Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AHUJ
Giv os nu frisparket for fanden, når der ikke er nogen fordel.
YNWA
Skrevet af UnluckyImp
Atletico Madrid forsvarsspillere blokerer med hånden og Klopp for gul kort for det. Dejlig dejlig dommer.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af Slettet(151927200403)
Den dommer skal bare henrettes.
En pind hører til i skoven. En basse køber du hos bageren. YNWA!
Skrevet af Zacha
Måske liiiiige hårdt nok....
Skrevet af Hasse1983
Atl. scorede på en heldig chance, og har været tættere på 2-0 end vi har været på 1-1.
Perioder med fint momentum, men aldrig farlige.
Helt fint Atl. vinder første runde. Den er absolut åben for videre avancement.
Dommeren? - Synes overhovedet ikke vi bliver mere snydt end Atl. Det lugter mere af frustration over sjældent pointtab end dommeren skal klandres for manglende kendelser.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af UnluckyImp
Dommeren dømmer de billigste frispark til Atletico Madrid og sjældent dømmer frispark til Liverpool selv om det er fortjent frispark og du synes at han dømmer fint? Hvor køber du dine stoffer? Jeg vil også gerne have dem.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Synes nu heller ikke dommeren var slem, men AM er satme væmmelige at se på. Det er jo ikke fodbold det de udøver.
Skrevet af MVM
Dommeren var faktisk rigtig god. Var han perfekt? Selvfølgelig ikke.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af D.B.R. ©
Skidt kamp. Der skal andre boller på suppen på Anfield, hvis vi vil videre i CL.

Det er jo ligegyldigt at have bolden hele tiden, når vi ikke spiller os til en skid.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af AHUJ
Jeg blev lidt frustreret over dommeren mod slutningen, hvor han overså et klart frispark på Ox og efterfølgende gav en ikke-eksisterende fordel på en hånd på bold forseelse. Udover de to situationer, synes jeg også, at han gjorde det ok, med de pres som han var under fra Atletico fansene.

Vi spiller bare en dårlig kamp, og mister det sidste momentum og pres, da Salah blev taget ud. Konservative ind- og udskiftninger af Klopp i dag. Det bliver nok ikke tilfældet på Anfield. Det bliver svært at vende, men vi bør score i hvert fald en enkelt med Anfield i ryggen.
YNWA
Skrevet af Paz
Elendig kamp, elendigt trænerarbejde og sløjt resultat.

Så må vi se om vi kan levere varen på Anfield endnu engang.
Skrevet af This is Anfield
Så galt syntes jeg heller ikke st dommeren gjorde det. Han kunne ofte have givet fordel i stedet for frispark, så der ikke var så mange afbrydelser.

Lidt uheldigt at et forkert dømt frispark, førte til et hjørnespark, som AM slet ikke satsede på, som så uheldigvis faldt ned foran en af de fire mand de havde i feltet. Ellers stod AM godt. Men der var nu chancer til Liverpool. Med lidt mere held var den endt uafgjort.

Dog på ingen måde et ufortjent resultat. Vi vidste at det ville blive svært. Surt at der ikke kom hul igennem til 1-1.
Skrevet af Mainy
Kedelig kamp. Træls vi intet kan skabe i en kamp med så meget bolddominans, men hvor jeg synes dommeren tillader, at kampen bliver på spillet hjemmeholdets præmisser, som ved enhver given lejlighed forsøger at stoppe spillet.

Håber Anfield kan bærer holdet frem i returen.

Og så håber jeg ikke Simeone skal til PL og være manager for én af de store hold - pindsvine fodbold på øverste hylde.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Super frusterende kamp, men synes heller ikke, vi kan klandre dommeren. Han giver et par tynde advarsler, men ingen graverende fejl. Atletico skaber de fleste og største chancer og rider stormen af, da vi har momentum i starten af 2. halvleg. Sejren er fair nok. Men hold kæft hvor er de irriterende at spille mod. Noget af de værste siden Mourinhos mur på Anfield i 13/14-sæsonen.

Forhåbentlig kan vi få dem åbnet op på Anfield. Orker næsten ikke sådan en omgang antifodbold i 90 minutter. Men ingen tvivl om, at det vil være Atleticos strategi at gentage præcis det samme deprimerende scenarie. Det er så op til Liverpool at finde dåseåbneren frem og trykke igennem.

Den er helt åben.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Lynild
1-0 bagud er ikke en katastrofe at tage med hjem. Der skal bare noget Heavy Metal-fodbold til at bryde den mur ned. Det var ren Cholo-bold i aften, perfekt for Atletico og en god præstation at tage med i ligaen, men de skal køres over på Anfield.

Skrevet af El-Manden99
Synes Klopp begår en kæmpe fejl ved ikke at starte enten Ox eller Keita idag... Han ved Atletico kommer til at pakke sig og så er der simpelthen ikkr nok kreativt i dagens midtbane trio
Skrevet af Lynild
Enig, savnede én af dem til at modtage bolden omkring AtMs felt.

Og Saul, Koke og Partey er et match for enhver rugbrødsmidtbane. Så hellere spille forbi eller igennem dem.
Skrevet af flotfyr_17
Ikke et ønske-resultat, men vi har bestemt gode chancer i returen. Med det tryk som vi kan lægge på Anfield, så holder den defensiv ikke i 90min mere.

Vi mangler den sidste afgørende aflevering kampen igennem, og den er jeg sikker på kommer på Anfield.
Liverpool
Skrevet af Heaven92
Jeg havde også gerne set Keita eller ox på midten i dag istedet for Wijnaldum. Synes ikke han har den bedste periode pt, og der kommer simpelthen for lidt fra ham. Han løber og gemmer sig bag modspillerne og gør sig ikke spilbar. Ikke at hendo er meget bedre, men han bidrager trodsalt med noget fight engang imellem og var lige ved at komme igennem et par gange til sidst.
Desværre var Trent´s afleveringer/indlæg også helt horrible i dag. Mange ting var frustrerende i dag, men jeg tror stadig på det på anfield. Kom nu!!!
Skrevet af Klodike
Vi SKAL for alt i verden holde buret rent i returen. Får Atletico et tidligt mål, ligner det nok et exit med den defensiv de har, omend jeg krydser alt i verden for, at Anfield vil bære drengene igennem. Håber godt nok vi slagter dem sådan som de spiller, hold da kæft en omgang skuespil og pindsvinefodbold. For mig personligt (det ved I jo allerede :D) vil det godt nok være en skuffelse at ryge ud allerede nu, da sæsonen så mere eller mindre kun vil handle om at få rekorder og så videre, hvilket selvfølgelig heller ikke er helt skidt. Men der er bare noget over Liverpool og CL og derfor håber jeg virkelig at vi går videre. Vi får at se, YNWA
annonce
0