Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
@ ScouserT

Jeg konstaterer også bare det er spændende.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Paz
Du er nu et herligt bekendtskab, D.B.R...
Skrevet af D.B.R. ©
Lige over, Paz.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Hasse1983
Jeg kiggede med i Chelsea tråden til at starte med, men røg hurtigt af, og jeg tror heller ikke helt jeg har fanget den herinde:-)
- savner lidt en orden i Forum. At man kan kommentere på en kommentar lidt i samme stil, som med Facebook. Det holder lidt mere orden i tingene. Ved godt at Facebook er noget underligt noget, men lige præcis den ting er godt ved Facebook.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Min erfaring siger mig, at man aldrig skal undervurdere Chelsea. Selv når man synes der er kaos i klubben, med trænerfyringer osv. finder de altid en vej videre. Men jeg er meget enig med ScouserTommy og hans betragtninger omkring Chelsea svagheder. Men det er jo osse et hold der har gang i et generationsskifte og Lampard har efter min mening gjort et rigtig godt arbejde ud fra de forudsætninger han havde inden sæsonen startet. Det er jo først nu, han sådan for alvor kan begynde at sætte sit aftryk på holdet, når det gælder hvilke spillere der skal ind og hvem skal ud. Jeg synes osse det er det hold, vi har haft størst problemer med i denne sæson. Super Cuppen var selvfølgelig lidt tidligt på sæsonen, men jeg synes faktisk Chelsea var bedst og det synes jeg egentlig osse de var på Broen, da vi mødte dem i PL.

Det er jo egentlig ikke sådan at Chelsea tillader mange afslutninger inden for rammen. Vi og ManC har “tilladt” 84 og Chelsea ligger på 86, så det er jo som sådan ikke der “problemet” ligger. Men Kepa ligger på en redningsprocent på lidt over 57% ( lavest af alle målmænd), det kan selvfølgelig blive meget bedre, for ellers kommer man altså ikke til at spille med om mesterskabet.

Men jeg synes ikke man er så langt fra, at kunne spille med hvor det er rigtig sjovt. Måske en ny målmand, en VB og en bedre CB end det de har nu og så måske en lidt bedre bredde på midtbanen. Men synes nu deres midtbane egentlig er rimelig stærk, men så meget synes jeg egentlig ikke de mangler.

Nu er der mange spørgsmåltegn endnu, da vinduet jo formentlig først lukker 31 oktober. Kampe uden tilskuere bliver jo formentlig osse en faktor, man kan se på resultaterne i Bundesligaen at hjemmebane indtil nu ikke er nogen synderlig fordel. Vi har været helt uhyggelige stærke på Anfield, 17 sejre og 2 uafgjorte i sidste sæson. Denne sæson har vi gjort rent bord indtil nu, det er mange point der måske kan forsvinde i næste sæson.

Men kan vi holde først og fremmest XL- startelveren nogenlunde skadesfri, er vi svære at have med at gøre. Siden Alisson er kommet til og de 58 kampe ham og Virgil har spillede sammen, har vi kun tabt 2 kampe. Med Virgil og Gomez sammen i centerforsvaret har vi vundet 30 og spillede 2 uafgjorte i PL. Vi er ikke nemme at slå og der mangler Chelsea nok stadigvæk lidt mere stabilitet som jeg umiddelbart ser deres trup med de mange nye unge spillere. Men de bliver spændende at følge, så længe de bare holder sig bag os :)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Nu skal Chelsea også lige have hentet Werner (og Havertz m.fl.), men de har helt klart et spændende hold - det kan vi hurtigt blive enige om, med en håndfuld unge virkelig interessante navne, men også noget dødvægt der skal skibbes videre. Det er vist blivet vendt nogle gange nu.

Det kan være Chelseas fordel, at Leipzig kan være nødt til at sælge for at bygge videre og prøve at hente Schick og Angelino permanent som det nævnes andetsteds. Poulsen har også været luftet som en mulig afgang, da hans udvikling må være toppet. Men som vi har vendt tidligere, bliver det spændende om der er penge i markedet - og hvem der har penge.
Skrevet af miks
Tror ikke rigtig på kæmpe handlerne i år. Det er muligt det retter sig lidt i slutningen af året når der er kommet lidt omsætning igen.
Skrevet af YNWA"96"
Lynild det vil vidst være en mindre sensation, hvis Werner ikke er Chelsea spiller fra midt juli af.

