Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af FalconLFC
Vi manglet en klasse griber, der kan fylde ud for de 3 forreste. Origi er ikke i nærheden af at have niveau til at starte sådan en kamp. Da han satte Lallana ind tænkte jeg åh nej, men det gik heldigvis.

OK med 1 point mod 13 (United+Atkinson +VAR) mand, men igen skuffer vi spillmæssigt og gør det lettere for United at forsvare sig. Hendo/Gini besidder ikke meget kreativitet
Skrevet af Slettet(152148200712)
Kan man andet end at holde af den mand (Klopp). Bundærligt interview. Der er så meget passion i ham.
Fedt at få Lallana lidt igang, fedt at Ox lagde så meget energi i hans indhop. Ikke så fedt at Origi og Matip var decideret elendig og ikke fedt at vi lod Man U spille med i 1. halveg. Men for pokker vi er svære at slå. også selvom PL´s største stjerne er ude og dommeren havde spillet et 1 tal.
Skrevet af Mc86
Origi får ikke frisparket fordi han kaster sig som om hans han er blevet savet midt over.. Det er mit gæt..

I øvrigt er vi da enige i det du skriver, men hvis vi skal gå efter regelbogen i alle sådanne situationer hvor bolden bliver spillet op på angriberen, så vil der skulle dømmes frispark.. Der bliver skubbet, puffet og sparket i hver duel..
Jeg mener ikke Lindeløfs "spark", forhindrer Origi i at løbe videre, han vælger selv at smide sig ved berøringen.. Mener det ud fra den præmis, at det er fair nok at lade spillet fortsætte
Skrevet af 6116
Heldigvis ser det ud til at Ox og Keita er tilbage og de skal bare lige komme i god kamp form, så skal de nok løse vores kreativitets problem vi har haft - Lallana gjorde det i hvert fald også godt med bolden og var mere sikker på bolden end Hendersons direkte spil, men jeg frygter bare han bliver skadet igen om meget kort tid desværre.


@Mc86
Hvis Atkinson ikke har givet frispark for mindre end det hele dagen, både før og EFTER frisparket til Origi ville jeg sige det er en fair bedømmelse, men Atkinson gav frispark for meget mindre end det hele kampen igennem og derfor bør han også give Origi frispark der - selv hvis du ikke mener der er frispark.
Skrevet af Paz
Godt vi har Lallana til gengæld. Han kommer også til at få en stor revival under Hodgson!
Skrevet af 6116
Glem Lallana Hodgson henter Paul Konchesky igen
Skrevet af FalconLFC
Christian Poulsen skulle efter sigende også være klar til at træde til i januar...
Skrevet af Mc86
@6116
Jamen så må I lære spillerne ikke at smide sig.. Det har alle dage haft den konsekvens, at hvis man smider sig teatralsk, så er der en risiko for at dommeren ikke dæmmer din vej.. Eod
Skrevet af This is Anfield
@Mc86. Jeg er på en måde enig i at man kan blive bortdømt, hvis man spiller for meget på det. Men når så VAR bruges, burde man kunne forholde dig helt objektivt til om der er frispark. Personligt synes jeg ikke at frisparket er stort nok til at annullere et mål - og helt ærligt, så dæk da bare manden op. Så er der ikke noget at tale om. Liverpool var uheldige ved 1-0 målet. De blev i min optik ikke bortdømt.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Håber snart United får vendt skuden så vi kan få nogle "topopgør" igen. Lidt beskæmmende at se Gunner smile og se glad ud over et point på hjemmebane og med en boldprocent på kun 32. Det er sørgelige tider. Lidt mere damp på maskineriet hos Liverpool så taber United den kamp.
Skrevet af 6116
Hvis vi ser på det fulde billede lagt for dagen: Der bliver begået frispark imod ham et par gange før denne frispark, hvor han ikke får frispark, mens modstanderne får frispark for selv den mindste berøring, giver det mening at han prøver at vise dommeren at han faktisk bliver sparket bagfra. Desværre havde dommeren ingen rygrad og knækkede sammen for hjemmeholdet og dets fans. Svagt og amatøragtigt intet andet. Han bør ikke dømme store kamp for han er ikke mand nok til det.
Skrevet af This is Anfield
@kanmandet. Jeg er enig. Mange kritiserer Liverpool for en dårlig kamp. Jeg synes at United stod meget godt defensivt - ligesom de sidste mange indbyrdes kampe mellem de to i de sidste par sæsoner. Det er svære betingelser når hjemmeholdet reelt ikke kommer for at spille med. Jeg forstår dog godt pointen i ikke at få en stor lussing hjemme mod Liverpool. Det her mener jeg var Uniteds bedste chance for at få point - så helt fair game plan.
Skrevet af KnoldSparkeren
Mc86:
Du vælger med vilje ikke at kommentere på, at United ikke bare én gang men flere gange inden, selv har fået mange frispark på mindre forseelser.
"Origi får ikke frisparket fordi han kaster sig som om han er blevet saver midt over", så du siger at han havde fået det, hvis han ikke havde kastet sig?

