Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
ManU var nu tættere på nedrykning end på st blive mestre :)

Nej enig, hvis Chelsea ikke får styrket forsvaret og Kepa ligner ikke en målmand man bliver mestre med, så tror jeg osse mere på at ManU måske er det hold der kan udfordre. Men lad os se hvordan trupperne ser ud når sæsonen starter.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvis man skal have et sted mellem 90 og 100 point for at vinde mesterskabet i næste sæson, så kommer United ikke til at spille med om andet end top-4 - det tør jeg godt garantere. Consistency er nøgleordet for sådan en sæson, og det har jeg simpelthen ikke fantasi til at forestille mig, at vores mandskab magter.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Hvis ikke ligaen havde været så historisk svag i år, tror jeg ikke Man U var endt i top 4. Heldigt for dem.
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Tak for en fantastisk sæson til alle LFC fans. Dejligt at få sluttet ordentligt af.
Vi ser frem til 12. september.
We are Liverpool
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Stabilitet er netop nøgleordet for United. Der er efter min mening et før og efter Bruno Fernandes i den forbindelse. Deres sæsonafslutning må skabe tro og optimisme.

Men i udgangspunktet må City og Liverpool være klare favoritter. Nu må vi så se, hvad der sker i transfervinduet. Desværre tyder det på, at Liverpool ikke er rustet til at hente store profiler, mens United, City og Chelsea næppe behøver at bekymre sig synderligt om økonomien. Mon ikke de alle vil foretage nye, dyre indkøb til startelleveren.

Men vi har Klopp :-)
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Mathews
Desværre tyder det på, at Liverpool ikke er rustet til at hente store profiler, mens United, City og Chelsea næppe behøver at bekymre sig synderligt om økonomien. Mon ikke de alle vil foretage nye, dyre indkøb til startelleveren.

Er vi så ikke bare ved at være dér, hvor et evt. salg af klubben vil være det bedst tænkelige scenarie? FSG har også tidligere åbnet op for, at de kunne være interesseret i at afhænde en procentdel af klubben til anden side.

Jeg tænker alle har været glade for FSG og måden de har drevet klubben på, især set i lyset af Hicks & Gillett før dem. Men hvis realiteterne er som beskrevet herover, og Liverpool ikke kan følge med konkurrenterne økonomisk, så håber jeg personligt på et salg. Liverpool skal konsolideres i toppen, og det sker ikke uden at bruge penge. Når man så ser hvad klubbens net-spend ligger på under Klopp, plus de seneste års placeringer og meritter både nationalt og internationalt, så er det for mig komplet uforståeligt at der ikke skulle være flere midler tilgængelige, end hvad der har været nævnt i medierne hidtil.

Jeg orker ikke at se vores nærmeste konkurrenter støvsuge markedet for de største talenter mens vi henter sekundaspillere til bredden. Liverpool skal ikke hænge efter rivaliserende klubber med et langt svagere brand, blot fordi de nuværende ejere ikke har kapital til at konkurrere. Så er det IMO i alles interesse at klubben afhændes til anden side. Om ikke andet så i det mindste en procentdel af ejerskabet for at tilføre noget likviditet.
Skrevet af Klopptimist
Klopp har jo netop vist en anden vej end bare at rage varerne ned fra højeste hylde og så håbe, at stjernerne står rigtigt.

Klubbens økonomi er jo fremragende, så det er ikke nødvendigvis pengene, der afholder fra at købe stort ind. Der er jo masser af eksempler fra mange klubber på, at det nogle gange har gjort mere skade end gavn.

Jeg er helt enig i, at der selvfølgelig løbende skal tilføres nyt blod af mange gode grunde - også efter en succesrig sæson. Men Klopp har jo også vist en god evne til se potentialet og plukke fra lavere hylder. Med få undtagelser har det jo ikke været så ringe endda.
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Er vi så ikke bare ved at være dér, hvor et evt. salg af klubben vil være det bedst tænkelige scenarie?


For mit vedkommende kommer det meget an på til hvem. Et ejerskab som Chelseas, Citys eller det, der er på tale i Newcastle, vil i mine øjne devaluere de værdier, jeg føler, at Liverpool står for. Liverpool har selvsagt behov for kapitalstærke ejere/investorer for at kunne følge med konkurrenterne, men jeg ønsker ikke en klub, der er ejet af lyssky personager fra Putins inderkreds eller arabiske terrorregimer.

FSG har været en god partner for Liverpool. Men det er selvfølgelig afgørende vigtigt, at FSG er med på, at man ikke kan hvile på laurbærerne i en så kompetitiv turnering som Premier League.

