Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Det holdt hårdt. Stærk 2. halvleg af Wolves. Flere af vores spillere ser ud til at trænge til en pause både fysisk og mentalt. 3 gode point ikke desto mindre.

Ét nederlag i hele 2019. Det er sgu godkendt :-)
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af AHUJ
Ét nederlag i hele 2019. Det er sgu godkendt :-)

Men det kan gøres bedre. :)
YNWA
Skrevet af wai41660
Endnu en kneben sejr, endnu et clean sheet. Så skal momentum holdes i januar. Godt nytår til alle fans, lad os satse på, at der også bliver noget at fejre i 2020.
Skrevet af Lynild
Grim grim sejr, men tre point og rent bur, videre.

Og stor ros til Wolves, Nuno havde fuldstændig styr på kampen rent taktisk, og de burde altså have fået point med. Hård dom den offside.
Skrevet af Carra.23
Havde været bedre hvis målet havde fået lov at stå. Så havde vi taget en 2-1 sejr mere, og så skulle vi ikke høre på VAR fordele, held og andet pladder
Skrevet af FalconLFC
Wolves kan give alle hold problemer, de er meget velorganiseret i defensiven og har nogle rigtigt spændende og målfarlige typer i offensiven.

Jeg vælger at tilskrive den noget blodfattige indsats det voldsomme decemberprogram holdet har været igennem.

Et helt igennem outstanding 2019 et slut og der var vel ingen, der i deres vildeste fantasi havde forestillet sig en så fantastisk sæson og pokal- og pointhøst.

Rigtig godt nytår og et forhåbentlig lige så fint 2020.
Skrevet af John de Wolf
Tillykke med sejren gutter, trods alt.
Skrevet af Lynild
Selv tak, JdW. Det var hård kost, med den offside og så den indsats i anden halvleg.
Skrevet af John de Wolf
Ja, sådan er det jo. Jeg har hadet VAR hele vejen igennem både når det rammer os og andre, men når blodtrykket ellers er faldet, gider jeg ikke give det mere opmærksomhed.
Skrevet af Klopptimist
Selv tak, Ulve John !

Føler med jer med den 0,01 (måske) millimeteroffside. Muligvis korrekt, men vi spiller jo ikke Play Station.

Anyway - fedt hold og fed attitude, I har, glæder mig til rematchen!
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af YNWA"96"
Det holdt mere end hårdt, Wolves er bare et rigtig godt hold, der kan drille alle. Endnu en offside/var- kendelse der ødelægger glæden ved spillet, heldigvis var det os der havde heldet idag. Et fuldstændig vanvittig 2019 som LFC fan går på held og lad os håbe vi kan holde spillerne nogenlunde skadesfri i 2020, så skal de andre hold være rigtig gode for at slå os.

Lidt nedtakt :

Liverpool in 2019:
43 wins
10 draws
5 losses
130 goals scored
57 goals conceded
22 clean sheets
UEFA Champions League
UEFA Super Cup
FIFA World Cup for Clubs

2.65 - Liverpool end 2019 having earned 98 points from 37 Premier League matches; their ratio of 2.65 points per game is the second highest ever achieved by a team in a single year in the competition, behind only Chelsea’s 2.66 in 2005

Points required for Liverpool to be champions: 42
Games remaining: 19
Points from previous 19 games: 55
Date last 19 game run where LFC took <42 points ended: 27/10/18
Softest route to target: W12 D6 L1

Liverpool sign off for 2019 having scored 88 league goals. The only year they scored more in the top flight was 1982 (106).

Liverpool are now unbeaten in their last 50 league games at home.
40 wins, 10 draws.
130 goals scored, 29 conceded.
28 clean sheets.
86 - Chelsea (2004-2008)
63 - Liverpool (63, 1978-1980)
50 - Liverpool (2017- running)

Liverpool remain the only team to have scored in all their Premier League games this season:

That was Liverpool’s 200th home league goal under Klopp. Most scored:
40 Salah
39 Mané
27 Firmino
13 Origi
12 Coutinho


“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Synes det er dejligt at se at vi også kan vinde disse kampe. Vi burde måske nok havde afgjort det inden pausen da vi havde gode muligheder. 2. Halvleg moste de os godt tilbage, men kun en gang blev de rigtige farlige. Dejligt hold, Wolves der bestemt har muligheder for top 4. Moutinho er en fantastisk spiller.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Det lyder lidt som om at i tilfælde af uafgjort i FA Cuppen mod Everton, så vil FA placere en replay i klubbernes vinterferie, fordi Liverpool skal spille den udsatte kamp mod WH der hvor der normalt skal spilles replay FA Cup-kampe.
Det vil nok sende Klopp og Ancelotti i det røde felt, skulle det havne i den situation
Skrevet af Hasse1983
Kan man ikke bare vente med WH kampen til mod slutningen af sæsonen. Måske bliver der slet ikke brug for at spille den;-)

Puha en hård kamp igår, og hvor har man egentlig ondt af Wolves over sådan en VAR kendelse. Vi har jo selv prøvet det.
- et eller andet sted er offside = offside når man kører VAR. Der kan man ikke bruge "tvivlen kommer angriber til gode", for den bør ikke findes... men det gør den jo så alligevel på de billeder vi ser.

