Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
Surealistiske uger. Det er først ved at gå op for mig nu, at Liverpool har vundet Champions League. Ventetiden fra ligaafslutningen til CL-finalen var lidt som en døs. På en måde føltes det som, at sæsonen allerede var slut, og alligevel lå finalen forude som det forjættede land. Drømmen om PL-titlen var brast på fornemmeste vis. Sæsonen var som en fest, man blev hængende lidt for længe til og endte med at gå smådeprimeret hjem fra. Jeg kunne ikke rigtig fordøje indtrykkene fra de mange opture, der aldrig kulminerende i noget endegyldigt. Sæsonen havde sat sig som en sindsstemning. En smule beruset af alle de gode øjeblikke, men der var ikke rigtig noget holdepunkt. Det hele flød sammen til en changerende sump af jubelbrøl og skuffelse.

Og så skulle finalen pludselig spilles. Den var ikke engang rigtig begyndt, før Liverpool kom foran, og jeg sad resten af kampen og var rystende nervøs for, at Liverpool ville smide det hele. Det skete som bekendt ikke. Origi dukkede op som en trold af en æske og sparkede bolden resolut i mål. Origi, der ellers satte en masse fødder forkert og ikke formåede at holde i bolden, behøvede ingen betænkningstid. Sikke en helt igennem underlig og uvirkelig sæson han har haft. Og så var finalen afgjort. Ikke noget drama. ikke nogen overraskelser. Liverpool var aldrig rigtigt pressede og spillede aldrig rigtig godt. En middelmådig præstation skaffede pokalen med de store ører. Efter etmålssejrene over PSG og Napoli. Efter kampen på Allianz Arena. Efter comebacket imod Barcelona. Efter et så intenst kapløb om ligatitlen. Så skulle der ikke mere til i en finale. Om det var varme, ventetid eller nerver, der påvirkede niveauet - eller en ucharmerende cocktail af alle tre ting - ved jeg ikke. Jeg ved bare, at jeg husker forsvindende lidt fra den vigtigste kamp i meget lang tid, selvom jeg fulgte bolden intenst i hvert sekund af kampen. I stærk kontrast til sidste års finale.

Det, jeg husker finalen for, er alt det, der skete efter slutfløjtet. Jublen, euforien. Henderson, der omfavnede Klopp og sin far helt grådkvælt. Mignolet, der som det første løb hen til Allison. Mané, der nærmest var ved at tage pokalen ud af hænderne på Rush, men i stedet hoppede rundt og råbte af sine lungers fulde kraft som en anden Ronaldo. Modtagelsen i Liverpool. Over 750.000 mennesker! Et sandt menneskehav Brewster, der fik hældt øl i håret. Klopp, der bællede øl og var ved at falde ned af bussen. Milner og Robertson, der oppe foran bankede taktfast på siden af bussen. Liverbird-bygningen omgivet af rød røg. Liverpools gader var forvandlet til ét stort The Kop.

Og så er der alligevel et eller andet ved selve kampen, der er underligt livsbekræftende. TV-tilrettelæggerne får uendeligt svært ved at finde de højdepunkter, som ellers normalt bliver afspillet til hudløshed, når vi skal mindes finaler. Finalen - med sin kedsommelighed og lave niveau - passer simpelthen bare ikke ind i den konstruerede underholdning, som moderne fodbold skal være. På en måde er det rart, at kampen ikke vil blive husket for særlig meget. At det mindeværdige er alt det efter slutfløjtet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af bendixboogie
Smuk beskrivelse Fribytter!

Tak for at sætte ord på hvad mange af os føler :)
Skrevet af YNWA"96"
Stærkt skrevet Fribytter !


Et fint lille resume af hvad der skete i lørdags, hvis man ikke helt kan huske det hele...:)

https://streamable.com/amp_player/oz5ts


Den her kan man osse lige hører, på en mandag...:)

https://www.youtube.com/watch?v=LTEnUMM7Hq4
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Positiv fodbold
Midt i lykkerusen glemmer I det værste: Allison blev passeret uden at opdage det og det umulige skete, da en driblede forbi Van Dijk!

