Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hasse1983
Tror ikke på det. Jo, hvis Salah el Mane skulle smutte til Spanien, så kan det give mening, men ellers kommer det ikke til at ske. Det er klubben for økonomisk fornuftig til.
Det gav mening at betale prisen for Allison og Van Dijk, men ikke for en rotationsspiller. Det kræver et salg fra startopstillingen før vi smider så mange penge på noteret for en spiller.

Blev i øvrigt lidt nysgerrig på vores lønninger i denne tid med fokus på økonomi. Kan det passe, at vi har TAA rendende rundt for en slik? - det virker helt absurd, når man tænker på at kan skrev under på en kontrakt i 2019.

Clyne fiser rundt med 70K om ugen. De penge bliver fine at spare.
Tænker i øvrigt, den må være forældet. Er der nogle som kan opdatere den?

Mohamed Salah - (£10.4m/£200k)
Roberto Firmino - (£9.36m/£180k)
Virgil van Dijk - (£9.36m/£180k)
Jordan Henderson - (£7.28m/£140k)
James Milner - (£7.28m/£140k)
Naby Keita - (£6.24m/£120k)
Alex Oxlade-Chamberlain - (£6.24m/£120k)
Adam Lallana - (£5.72m/£110k)
Dejan Lovren - (£5.2m/£100k)
Sadio Mane - (£5.2m/£100k)
Joel Matip - (£5.2m/£100k)
Fabinho - (£5.2m/£100k)
Alisson - (£4.68m/£90k)
Xherdan Shaqiri - (£4.16m/£80k)
Gini Wijnaldum - (£3.9m/£75k)
Nathaniel Clyne - (£3.64m/£70k)
Andy Robertson - (£2.6m/£50k)
Divock Origi - (£2.34m/£45k)
Trent Alexander-Arnold - (£2.08m/£40k)
Joe Gomez - (£1.456m/£28k)
Marko Grujic - (on loan - £780k)
Ben Woodburn - (on loan - £624k)
Sheyi Ojo - (on loan - £520k)
Rhian Brewster - (£5.20m/£10k)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Læste et sted for noget tid siden at Trent bliver spået til at blive den næste David Beckham, altså et gigantisk brand. Så pengene skal nok tikke ind på hans bankkonto med tiden hvis det ender sådan :)

I øvrigt tager rygterne om Coutinho til Liverpool idag. Jeg ville klappe i mine fede luffer hvis vi kan lave en aftale der gør at han spiller i Liverpool næste sæson. Måske en lejeaftale som start hvor vi betaler hans fulde løn. Den kunne Barcelona måske nok finde interessant.
Skrevet af YNWA"96"
Tror ikke den er helt skæv Hasse, tror dog Mane grundløn er højere end de 100 om ugen, mener at nogle af de troværdige har skrevet 150 om ugen. Men der er jo formentlig rigtig gode bonusaftaler når man ser klubbens lønninger er steget til £ 310 M om året.

Everton spillere og stab skulle vidst være blevet enige med Everton om at gå ned i løn med 50% i mindst 3 måneder.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Mon ikke Trent får en ny kontrakt når krisen er overstået. Læste at CIES har vurderet Trent som den 4 dyreste spiller i verden og med afstand den dyreste forsvarsspiller. Ikke at det nødvendigvis er helt rigtigt, men de er ikke helt skæve i måden de udregner en spillers værdi.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
YNWA der bliver nævnt gode bonusser flere steder, og vi husker vel alle Firminos bonus kontrakt der kastede en god mønt af sig:)
Firmino allegedly earns £25,000 for each of his first five goals a season, £45,000 for his goals between six and 10, £65,000 from 11 to 15, and £85,000 from then on.

Tænk hvis Trent har en lign. kontrakt med assist og mål. Det er ikke helt utænkeligt. Firminos kontrakt lød på ca £70K ugentligt i samme periode.

Tror i øvrigt ikke på Coutinho, når vi har Keita linet op til den position. Henderson, Gini, Milner og Ox er i øvrigt også med om den position. Det giver for mig ikke mening, men forstår da nostalgien i det.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Bobby’s nye kontrakt skulle ikke vidst ikke indeholde alt muligt “underligt”, men mere en kontrakt der mere ligner de andre spilleres kontrakter.

