Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gshock
Godmorgen!
Så fik man lige sovet på den møj kamp i går.
Vi spiller fint men score ikke de mål der skal til. Opskriften på og slå os var den AM anvendte. Heldigvis er der ikke ret mange hold i PL der kan holde stand, som AM kan.
Vi skal have tilføjet en angriber med mål i støvlerne, og så skal vi have en på midtbanen der både kan score og lave det uventede.
Vedr. målmandsposten så er det jo bare uheldigt at Allison var skadet. Jeg kan ikke se at man umiddelbart kan få en bedre målmand som ønsker og være andenmålmand.

Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Vi spiller igen det spil der gør os det bedste hold. Flot kamp. Bare ærgerligt at vores reserve målmand nu har kostet i først FA Cup og så CL.
Men enig i at der skal købes en mål maskine.
Skrevet af KnoldSparkeren
Virkeligt ærgerligt vi tabte i går. Dog synes jeg Atl. Madrid skal have noget credit for ikke at trække tiden særlig meget og ikke rulle rundt på banen hele tiden. I starten da de omringede dommeren troede jeg det ville blive endnu en af de kampe. Men dommeren var hurtig til at få det stoppet, endda uden kort, det var godt dommerarbejde. Synd for Adrian som ellers gjorde det udmærket.
Sådan er livet, vi må op på hesten igen.
Skrevet af Carra.23
Skal da lige love for at skaden til AB blev dyr. Desværre er det en position hvor det er rigtig svært at have god bredde. Sammenholdt med en skade på kaptajnen, på et meget uheldigt tidspunkt så røg de sidste cup turneringer. Man kunne ikke have gjort så meget anderledes i går. Vi spillede fantastisk og dominerede AM i langt større grad end hvad der kan tilskrives deres taktik. Ja, offensivt kunne vi have været skarpere, men vi gjorde vel egentlig nok til at komme videre, men blev straffet af dagsformen på sidste skansen, og det er altså ikke noget man kan forudsige eller gardere sig imod.

Det er dog lidt pudsigt, at AM skal have fuld kredit og spillede LFC perfekt, og LFC var ikke gode nok. Men i de tilfælde hvor vores modstandere har haft drop fra målmanden, så har vi været heldige.
Skrevet af Happy_Gilmore
Ha ha …. ja, man kan tydeligt se vi gør rigtig meget rigtigt godt i denne tid. Nu er Klopp et tudefjæs og Liverpool er faktisk ikke særlig gode ……. Jesus fucking christ.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Hvorfor holder i jer ikke fra de tråde. I bund og grund handler det om ren misundelse pga Liverpool´s succes de sidste sæsoner. Det altoverskyggende er PL titlen, resten var bonus. Jeg tror at vi er mestre om Max 4 kampe og så kan man som fan af Liverpool "gå på sommerferie"

Skrevet af Slettet(100838201910)
Ha ha …. ja, man kan tydeligt se vi gør rigtig meget rigtigt godt i denne tid. Nu er Klopp et tudefjæs og Liverpool er faktisk ikke særlig gode ……. Jesus fucking christ.

Ja, når hovedparten af 28 kommentarer i artiklen her på siden (https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=5676420&start=20&vis=0) eller andre sider (fx https://www.reddit.com/r/soccer/comments/fh6b7o/jurgen_klopp_i_dont_understand_why_atletico_play/) kalder manden et tudefjæs, så må det selvfølgelig skyldes ren og skær misundelse. Det kan jo i hvert fald ikke være fordi, der er noget om snakken, vel?

Jesus fucking Christ.
Skrevet af maarkap
Ha ha …. ja, man kan tydeligt se vi gør rigtig meget rigtigt godt i denne tid. Nu er Klopp et tudefjæs og Liverpool er faktisk ikke særlig gode ……. Jesus fucking christ.


Men er han ikke det da? Det er satme nogle ynkelige udtalelser han kommer med efter kampen. Atletico møder "Champions of the World" og kan ikke besejre dem på at spille samme spil, så derfor bruger de et taktisk oplæg som virker.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Slettet(152148200712)
Der er ingen der elsker fodbold der seriøst kan synes om Atl. Madrid måde at tilgå kampene. Kampen i Madrid var nærmest værre. Det handler kun om at ødelægge, ikke spille. Jeg er helt på Klopp´s side med hans udtalelser og han siger ikke andet end en hver anden træner vil have sagt hvis de havde mødt sådan et hold. Så er der ingen grund til at koge mere suppe på den herinde.
Skrevet af maarkap
Selvfølgelig er du enig med Klopp..

Nu når i har så travlt med at kalde jer verdens bedste hold, må i også indse at der skal en speciel tilgang til at slå jer. Atletico gjorde det taktiske rigtige og vandt.

Men du mener selvfølgelig de skulle have sat røven i klaskehøjde og ladet Liverpool tromle over dem. Det er da klart..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Selvfølgelig har han da et tudefjæs på.

Han er en dårlig taber.

Og der er da heller intet overraskende i, at folk fryder sig over Liverpool ryger ud. Det er jo ligesom sådan gamet er. Jo bedre et hold præsterer, jo større er reaktionen når de "skuffer".

Det til trods for jeg faktisk synes Liverpool spiller en fantastisk kamp inden Adrians fejl.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af D.B.R. ©
Vi er bærer selv den største andel af skylden for at vi tabte i går. Større kynisme og mere præcision, og Atletico havde fået en røvfuld.

