske skal han i første omgang etablere sig i midterklub i fx PL og ikke være breddespiller i Liverpool.


Helt objektivt set, så kom Firmino fra en klub der præsterede på et lavere niveau, end Leipzig gør for tiden. Så er jeg ikke nødvendigvis helt enig i din betragtning. Udover at det selvfølgelig er utænkeligt, at Yussuf ville gå direkte ind i startelleveren. Klopp og staben kender 100% til ham, når de har en database på titusindvis af spillere. Og når hans formkurve samtidig eksplodere, ihvertfald målt på mål, så popper han også op i databasen, og derfra bliver der evalueret. Hvis han virker interessant, så tager de også et kig på hans privatliv og personlighedsprofil. Det er ret omfattende arbejde, men det har virkelig båret frugt under Klopp.

Firmino har kæmpe betydning for truppen pga. det arbejde han levere. Hvis han kan hviles oftere, uden at vi bliver nødt til at ændre spillestil, så kan jeg kun se positive ting ved det. Om Yussuf så ville være parat til at starte som backup, skal jeg ikke kommentere på. Det er jo netop hans kontinuerlige spilletid hos Leipzig der har bragt ham så langt.
DIAZ MIO!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Læs nu hvad jeg skrev efterfølgende, altså at formuleringen var forkert.

Men du fulgte op med:
Men jeg er stadigvæk af den holdning, at jeg ikke tror på at United kan spille med om mesterskabet hvis holdet/truppen ikke bliver forstærket væsentlig.

Nu er det ikke fordi, at statistikker fortæller sandheden, men hvis man tager tiden under OGS så “overpræstere” United en hel del i begge ender af banen.

Men igen, så minder det jo en hel del om jeres efterår i denne sæson. Der overpræsterede I også væsentligt ift. xG/xP. Og I spiller da med om mesterskabet.

Men lad os nu se når United møder Barca og City, for det er vel den kvalitet man måler sit eget hold op imod, når man vudere hvor ens hold står el ?

Joh, men jeg synes da også man måler sig mod Spurs, Chelsea, Arsenal, Liverpool, PSG og hvem United ellers har mødt de sidste par måneder under Solskjær.
Skrevet af YNWA"96"
United har vundet 1 kamp i PL over et hold fra “the Big 6” i denne sæson og har færrest point i det regnskab. Ja så vandt man da over PSG og respekt for det. Men var man osse det bedste hold mod PSG el var man mere end heldige ?
Jeg tror bare ikke på, at fordi OGS er træner i stedet for Mourinho, så laver man over 90 point på en sæson. Man kan godt give træneren skylden for alt el meget, men spillerne har jo ansvar el osse er der ikke nok kvalitet. Og min holdning er at jeg tror ikke der nok kvalitet i United til at man laver 90 point el mere, hvis man ikke opruster. Men hvis Sanchez lige pludselig begynder at spille som en drøm og man ikke render ind i for mange skader på nøglespillerne skal man jo aldrig sige aldrig. Men det er svært at se, men det er jo min holdning, du har en anden - så vi får se hvad fremtiden siger.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af SAB4
@Lapoiche

https://understat.com/team/Liverpool/2018

Så er det vist heller ikke en støre overpræstation Liverpool leverede i foråret, når samtlige kampe der blev vundet også afspejlede en højere XG end modstanderne. Den svinheldige sejr mod Everton hed iøvrigt 3,08 vs 1,23 nu XG er præmissen.
annonce
0