Hvis man er til podcast er der lidt om mange ting i klubben pt.

https://t.co/ieBfPkFLKh?amp=1
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Nu skal man jo passe på med at jinxe for meget, men dejligt at stats Zone er tilbage her hvor sæsonen er tæt på at blive genoptaget :)

https://pbs.twimg.com/media/EafNh4KWoAMaR4v?format=jpg&name=small

Der er vidst osse noget med, at vi tangere rekorden i klubben med 22 kampe i streg uden nederlag mod en anden klub, hvis vi ikke taber på Goodison.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Helt enig med Hasse1983 at Coutinho ikke kan forstærke holdet og LFC ikke har nogen som helst interesse i at han kommer tilbage.
We are Liverpool
Skrevet af Trent66
Jeg har læst lidt i Chelsea tråden og synes det er en interessant diskussion vedr. point antal fra sæson til sæson. Både stigning og fald ….. hvad skal der i grunden til for man kan hente +25 point fra én sæson til den næste.
Men alt det fis om at eksempelvis Werner/Havertz er garant for 20 sæsonmål er i skoven. Ny liga, nyt sprog, ny kultur, nyt hold, ny spillestil, ny manager osv. Jo jo – der er enkelte der slår til fra dag 1 i en ny liga men det er jo de færreste.
De får en spændende trup hvis de signer Werner og Havertz …….. meeen lad nu holdet blive sammenspillet inden de erobrer PL.
Jeg faldt i øvrigt også over Lap´s jammerlige indlæg med XP og at Liverpool har overpræsteret …….. er det nu forbudt at have en god målmand og score lidt ekstra mål på dødbolde og have effektive angribere ? Jeg troede egentlig det var det der kendetegnede et mesterhold ? Ofte tætte opgør ….. damn – se nu lidt kampe i stedet for det fis. Da Liverpool virkelig skulle præstere og vise de kunne tage mesterskabet blev Leicester smadret på deres bane. En af de mest overbevisende sejre over rækkens nummer to.
4-1 over Norwich, 3-1 over Arsenal, 3-0 over Burnley, 3-1 over Newcastle, 3-1 over City, 5-2 over Everton, 3-0 over Bournemouth, 2-0 over Watford, 4-0 over Leicester, 2-0 over Sheffield, 2-0 over United, 2-0 over West Ham, 4-0 over Southampton …….. det er trodsalt omkring halvdelen af de spillede kampe der er vundet overbevisende. Derudover er de der mange af 1 måls sejrene der har stået på total Liverpool dominans. Fint man ikke bryder sig om klubben men det her er noget fis. Liverpool har tabt 2 PL kampe på snart 2 sæsoner ……… det er altså bare imponerende.
Skrevet af Klodike
Ja, jeg prøvede jo at diskutere derinde og fortælle, at alene købene af Werner, Ziyech og potentielt Havertz ikke gør, at Chelsea går fra det nuværende Chelsea til at lukke hullet til Liverpool/City. Kvalitetsforskellene i trupperne samt trænerbænkene er for store, og det er i virkeligheden langt fra sikkert, at to profiler fra Bundesligaen bare lige slår til i PL fra dag 1.

-Jeg blev dog latterliggjort så meget i tråden til den grad, at jeg næsten, men også kun næsten, troede på, at jeg var en tosse. Heldigvis slog min fornuft mig i hovedet. :-)
Skrevet af Kissinger
Jeg ser gerne Coutinho tilbage i folden.

Det var en skuffende måde han forlod os, men sådan er moderne fodbold også.

Coutinho har nogle evner som få andre spillere har, og som vi til tider mangler.

Kan vi forhandle prisen helt i bund, og her tænker jeg omkring 200-250 mio, så vil det være en super løsning. Specielt hvis han kan acceptere at være længere nede i hierakiet end tidligere.

Så kunne Klopp måske begynde at kigge mod ishockey og den måde man bruger offensive kæder på.

F.eks: 1. Kæde: Mane-Bobby-Salah, 2. Kæde: Coutinho-Origi-Elliot/Shaq. Alt efter modstander, turnering osv.
What`s the matter Harry?!
Skrevet af Cfever
Men alt det fis om at eksempelvis Werner/Havertz er garant for 20 sæsonmål er i skoven. Ny liga, nyt sprog, ny kultur, nyt hold, ny spillestil, ny manager osv. Jo jo - der er enkelte der slår til fra dag 1 i en ny liga men det er jo de færreste.
De får en spændende trup hvis de signer Werner og Havertz …….. meeen lad nu holdet blive sammenspillet inden de erobrer PL.