Den blonde streaker var da ellers nok et øjekast værd, Allison, og du kunne da godt have timet en tackling på skønheden, Virgil :-)

Tillykke med triumfen. Hvor har I helt igennem fortjent den efter en fantastisk sæson, hvor skide 11 millimeter forhindrede det i at blive en double til et af de mest fantastiske hold i årtier :-)
Skrevet af Carra.23
Er der nogen der ved ca. Hvornår oversigten over kendelser for og imod, og effekten heraf, udkommer? Var lige et smut forbi Spurs tråden, og kan snart ikke holde til mere fra pcolesen. Det er dog lige før jeg tror, at selv hvis LFC ifølge statistik, er ligaens mest forfordelte hold vil hans had til Liverpool skinne igennem, og han vil nægte at forholde sig til andet end hans egen opfattelse af virkeligheden.
Skrevet af Happy_Gilmore
Jeg vil foreslå du lader det ligge …… det løb er kørt. Du skal heller ikke læse i Everton tråden.

Nyd vi endnu engang har vundet CL og spillet en fantastisk PL sæson. Med et par spillere eller tre kan vi forhåbentligt forstærke truppen og byde City op til dans. De andre hold i PL er milevidt efter på dette tidspunkt.
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg tror du kommer til at spilde tiden, hvis du tager den snak med pcolesen, som Happy_Gilmore skriver er det løb for længst kørt.

De blås tråd er kun interessant, hvis du brænder for at læse udenomssnak.

Lad os bare nyde den 6. CL pokal.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Sværdfisk
Fantastisk sejr. Det her hold ligner begyndelsen til en række spændende sæsoner.

Men. Er der hold i rygterne om Salah?
Skrevet af Lynild
Ift. spurs-fans kan jeg sagtens forstå skuffelsen over den straffesparkskendelse, synes selv at de hands-regler er kryptiske. Men hvis man samtidig ikke kan erkende sit holds held imod City, hvor bolden rammer Llorente på armen, så er der lang vej hjem. Men der kommer en kamp igen! :)

Det er svært ikke at være jublende glad for det trofæ, sæsonen in mente, men også ift. den måde holdet har udviklet sig på. Klopp har vist sig at tage al kritik alvorligt og udviklet holdet i en mere pragmatisk retning, så man rummer at spille heavy metal og skifte til det afventende og omstillingerne når det kræves.

Og der arbejdes stenhårdt over hele linjen! Væk er alibi-spillerne (fair nok, Sturridge fik nogle kampe stadig, men blev overhalet af Divock), og selvfølgelig har man da savnet Coutinho i løbet af sæsonen, men efter Barca-kampene stod det klart, at det var ren og skær romantiske drømme. Og hvem husker Can?

Holdet har virkelig løftet sig i løbet af foråret, husker vi havde nogle snakke i vinter om manglende mål og assists fra midtbanen og bænken - det er glemt nu. Og så er det fedt at høre spillere og træner sige, at næste mål er ligaen.

Et par tilføjelser til truppen, hvor jeg meget gerne ser et par af de unge få chancen som Wilson, Kent, Grujic, Brewster osv.) og Ox tilbage i fuld vigør, så ser det rigtig godt ud.
Skrevet af Lynild
Swordfish,

Uanset hold eller ej, så kommer han til at koste mesterslanten.
Skrevet af D.B.R. ©
Er der hold i rygterne om Salah?

Hvor rygtes han hen?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Barca hørte jeg til træning i går. Tænker det er den spanske presse, der har spundet den lille vise.
Skrevet af D.B.R. ©
Haha, naturligvis Barca.

Holder klausulen i Coutinhos kontrakt vand, er Barca da for dumme, men sådan er den spanske presse jo generelt lige lovligt fantasifulde.

Hvad skulle Salah dog der.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Happy_Gilmore
Højere løn, bedre vejr …… bedre trup - nå nej :-)
Skrevet af fussballgöt
Jeg ville ikke lægge for meget i det. Jeg havde også hørt Real Madrid.
Rygterne skulle komme fra at Salah angiveligt blev spurgt ind til hans fremtid i et interview efter de havde vundet CHL.

Desuden har han lige vundet CHL og har kontrakt frem til 2023, hvis folk troede Coutinho var dyr, så skal de bare prøve at byde på Mo :D
Skrevet af YNWA"96"
Klopp har sagt, at ingen af nøglespillerne forlader klubben. Omkring rygter til Barca på vores spillere, så havde velinformeret P.Joyce jo en artikel i The Times, hvor han skrev at Michael Edwards i forbindelse med Coutinho handlen fik med, at Barca ikke kan hente spillere i LFC før sommeren 2020. Jo men så kostet spilleren x-beløb + £100M, så det kommer jo ikke til at ske.

