Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg er nu også ret sikker (næsten) på at der sidder nogle kloge hoveder, der har styr på det, og finder en korrekt løsning, der ikke bærer præg af klubtilhørsforhold.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Fornuftigt at suspendere PL.
Men tænk engang hvis klubberne beslutter at resten af sæsonen skal aflyses uden at kåre en vinder.
We are Liverpool
Skrevet af tue69
Så dropper jeg fodbold for bestandigt.

Så må jeg se om jeg kan finde et "next year" hold i basketligaen eller noget.
Skrevet af NotYetUnknown
slap nu af, selvfølgelig bliver der spillet færdigt og det bliver nok i løbet af sommeren,
Skrevet af Slettet(152148200712)
Jeg tror at det eneste vi kan være sikre på i disse tider det er at Liverpool kommer til at stå som mestre anno 2020. Om det sker på den ene eller anden måde tror jeg ikke er helt på plads endnu.
Jeg tror selv at de mest sandsynlige scenarie et at man afblæser totalt og lader nuværende stilling med 75 % spillet gælde
Skrevet af Thostrup
Det lyder som en underlig løsning på det. Nu er Arsenal en kamp bagefter det foranliggende hold - en sejr i den kamp vil bringe os en plads frem i tabellen. Er det lige gyldigt når man gennemfører det du skriver?
Arsenal FC
Skrevet af KnockOut
Han gætter jo bare som alle andre.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af tue69
Der skrives side op og sige ned lige nu og mange gør brug af "anonyme højtstående kilder" i Premier League. Det kan man så lægge i hvad man vil. Jeg har læst forskellige artikler her fra morgenstunden. De fleste siger det samme: modstanden mod at Liverpool bliver kåret som mestre er meget lille i ligaen og flere anser det som værende naturligt nok.

Det er de sekundære placeringer og nedrykningsspillet der er slagsmål omkring.
Skrevet af Thostrup
Jeg har heller ingen indvendinger imod at Liverpool skal kåres som mestre. Nu er jeg fan af Arsenal, så jeg kender det at vente på et mesterskab. Jeg ville personligt være misfornøjet ved et mesterskab vundet på 29 kampe uanset. Jeg håber løsningen bliver at spille færdigt senere. Alle andre måder at lukke sæsonen på ser for uretfærdig ud i min optik. Her tænker jeg selvfølgelig særligt på 3. pladsen og nedefter.
Arsenal FC
Skrevet af 6116
Hvis Liverpool vinder mod City 5. April, er vi matematisk mestre med 30 kampe spillet. Jeg ville ikke være misfornøjet overhovedet. Liverpool har kørt alt og alle over i ligaen og har en forspring på 25 point. Det er den bedste sæson i europæisk fodbold baseret på de første 29vkampe og 1 sejr mod City er nok til mesterskabet.
Skrevet af D.B.R. ©
At blive kåret som mestre efter 29 kampe er selvfølgelig noget andet end efter en hel sæson, men hvis Corona vitterligt spænder ben for afviklingen af kampe langt ud i fremtiden, i England tales om frem til september, og sæsonen derfor lukkes ned, har jeg det helt fint med det. Det er jo yderst fortjent.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Hasse1983
Der er mange forslag til, hvordan man skal afgøre A og B, hvis man ikke spiller sæsonen til slut.
- der vil altid være nogle som ikke bliver tilfredse.

Der er ulighed i spillerunderne, og desværre har både Sheffield United og Aston Ville noget på spil i forhold til afgørende placering. Havde det ikke være tilfældet havde det måske været nemmere.

Luk ligaen nu, men gå tilbage til hvor klubberne var efter de havde mødt hinanden én gang hver.
- så er der hjemmebane / udebane problemet, men der er det lige for alle. Nogle har haft en lille fordel i kamp A og nogle i kamp B.
Det kan matematisk regnes ud, og det er i mine øjne den mest fair måde at stoppe tingene på, såfremt det skulle ske.
Man har oprykninger, nedrykninger og europæiske pladser på plads, på ens vilkår for alle rækkerne ned igennem.
Det er er en særsituation, og det kræver særlige afgørelser.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Det lyder som en god ide, Hasse, men dem bliver jo også svær, da Liverpool jo først spillede deres første kamp mod Hammers 29. januar 2020, hvor 19. spillerunde blev afviklet anden juledag.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Det scenarie tror jeg ikke på kommer i spil. Man skulle have 3 scenarier/muligheder i spil :

1. Erklære sæsonen ugyldig og starte igen i august. Efter hastemødet igår mellem de 20 PL klubber, er det angiveligt kun West Ham og Spurs, der er for den “model/løsning”.