Du mangler fuldstændig konteksten de ting blev skrevet i ... Hvis man fjerner kontekst fra udsagn giver de sjældent mening, hvilket også er grunden til at Klodikes indspark i Chelsea-tråden ikke giver mening, da han åbenbart kun har læst 20 mål fra Werner og så iøvrigt kun har latter til overs for at Abraham skulle kunne score 20+ mål på en Pl sæson (hvilket hans mål/90 min indikerer at han kan - selv i hans første rigtige sæson i PL).
We know what we are
Skrevet af Trent66
Fair nok Cfever ……. jeg har nok sorteret for groft i de alen lange indlæg.
Jeg savner bare en smule realisme i begejstringen over nye spillere der kommer fra andre ligaer – i bund og grund er de lotto kuponer.
Det er fint at hente spillere i Tyskland og Holland men man kan på ingen måde kopiere deres output direkte. Det kan da godt ske der kommer flere ”trusler” rent offensivt
men er der ikke et fast spilkoncept og rollefordeling/løbemønstre og kemi på et hold afhænger det af individet og her tror jeg ikke de to indkøbte spillere er stærke nok til at ”løfte” offensiven.
Indtil nu har Lampard ledt en smule efter spillestil og fast koncept og før det er på plads tror jeg næsten det er lige meget hvem der hentes.
Jeg tror sagtens Abraham kan runde +20 mål i PL – og det skal han vel også som angriber i Chelsea ? Men skal Abraham serviceres centralt tvivler jeg meget på at en Werner og Ziyech også scorer 20 mål ……. men jeg kan blive overrasket.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Det essentielle i den diskussion som jeg ser det er, om de nye indkøb Chelsea foretager lukker hullet til City og Liverpool. Jeg er for længst stået af på diskussionen om hvor mange mål enkelte spillere kan lave.

Jeg kan dog sagtens se en moden Tammy Abraham lave 20 mål på et sprudlende Chelsea hold.

Werner er jeg også overbevist om bliver et hit. Om det bliver på bekostning af Abraham er en ubekendt for mig pt.

Jeg tror dog ikke Chelsea i næste sæson formår at lukke hullet helt til City og Liverpool. Men som jeg kort har skrevet tidligere i denne tråd, kan jeg godt se Chelseas projekt blive rigtig spændende om et par sæsoner. De har 4-5 unge spillere allerede som ser enormt spændende ud. Mount tror jeg har potentialet til at blive én af de bedste spillere i PL hvis han får minutter nok.

Umiddelbart synes jeg dog stadig Chelsea har mangler i defensiven. De mangler som minimum en stærk centerforsvar, som jeg ser det. Kepa er også lidt et spørgsmålstegn for mig, men en god stopperduo foran kan måske hjælpe, og han er stadig også ganske ung af en keeper at være.

He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Slettet(152148200712)
Svær diskussion om hvor mange mål spillere laver næste sæson eller hvor godt et hold bliver. Ingen havde jo heller ikke forventet at Salah ville blive en top 5 spiller i verden ved at skifte til Liverpool. Ingen havde vel regnet med at VVD ville blive verdens bedste forsvarer ved at skifte til Liverpool. Det blev de og Werner kan sagtens tage PL med storm med det samme, men jeg tror ikke man skal underkende den samlede niveauforskel på at spille i PL kontra Bundesligaen.
I øvrigt tror jeg ikke der er meget tvivl om at Havertz ender i Bayern når han skifter på et tidspunkt.
Men ingen tvivl om at det lyder som om Chelseafans rundt om i verden kører sig selv i stilling til PL favorit sammen med Liverpool og City. Det er fint at tage lidt pres fra Liverpool.
Skrevet af Cfever
@trent

Synes stadig du misser pointen lidt, men lad os bare lade den ligge, der er ingen grund til at diskutere Chelsea i Liverpooltråden :)

@ScouserTommy

Enig.