Men tillykke til dem, de udnyttede de chancer de fik forærende.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(152148200712)
Selvfølgelig er han en dårlig taber, det siger han vel også selv. Og jeg er enig i alt han siger om modstaneren. Det er jo ikke et taktisk mesterstykke Simeone har lavet. De blev nedspillet i stort set samtlige minutter. Selvfølgelig skal man kunne udnytte så mange chancer og selvfølgelig skal en reservemålmand gøre det bedre. Men jeg er stadig 100 % enig med Klopp
Skrevet af maarkap
Så du er enig i at Atletico bare skulle have lagt sig ned?

Det er simpelthen ufatteligt at man kan være så ignorant at man kan mene at andre spiller "forkert" fodbold, fordi de vinder over en.

Det næste bliver vel du mener man ikke må tyre til bolden længere, fordi Adrian ikke kan klare det?

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Slettet(152148200712)
Jeg er 100 % enig i det Klopp siger. Se pressemødet hvis det går dig meget på. Han siger selv han er en dårlig taber. Det er jeg også enig i.
Skrevet af Hasse1983
Maarkap lad være med at prøve på at trække et udsagn ud, som ikke er blevet sagt. Det er ikke herinde, at vi laver de der stædighedskampe på ord. Kanmandet har sagt hvad han synes.

Alle er dårlige tabere, og særligt når man i to sæsoner har most igennem, og været så suveræne som Liverpool har været. Ja det mangler PL, FA og den lille pokal, men spilmæssigt og kampmæssigt har vi nok været Verdens Bedste hold. Sammen med bla. andre City hele sidste sæson må man sige. Vi er bare løbet fra dem i 2019.

I 2020 er vi ikke kommet ud til vores niveau, og det har kostet. Man kan med rette sige, at vi gennem den sidste måned el måske to, ikke længere spiller som verdens bedste hold. Og det går egentlig nok. Det ser ud til vi ender med det vigtigste overhovedet for en klub - at vinde mesterskabet i ligaen.

Adrian har kludret i det i to afgørende kampe, men jeg husker ham ligeså vel for at gøre sig arbejde i starten af sæsonen hvor AB var skadet. Gjorde han det ikke også meget godt i Super Cup el til VM? - der var vist ingen grænser for, at han var "verdens bedste andenmålmand"... ikke langt fra succes til fiasko.

Atl. Madrid blev i bunden og grunden most igår. De skulle forsvare et resultat, og det forsøgte de sig med, hvor de i flere perioder stod med 11 mand på sidste tredjedel af egen bane.
Vi kom frem til rigeligt med chancer, men uskarpheden fra den sidste tid sidder fast, og så koster det ekstra dyrt i den anden ende når der laves en fejl af målmanden, og forsvaret ikke træffer de rigtige valg.

Atlético må spille lige præcis det bold de har lyst til. Tror heller ikke vi fik ubetinget ros vores spil i CL finalen mod Tottenham. Man spiller det spil der skal til for at skaffe et resultat i CL. Det kan man synes om el lade være, men Atlético kan nu vinde og vi er ude.
Jeg vil dog give en anden bruger ret i, at det er pudsigt Atlético spiller godt når de vinder en kamp som igår, mens vi er heldige, når vi vinder på fejl fra modstanderen.

Det overlever jeg skam nok, for jeg synes vi spillede en fremragende og underholdende kamp. Den bedste i 2020 måske, og hvis det rent spilmæssigt er niveauet for resten af sæsonen, så rydder vi bordet i de resterende kampe.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Jeg nåede lige at sige "jamen han skal jo bare skyde..." ved Llorentes andet mål. Vanvittigt mål at lukke ind - tre mand omkring ham, og i sekvensen før afleveringen bakker Van Dijk i stedet for at genere boldholderen.

Og det pisser da også mig af, efter det overtag og bombardement af Atleticos felt, men især med alle de afbrændere?! Bevares, Oblak står godt, men det er satme også stolpe ud og flere afslutninger lige på keeperen hvor der gives retur i feltet osv.

Så har vi oveni en tilsvarende svag målmandspræstation i den anden ende, helt forfærdeligt med det første mål, og efterfølgende ikke megen hjælp. Mølby sagde det meget godt i studiet, og flere nævnte det her i tråden før og efter kampen, at Allissons skade kom til at koste.

Men det har jo været skriften på væggen det seneste stykke tid, at der nok skulle blive givet chancer væk. Atletico er så bare det første hold, der fuldt ud har kapitaliseret på det. Vi har bare før set os vinde de her kampe alligevel pga. det massive overtag, men i går ville bolden ikke ind.

Pisse ærgerligt, men der er sgu´ ikke så meget at gøre ved det. Der er en ny kamp i weekenden, og et mesterskab der skal i hus.

Skrevet af Happy_Gilmore
maarkap ..... i modsætning til mange andre managere siger han jo faktisk at han er en dårlig taber. Han bryder sig ikke om den måde Atl. Madrid spillede på men han sagde jo på pressemødet at de var fortjent videre. Er det at være et tudefjæs ?
Skrevet af Slettet(152148200712)
Situationen er England bliver spændende at følge. Ligaerne lukker jo ned stille og roligt. I første omgang i 14 dage, men alle ved at 14 dage ikke rykker noget. Jeg er nok mest fortaler for at man totalt suspenderer alt sport nu, også selvom det skulle annullere Liverpool´s sikre mesterskab. Fodbold er blevet ligegyldigt.
Men holdes det kunstigt i live i PL pga. de økonomiske konsekvenser der bliver i det.
Skrevet af Happy_Gilmore
Helt enig ...... fodbold er sekundært i denne sammenhæng.
annonce
0