Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AHUJ
Øv, hvis han ender i Chelsea, som det ser ud til. Tror det bliver et kæmpe selvmål på både den korte og lange bane, at vi ikke hentede ham.
YNWA
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Er sgu også lidt skuffet over, at vi som forsvarende CL-vindere og kommende mestre i suveræn stil tilsyneladende fortsat ikke kan konkurrere med en klub som Chelsea på transfermarkedet. Havde meget gerne set Timo Werner i truppen. Selvom holdet er stærkt, har vi brug for nyt blod og desuden større bredde.

Men ok, det kan jo være et fravalg baseret på, at man ikke mener, kvaliteten afspejler prisen. Det har dog længe lignet en meget oprigtig interesse i Werner.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af This is Anfield
@Tommy. Liverpool har åbenbart ikke budt. Så det virker ikke til at det er fordi man ikke KAN konkurrere - det handler om at msn ikke vil. Og det skyldes (som jeg forstår), at corona har gjort at Liverpool ikke er klar til at spendere pengene, desværre.
Skrevet af Lynild
Eller også har man en anden spiller i sigte?

Det er jo reelt ikke til at sige, før Werner færdigører et skifte.

Kommer han, super. Ellers kommer der nok en anden.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Måske vi bare skal fokusere på at det er Chelsea der har brug for Werner, ikke os. Ihvertfald hvis man kigger på de sidste 2 sæsoner. Måske er de stadig bitre over at vi stjal Alisson for snuden af dem. Hvem ved?
Transfermæssigt så tror jeg Edwards og Klopp har styr på det. Det virker til at troen på Origi og Minamino er stor og at Elliot vil få et gennembrud inden længe. Hans potentiale virker ikke til at kende grænser hvis man skal tro på hvad meldingerne er fra klubben. Real Madrid var vist også meget ude efter ham.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Jeg er sgu også lidt skuffet over, at vi ikke får gaflet Werner. Sidste sommer købte vi ikke ind, så der burde være midler nok. Rygterne går dog på, at man vil allokere penge til at give Alisson og Van Dijk lange kontrakter, og der er formentlig flere spillere i truppen der også skal have forlængelser - her tænker jeg på Wijnaldum eksempelvis.

Jeg tror skuffelsen over man ikke får hevet Werner ind, også skal ses i lyset af, at det virkede som et rigtig godt match og at det virkede som om, at både Klopp og Werner var meget opsat på at arbejde sammen.

Man skal dog heller ikke glemme, at Chelsea har et meget spændende projekt og Werner efter alt at dømme vil få mere spilletid i London. De er også mere villige til at give en højere løn. Hvis Chelsea også formår at købe Chilwell og i særdeleshed får købt en solid central forsvarsspiller, så ligner det et hold der godt kan blive rigtig giftigt om et par år. De har gode relativt erfarne spillere kombineret med et nyt kuld - Reece James, Mount, Abraham og Gilmour - som alle ligner storspillere in spe.

Jeg kan godt undre mig over at FSG ikke vil bruge det momentum klubben oplever nu til at få gaflet en spiller som Werner. Vi bliver forhåbentlig klogere.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Slettet(152148200712)
Jeg er sgu også lidt skuffet over, at vi ikke får gaflet Werner.


Jeg må nok indrømme at jeg også bliver skuffet hvis det viser sig at Klopp virkelig ville have haft Werner. Det ved vi jo ikke endnu. Men hvis det viser sig at interressen fra Liverpool´s side aldrig var der, så kan vi jo ikke være skuffet. Så skal man også være skuffet over at vi ikke henter Mbappe, Messi, Lewandowski eller Ronaldo.
En målmaskine kunne være lækkert, men vi scorer stadig masser af mål og vi skulle nødigt gøre Bobby utilfreds med at være i klubben.

Rygterne går dog på, at man vil allokere penge til at give Alisson og Van Dijk lange kontrakter, og der er formentlig flere spillere i truppen der også skal have forlængelser - her tænker jeg på Wijnaldum eksempelvis.


Og her er det vigtigere at bruge pengene, hvis de er "små" i øjeblikket.
Liverpool FC er i øvrigt for kloge til ikke at gå i budkrig med Chelsea, Man U og Man C.
Skrevet af YNWA"96"
Når Spurs er nød til at låne £175 M, for at få tingene til at hænge sammen, som er en af de sundeste økonomisk drevet klubber i PL. Så er det meget svært at tro på, at LFC ikke har brug for mindst den samme saltvandsindsprøjtning, da vi har større udgifter end Spurs.