Meget enig Miks, det bliver det mest stille transfer vindue nogensinde for alle klubber :) Men man må kunne forstå i nogle af de andre klubtråde, at pengene er noget man plukker ned fra træerne :) Ingen klubber kommer igennem dette uden at optage lån for at kunne betale sine regninger. Bliver næste sæson spillet uden tilskuere osv, står vi til et fald i omsætningen på omkring £149 M., det er voldsomt og vi har endda CL pengene i næste sæson. Det bliver forhåbentlig ikke helt så slemt, men bryder 2.bølge ud, så har vi for alvor et problem.“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Trent66
Bolden ruller igen i aften og vi bliver bombarderet med PL kampe de næste mange uger.
Det er svært at vide hvilken form holdet vender tilbage i men mon ikke de første par kampe eller tre minder om træningskampe i intensitet.
Vi har et mesterskab der skal sikres og ellers kan vi nyde en masse bold og forhåbentligt se en del af de unge spillere i kamp.
Elliott, Jones, Hoever, Larouci, Williams, Sepp m.fl. må få noget spilletid når vi matematisk har sikret titlen og Klopp kan bruge denne opstart
til at se nogle spillere an og bruge dette som en slags pre-season. Jeg kan forestille mig en Minamino, Oxlade, Origi og Shaqiri også får en del minutter.

Der kommer sandsynligvis ikke til at ske meget på transferfronten. Der er heller ikke behov for de store udskiftninger da truppen er fantastisk.
Det er dog nok sidste sommer vi kan hutle igennem uden store indkøb da en trup har godt af løbende fornyelse.
Skrevet af YNWA"96"
Ja endelig efter 3 måneders pause, får vi endelig gang i noget PL bold. 2 spændende kampe idag og øjnene er nok mest rettede mod Etihad. Selvom det nok er et meget godt tidspunkt for The Gunners at møde City på, så plejer City at have godt styr på Arsenal når de mødes. Tvivler på at de får noget med hjem, men man kan jo blive overrasket.

Tvivler på at de unge får så mange spilleminutter, Klopp har sagt at hvis mesterskabet skulle komme i hus, vil man stadigvæk stille med dem der normalt får spilletid, i respekt for resten af turneringen.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af andib
Ja den der med respekt for turneringen er jeg også lidt spændt på i år.

Hvis spillerne bliver presset for meget i opstarten, så kan de jo også risikere muskelskader, hvilket vi også har set forekomme i fx. Tyskland. Er mesterskabet sikret, så ville det give mening, at prøve nogle af de unge, men det bør måske så netop blive på skift af respekt for turneringen.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tænker da godt Klopp kan slippe af sted med at rotere en del. Selvfølgelig skal man have respekt for turneringen (og Liverpool er jo ikke med i andre turneringer, så det gør det alt andet lige lidt nemmere), men kampene kommer jo som perler på en snor, så jeg tror da heller ikke, der er nogen, der forventer, at et hold der ikke har noget at spille for, stiller med de samme 11 hver gang.

Så handler det jo bare om at få roteret på en måde, så der ikke står 11 mælketænder i startopstillingen af gangen.
Skrevet af YNWA"96"
Det er svært at tro på spillerne ikke snakker om de rekorder de kan slå og den de har gang i ( 22 sejre i træk på hjemmebane ). Så længe ManC rekord med de 100 point er inden for rækkevidde, så tror jeg ikke gassen går af ballonen. Men der en del flere rekorder der kan slås, men når man de 101 point, så vil det her hold/klopp & Co. blive udødelige gjort mere end de allerede er i forvejen ( går ud fra tørkeperioden er ovre efter 30 år ). Lykkedes det, vil det efter min mening gå over i historien som det bedste LFC hold nogensinde.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Jeg tvivler på vi får de unge at se så meget som vi ønsker. Det bliver udelukkende for aflastning, men ikke fordi de gratis kan få spilletid.
- Salah har heller ikke interesse i at sidde på bænken i 3 kampe bare fordi Elliot så kan få spilletid.

Det bliver stærkeste opstilling, med tanke på helbred, hver gang. Det er jeg ikke i tvivl om.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Der bliver masser af spilletid til Minamino, Keita, Milner, Ox, Origi, Shaqiri (hvis han ikke er skadet), Matip, Lovren. Spillere der ikke er en del af stærkeste start 11´er. Der vil helt sikkert blive roteret fra kamp til kamp, men undgår vi skader så tror jeg ikke Neco, Ki-Jana, Curtis og Elliot får noget spilletid overhovedet.
Skrevet af Hasse1983
Er det meldt ud et sted el er det din fornemmelse?
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
...
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Så røg Werner til Chelsea. Manglende udsigt til spilletid var nok det der gjorde udslaget. Tror ikke vi skal være skuffede.
We are Liverpool
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg tror nu snarere, at det er manglende interesse fra LFC i at betale så mange penge for en spiller som situationen er nu, midt i Corona-krisen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Hasse1983
Økonomien og så at vi ikke har brug for ham i år, som tilfældet havde være hvis der var AFCN til sommer.
- men stærk signing af Chelsea, og tror vi alle er enige om, at han ville en god signing for os. Ville kunne presse seriøst på for en plads i start-11´eren.

Jeg forstår dog godt, at vi sprang fra.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce
0