@Kanmandet

I store træk enig, jeg tror dog det er de færreste Chelsea-fans, der tror vi kan ramme Liverpool og City´s niveau i næste sæson (de fleste indlæg skal mere ses som en optimisme tror jeg) - så I kan fint beholde favoritværdigheden (som iøvrigt vil være helt fortjent efter denne sæson).
We know what we are
Skrevet af Hasse1983
Ahhhh.... nu tolker du lige rigeligt synes jeg. Ingen steder læser jeg, at Chelseas fans ser sig som udfordrer til City og Liverpool. Der er klare forventninger / forhåbninger om, at Werner og ham Z skubber dem fremad, men at ligefrem skulle bliver titel udfordrer læser jeg ingen steder.

Uanset om de får Havertz el ej, så er jeg dog af den overbevisning, at Chelsea om 2 sæsoner spiller med om titlen i en mere seriøs grad. Lampard og de unge spillere, er et meget inspirerende projekt synes jeg.

Os selv i Liverpool... jeg tror Max en sæson mere, og den næste bliver også svær. Der skal noget nyt til, men hvor er svært at sige, for lige pt. synes jeg vi er så stærke vi kan være på samtlige pladser. Der er ikke er svagt punkt, selvom man kan argumentere for, at være to centrale midtbanespillere ikke oser af verdensklasse. De besidder dog "Klopp genet" og gør deres arbejde til UG.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Zacha
Hvis Chelsea skal helt frem i bussen, så gør et par offensive spillere det ikke alene. De kampe jeg har set, har det været defensiven der halter - hvis ikke de får opgraderinger der, så vil der stadig være ret langt op til de forreste.

At spillere er gode for +20 mål på en sæson, skal også ses i lyset af de jo ikke tilfører +20 mål på en sæson - men at de erstatter nogle af de allerede scorede mål fra de spillere der ryger ud til fordel for de nye.

Så hvis Chelsea signer de omtalte spillere er jeg da sikker på de scorer lidt flere mål end i indeværende sæson, hvilket nok gør at de ret sikkert kører en CL plads hjem - men tvivler på de kommer inden for 15 point af mesterskabet pga. den defensiv de har pt.

Kigger man alene på målmandsposten, så er jeg da personligt glad for at vi ikke hentede verdens dyreste målmand - så prisen er betyder ikke alt.

En ydmyg Countino til en rimelig pris og med en fornuftig løn, vil jeg ikke græde over. Men der skal sluges nogle kameler og er langt fra sikker på at han kan finde sit niveau fra tidligere - og så skal have vist spændes efter en traktor og få opgraderet sit løbepensum Mølby-style for at passe ind i den nye spillestil!!

Den anden dag sad jeg og så højdepunkter fra 02/03 sæsonen. Forstår stadig ikke hvad der skete med Danny Murphys Liverpoolkarriere - i 02/03 var han jo helt vild og lavede Laudrup´ske stikninger, lækre mål og andre suplime aktioner. (Skal lige sige jeg nok er biased, da han er min all time Liverpool favorit).
Ved ikke hvad pokker der skete, siden han tog turen til de mindre adresser i London i en ret tidlig alder.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Ahhhh.... nu tolker du lige rigeligt synes jeg. Ingen steder læser jeg, at Chelseas fans ser sig som udfordrer til City og Liverpool.

Klodikes påstand om at han ikke mente Chelsea havde lukket hullet til City og Liverpool blev da ellers kritiseret heftigt. Og kom netop på bagkant af et indlæg, der placerede Chelsea tilbage i titelkampen.

Det sidste skal Chelsea da nok komme. Jeg tror bare ikke det bliver fra næste sæson (alt afhængig af hvordan det resterende transfervindue udvikler sig).
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Trent66
Cfever …. det kan godt ske jeg missede pointen en smule men BS skrev nu alligevel dette :
”Hvis vi spiller med Timo og Tammy i angriber-kæden, begge 20+ mål per sæson typer, og vi i midtbanekæden også har et par spillere, der relativt nemt kan score 15-20 mål over en sæson, så er det omvendt ved at blive svært at dække for alting. Der er simpelthen for mange trusler.”
Hvilke midtbane spillere er det så i Chelsea der relativt nemt kan score 15-20 mål over en sæson i PL ? Og skal Werner og Abraham spille som makkerpar eller skal Werner på angrebs fløjen ?
annonce
0