Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Hvor smertefuldt det end måtte være, ville jeg være nødt til at vende Liverpool ryggen, hvis klubben blev solgt til en ond tyran som Bin Salman. Men jeg tror heller ikke, at hverken klubben eller byen kunne acceptere sådan et opkøb.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af YNWA"96"
Men tror du ville gøre det når det kom stykket D.B.R ? Jeg er sgu meget i tvivl om hvad jeg selv ville gøre, hvis og så frem. For det første, så synes jeg det at elske og følge fodbold, er at man har et hold man går igennem livet med i opture og nedture. Jeg har om nogle år været fan LFC i 50 år. Jeg kan bestemt følge alle dem der skriver, at man ville slippe båndende til klubben, men for mit eget vedkommende så ville jeg bare ikke kunne holde med et andet hold og så vil lidt af glæden og sorgerne ligesom forsvinde ud af det, jeg på mange måder forbinder det at elske fodbold på. Kunne man elske spillet på samme måde, måske- men for mit vedkommende tror jeg at altid jeg lige ville tjekke hvordan det var gået klubben, selvom jeg måske ikke så kampene mere. Som man siger : gammel kærlighed ruster ikke.

Nu er det heldigvis ikke aktuelt for os, jeg er mere end tilfreds med FSG, selvom der er en “svipser” indimellem.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, det tror jeg faktisk, YNWA.

Men forhåbentlig bliver jeg ikke nød til at stå med valget.

Jeg har også nogle år på bagen som LFC supporter. Livet har vist mig, at der er meget andet end fodbold. Så skulle noget sådanne ske, så er jeg sgu nok skredet.

Interessen for fodbolden daler nok også, skulle denne sæson ende uden et mesterskab. Småligt måske, indrømmet.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Ja selvfølgelig er der andre ting i livet der trods alt er vigtigere end fodbold. Men hvis man har en stor interesse i noget, så tror jeg bare ikke det er så nemt bare at ligge på hylden. Men jeg bryder mig bestemt ikke om ManC og PSG, det er for mig ikke andet end pr-klubber for slyngelstater. Men du har nok ret, glæden ville ikke være den samme.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
For en god ordens skyld, så er det ikke sådan at jeg byder hvem som helst velkommen til klubben. Jeg kan sagtens tage afstand til en ejer, men vender ikke min klub ryggen. Det er jo ikke "Liverpool" der tager valget men ejerne som sælger til en ny ejer.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Zacha
Tror ærlig talt at jeg ville have meget svært ved at opretholde den samme begejstring for klubben, hvis der kom en despot med blod på hænderne ind som ejer.

Mesterskaberne ville da nok være sjove, men når hænderne på ejeren er mere røde end Liverpooltrøjen, så vil det sgu nok være en meget bittersød fornøjelse.

Vil da nok stadig følge klubben, men ikke på samme niveau som nu - tror måske i stedet jeg vil se lidt mere lokal fodbold herhjemme og så skrue lidt op for en anden, meget mindre, engelsk klub som jeg også følger.

Og vil da ikke få fjernet tatoveringen, uanset hvad der sker med Liverpool.
Skrevet af Trent66
Det er jo pissesvært og en hårfin balance med masser af følelser. Jeg ville have svært ved ikke at skulle følge med på samme niveau men tanken om at holde med en klub der enten er ejet af bin Salman eller Putins bedste ven er satme også stramt.

Det er jo op til hver enkelt fan og jeg mener ikke nogen bør gøre sig til dommere over andre. Nu kan det godt se ud til at Newcastle indenfor en årrække bliver en spiller i toppen. Jo flere klubber der kan blande sig jo større krav stilles der til de andre. Og PL bliver ved med at være et pissegodt brand.

Nå - glæder mig satme til vi bliver kåret som mestre. Kan vi holde på vores profiler og supplere truppen med et par spillere eller tre er vi med om de store pokaler igen næste sæson.
Skrevet af Hasse1983
Ved sgu ikke om Newcastle kommer til at kæmpe med i toppen pga. en masse penge. De skal stadigvæk have bedre spillere end de hold der pt. udgør "Big6". Men igen, så kunne City hente stjerner ind, så der er jo spillere, der vil gøre hvad som helst for penge;-)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Zacha
Tænker også de vil have svært ved at blive en top6 klub hurtigt - og sker det ikke, så mister legetøjet nok værdi for ejeren.

Der er pt. ret stor afstand til topholdene og med FFP regler, der forhåbentligt vil blive håndhævet kraftigere de kommende år, så har jeg svært ved at se Newcastle kunne købe sig til hurtig succes som City gjorde det.

Det er også spændende hvad der sker omkring BREXIT - om EU spillere nu også skal leve op til samme krav med spillede landskampe mv. - for det vil også gøre det sværere at hente udenlandske spillere.

Håber og tror at det er en lost case at smide milliarder i Newcastle.
Har intet imod klubben, men har i den grad noget imod den der er ved at købe sig ind.

