Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
Har City forbrudt sig mod reglerne, skal de selvfølgelig straffes.

At man finder det okay, gør så åbenbart at man er klam i nogle brugeres øjne.

Det bliver spændende at se om UEFA holder fast.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af KnockOut
Nej jeg syndes det er klamt at læse den skades fro der hersker især her i denne tråd og hos tottenham, i stedet for at snakke om det virkelig problem som vi og i er lige så stor en del af, peges der bare finger af slemme city
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af D.B.R. ©
Skadefro? Her i tråden, hvor læser du det?

Reglerne gælder for alle, og alle straffes ud fra de samme regler, hvis de brydes, det er vel fair nok.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Sule12
Knockout, du siger at du ikke synes om den økonomiske situation i topfodbold. Mener du ikke, at Chelsea, PSG og City har været i drivkræfter i at køre transfersummer og lønudgifter helt ad sporet?
Skrevet af KnockOut
Nej, jeg menere den udvikling startede meget længer tilbage i tiden, der imod syndes jeg de var med til at synliggøre problemet tydligere, de syge beløb handler lige så meget om tv som det gør omkring ny rige klubber.
Faktisk ser jeg det bare som sundt der kommer flere stærke klubber, så det ikke altid er de 3-4 fra England, 1 fra tyskland og italy og de 2 fra spain. Personlig går jeg ind for løn/transfere loft, afskaf transfere som idag og bring tilbage fodbold på station med billiger billetter,
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af D.B.R. ©
Hvad er det iøvrigt for et monopol nogle klubber skulle have, Knockout?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af AHUJ
Helt ærlig man forstår godt nok jeres tørste for længer varig succes og City er en stor klods på vejen men ville det ikke være lidt feder uden hjælp ?

Hvem hjælper Liverpool? City har brudt reglerne, forsøgt at omgå FFP, og er blevet straffet derefter. Det er da deres problem. Så må vi se, om CAS opretholder dommen.
YNWA
Skrevet af Vingummibamse
Sule man kan vel argumentere for a VvD også hjalp til at skrue priserne op.. :)
Skrevet af Klodike
Det ville ikke gøre mig noget, hvis dette betyder, at Pep forlader City til sommer sammen med nogle af de store profiler. Dette vil betyde, at vi ville være de klart største favoritter til ligaen, og alt andet end et mesterskab ville så være en fiasko. Håbet er, at City svækkes så meget, at vi inden for få år er den klub i England med flest mesterskaber, hvilket ville være så fedt.

-Og hvis nogen synes, at jeg er "bange" for Citys modstand i ligaen og kæfter op om, at Liverpool får hjælp fra UEFAs side ved at svække de største titelkonkurrenter, så vil jeg da sige knyt sylten. Det er vel kun fair, at City kæmper med os andre klubber på de samme økonomiske grundlag i form af at bruge penge, som man selv tjener, og ikke får pumpet i kassen via mærkværdige sponsorater og andre smuthuller.
Hvis ikke City havde snydt til sig til toppen på denne måde, kunne Liverpool have været hele to mesterskaber rigere. (Sæson 13/14 samt sidste sæson, hvor det netop var City, som vandt marginalt i begge sæsoner.)
Skrevet af Hasse1983
Jeg er på linje med YNWA96. Lad bare City, United, Chelsea mv. have klassehold der presser kampen om et mesterskab. Det er trods alt sjovere, selvom alle vel vil vinde så meget som muligt. Tingene skal bare gå reelt til.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af bendixboogie
@KnockOut,

Helt ærlig man forstår godt nok jeres tørste for længer varig succes og City er en stor klods på vejen men ville det ikke være lidt feder uden hjælp ?


Med det argument kan alle så bare snyde alt det de vil, uden konsekvenser. For det vil jo altid ´hjælpe´ andre hold, hvis nogen bliver straffet for snyd.

Om nogen, har vi da tabt på City´s snyd, set i lyset af at de vandt PL sidste sæson med en meget lille marginover os.

Det er sq ´next level´ sølvpapirshat, at en straf til city er en hjælp til specifikt os.


Skrevet af bendixboogie
Jeg et lidt spændt på at se hvordan vi kommer ud til kampen idag.

Vi har før set vores hold være lidt sløve startere efter en pause.
Men jeg håber nu at se et hold sprængfyldt af energi, som løber modstanderen over ende ;)

Mit bud på startopstillingen:

Origi-Firmino-Salah
Gini-Hendo-Ox
Rob-VVD-Gomez-TAA
Allison

Mon ikke Mane starter på bænken?
Skrevet af Gshock
Jeg har lige nogen tanker jeg har gjort vedr. dette UEFA/City FFP straf.

