Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af flotfyr_17
Puha, man ved det har været en dårlig kamp, når man får David Luiz til at fremstå som en solid forsvarsspiller.

Liverpool
Skrevet af LFC1970
Hvis de etableret spillere ikke rigtig gider alligevel, så synes jeg Klopp skal spille med en del af de unge i de to sidste kampe.
Skrevet af Carra.23
Så spil dog de unge resten af sæsonen. Kan godt være de ikke har samme niveau, men de gider da i det mindste.

Stadig svært at hidse sig op må jeg indrømme. Kan godt forstå at der ikke kan spilles med samme intensitet og koncentration. Kun naturligt. Sæsonens sidste kampe havde nok set anderledes ud hvis City lå lige bag os.
Skrevet af This is Anfield
Jeg ved det er forkælet, men denne her kamp for mig til at miste lysten til at se fodbold i næste sæson. Jeg synes simpelthen at det er for ladt. Arsenal havde til gengæld heller ikke meget ære i kampen. Jeg håbede at nederlaget til City var nok. Men pointtab hjemme mod Burnley og nu det her. Der er efterhånden intet momentum at køre videre på til næste sæson.

Faktisk var jeg lidt skuffet over at Firmino ikke bare fik hele kampen. Han skaber altså en del plads, selvom han hverken assisterer eller scoret.
Skrevet af This is Anfield
@Carra. Jeg er enig. Men de spillere tjener altså for mange penge til at man kan bruge den undskyldning i så mange kampe.
Skrevet af D.B.R. ©
Mentality monsters og min bare r**.

I guder en svag indsats, hvor man decideret forærer Arsenal alle tre point.

Indstillingen viser klart, at det kun er mellem fans og pressen al den rekord snak har haft relevans.

Apropos rekorder, så har næste kamp kun en relevans, og det er at undgå nederlag, men det kan også blive svært nok.

Spillerne er mentalt gået på ferie over hele linjen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Carra.23
@thisisanfield det er jo ikke penge der motiverer, og uanset hvor romantisk man er omkring ære osv osv, så er det altså noget andet når der ikke er noget på spil. Uanset om man tjener millioner eller bare får kørepenge.
Skrevet af LFC1970
Når alt kommer til alt, så er det kun titlerne der tæller for spillerne.
Det må vi nok bare acceptere også glæde os til næste sæson :)
Skrevet af Bosse1983
Invincible-sæson betød måske lidt, men ellers tror jeg at spillerne er revnende ligeglade med de kollektive rekorder. Man vinder et historisk mesterskab og har holdt enormt højt niveau trods stort pres fra omverdenen, og det egentlig i to sæsoner. Ud over det har man et atypisk afbræk med Corona, men gør arbejdet færdig. Jeg ville ikke kunne hidse mig op over at de sænker skuldrene lidt, selvom man ønsker holdet går på banen for at vinde alle kampe.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Sværdfisk
På med de unge! Coronapause, det tidlige mesterskab og ingen tilskuere har sænket puls og gejst. Vil hellere se nogle talenter så.

Men fint for Arsenal at få en sejr efter det noget ufortjente nederlag til Spurs. De ville det i hvert fald og lad det nu ligge, de spiller taktisk og defensivt - det har vi også gjort mod City i CL og i øvrigt gennem hele 00erne. Gode og mindeværdige billeder af det nuværende Highbury i øvrigt.
Skrevet af bendixboogie
Det er sq en lidt underlig følelse man sidder tilbage med.
Den vildeste sæson i mange år, og så ender det med sådan en flad fornemmelse.


Skrevet af D.B.R. ©
Sæsonen fuser ud, og smagen er knap så god.

Men hey måske vi får et point på onsdag, og så er det ikke så ringe endda.

At man taber en kamp på den måde i dag, er dog alle dage bare ikke i orden. Posen må rystes gevaldigt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Klodike
Som jeg nævnte tidligere er sæsonen for mig selvfølgelig stadig en rigtig god sæson, hvor man vinder mesterskabet for første gang i 30 år. Alligevel er jeg pisseskuffet på en eller anden måde, fordi vi siden nederlaget til Watford med 3-0 ikke har været specielt gode i en længere periode efterhånden. Watford endte vores håb på en ubesejret sæson, derefter røg vi (meget) skuffende ud af både CL og FA Cuppen, og i ligaen har vi i de sidste 10 kampe blot fået 17 point. Det er pissefedt at fejre mesterskabet (endelig), men sæsonen ender alligevel for mig med en flad fornemmelse, fordi jeg frem til februar følte, at der var potentiale til noget helt specielt. På daværende tidspunkt tænkte jeg, at vi skulle gå ubesejret igennem, stikke rekorden for flest point, måske genvinde CL og hvis ikke CL, så måske krydre sæsonen med en FA Cup titel. Sidste sæson var i mine øjne spillemæssigt bedre, og der er flere kampe, som jeg husker som gode minder, end jeg gør i denne sæson. Det kan dog være, at jeg bare er lidt forkælet og forventer for meget..
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Helt enig D.B.R.
Det er ikke i orden at tabe en kamp på den måde. Jeg er lidt bekymret for næste sæson.
We are Liverpool
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Liverpool er mestre for første gang i 30 år. Mesterskabet er afgjort 7 runder før tid.