Forhåbentlig vil de indtægter, Liverpools massive succes over de senere år har genereret, ikke blive anvendt til at dække huller i FSGs forretninger. Men som situationen er i både England og USA er der vel en reel risiko for, at FSG er hårdt ramt på økonomien som følge af coronakrisen.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Geddar , moderator
I står pt. som et af de tre stærkeste hold i verden. Meget af det er bygget på kloge, snarere end store indkøb. Og de gange det har været virkeligt nødvendigt at spendere har i gjort det. Hvorfor stresses der over at i måske ikke kommer til at bruge lige så mange penge, som klubber, der har større behov for at spendere?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg ved såmænd ikke om folk ligefrem stresser over om der bruges penge på forstærkninger denne sommer.

Personligt synes jeg, at truppen mangler en backup til Robertson, og så en bedre "4. mand" til angrebet. Origi scorede ganske vist i går, men der er langt mellem snapsene efterhånden, og Minamino mangler noget muskelmasse for bedre at kunne begå sig.

Derudover kunne en central forsvarsspiller, nu Lovren er på vej væk, også være en ide.

Meldingerne hidtil har oftest lydt på, at der ikke vil blive brugt penge denne sommer, da Corona-krisen forståeligt nok har været et dyrt bekendtskab indtil nu.

Men måske Klopp har en ide om, at nogle af de unge vil kunne bruges på disse pladser.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Geddar , moderator
Men de behov du nævner er økonomisk i småtingsafdelingen, og sandsynligvis noget der kan finansieres delvist ved at sælge lidt fra overskudslageret. Det er ikke noget der fylder noget, så man bør snakke ejerskab mm.

Hvem er det der skriver man ikke vil spendere bare i et omfang, så man kan styrke bredden?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg mener Klopp et par gange har talt om, at man ikke skal regne med at der smides de helt store summer efter spillere denne sommer. Bredden husker jeg ikke lige om var "blandet" ind i disse meldinger.

Ejerskifte er vist noget Matthews lige er kommet på, synes ikke det har været bragt på banen tidligere.

Jeg tænker også der skal sælges før man evt. handler ind. Lovren er vel den først der ryger afsted.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Gshock
Der skal nok komme nogen nye spillere til.
Der er vedvarende rygter med Thiago, Harvey Barnes, og Ozan Kabak. Men det skulle ikke undre mig at Liverpool igen trækker en kanin op af hatten, som ingen har opdaget.
Personligt så jeg gerne at man gik på rov i nedrykket Watford, og hentede Sarr.
Vi ved med sikkerhed at Lalana og Lovren rejser. Men hvad sker der evt. med Milner. ?

Jeg glæder mig over den aktivitet det sker på akademiet, hvor de fornyer kontrakter på livet løs.
https://www.liverpoolfc.com/news/academy
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Minamino vil være en "ny" forstærkning. Han ser ud til at begynde at finde sig tilpas. Tror han bliver god næste sæson. Måske man burde overveje Vertonghen. Backup på VB og CB og tonsvis af rutine.
Skrevet af YNWA"96"
LFC skal sgu da ikke sælges.

Der er vel de få der ønsker at have en ejerstruktur som ex. den ManC har, selvom likviditet så ikke længere vil være et problem.

LFC er idag en af de mest veldrevet fodboldklubber og i vores egen selvforståelse er vi en af de største klubber i verden. Men var vi nu osse det tilbage i tiden under Chip & Chap, måske stadigvæk en af de største fanbaser globalt, men økonomisk var vi milevidt fra de klubber vi sammenligner os med.

FSG har skulle ryde op i det økonomiske helvede klubben var havnet i og det gør man ikke fra den ene dag til den anden. De har været meget ærlige om, at de har lavede fejl undervejs og det af drive en fodboldklub har været vanskeligere end hvad de havde troet.

Vi skal helt tilbage til Rafa tiden, hvor vi var en klub der spillede fast med i CL, nu har vi fået stabilitet ind og har kvalificeret os for 4 år i træk. Det gør en helvedes forskel økonomisk, forskellen er enorm da UEFA fordeler 80% af pengene til CL og 20% til EL.
Ja så har man større entreindtægter i CL og man får mere for hospital boxene osv osv.

Men ikke mindst så har vi fans oplevede gang på gang, at vi ikke har kunne holde på vores bedste spillere. Vi var ikke en “super elite klub”, der kunne tilbyde de højeste lønninger og vi var på ingen måde i det forjættede land hvert år, snarere tværtimod var det mere end reglen end undtagelsen at vi ikke spillede CL. Vi er da sikkert ikke så attraktive som Real og Barca, men at vi idag ikke skulle være lige så attraktive som Bayern - Juve - ManU - Chelsea osv kan jeg ikke få øje på.

Da Klopp kom til, var vi gledet ned som nr.36 på UEFA’s rangliste, idag er vi nr.8 og næste sæson har vi ingen point at forsvare, så chancen for at rykke yderligere frem, burde være tilstede.

