Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Donnie_
Henderson er åbenbart også udtaget som reserve. Den kan umuligt være på baggrund af hans præstationer.

Ham og Downing er godt nok mindblowing.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Jeg er helt sikkert fortaler for eftertænksomhed. De skal have alt den ro de skal bruge til at føre klubben fremad. Jeg synes bare problemet ligger i timingen, det er det forkerte tidspunkt at lade folk være i tvivl om noget som helst.

Men det bunder sandsynligvis i at sæsonen alt i alt er dumbet, men man trods alt står med en pokal og europæisk kvalifikation. Tænk hvad det kunne være blevet til hvis man havde haft marginalerne og fundet dikkedarene... og tør man anløbe på om man gør efter sommeren???
Timingen til eftertænksomhed er bedre end nogensinde under de nye ejere.

De er nødt til at finde ud af årsag, for at få den ønskede effekt. At reagere på et pres om ønske om at vide om retning, forcerer processen og bliver en uønsket effekt. En effekt, hvor marginaler har råderum. Den ønskede effekt er at marginaler ikke har nogen betydning.

Timingen til eftertænksomhed er nu. Ikke reaktion på omverden.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Fribytter
"Henderson er åbenbart også udtaget som reserve. Den kan umuligt være på baggrund af hans præstationer.

Ham og Downing er godt nok mindblowing. "

Hvem er mere oplagt som reserve end Henderson? Hvis han skal ligge dybt, så ville Carrick være mere oplagt, men Henderson er jo ret alsidig, og eks. Lennon (hvis man opfatter Henderson som wing) er jo bare en variation over Walcott og Oxlade. Det giver jo ikke flere muligheder at have ham i baghånden.

Rodwell? Wilshere? Huddlestone? Cleverly?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af jomic...
@BIF

Det er jeg sådan set også enig i, havde bare håbet det var afklaret inden pressen fik mulighed for at køre spin i dødvandet hvor alle mangler fodbold i TV... Men jeg må vel bare lære at styre mig...

I øvrigt utroligt tidligt abstinenserne melder sig i år...
Skrevet af Donnie_
"Hvem er mere oplagt som reserve end Henderson? Hvis han skal ligge dybt, så ville Carrick være mere oplagt, men Henderson er jo ret alsidig, og eks. Lennon (hvis man opfatter Henderson som wing) er jo bare en variation over Walcott og Oxlade. Det giver jo ikke flere muligheder at have ham i baghånden.

Rodwell? Wilshere? Huddlestone? Cleverly?"

Carrick ville imo være klart mere oplagt: Se evt. denne artikel fra fourfourtwo: http://fourfourtwo.com/b…summer.aspx Den understøtter meget godt min opfattelse af, at Carrick har spillet fantastisk og være meget overset i denne sæson. Man kan dog sige, at han delvist dækker samme plads som Barry og Parker.

Henderson er mere alsidig, men det er Millner også (og han er udtaget). Man har tilmed allerede udtaget Downing, Ox og Walcott som rene kanter.

Af dem du nævner, så er Rodweel og Huddlestone for defensivt orienterede, hvis de fravælges af samme årsag som Carrick. Wilshere er sikkert ikke klar, men Cleverly tilbyder samme alsidighed som Henderson, og han har trods alt været klart mere overbevisende, når han har spillet (spørgsmålet er om han er 100% igen). Alternativt havde Scholes også været et bedre valg - men han kan ikke agere bred midtbanespiller (ikke kant). Men så har man jo eks. Gerrard.
Skrevet af Fribytter
In other news, Skrtel har sådan rimelig klart meldt ud, at han ikke har planer om at skifte væk fra LFC. Altså ingen ´transfer request´ og intet møde, hvor Skrtel skal overbevises, før han kan se sig selv i LFC i fremtiden.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Banksy
Steven Gerrard er El Capitain, virkelig fedt at det blev ham, under den mand al den succes, som han overhovedet kan opnå.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af Donnie_
Men Gerrard er vel knap nok godt nok til at starte...

Edit: En lille tweet fra @whoscored:
Steven Gerrard: Liverpool won 27% of their Premier League matches this season that Gerrard featured in, compared to 45% without him
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
@Jomic

Ja. Handler nok om at vi følelsesmæssigt har været i lidt af et Limbo, da der ikke har været så meget, at spille om i et stykke tid, samt at de investeringer vi har lavet og sæsonen vi har haft har været lidt af en rollercoaster, hvilket giver usikkerhed om deres berettigelse og retningen.

Modsat ejerene er den bedste kur for os nok ikke eftertænksomhed, men at træde ud af vores følelse af at være i følelsesmæssig Limbo - og derved spekulere på skrift, samt reagere på hvad vi læser. Og det opfanger pressen, som gerne vil sælge spekulationer/debatemner for dem som vil have lidt hjælp til dette - måske også som en form for terapi for dem selv.

Det er lidt en triangel af win.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Swordfishtrombone
Ejerne kunne med fordel på nuværende tidspunkt vise resultatet af den såkaldte eftertænksomhed.

