Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hasse1983
Man kan sige meget om Ox, men dansetrinnene har han styr på:)
https://twitter.com/lfcvine/status/1238939801488961537?s=21

Og kan vi så ikke holde os ude af diskussionerne i Covid-19 trådene... det er det samme og det samme og det samme... man bestemmer selv, men jeg forstår ikke man bliver ved med, at vil diskutere det samme, når det er tydeligt, at agendaen for mange kun er, at vi IKKE skal have mesterskabet. Og det er tydeligt typen af brugere der holder den holdning kørende. Lad vær at bide på altså.
Må det her snart gå over, så hjulene kan rulle normalt igen.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(522354211604)
Ox er og har bare altid været en humørspreder. Vær glad for at have ham på holdet, og i omklædningsrummet :)
Skrevet af tue69
Sky sports har en længere artikel i dag om for og modargumenter i forhold til at afslutte sæsonen. Den er egentligt ganske fin (og taler heldigvis primært for at afslutte den) :)
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, det er sgu sørgelig læsning indimellem. Ingen ved en flyvende fis om hvad der vil ske.

Agendaen hos nogle et dog tydelig, og hos disse er en annullering så absolut den eneste løsning.

Det er frustrende ikke at vide hvad der skal ske. Jeg håber vi bliver lidt klogere tirsdag og torsdag i den kommende uge.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af This is Anfield
@Hasse. Enig. Det er også vanskeligt at kloge sig på, når vi ikke ved hvad der sker. Vi bliver nok lidt klogere i næste uge, men der er vi til gengæld nok ikke så meget klogere på hvordan virussen har spredt sig og hvornår vi kan forvente at være tilbage til normalt igen.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg kan anbefale at høre den podcasts, selvom det er en Brighton podcasts. Hvis man ikke rigtig går så meget op i økonomi osv, kan man springe de første 27-28 minutter over, men de første 27-28 minutter er nu osse ret interessante. Men el kan man springe det over og så høre hvad CEO Paul Barber for Brighton har at sige til “det hele”. Tro mig det er mere spændende end hvad div. mener ude på artikelforummet ! :)

https://t.co/W2WUzf9MJr?amp=1
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af KnoldSparkeren
Synes godt nok der er meget snak om hvordan man gør med resten af sæsonen. Lad os nu sige at resten af den her måned er uden fodbold. Lad os så sige vi starter op igen den 4-5 april.
Så snakker de fleste om at de hjemlige ligaer har størst prioritet og det er jeg enig i. Så spiller klubberne én kamp hver weekend de efterfølgende 2 måneder. Altså frem til slutningen af maj. Så er de 38 kampe spillet og sæsonen slutter stadig i maj. Så kan man jo passende afvikle fa cup (for de hold der er med i den) eller cl kampe i midtugen.
Det forudsætter selvfølgelig at stormen har lagt sig og man kan spille fodbold igen omkring den 4-5 april. Måske er det bare mig, men jeg ser altså ikke det store problem. Hvis også em bliver rykket, som det ser ud til, så kan man strække sæsonen endnu længere. Det burde efter min mening sagtens kunne lade sig gøre.
Skrevet af KnockOut
Hvad får dig til at tro det her på nogen måde er done med i start april ?
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af KnoldSparkeren
Nu tænker jeg bare på den periode statsministeren har omtalt at folk skal blive hjemme fra arbejde. Det kan selvfølgelig godt tage længere tid. Den er jeg helt med på. Skulle det vare en måned mere og mit forslag dermed også udskudt en måned mere, vil sæsonafslutning være i slut juni. Uden EM vil det også give fin mening. Man kan evt. også spille både en weekend kamp og en midtuge kamp, så vil sæsonen kunne afsluttes på lidt over en måned.

Mit forslag var mest også bare for at få sat en debat i gang og mit syn på hvad man kunne gøre. Der er self mange der har meget mere styr på det end mig, men det var bare mine tanker.
Skrevet af SAB4
Mens der krydses fingre for at sæsonen bliver færdigspillet (forsvarligt) på den ene eller anden måde, går diskussionen lige nu på, hvad der er mest hensigtsmæssigt af følgende alternativer:
1) Fastfrysning af stillingen - hvor den nuværende stilling tæller
2: Annullering af stillingen - hvor de hold der spiller europæisk i år også spiller europæisk næste år, samt ingen vinder samt op/nedrykkere.

Jeg tænkte det kunne være interessant at sammenligne de to alternativer med Goalimpacts sandsynlighed for diverse slut-placeringer i PL - det skal siges at sandsynlighederne er udregnet før de 3 kampe der blev spillet søndag-mandag i sidste runde - og eftersom United en smule overraskende slog City, vil der være nogle unøjagtigheder der. But here goes:

Kilde: https://twitter.com/Goalimpact/status/1236526500926623744 (jinxed)


Store konsekvenser ved fastfrysning:

Liverpool vinder PL (100% top 1)
Leicester spiller CL (83% top 4)
Tottenham kommer ikke i europa (52% ikke top 7)
Arsenal kommer ikke i europa (36% ikke top 7)
Sheffield united kommer i europa (32% top 7)
Norwich rykker ned (89% nedrykning)
Aston Villa rykker ned (46% nedrykning)
Bournemouth rykker ned (52% nedrykning)
Leeds, WBA og Fulham ryger i PL

Tabere: Arsenal, Tottenham, Norwich, Aston Villa, Bournemouth.
Vindere: Liverpool, Leicester, Sheffield united, Leeds, WBA, Fulham.