For mig handler det mere om, alle de usikkerheder der er omkring næste sæson og hvor stort underskuddet bliver. For underskud det bliver der uanset hvordan man vender og drejer den. En “redning” kunne blive, at man måske på et tidspunkt igen kan lukke tilskuere ind, men det ligger vel ikke sådan lige for. Rammes man igen af en nedlukning, vil man igen stå med uoverskuelige konsekvenser med tilbagebetalingerne til tv-stationer - sponsorer osv.

Vi som fans går selfølgelig meget op i truppen - indkøb - salg osv., men vi vil jo osse gerne have at klubben kommer økonomisk helskindet igennem denne krise. Vi står trods alt et meget bedre sted idag end for ikke ret lang tid siden, så forhåbentlig er vi en af de klubber der kommer bedst igennem krisen, Werner el ej.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af ScouserTommy , moderator
kanmandet

Jeg tror godt ud kan regne med Liverpool er/var interesserede. Det har der været enormt stærke indikationer på i en længere periode.

YNWA

Du har naturligvis ret.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af KnockOut
YNWA"96" tænker som dig i må være en af de klubber der har mulighed for at komme bedst ud af det her, skal da gerne indrømme jeg kan bekymre mig lidt på min egen klubs vegne da jeg tænker Hazard/Morata money må være tæt på brugt, og hvad så vi har ikke de flotte tal som i har. og med alt den succes der har været de sidste par år skal i bare stå bedre rustet end så mange andre.

Men vi må vente og se.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Vi som fans går selvfølgelig meget op i truppen - indkøb - salg osv., men vi vil jo osse gerne have at klubben kommer økonomisk helskindet igennem denne krise. Vi står trods alt et meget bedre sted i dag end for ikke ret lang tid siden, så forhåbentlig er vi en af de klubber der kommer bedst igennem krisen, Werner el ej.


Det har du selvfølgelig helt ret i.

Jeg havde håbet, at vi - på trods af corona - stod stærkere økonomisk, end det tilsyneladende er tilfældet. Men det et bestemt fornuftigt at arbejde med et forsigtighedsprincip, hvor der også tages højde for, at der kan komme en anden corona-bølge i løbet af efteråret. Så er det rart at have lidt på kistebunden.

Werner lignede dog et godt match og et godt køb til prisen (præ-corona).

Lad os se. Intet er officielt endnu.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Slettet(152148200712)
I øvrigt er det da vildt fedt med 5 udskiftere resten af sæsonen. Glæder mig til at se Elliot, Neco, Jones, Ki-Jana og selvfølgelig Minamino prøve rigtig kræfter med PL. Kunne vi sikre os mesterskabet relativt hurtigt, så tror jeg der er en del spilletid til hele truppen.
Skrevet af YNWA"96"
Lidt fra The Athletic om Werner :

Other contributors: James Pearce, Simon Johnson, Raphael Honigstein.

Less than three weeks ago, Timo Werner’s mind was in Liverpool. Jurgen Klopp had won him over, making clear his admiration and convincing him over the course of two meetings and several WhatsApp chats that Anfield would be the best fit for the striker. It seemed an inevitable move.

Chelsea’s success in convincing one of Europe’s most prolific goalscorers to instead pick west London owes much to the speed with which they moved when opportunity presented itself, as well as to owner Roman Abramovich’s willingness to spend what others would not.

Thursday’s rapid developments were no ploy to flush out an eleventh-hour bid from the Premier League leaders. Chelsea will finalise a €60 million (£54 million) deal to sign Werner from RB Leipzig next week, having agreed to match the release clause in his contract and add him to a dynamic young squad already set to be bolstered by the arrival of Hakim Ziyech from Ajax this summer.

Chelsea’s big push was the culmination of 10 dramatic days that completely upended Werner’s vision for his future. But how did this happen?

For much of this season, Plan A for Werner had been Liverpool, while Plan B had been one more season with RB Leipzig. But as the June 15 deadline for the release clause in his contract began to loom, Werner grew anxious. By the time the Bundesliga season ended he wanted to be able to browse potential properties in Merseyside and go on holiday with his future settled. Above all he did not want a repeat of last summer, when he said his goodbyes to RB Leipzig ahead of a move to Bayern Munich, only for the deal to collapse.

Werner set Liverpool a separate deadline to make a final decision on whether they were prepared to meet his release clause. Klopp consulted with Fenway Sports Group, then called the striker to explain why the move would not happen. Sources have told The Athletic that the Liverpool manager insisted the reasoning was purely financial, rather than any negative reflection on the player or his proposed role in Klopp’s squad. Werner accepted the explanation and the two men remain on good terms.

FSG do not take money out of Liverpool, but they do expect the club to live within its means. During the COVID-19 shutdown, the message coming from the highest levels at Anfield has been that there will be no major signings in the coming transfer window. The wage bill stands at £310 million and when the club reversed its decision to furlough staff in April, chief executive Peter Moore warned of “unprecedented operating losses” as a result of the pandemic.

