Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Kommunikation og formidling ville selvfølgelig hjælpe lidt på det, men jeg tror grundlæggende problemet er, at folk ikke finder det særligt sexet at mål bliver annulleret for en milimeteroffside. Jeg var selv modstander af VAR inden det blev implementeret i PL, fordi jeg ganske enkelt føler, at det tager charmen ud af spillet. Umiddelbart virker det til, at den gruppe har fået større opbakning efter vi har set det i aktion i denne sæson. Ingen kan lide at se de her mål blive annulleret fordi en computer kan se, at der er en kvart storetå på den forkerte side af forsvarsspilleren, fordi det er død ucharmerende.

Ja, jeg ved godt, der er mange penge involveret og at det sikkert også er et spørgsmål om tilvænning. Men for mig tager det charmen ud af spillet, at man skal sidde og holde vejret efter en scoring fordi en computer muligvis har set noget, som det menneskelige øje ikke kan.

Og nej, det er ikke et angreb på jeres førsteplads, som jeg så nogen rette i PL-tråden. I havde ført ligaen med 100 km uanset om VAR var til stede eller ej.
Skrevet af repos , moderator
Problemet med VAR er vel ret beset oplevelsen omkring et mål. Når jeg ser en kamp som i går, så venter jeg bare på VAR skal finde et eller andet i løbet af sekvensen, der kan debatteres, og dermed ændre udfaldet.

Som betragter, tager jeg mig i selv at afvente en scoring medmindre den er hakket ind langt ude fra.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Det lyder da mærkeligt hvis man placerer en omkamp fra tredje runde efter fjerde runde er spillet.

Mon ikke en evt. omkamp skal spilles inden weekenden den 25/26 januar.


Jeg læste lidt forkert. Det er åbenbart replay-kampene i næste runde der i så fald så vil ligge i vinterferien. Ikke at det gør det bedre. Tåbeligt at endelig indlægge en vinterferie for så bagefter at sende nogle hold ud i kampe alligevel.

https://global.espn.com/football/liverpool-engliverpool/story/4017512/liverpool-manager-jurgen-klopp-hits-out-at-fa-over-cup-replays-in-winter-break
Skrevet af Fribytter
@ LaPioche

Men det er jo ikke VAR, der har opfundet, at man kan være en millimeter offside. Det er fodboldloven. En ændring af offside-reglen fjerner selvfølgelig ikke behovet for, at VAR skal se målet igennem - i hvert fald ikke så længe, at teknologien kræver, at mennesker skal sidde manuelt ved en computer og tegne streger - men de her offside-kendelser er jo altid blevet diskuteret heftigt.

@ repos

Ja, det er en klar bagdel ved VAR. Førhen var folk dog vanvittigt utilfredse, når dommeren dømte forkert.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det kan godt være, at reglen er den samme. Men i og med at det er muligt, at tegne streger og fryse stilbilleder før man afsiger kendelsen, er der jo nogle helt andre omstændigheder omkring offside, som VAR har ført ind i spillet. Og det er den del, der ikke er så skide charmerende. Ordlyden af reglen er jo snart sagt det eneste, der er det samme som før.

Derudover er den her tvivlsdoktrin jo taget ud af spillet i og med, at der (måske) ikke længere er noget at være i tvivl om, når der kan tegnes de hersens streger, så der er ikke noget at lade angriberen komme til gode. Og før denne sæson var det altså forholdsvist sjældent, vi så perspektivtegninger med punktaflæsninger på stilbilleder. Som oftest blev der tegnet en gul linje, og så var det ligesom dét. Jeg har i hvert fald aldrig set nogen være inde og måle på armhuler før denne sæson.
Skrevet af Hasse1983
Armhule er et ekspert-opfundet fænomen. Man måler skulderen, som sjovt nok sidder lige over armhulen:)
- men ved hvad du mener.

Kan kun anbefale, at man går på Premier Leagues side og læser VAR regler/brug igennem. Så giver kendelserne mening. Også dem som man ikke synes om. Man må lære at tage brillerne af, og æde reglerne nogle gange.
Fx accepterer jeg nok frisparket på Origi mod United bedre.
Det var ikke Clear and Obvious, og det var heller ikke nødvendigvis en del af det afgørende angreb fra United, bare fordi de erobrede bolden.

Læs reglerne igennem, og vær åben over for det der står i stedet for at være stædig. Så giver det mere mening fremover, selvom man synes reglerne kan være dumme.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jamen ingen tvivl om at kendelserne giver god mening. Der er nogle ikke-kendelser, jeg ikke forstår (f.eks. brydegrebet på Matip, som ikke gav straffe), men fred være med det.