Jeg vælger at tro på, at de er klogere i VAR maskinrummet end folk ude i stuerne i forhold til, hvordan teknikken virker og hvor meget man kan stole på systemet og stregerne.
Det er her jeg savner en time lang dokumentar om opbygningen af systemet og en grundig forklaring. Jeg synes der er for meget tavshed omkring det hele.

Jeg mindes at have læst, at alle klubber støttede op om, at VAR skulle være grundige i forhold til offside ved scoringer, så klubberne må også selv stå for skud synes jeg.

Der bør komme lidt lempelser, men så får vi nok balladen igen:)

Man kunne stille en skærm op til linjedommeren, som ved scoring kunne gennemse en situation i live-hastighed 3 gange. Kan han ikke kalde offside, så skal det heller ikke dømmes. Det giver fortsat linjedommeren en grund til at lege med, og man bibeholder den med tvivlen.

Der er mange ideer og helt sikkert også bedre end min:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
.... og så fandt jeg lidt selv og blev klogere. Jeg har igen fuld tillid til VAR i forb. med offside. (Nok tillid)

Den røde og blå linje som virker unormale tykke, er blot farverig markering til øje for seerne. Det er de gule linjer, som er 1 pixel store, der bliver brugt til at beslutte om der er offside.

https://www.premierleague.com/news/1488423

Dermed ikke sagt, at der ikke fluekneppes, men stregerne giver for mig mere mening nu.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Det lyder da mærkeligt hvis man placerer en omkamp fra tredje runde efter fjerde runde er spillet.

Mon ikke en evt. omkamp skal spilles inden weekenden den 25/26 januar.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
@ Hasse

En del af problemet med VAR er, at eksperterne ikke har sat sig ind i, hvordan det fungerer. Det ville jo være meget lettere at forstå, hvis eksempelvis kommentatorerne forklarede, hvorfor PL går op i sådan noget som "armhule" i stedet for at gøre det til en vittighed (ordvalget er dog latterligt).

Det reelle problem med VAR og offside er offsidereglen. Ifølge reglen kan man være en millimeter offside med en hvilken som helst kropsdel, som man må spille bolden med. VAR kan se den slags bedre end dommerne, men bliver ikke rost for mere præcise afgørelser, selvom det netop er i tråd med selve reglen. Potentielt er der et problem med selve billedfrekvensen, men en undersøgelse i Tyskland er kommet frem til, at offsideafgørelser ikke ville være anderledes, hvis de var blevet vurderet et billede tidligere eller senere. Men man kunne jo bare beslutte, at VAR skulle vurdere de meget snævre afgørelser på mere end et billede (hvilket så nok indimellem ville føre til endnu længere pauser) - hvis der er offside på mere end et billede, skal der dømmes offside.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Hasse1983
Tak for en god gennemgang Fribytter. Igen, jeg har fuld tiltro til VAR og dens udførelse, men ærgrer mig som mange andre over situationerne.

Et eller andet sted utroligt, at eksperterne og producenterne bruger mere tid på div. SoMe opdateringer end at grundig forklaring af VAR.

Har du link til tysk undersøgelse?
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Nå, nu er Shaqiri så åbenbart også skadet nogle kampe. Det begynder at blive svært at stille et stærkt reservehold mod Everton. Skal der spares i den kamp så bliver det vist lidt alá Arsenalkampen i Carabao.
Jeg tænker lidt Klopp må have taget fejl, men han sagde at Phillips og Minamino er i spil til kampen mod Sheffield United. Man har jo hele tiden hørt at de først må spille mod Everton 5. januar
Skrevet af Fribytter
Ja, jeg fatter heller ikke, at folk, der bliver betalt for at formidle fodbold, ikke sætter sig ind i VAR. PL er endda den liga, der gør mest ud af at forklare kendelserne til publikum.

Jeg har ikke et link til undersøgelsen. Jeg har kun Dale Johnsons (redaktør på ESPN) ord for det.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0