@Carra

Der udkommer jo som sådan ikke en rapport el hvad man nu skal kalde det over kendelserne der gik en imod og dem der gik ens hold’s vej. Sidste år var det et amerikansk universitet der havde en afhandling, over PL, hvor deres konklusion var at ex. LFC skulle have haft 12 point mere end hvad tabellen sagde. Jeg læste at en norsk dommer, havde set LFC kampe igennem og de kampafgørende kendelser, var hans skøn at 8 kendelser i PL og CL var gået LFC vej og 16 kendelser var gået imod i denne sæson.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af NickRomano
Jeg følger rygterne om spillere til Barca meget tæt, og der har intet været om Salah, ligesom Salah heller ikke spiller en af de positioner, hvor man søger spillere til.

Der har dog været lidt/noget i forh. til Real Madrid.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Paz
Vi har vundet Champions League! Hvor er det bare vildt! Kæmpe tillykke allesammen!!!

Og tak til Fribytter for endnu et formidabelt indlæg!

Iøvrigt sælger jeg gerne Mo Salah til Barca. For Dembele og 500 mio. Eller noget i den stil.

Og lidt velfortjent hæder til min favorit. Skønt!
https://www.espn.com/soccer/club/liverpool/364/blog/post/3867351/how-jordan-henderson-became-liverpools-leader-culminating-in-champions-league-glory?fbclid=IwAR0FzdfydxT2PVRIi17OifA7SurkhWiynneXbIzqQF7Z4_zysbkaOQsUNo4
Skrevet af YNWA"96"
Så blev det officielt :

Liverpool FC
@LFC
·
19 min
#LFC thank
@DanielSturridge
and
@lfc18alberto
for their outstanding contributions to the club

Everyone wishes Daniel and Alberto all the very best for their futures. They will always be a part of the #LFC Family

Liverpool FC
@LFC
·
15 min
“Daniel has earned the right to be considered a modern-day Liverpool great, I would think. He came to the club while we were trying to rebuild and re-establish ourselves." - Jürgen Klopp

Liverpool FC
@LFC
·
11 min
"The most important words to say to these two remarkable players is ‘thank you’.

"Without them we wouldn’t be the team and club we are in this moment." - Jürgen Klopp

Liverpool FC
@LFC
·
3 min
"Alberto is a person whose personality is reflected in how he plays. Full of life, full of energy, always positive. An unbelievable character who is always willing to give all of himself for the team."

- Jürgen Klopp

Tak for indsatsen til begge og god vind fremover !“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sværdfisk
Apropos rygter var det Real Madrid, jeg tænkte på, og et påstået clash mellem Jürgen og Mo.

I øvrigt fik jeg aldrig sagt tak for jeres hilsner i forbindelse med min Liverpool - Watford-tur og 5-0-sejren set fra The Kop. Og yes, Lynild, send mig gerne afsted med et sæsonkort, så skal jeg love syngende sejre.

Det blev en tur med sing-along på nærliggende hotelbar, fish and chips foran stadion og lange nætter med clubbing. De fester for sindssygt, de gale englændere, og da jeg er mere til værtshuse / pubs, og min kammerat clubs, blev det eftermiddag til morgenture.

Var også i bydelen Bootle og se Liverpools første grundlagte klub. De fleste af deres fans er også Liverpoolfans - og ikke Evertonians. Klubben har hjemme på et lille stadion med en enkelt tribune og 400 fans i et gråt industrikvarter.

Taxichaufføren sagde, han aldrig havde oplevet turister, der skulle derud.

"I sidste uge blev en mand myrdet med en shotgun. Af en 12-årig dreng," sagde chaufføren noget i stil med.

Der var selvfølgelig råt og autentisk som til en anden Fremkamp.

På tribunerne råber de Shite og Get in There (det gør de nu også på the kop). Og ellers var der arbejder-familiestemning.

Vi faldt i snak med en ældre lokal buschauffør, der viste os rundt i forstaden, der ifølge kriminal-statistikerne ikke er for de sarte.

Bootles træner gav os huer med hjem, og vi lovede at være ambassadører. Løftet er hermed overholdt.
annonce
0