1.Vi ved jo alle at City har fået pumpet penge ind via onkler, tanter, fætre, af Sheikerne. De stiger jo ikke bare i omsætning med 500% på 10 år fordi at de har åbnet fanshops i hele verden og at deres tøj osv. går som varmt brød. Så naive er ingen. Desværre så har jeg på fornemmelsen at City ender med at vinde over Uefa, men det kommer til at trække i langdrag. (tallene er fiktive)

2.Nu har Liverpool knoklet for at komme op og blive bedre end City, og nu kan det være at hele City´s projekt falder sammen. ! (rivaliseringen er jo ved at gå hen og blive historisk.)

3. Jeg er glad for at Liverpool i denne sæson er så suveræne. Så ingen bagefter kan komme og sige, at i blev mestre fordi at City fik den UEFA sag på halsen.

4. Hvad gør det ved City´s spillere og træners motivation i de kommende kampe.?

5 Kan det få indflydelse på Liverpools motivation. ?
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af This is Anfield
@KnockOut. Træk lige vejret og læs så lige denne tråd igen. Du ser jo spøgelser. Citys situation er meget relevant for Liverpool, da det lige nu er nærmeste konkurrent ift titler - derfor debateres dommen. Der er på ingen måde en skadefro tone ifm dette i denne tråd.

Jeg er enig i at mange stikker helt af (alle mulige ande steder)... Men det gælder bestemt ikke kun Liverpool-fans. Pt. flyder Twitter eksempelvis med City fans referencer til Heysel - fordi der åbenbart skal kastes med mudder nu. Det mener jeg at klubtrådene plejer at være fri for. Så skal vi ikke holde tonen god her?

Ift dommen, så er det jo en mulig chance for st Liverpool kan hente et par mesterskaber mere. Man kunne dog bare godt frygte at ligaen bliver uinteressant at følge - eller i hvert fald mindre interessant. Jeg håber faktisk at City fortsat vil være konkurrencedygtige. Men lad os nu se. En mulighed er jo at City fortsætter i samme setup, blot uden CL at tænke på. Så har de blot endnu mere fokus på Premier League.

Det er i hvert fald spændende at følge. Det virkede til at ffp havde spillet totalt fallit, men så sker dette.
Skrevet af This is Anfield
@Gshock. Ift dit femte punkt, så er jeg overbevist om at Liverpools vanvittige form skyldes at de er presset til det af City. Sidste sæson var jo vanvittig i sidste halvdel. Så ja, jeg tror desværre godt at det kan påvirke negativt - i hvert fald ift ligaen. Så kan det være at man spiller mere med i cup kampene til gengæld.
Skrevet af Sule12
Nu bliver der snakket om pointstraf. Det håber jeg virkelig ikke vil ske med effekt fra indeværende sæson.

Det vil tage fokus fra Liverpools fantastiske sæson og det vil være ærgerligt.

Ligeledes håber jeg heller ikke Liverpool bliver tildelt et mesterskab fra sidste sæson som nogen spekulerer i. Et sådant mesterskab er uendeligt tomt. Og hvad så med nedrykkerne? Skal deres resultater mod City annulleres og hvad har det at konsekvenser?

Og til Knockout - heller ikke jeg er skadesfro. Men hvis de fælles spilleregler er brudt, så er det kun fair at synderne straffes efter bogen. I mine øjne er det på linje med doping.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Jeg er glad for at Liverpool i denne sæson er så suveræne. Så ingen bagefter kan komme og sige, at i blev mestre fordi at City fik den UEFA sag på halsen.


Om ikke andet så vil det bare være en mere oven i held, maginaler VAR, dommerhjælp. For det kommer til at være grundene til (forhåbentlig) mesterskabet når det er en realitet.
Heldigvis ved alle vi fans at den reelle grund er verdens bedste træner, 11 af verdens 13 bedste spillere og verdens bedste fans. :-)
Skrevet af Gshock
Hvis at der bliver en point straf, så kan man da håbe på at det bliver fra næste sæson. Så City starter ud med minus point.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Jesse Pinkman
Det her er en sag fra 2014 - Så det er vel der pointene skal trækkes fra dem? ;)
DIAZ MIO!
Skrevet af YNWA"96"
#LFC line up v Norwich: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Keita, Oxlade-Chamberlain, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Fabinho, Lovren, Milner, Mane, Lallana, Origi. #LFC

God kamp !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0