Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Klodike
Falcon, det vil jeg da mene 100%, at hvis man er "ligeglad" med alle andre turneringer end pl, så har man en tabermentalitet. En topklub som Liverpool skal gå efter at vinde alle kampe og trofæer, sådan har jeg det bare, og især nu hvor vi er så langt foran i ligaen, så kan vi vel godt satse lidt mere på de andre turneringer også.
Skrevet af D.B.R. ©
Hvis man som LFC-tilhænger har været med de sidste 35-40 år, og nu er på 30. år siden er engelsk mesterskab, bør det være klart for enhver, hvad der er det vigtigste.

At man så ser diverse pokal-turneringer som sekundære i den forbindelse, og egentlig er lidt ligeglade med disse, betyder så at man har tabermentalitet.

Så siger jeg, længe leve tabermentalitet.

PS: Men ja, er der overskud til at fokusere på disse turneringer, skal det naturligvis også gøres, men så absolut ikke på bekostning af det vigtigste i denne sæson, mesterskabet.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(152148200712)
@Klodike

Jeg kan ikke lige finde ud af om du mener at det er Klopp der har tabermentalitet eller det er fans?
Fordi vi som fans har jo ikke det voldsomme indflydelse på om Klopp stiller stærkt eller mindre stærkt i pokalerne. Og Klopp stiller vel det han har mulighed for i de givne situationer.
Så hvis Klopp synes vi skal spare i pokalen for at prioritere PL, så er jeg enig, hvis ikke, så er jeg enig i det.
Så vil jeg gerne gå under dit prædikat, tabermentalitet
Skrevet af Happy_Gilmore
Er det ikke ved at være en smule pinligt at snakke indkast der måske ikke skulle have været til Liverpool og en 50/50 tackling af Robertson der skal give rødt kort. Det er jo decideret tåkrummende at læse PL tråden, kamp tråden og i særdeleshed Everton tråden.
Det hele sprang i luften mod Wolverhampton og deres millimeter offside på 1-1 målet ……… jeg tror alle klubber der har prøvet at angribe i denne sæson har fået underkendt mål på mindste offside faktor. Uden VAR ville vi have tabt den kamp 0-1 på to ”dommerfejl”
Hvor er den gamle mantra med det udligner sig over en sæson blevet af?
Skrevet af bendixboogie
@Happy,

Giv op!

Der er folk som ikke vil mene at andet end held og VAR, er grunden til vores succes.

Man fristes til at hive en gammel klassiker frem:

´ Against stupidity the very gods themselves contend in vain.´

Brug dit liv på noget andet :D
Skrevet af Klodike
Det handler ikke om Klopp eller spillerne. Mere de fans der er herinde, snakker ikke om fans rundt i verden. Synes bare mange af jer herinde skal indse hvor stærkt et hold vi er, og at vi er gode nok til at spille med om PL, CL og FA Cuppen. Jeg siger det igen; med det hold vi har og hvor vi står lige nu, vil jeg blive lidt øv, hvis sæsonen eksempelvis "blot" ender med et mesterskab og så ryge ud i CL og FA Cuppen i de kommende runder. Men måske er det bare mig, der overvurderer vores hold ;)
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg ville ikke være i nærheden af at ærgre mig over at ryge ud af FA Cuppen og CL, hvis vi til maj står med mesterskabet.

30 år!
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Toon Toon!
Jeg tror ikke, at der er nogen, som er ved sine fulde fem, der ikke kan se hvor gode I er. Jeg kan i hvert fald godt - det er ekstremt overbevisende. Defensivt og offensivt fungerer I super godt, det taktiske koncept sidder lige i skabet, og så virker det endda til at I også sparer kræfter i løbet af kampene. Der spilles klogt.

Klopp har udført et mesterværk. Derfor forstår jeg også, hvis man bliver lidt skuffet, hvis det blot ender med en PL-titel.

Den største trussel I må føle pt. er vel at Klopp smutter? På den korte bane må det være en alvorlig skade til Van Dijk (eller måske Mane). Det ville gøre det noget sværere at vinde CHL.

Jeg under jer succesen.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af YNWA"96"
CL er bare en svær tunering at vinde Toon Toon. Juve har ikke vundet turneringen siden 1996, PSG og ManC ejere har hældt milliarder ind i klubberne og de mangler stadigvæk at vinde den turnering. Der er rigtig mange stærke hold i Europa og mange gange er det jo de små marginaler der afgøre de her kampe. LFC er da bestemt et af de hold der kan gå hele vejen i år, men det er der osse 5-6 andre hold der kan. Atletico Madrid er en vanskelig opgave i 1/8 del og jeg kan sagtens se, at LFC kan ryge ud til dem.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Klodike
Derfor må man godt skrue forventningerne op, når man ser ud til at være verdens bedste hold, D.B.R. Jeg vil have for Liverpool, at vi kæmper med i både PL og CL, da jeg stadig mener, at CL er den største turnering (måske ikke for Liverpool, men generelt set), og derfor vil jeg også gerne have at vi er med i CL, når det for alvor skal afgøres. Men der er vi måske forskellige, da du gerne sælger sæsonen nu for et mesterskab, jeg FORVENTER på den anden side mesterskabet, og derfor har jeg større fokus på at vi skal vinde de andre trofæer nu.