Store konsekvenser ved annullering:

Liverpool vinder ikke PL (0% ikke-vinder)
Leicester kommer ikke i CL og ikke europæisk (17% ikke top 4, 1% ikke top 7)
Tottenham kommer i CL (7% top 4)

Arsenal kommer i EL (64% top 7)
Sheffield United kommer ikke i europa (68% ikke top 7)
Norwich rykker ikke ned (11% ikke-nedrykning)
Aston Villa rykker ikke ned (54% ikke-nedrykning)
Bournemouth rykker ikke ned (48% ikke-nedrykning)
Leeds, WBA og Fulham spiller championship igen næste år.

Tabere: Liverpool, Leicester, Sheffield, Leeds, WBA,Fulham
Vindere: Tottenham, Arsenal, Norwich, Aston Villa, Bournemouth

Ingen af alternativerne er perfekte, så mon ikke der bliver modifikationer uanset hvilken der vælges. Der er for mig at se dog ikke nogen tvivl om hvilken der overordnet set er mest fair i denne absurde situation.
Skrevet af Simply Red
Man skal selvfølgelig spille turneringen færdig - om så det først bliver i 2021.

Kan dette ikke lade sig gøre, skal fastfrysning kombineres med: ingen nedrykning - og 2 oprykkere, ned gennem divisionerne, så har man vist den model, som de fleste ville kunne acceptere.
YNWA/KSDH
Skrevet af anders.hede
Hvis det bliver slemt nok må sæsonen jo bare fortsætte ind i næste sæson. Og så må denne komprimeres. Om nødvendigt må man når man kan spille igen lade de hold der ligger tættest spille afgørende playoff-agtige kampe mod hinanden,

Man risikerer også at virussen holder “sommerpause” og slår til i næste sæson som den spanske syge.
Skrevet af Lynild
Kampformen må også være helt af helvede til, når "pausen" er forbi; om så kun det er 14 dage.

Hvor om alting er, så betyder fodbold meget lidt i den store sammenhæng. Håber I er okay derude! Kom selv hjem til DK i dag, af omveje, sygdoms- og symptomfri.
Skrevet af YNWA"96"
Ja håber alle er ok derude, fodbold er lidt ligegyldigt i disse tider, men man savner nu alligevel en god PL kamp :)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Enig YNWA.

Selvom det er voldsomt antiklimatisk, så håber jeg efterhånden på st der bare spilles færdigt for lukkede døre - så kan vi i det mindste se fodbold i al kedsomheden. Jeg tror der går lang tid inden der kan komme folk på stadion igen. Men England virker dog til at køre en "lad os nu bare alle sammen blive smittet med det samme" strategi, så det kan selvfølgelig være at det er hurtigere ovre der.

Jeg så fanme Trump sige at briterne var velkomne i USA fordi de har været gode til at holde smitten nede - mens resten af Europa holdes ude af USA. I mellemtiden er der så født corona-positivt-testede børn i England.
Skrevet af Lynild
Voldsomt selvmodsigende indlæg Tia?!

Englænderne og amerikanerne er for skødesløse ift. smittefaren, men Prl skal færdigspilles med den risiko det indebærer for spillere og staff og deres familier osv.?
Skrevet af Hasse1983
Covid-19 kan bare komme an! Jeg har binget Fear The Walking Dead´s 5 sæsoner de sidste 10 dage.
- savner dog PL.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Savner også PL.

Arbejder som offentlig ansat hjemmefra, men da alle andre jeg normalt også har kontakt med også er sendt hjem, sker der stort set nada.

Jeg tænker man vil forsøge at spille sæsonen færdig, og en udsættelse af EM er nok vejen frem.

Al den snak om en annullering giver mig myrekryb, og skulle det ske, at man når frem til det scenarie, tænker jeg fodbolden hos mig bliver gemt langt væk på nederste hylde i en lang periode.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af NotYetUnknown
Jeg er overbevidst om at sæsonen spilles færdig henover sommeren med start allerede i Maj, det virker som om de lande det hele startede i er begyndt at vende tilbage til hverdagen igen.

Så jeg holder fast i mine billeder til CP og Chelsea kampen i håb om jeg kan fejre mesterskabet efter 30 års tørke sammen med resten af Anfield.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Inden længe bliver det nok bekræftet at EM er udsat til 2021, og det betyder selvfølgelig at ligaerne bliver vurderet til at kunne blive spillet færdig i løbet af sommeren. Mon ikke vi kan fejre et mesterskab i sommervarmen og med iskolde øl i haven.
annonce
0