På nuværende tidspunkt aner vi ikke, hvem der er manager i næste sæson, hvem der er vores sportsdirektør, og om vi har midler til spillerindkøb.

-
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Dvs at de ikke har resultatet endnu, da de stadigvæk er eftertænksomme. Meanwhile indsamler de informationer fra bl.a Clarke og Dalglish.

Ved ikke hvor klogt det er at gå ud at melde "We have basic ideas, but we do not know yet with certainty.". Det kunne nemt misopfattes, og så kan jeg nemt se pressen være i hopla:

"Liverpool owners are indecisive. Is this a testament of their inexperience in football, and are they suitable for a club such as Liverpool? Discuss". Opfulgt af "Henry says: He is not suitable for LFC" og toget kører for aberne, og sætter Henry under større pres om at træffe en forhastet beslutning.

Det er bedre at lade pressen spekulere fordi de står uden information, end at give den lidt som de kan lave spin på, på en harmfuld måde. Henry laver statements, når eftertænksomheden er ovre, og beslutningerne er truffet.

Henry har trods alt også et ansvar overfor klubbens sponsorer. Mere end utålmodige fans/pressefolk. Og har et større ansvar i, at LFC går i den rigtige retning på de rigtige valg, end at fodre pressen med mellemhandlinger.

Med tanke på Suarez sagen, er det endnu mere forståeligt. Ligenu er tavshed guld. Og pressen vil efterhånden fokusere på EM.

Man bør have tillid til en mand som er klog og vis.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Gerrard udpeget til at være Englands nye kaptajn. Sikkert en stor dag for ham, og forhåbentlig løfter det hans spil under slutrunden. Helt fortjent han får lov til at bære anførerbindet i hans måske sidste slutrunde for England.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Hov, der kom jeg vist en halv time for sent.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Fribytter
Jeg kan sagtens se, at der er et fyringsgrundlag ved en lang række af de personer, der er afskediget, men jeg kan også sagtens forstå bekymringen om, at der endnu ikke er blevet ansat erstatninger for de fyrede personer... Ja, jeg har vel selv udtryk en bekymring i den retning.

Det kan sagtens vise sig, at bekymringerne er grundløse, og derfor skal man selvfølgelig passe på med at være for skarp i sin kritik, men jeg har bare svært ved ikke at blive bekymret, når FSG taler om, hvor vigtig en sportslig struktur er, samtidig med at den ikke er på plads, og når det lader til, at de har genoptaget jagten på en CEO, hvilket de ellers for et år siden proklamerede ikke var nødvendigt.

Det lader ikke til, at FSG sådan for alvor har fået styr på organisationen i klubben, og her håber jeg, at de så også er så kritiske, at de spørger sig selv om, hvorvidt en træner kan præstere optimalt, hvis strukturen ikke er på plads.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af jomic...
@ BIF

Tak for hjælpen. Det var fint lige at blive manet til tålmodighed, som jeg ellers er en normal ivrig fortaler for.

Tror bestemt en del af løsningen for mig, inkludere at ligge i sprit hele kristi himmelfart.
Skrevet af Swordfishtrombone
"Dvs at de ikke har resultatet endnu, da de stadigvæk er eftertænksomme."

No shit. Det tror jeg, vi alle er klar over, de ikke har. Spørgsmålet er, om denne eftertænksomhed er klog, eller om det er et udtryk for en manglende plan og fundament. Om de allerede burde vide, om de mener, at Dalglish er manden.

Disse offentlige debatter og al den spekulation kan kun skabe usikkerhed i klubben og gøre os til skue for resten af verden.

Du har dog ret i, at det er bedre at træffe en eftertænksom beslutning end en dårlig, halvhjertet eller halv beslutning.

En klog mand bør dog have en solid beslutning før, han stiller sin tvivl/eftertænksomhed til offentlig skue og spekulation.
-
Skrevet af liverpool91
Det mest mærkværdige er i mine øjne at Johnson er udtaget til fordel for Richards og Walker. Ikke fordi han har præsteret meget bedre end da Woy langede ud efter ham. Men det er måske rutinen der har gjort udfaldet.
Skrevet af Coppell
Walker er skadet.
Jeg havde også taget Richards med helt klart. Han kan også spille midterforsvarer, hvor England med udeladelsen af Rio ser meget skrøbelige ud.

Downing har været pænt elendig, men han har spillet i modsætning til Adam Johnson, og England vader som sædvanlig ikke i venstrebende kanter. Til gengæld havde jeg taget Aaron Lennon i stedet for Oxlade.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Fribytter
@ Coppell

Havde du ikke også taget Carrick med?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Coppell
Jo, det havde jeg nok.
Men man kan godt argumentere for, at England med Parker og Barry er dækket OK ind der.

Jeg synes sgu også at Rio har været bedre end Terry, så at det er pure footballing reasons, at Rio ikke er med, er noget sludder.

Bottoml line er, at det her engelske hold sagtens kan få en meget, meget kort slutrunde.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
annonce
0