When contacted by The Athletic, Liverpool insisted the decision to pass on Werner was not a financial one. It would, however, have been a vast outlay for a player who would have started his Anfield career as a substitute. Klopp can currently field arguably the most devastating front three in world football, and Sadio Mane, Roberto Firmino and Mohamed Salah are all in their prime years.

His plan had been to ease Werner into the team around January 2021, when Africa Cup of Nations commitments were scheduled to occupy both Mane and Salah for up to six weeks. But with that competition increasingly likely to be pushed back to 2022 as football’s schedule adapts to the effects of COVID-19, the need for such expensive and high-calibre squad cover next season is lessened.

Liverpool’s withdrawal opened the door for other suitors. Werner’s representatives re-opened talks with Manchester United and Chelsea; both clubs had made their interest known earlier in the season, and Ole Gunnar Solskjaer had met the striker in Berlin in February, shortly before a meeting with Klopp. United, however, made it clear they would only be willing to meet the release clause if they found a buyer for Paul Pogba.

Chelsea presented no such stipulations. Marina Granovskaia indicated they would meet the release clause in full, and Frank Lampard called Werner to explain how he would fit into the club’s broader plans for the future. Over the course of two lengthy phone conversations, the striker warmed to the appeal of working under another admiring coach and joining a promising young squad.

COVID-19 travel restrictions prevented any Chelsea officials from flying to Germany to conduct the negotiations in person. Granovskaia handled discussions remotely while enlisting the services of Luxembourg-based lawyer Dr Michael Becker – who once represented Michael Ballack and often works with the club on transfer business in Germany. Werner cannot travel either due to hygiene rules set by the DFL, but there were no practical impediments to the deal.

RB Leipzig initially supported Werner’s plan to either join Liverpool this summer or stay in Germany for another year, though were mindful of the fact that Werner’s release clause dropped to €40 million next summer and €25 million in 2022. However, Financial Fair Play became a bigger consideration in recent weeks and The Athletic understands the club recently explained that to Werner who, though disappointed, understood he would have to leave for the good of the club; since promotion to the Bundesliga in 2016 Leipzig’s net spend according to Transfermarkt is €137.2 million, bigger even than Bayern Munich (€117.5 million).

Losing his top scorer stings for RB Leipzig’s highly-regarded young coach Julian Nagelsmann, who played an instrumental role in convincing Werner to sign a new contract after Bayern dropped their interest in the summer of 2019. But there was always a recognition that the presence of a release clause in his new deal made this scenario likely, and the club’s stance towards a sale hardened their striker’s resolve to seek out alternative Premier League destinations when Liverpool withdrew.

Werner formally agreed to join Chelsea on Thursday afternoon, with news of his decision leaking out shortly afterwards. Sources have told The Athletic that Antonio Rudiger, who played alongside the striker at youth and senior level at Stuttgart and remains his teammate in the Germany squad, was particularly excited by the prospect of welcoming his friend to Stamford Bridge.

All parties expect to complete the deal next week, as only relatively minor details remain to be resolved. One is the precise payment plan; there is a suggestion that two-thirds of the transfer fee will be transferred in this window, with the rest to follow in January. Another is length of contract; Chelsea are understood to want at least a five-year deal. Werner’s salary will increase year-on-year as the contract progresses, and is expected to reach in the region of £9 million per year (a little more than £170,000 per week) plus bonuses.

It is a big victory for Lampard, who publicly stressed the need to add more goals to his squad in January. He didn’t get his wish then, but next season he will be able to call upon a scorer coveted by Europe’s elite; for context, sources told The Athletic that Liverpool’s recruitment staff, widely regarded as among the very best in world football, rated Werner more highly than either Jadon Sancho or Kai Havertz due to his combination of lightning speed and positional versatility.

Lampard also liked Arsenal captain Pierre-Emerick Aubameyang, primarily because of his proven track record as a prolific goalscorer in the Premier League. So too did technical and performance advisor Petr Cech, who formed a very positive impression of the Gabon international’s personality and professionalism in the 18 months they spent as team-mates at the Emirates Stadium. Interest was shown in January but it was late in the window, Barcelona were also in the picture and Arsenal were unwilling to sell.

Aubameyang, however, is 31 in June. Werner, seven years his junior, is a cleaner fit for the squad that Lampard is building around a hugely talented batch of Chelsea academy graduates. He is also very similar in skill set to Dries Mertens, another prolific veteran who continued to draw admiring glances from Stamford Bridge until he committed to a new three-year contract with Napoli in May.

Werner’s arrival presents a challenge to Tammy Abraham, who remains the only one of Lampard’s home-grown core yet to commit to a long-term extension. Despite being very capable of carrying a goal threat from the left flank, 27 of the Germany international’s 35 starts and 24 of his 29 goals for RB Leipzig in the Bundesliga and Champions League this season have come as a central striker.