"Så må i lære spillerne ikke at smide sig" følger ikke sp meget med i United, men har James ikke fået 2 gule kort for film? Giggs har endda været ude at sige han smider sig. Hmmm. Måske man skal se lidt ind af en gang i mellem. Synes det er vildt du kan argumentere for at der ikke er frispark til Origi, specielt med den linje dommeren selv har lagt.
Skrevet af YNWA"96"
Sådan lidt blandet følelser jeg sidder med, 1.halvleg var egentlig meget lige, selvom spillet bestemt ikke var godt. Så får de målet og kampen bliver så på deres præmisser. Vi spiller bedre i 2.halvleg uden dog at være specielle gode, men med 10 mand bag bolden var det ikke nemt, at bryde dem op. Det blev bedre da Ox - Lallana og Keita kom ind og vi lagt et godt tryk de sidste 20-25 minutter. Synes Fab var ok idag, Gini startet egentlig osse ok, men forsvandt ud af kampen. Hendo var heller ikke god idag og vi lider lidt under af der ikke rigtig kom noget offensivt fra midtbanen inden indskiftningerne kom ind. Det mest positive er jo egentlig at vi jo faktisk som mod Leicester holder ManU væk fra chancer og vi trods en mindre god kamp får noget med fra kampen alligevel. Synes dog osse man skal rose ManU for at spille en fin kamp ift. hvad man ellers har set fra dem denne sæson.

Normalt synes jeg Atkinson er en af de bedre engelske dommere, men idag synes jeg godt nok, han var lidt for meget hjemmebanedommer. Nå vi havde marginalerne med os mod Leicester, det havde vi ikke bestemt ikke idag.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Mainy
Indskudt bemærkning.

Når vi om en uge har mødt Tottenham, så vil vi allerede have overstået Chelsea og United ude samt Arsenal og Tottenham hjemme og minimum være 3 point foran Man City, som "kun" indtil videre har mødt Tottenham hjemme af de sædvanelige top 6 hold.

Naturligvis kræver det nok et pointsnit på minimum 2,5 point per kamp for at være i spil til mesterskabet, men det er da værd at tage med.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Lynild
Har der ikke været flirtet med nederlag i noget tid snart? Stærkt at hive uafgjort til slut med Lallana-throwback som sidste fod.
Skrevet af Sandersen
Nu har jeg ikke set alle kampe, men er dette ikke den første hvor vi er decideret tæt på at tabe? (Napoli-kampen undtaget)

Hvis vi bare siger pointtab, så er jeg enig.
Skrevet af This is Anfield
Sheffield og Leicester var tæt på pointtab. Særligt Sheffield kampen var skuffende. Det var jo et målmandsdrop der skulle til.
Skrevet af Mc86
Men Knoldsparkeren, det kommenterer jeg ikke på, fordi jeg ikke så dem smide sig i situationen..
og jo James har vist fået to kort for film - begge uberettiget så vidt jeg husker det - men det er en risiko der følger med, hvis man smider sig i andre situationer..

Jeg synes det er vildt at det primært i Liverpool- fans der synes der er frispark.. Og nogle af dem mener det i øvrigt ikke..

Men man kan altså bare ikke føle sig snydt/berøvet, fordi en 50/50 eller 60/40 kendelse ikke går éns vej.. Det er patetisk.. Slut herfra..

God aften
Skrevet af D.B.R. ©
Men man kan altså bare ikke føle sig snydt/berøvet, fordi en 50/50 eller 60/40 kendelse ikke går éns vej.. Det er patetisk

Okay, så ved vi fremover, at det er noget du bestemmer. Hej hej.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0