Skrevet af Hasse1983
Jeg er måske sent på den, men brug et par dage på at se "Sunderland till´ I die" på Netflix. Der er vidst 14 afsnit fordelt på to sæsoner.
- det kan være modbydeligt, at være fan af en traditionsrig fodboldklub, men det er sgu heller ikke nemt, at drive en klub, når der er stolthed og ambitioner fra fans at tage højde for.
Men en ganske god dokumentar serie, hvor Jack Rodwell viser, at hans mangel på ambitioner er langt større end hans talent!
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Zacha
Jack Rodwell er en klaphat i den serie.
Men det er dælme også dumt at give manden en guldrandet kontrakt i 5 år - så den falder også tilbage på klubben.

Men giver et godt indblik i hvor hurtigt en klub må træffe beslutninger og når de så er presset i forvejen, så bliver beslutningerne bare endnu mere tilfældige. Vintertransfervinduet i Championship var jo helt skævt og præget af panik.
Skrevet af YNWA"96"
Man kan jo mene om Mike Ashley hvad man vil, men økonomisk har han jo drevet Newcastle fornuftigt. Så der er "plads til" et underskud på £ 105 M. Over de næste 3 år ift. FFP reglerne. Derudover så bliver der jo højst sandsynlig givet lempelser til klubberne omkring FFP. Så er det blevet købers marked, så Newcastle burde have en del at gøre godt med til sommer. Måske ikke top6 men fremgang pointmæssigt burde bestemt være inde for rækkevidde.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Er der nogen der ved noget om de Willian rygter der florerer lige nu? Jeg ser ham ikke rigtig gå ind i start 11eren, så det virker lidt som en and. Den er bare dukket op flere steder.

Af andre mindre pålidelige kilder rygtes Mané på vej væk. Det håber og tror jeg virkelig er en and. Men når nu Willian-rygterne kommer på banen, så bliver jeg en smule nervøs. Mané bliver kun bedre og bedre synes jeg, så ham ville jeg være ked af at miste.
Skrevet af tue69
Willian rygtet er vist skudt ned. Jeg tænkte ham mere som afløser til Shaqiri
Skrevet af This is Anfield
Men det ville Willian da aldrig gå med til. Men enig - jeg har også set folk gætte i den retning.
Skrevet af YNWA"96"
@This is Anfield

De tabloide skal jo skrive om et el andet når fodbolden ligger stille. Stort set alle klubber kæmper i større el mindre grad, for at overleve den her krise. Barca er den klub med den største omsætning og når de må bede deres spillere gå 70% ned i løn, så fortæller det alt om hvordan klubberne tilstand er lige nu. Når omsætningerne falder så dramatisk som tilfældet er, så er det jo normalt at man skal finde steder at spare på. Den med afstand største udgiftspost i fodbold er spillerlønningerne og det bliver mere el mindre umuligt, at sælge spillere denne sommer, da klubberne taber penge hver dag og de stadigvæk ikke ved hvad de har at gøre godt med. Jo der vil være klubber der skriver kontrakter med spillere der er frie og man vil nok osse se byttehandler imellem klubberne, men sådan store handler dem kan man nok tælle på en hånd den sommer.

Willian har jo en alder, som man normalt ikke ser LFC har interesse i. Så det tror jeg ikke på og Mane rygterne er der jo hver sommer :) Jeg har svært ved at se, at selvom priserne vil falde markant, at RM skulle have de penge der skal til, når Barca tilstand er som den er. RM tilstand er da muligvis bedre, men jeg tror ikke på de her handler på over £100 M. denne sommer. Jeg tror heller ikke vi kommer til at gøre noget, at sælge Lovren - Shaq osv. kan blive mere end svært.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Tak YNWA - det var lige det svar jeg havde brug for. Jeg er i øvrigt helt enig. Og det var først da jeg så Willian-rygterne, at jeg blev nervøs for at miste Mané.
Skrevet af KnockOut
Kommer nok også ret meget an på hvordan man vælger at gør det er ikke sikker på the chelsea way holder i dag, også er det sportslig setup næsten vigtigere en millionerne, bruges de forkert kan det jo være lige meget.
Et par forkerte manager, utålmodighed så kan det hurtig blive svært, men vælger man som liverpool, god træner, super scout af rigtig spiller til træners stil ja så kan de da godt komme med.

Der vil være mange billig/gratis spiller med stor rutine ledig, cavani, vertongen, willian, giroud, pedro, Kurzawa, Meunier, lalana,silva,mertsens, gøtze, mm, spiller der stadig kan bidrage evt bruges til overgang/opbyning.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Lynild
Faldt over den artikel

https://www.liverpool.com/liverpool-fc-news/transfer-news/liverpool-jurgen-klopp-transfer-news-18137611

Jeg kender ikke så meget til Buendia (eller ham den unge fra Norwich der også har været rygtet), men er de potentielt bedre end dem vi har i folden? Tænker Curtis Jones, Harry Wilson, Harvey Elliot og evt. Grujic der også har åbenlyse offensive kvaliteter, omend mere fysisk betonet i sin spillestil.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Faldt lige over den her nu da PSG er kåret som mester i Frankrig. Den er sgu meget sjov :D

Rival fans before today:

"Follow France´s lead and void"

After today:

"Don´t follow France..."
annonce
0