Det kunne have blevet til meget mere, men sæsonen er trods alt også krydret med VM for klubhold og en Super Cup.

Det er tydeligt de sidste 5 procent mangler efter mesterskabet blev sikret, og så bliver man altså bare straffet ved kasse 1 som i går.

Kig på det her billede næste gang du føler skuffelse over denne sæson:
https://ibb.co/Kr1fJZV
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af D.B.R. ©
Hehe, fedt billede - jeg er skam ikke skuffet over denne sæson, men over præstationen i går.

Uden de to fejl af Allison og VVD havde vi jo nok med stor sandsynlighed vundet kampen. Gunners virkede overkommelige.

Sådanne fejl må ikke ske på det niveau, men okay spillerne er mentalt gået på sommerferie.

Håber ikke de pisser den gode statistik på Anfield væk i næste uge.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Det var da også jammerligt at tabe til et hold der havde problemer med at komme ud af eget felt.

Jeg tror så bare heller ikke det var sket, hvis det havde været midt inde i sæsonen fx. Men kredit til Arsenal for effektiviteten og at de kæmpede pragmatisk imod med de midler de har. Forstår fx heller ikke alt det tuderi over måden Arsenal spillede på, men det er en anden snak.

Min pointe er bare; det bliver ikke bedre end det er nu. Liverpool er forsvarende CL-mestre, engelske mestre, vundet VM for klubhold + Super cup´en.

I er alle midt i den bedste periode for Liverpool i 30 år. Det bliver ikke meget federe. I mange år frem vil man tale om det her hold.

Der er en række udfordringer i forhold til de næste sæsoner, men i det store hele er der er absolut intet at brokke sig over pt.

Hvis man fortsat føler sig lidt mut oven på Liverpools suveræne mesterskab, vil jeg gerne henlede opmærksomheden til dette:
https://imgur.com/a/qKFabYt
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Lynild
Nu bliver Mourinho jo spurgt om holdopstillinger _hver_ gang, så jeg vil spørge hvorfor Keita ikke starter? Han har været bedste offensive kort siden genstarten og er længder foran Ox pt. Ellers stiller Klopp fint op i går. Det er jo ikke hans skyld, at angriberne skiftes til at have en øv-dag.

Og så har jeg stadig til gode at se fidusen i Minamino. Det virker meget lidt afstemt det han laver, selvfølgelig er det en vanskelig liga og svært at komme ind på et mesterklub osv., men han virker off i mange af situationer og mangler noget i relationerne og sin placering. Måske kommer det med tiden, men han risikerer at blive overhalet indenom af de unge (og Shaq som jeg håber bliver i klubben).

Så er der Origi. Han virker bare off.
Skrevet af Lynild
ScouserTommy,

Det er fint, at du er laxed ift. at tabe kampe. Det er jeg som sådan også for et sker altid før eller siden, men den her stime af uengagerede optrædener er decideret pinligt at se på.

At gå ud og tabe stort til den direkte rival som nykårede mestre og vise absolut ingen gejst eller vilje var et kæmpe lavpunkt. Jeg kan leve med Watford og Atletico, men det vi har set efter mesterskabet var sikret er sgu´ ikke i orden.

Og når du nu snakker historie, så gik 80´er-holdet på banen og vandt, og vandt, og vandt. Fair nok, de her drenge har gjort det godt, men vi spiller jo som før Klopp lige pt., og det er måske derfor du poster billeder af dinosaur-Roy?
Skrevet af D.B.R. ©
Minamino er for klejn og alt for nem at flytte på, så med mindre han får tilføjet noget mere muskelmasse ser jeg ikke den store fremtid for ham i klubben.

Origi ser jeg heller ikke det store lys i. Ja, han scorede nogle vigtige mål i sidste sæson. I denne gør han stort set ingen væsen af sig, når han får chancen, og dem har han fået mange af.

Måske Brewster er bedre.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0