But if Chelsea truly aspire to be elite contenders again, Lampard knows he must be able to call upon attacking firepower to match the very best. The acquisitions of Ziyech and Werner have emphatically addressed his squad’s most pressing need weeks before the transfer window officially opens.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
@KnockOut

Vi ved jo ikke endnu hvordan UEFA og PL vil håndtere FFP reglerne her under krisen. Det er svært at tro på, at der ikke kommer gevaldige lempelser da klubberne mangler kapital. Ejerne må jo skyde alle de penge de vil ind i en klub, men de kan ikke bruge dem som de vil. Den regel vil der jo nok givet hvis blive løsnet lidt op for under krisen.

Abramovitj har jo vist, at han på ingen måde er færdig med at investere store summer i Chelsea, seneste regnskab skød han £240 M. ind i klubben, for at der var likviditet nok til at dække et voldsomt underskud. Klubberne kan jo afskrive spilleren over kontraktperioden og hvis man tager Werner vil det jo være lidt over £10 M. hvis kontrakten bliver på 5 år. Så Chelsea skal jo “bare” sælge spillere for £10 M. om året de næste 5 år, for at regnskabet går op. Klubberne bogfører jo et salg med det samme, så umiddelbart kan jeg ikke se at Chelsea som sådan er i FFP fare, med CL pengene i dette regnskabsår og formentlig osse næste sæson, da jeg går udfra City bliver dømt og 5 pladsen vil give adgang til CL.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
Vi har haft et vanvittigt højt niveau i to sæsoner nu. Jeg tror, at vi ser os gå et godt stykke ned i niveau næste sæson, hvis vi ikke ser noget fornyelse i truppen. Kan sagtens se både United og Chelsea komme på niveau, især Chelsea pt. med de investeringer, de har lavet. Ligesom vi gik fra en 4. plads til det 3. højeste pointantal i PrL historien, er hullet altså heller ikke større for Chelsea og United, end hvis et par nøglepositioner bliver forstærket. Det er vi selv det bedste eksempel på.

Vi må se tiden an, jeg tror bare, at bredden i truppen og manglende fornyelse kommer til at koste næste sæson. Det kan selvfølgelig også være, at vi henter en anden spiller ind. Men hvis det er pga. prisen, vi trak os fra Werner handlen, så er det intet ræsonnement for, at vi så vil hente Havertz eller Sancho i stedet, hvor prisen vil være betydeligt højere.
YNWA
Skrevet af bendixboogie
@AHUJ

Umiddelbart tyder det ikke på at vi henter en anden en Werner.
Det er nok Werner eller ingenting, og lige nu virker det som ingenting.

Jeg har egentlig de samme bekymringer som dig, omkring truppen, men hvis vi har pengene er der ikke så meget at gøre.
Skrevet af Mathews
AHUJ, jeg er rørende enig. Både United og Chelsea har gang i noget rigtigt spændende, så hvis klubben skal forblive i pole position, skal der lægges yderligere på. Vi har jo heller ikke ligefrem kørt holdende over i denne sæson med en del tætte kampe og sene afgørelser som resultat. Til gengæld har vi så været vanvittigt skarpe når det gjaldt.

Lad os se om ikke klubben har noget i ærmet, hvis nogle af de mest oplagte emner ender med at blive solgt. Alt andet vil være en skuffelse.
Skrevet af Lynild
Bevares, den alt eller intet-snak er lige spids nok.

Og jo, de andre klubber skal jo komme med et eller andet, fordi den her sæson har vist en tydelig niveau-forskel, måske ikke på det individuelle plan men vigtigere på hold-niveau. Der er hvad 25 point ned til City i skrivende stund? Det er massivt.

Og det er ikke fordi jeg ikke gerne vil have forstærkninger, for det skal der til. Men det står og falder ikke på én enkelt misset transfer. Og der er jo ingen garanti for, at Werner bliver et hit i Premier League. Men hans stats i år er unægtelig gode.
Skrevet af AHUJ
@Lynild

Vi hentede selv 25 point på City fra 17/18 til 18/19 sæsonen. Vel og mærke på et City hold, der sæsonen efter spillede på et ligeså højt niveau. Så vi er jo det bedste eksempel på, at man med de rigtige transfers kan lave et kæmpe spring i niveau.
YNWA
Skrevet af maarkap
Abramovitj har jo vist, at han på ingen måde er færdig med at investere store summer i Chelsea, seneste regnskab skød han £240 M.


Har du et link til det? Det er gået min næse forbi.

Der var et forholdsvis stort underskud. Men det hang sammen med at Hazard og Morata pengene først tæller med i 19/20 regnskabet.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
annonce
0