Edit: Derudover vil jeg jo gerne have, at Klopps Liverpool hold skal gå hen og blive betegnet som et af de bedste hold i nyere tid.. og det bliver det altså ikke, hvis man ikke kan vinde flere store trofæer på en sæson.
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Helt enig med D.B.R.
We are Liverpool
Skrevet af FalconLFC
Klodike

Det er jo ikke fordi man ikke ønsker succes eller ikke gerne vil vinde alle turneringer. Det drømmer alle da om.

Jeg har holdt med Liverpool siden 1977, været igennem snart 30 års mesterskabstørke og for mig er der i år KUN Premier League som prioritet - alt andet vil blot være en kærkommen bonus.
Skrevet af YNWA"96"
@Klodike

CL er da enorm vigig for Klopp og LFC, man har da på intet tidspunkt “solgt” den turnering.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Klodike
Er godt klar over at den er vigtig for Klopp og spillerne, mener bare at det virker som om at folk herinde kun tænker på mesterskabet og er ret ligeglade med alt det andet.. lad os sige sæsonen slutter og slutresultatet er et mesterskab, et exit i CL til Atletico og et exit i FA Cuppen nu. Så kan jeg godt sige jer, at med den hype der har været, med de resultater vi har haft, med den trup, manager og fanbase vi har, så vil jeg føle mig skuffet. Men hvis I er tilfredse med sådan en facit når sæsonen er over, så fred være med det! Så ser det ud til, at jeg får en hårdere tid som fan, når jeg forventer "så meget" :-)
Skrevet af YNWA"96"
LFC har da vundet VM for klubhold, måske ikke den største turnering for os europæere. Men i mange andre verdensdele er det en kæmpe turnering. Så vandt vi da osse UEFA super cup, de 2 turneringer tæller vel osse med, når sæsonen skal gøres op el ?
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Derfor må man godt skrue forventningerne op, når man ser ud til at være verdens bedste hold, D.B.R. Jeg vil have for Liverpool, at vi kæmper med i både PL og CL, da jeg stadig mener, at CL er den største turnering

Naturligvis, det er jo helt op til den enkelte hvilke forventninger man vil have til holdet og klubben.

Som tilhænger af klubben i tæt på 40 år kan jeg bare ikke blive skuffet, hvis "kun" det bliver til mesterskabet. De andre ting har vi vundet forholdsvis fornyligt.

Men mesterskabet er altså 30 år siden, og det må bare ikke glippe nu. Så kan FA Cup være FA Cup. Bare vent og se, der bliver sparet spillere, også i 4. runde, og CL kan være CL. Her bruges dog nok tæt på stærkeste opstilling.

CL tror jeg dog også er afhængig i hvorledes det ser ud i PL i slutningen af februar. Er afstanden til 2. pladsen den samme eller er den væsentligt formindsket. Det spiller nok ind på hvor meget der satses på CL.

Derudover vil jeg jo gerne have, at Klopps Liverpool hold skal gå hen og blive betegnet som et af de bedste hold i nyere tid.. og det bliver det altså ikke, hvis man ikke kan vinde flere store trofæer på en sæson.

Det er også helt fint. Det går jeg egentlig ikke så meget op i.

30 år er lang tid!

Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af badazz
He he.
Jeg er med på ´30 års holdet´.
Men de skader vi har/har haft, så har jeg intet problem med, at vi stiller op med et B/C hold i Carabao cup´en og et B hold i FA cup´en.
Og selvom vores bredde er lysår bedre end da Klopp tog over (det er faktisk lidt (tragi-)komisk at kigge på bænken fra dengang), så er den stadig ikke så god/bred nok til at stille et A hold i fx FA cup´en.
Og skulle vi ´kun´ stå med PrL trofæet til sidst, så har sæsonen været en kæmpe succes. Også selvom vi skulle ryge ud til A Madrid i ChL.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Klodike
Mesterskabet er hjemme, drop nu det der "hvis" og "måske" vi er for fanden 14 point foran City med en kamp i hånden. Nu handler det bare om at se hvad det bliver til i CL og fa Cuppen.
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, man må jo håbe du får ret.

At sælge skindet før bjørnen er skudt er sjældent en god ide.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Sule12
Klodike, men er det ikke også ret forståeligt at Liverpool fans ikke tager noget for givet efter 30 års mesterskabstørke? Vil gerne vinde FA Cuppen, men hvis det kan øge chancerne for en sejr i næste pl runde, at stille med b-holdet, så vil jeg håbe Klopp gør det hele vejen til en evt. finale.
annonce
0