2. Man afslutter sæsonen nu og den nuværende placering afgøre top4 - nedrykning osv. Den løsning vil der jo alt andet osse være massiv modstand mod, selvom det efter min mening er mere fair end løsning 1.

3. Man venter på, at det værste af udbruddet passerer og begynder at spille igen så hurtigt som muligt, måske med en række slutspil for at bestemme denne sæsons vindere og tabere.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Nogen der ved noget om det der skulle stå i regelsættet for PL, at ved 75 % spillet og en uforudset aflysning, så fryser man stillingen. Der bliver skrevet lidt om det på Twitter, men jeg kan ikke finde noget. Man hold har jo spillet 75% nu
Skrevet af Slettet(152148200712)
Man kan godt blive lidt bekymret på mange Man U fans vegne. Ikke kun her på bold.dk, men også rundt om i verden. De ser hellere turneringen droppet nu og ingen mester kåret, end en anden løsning hvor der eventuelt kan spilles færdig og de kan få CL bold i næste sæson. Noget skræmmende!!
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, det vægter åbenbart tungere hos dem, at LFC ikke får deres fortjente mesterskab end egen succes.

Underlig prioritering.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Don_Millionaire
Man kan godt blive lidt bekymret på mange Man U fans vegne. Ikke kun her på bold.dk, men også rundt om i verden. De ser hellere turneringen droppet nu og ingen mester kåret, end en anden løsning hvor der eventuelt kan spilles færdig og de kan få CL bold i næste sæson. Noget skræmmende!!


Is på. Det er jo ikke ligefrem fordi det er en god afslutning for United, hvis sæsonen annulleres. Vi var netop begyndt at kunne snuse til top 4, og med det spil der var blevet vist de sidste mange kampe, er der svært for mange af os ikke at tro, at vi ikke ville overhale Leicester eller Chelsea. Jeg vil personligt langt hellere komme i top 4, og se mesterskabet gå til Liverpool, end ikke at komme i top 4, selvom Liverpool heller ikke får mesterskabet, da det kan have meget stor indflydelse på hvem vi kan tiltrække, og hvordan vores kommende år bliver.

Derudover er der jo også alle problematikkerne med de nedrykkende hold.

Uanset hvordan man vender og drejer den, så vil det blive uretfærdigt for nogle. Hvem skal så stå tilbage med sorteper? Når turneringen ikke er færdigspillet giver det mening at annullere den, medmindre der bliver tid til at spille nogle kampe, da det er umuligt at vide hvordan udfaldet ville være blevet af de sidste kampe. Selvom vi alle selvfølgelig kan se at Liverpool ville vinde mesterskabet.
Skrevet af jomic...
Jeg er af den holdning at første mesterskab i 30 år, ikke er noget værd hvis det er på bekostning af menneskeliv. Selvom det er svært at drage en åbenlys parallel til andet end, at det er fornuftigt at aflyse arrangementer med større forsamlinger af mennesker. Der sker noget i verden der er større end fodbold og selvom første mesterskab i meget lang tid er noget jeg har drømt om hele mit liv, er det faktorer uden for kridtstregerne det hele afhænger af og det er nærmest umuligt at vurdere potentielle løsninger mod hinanden.

Den banter det vil kaste af sig er også forholdsvis nem at håndtere, for der var ikke andet at gøre. Vi må læne os tilbage og afvente, uden grund til at gøre et martyrium ud af dette, uanset hvordan det ender.
Skrevet af AHUJ
Der er selvfølgelig vigtigere ting end fodbold - men gud fanden hvor vil jeg føle det uretfærdigt, hvis vi bliver frarøvet mesterskabet. Uanset hvordan de vælger at afslutte sæsonen, bør vi stå som mestre.
YNWA
annonce
0