Jeg står bare tilbage med en følelse af, at det her er et ringere produkt/spil end det var uden VAR af ovennævnte årsager.
Skrevet af andib
Lige præcis LaPioche. Det er nemlig også min anke vedrørende hele VAR-halløjet
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Slettet(152148200712)
Der er meget snak om Diego Carlos, brasiliansk CB fra Sevilla skulle være at finde i Liverpool til sommer. Selvom han virker vildt stærk så er det vel ikke der der skal bruges mange penge. Gomez virker jo til at skal være makkeren til Vvd, med Matip som backup. Lovren tror jeg er fortid til sommer. Selvfølgelig er der altid skadesproblemerne med Matip der skal tages højde for.
Skrevet af Klopptimist
Er det bare mig, der synes, at trådene med bare marginal Liverpool-berøring er stukket helt af de sidste par dage?
Er der bare mig, der er smittet af et fromt ønske om lidt mere julefred og næstekærlighed?

Muligvis, men det er simpelthen ikke til at holde ud at se på, og det afsporer nogle debatter, der ellers kunne risikere at blive ret interessante. Og det er til at brække sig over, at der åbenbart er fri jagt på alle Liverpool-fans, selvom vi da ved Gud også har nogle sorte får i flokken. Procentuelt tror jeg personligt, at vi har færre end andre klubber, men når vi nu er en stor flok, så bliver det jo de store tals lov.

Jeg skal være den sidste til at gøre mig hellig, men hermed en lille opfordring til mine kære medfans - helt uden sigte på konkrete hændelser eller konkrete personer, men bare et par generelle tanker:

- Mange har det hårdt med, at deres yndlingsmobbeoffer gennem 30 år - sandsynligvis - er på vej mod titlen
- Det falder sammen med, at flere af de store stolte traditionsklubber hoster gevaldigt for tiden
- Lad os have lidt mere overskud overfor den banter, der kan give dem luft for begge ovennævnte faktorer - det får vi selv brug for (igen) en dag
- Tænk over, om det ikke bare er mere cool at ignorere de værste trollerier - herregud da, lad dog barnet...
- Giv dem et skud overskud i debatterne - der er sgu ikke noget mere irriterende, end folk, der holder sig til sagen...

Lige nu står alle stjerner over Liverpool, så lad os nyde det - med stil, smil og overskud til alle dem i mørket... ;-)

Just my 50 cent - Godt Nytår !

Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Thy87
@Klopptimist
Jeg er helt enig med dig. :-) nyd det nu folkens. For første gang I mange år er vi med I titelræset 2 sæsoner I træk. Og pt er vi endda favoritter! Heldigvis er der da en del fans af andre klubber, der godt kan anerkende at vi pt gør det ganske fint. Lad jer ikke irritere over de få stykker som har svært ved at acceptere det og forsøger at få reaktioner ud over det. :-)

Godt nytår til jer alle
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af 6116
Jeg tager det slet ikke seriøst og ved det bunder i folks jalousi om at det her hold, bliver husket som en af de stærke historiske hold og at Liverpool er blandt eliten i sporten igen.
Alle kørte med ting som UEFAlona med xavi inieata Messi Barcelona der vandt alt og samme med Madrid når de vandt CL 3x i streg. Når man er heroppe vil man blive kørt på og mest af alt nyder jeg det bare for at være ærlig. De plapre løs fordi de ikke er istand til at stoppe det her hold.
Skrevet af This is Anfield
God pointe Klopptimist. Jeg erkender at jeg er ret god til at bide på - og det er ved gud ikke tiden værd. Særligt fordi saglighed og generel åbenhed overfor argumenter er parkeret udenfor forum for de mest åbenmundede.
Skrevet af Klopptimist
Du har ganske ret, This is Anfield.

Sandheden er jo det første offer i enhver krig... ;-)
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af This is Anfield
Ja det kan der være noget om :D
Skrevet af Mikkelfar54
Part of the journey is the end.
Skrevet af D.B.R. ©
Utroligt så ondt det gør hos nogle for tiden.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af This is Anfield
Ja den så jeg godt. Det virker en smule håbløst - på den gode måde :D
Skrevet af Liv'pool
Eller denne her. Og så endda fra en sportskommentator

https://twitter.com/fatwaiter/status/1211335929677406208?s=21
Skrevet af AHUJ
Måske der er en grund til, han ikke længere er vært på 6´eren.
YNWA
annonce
0