Jeg køber simpelhen ikke præmissen at nye ejere er skulle være vejen frem og tingene så skulle blive bedre, selvom ejerne ville være rigere end FSG. Jeg har stadigvæk ikke læst, at FSG har trukket en eneste bøjet 5 øre ud af klubben, men jeg har til gengæld læst en masse om, hvordan man har brugt pengene de sidste par år.

Jeg vil bare minde om, at for bare 3 år siden omsatte LFC for ca. det halve af ærkerivalerne og det enorme gab der har været imellem de 2 klubber er næsten lukkede idag. De eksperter jeg holder mig til, når det gælder økonomi i fodboldklubber, har alle skrevet, at den nye aftale med Nike, er den 3 største økonomiske aftale i fodboldverden, kun overgået af Barca og Real.

LFC er godt på vej under FSG til at få udnyttet LFC brand globalt, vi er langt fra i mål ( det bliver man nok aldrig), men afstanden til de andre “elite klubber” er væsentlig mindre idag end før og en del klubber har vi overhalet økonomisk.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af FalconLFC
Kunne man forestille sig, at Milner kunne fristes til at slutte karrieren af i Leeds efter oprykningen?

Så ville Thiago pludselig give rigtig god mening.
Skrevet af YNWA"96"
Det kan man nok have sin tvivl om. Mon ikke det trods alt er lidt sjovere at spille CL og spille med i toppen i PL, end at man formentlig skal spille for ikke at rykke ud med Leeds. Hans økonomiske aftale i LFC er jo osse god, så der skal vel trods alt en del penge på bordet og en del år på en evt. kontrakt før det umiddelbart skulle være attraktivt for Milly. Det giver jo nok heller ikke så meget mening fra Leeds side af, at smide mange penge efter en spiller på Milly’s alder. Han virker jo utrolig glad for at være i LFC, synes ikke rigtig der er noget der peger på, at han er på vej væk for klubben.

Men ja det Thiago rygte vil ikke rigtig forsvinde, tiltrods for vi har overflod af midtbanespillere.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Et køb af Thiago vil vel give mening i de fleste klubber. Det er et køb til start 11´eren. En spiller som Milner er nok ikke den midtbanespiller der står i vejen for det.
Vi har rigtig nok mange spillere på den position, men har vi nogen på det niveau?
Skrevet af badazz
Et køb af Thiago vil vel give mening i de fleste klubber. Det er et køb til start 11´eren. En spiller som Milner er nok ikke den midtbanespiller der står i vejen for det.
Vi har rigtig nok mange spillere på den position, men har vi nogen på det niveau?

I betragtning af hans alder og ift antal af midtbanespillere i klubben allerede, så ser jeg ingen grund til at signe ham, medmindre Bayern vil sælge for en slik. Derudover skal der nok en ordentlig løncheck på bordet.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af YNWA"96"
Det er jo den evindelige diskussion om vores midtbane, er den god nok osv osv.

Jeg mener at Fab. er en af de bedste 6’er i ligaen og hans betydning for holdet er enorm. Ja efter han var lang tid ude, havde han svært ved at finde det niveau han startede sæsonen med, indtil han blev skadet, men efter pausen har han igen lignede sig selv. Så har han osse noget højde på vores el lidt lave hold, det hjælper os på dødbolde og uden at han spiller svinsk, så er han vel holdets hårde hund og det har man osse brug for. Der findes bestemt andre stærke 6’ere i PL, men jeg ville ikke bytte Fab med nogen andre.

Så mener jeg osse Gini er en af de mest undervurderet spillere. Han er utrolig fodbold intelligent og han mister stort set aldrig en bold. Til den rolle på holdet som balancespiller er han perfekt, jeg håber han kan blive enig med LFC og forsætte som altmuligmand når Milly’s kontrakt slutter efter næste sæson.

Alle hold har brug for spillertyper, som måske ikke sætter ligaen i brand med mål og assists osv, men spillere med tårnhøjt bundniveau og det har vi i Gini - Hendo og Milner. Jeg har da tit smilede lidt over, når andre fans fra de andre klubber debattere vores midtbanespillere, da de har ment at de “på papiret” har haft en midtbane der var lige så god som vores. Hvad hjælper det, at spille 1 god kamp ( højere topniveau) , når man så efterfølgende spiller skidt i de næste 2-3 kampe.

Ox har virkelig haft svært ved at finde niveau efter hans skade og jeg synes han i en del kampe er blevet reddet lidt af et mål el en god assists. Lad os håbe han begynder at finde lidt mere stabile præstationer frem, for han indeholder jo meget godt trods alt.

Jeg synes egentlig Virgil siger det meget godt omkring Keita :

Virgil van Dijk: “I think Naby Keita is world class if I’m absolutely honest. I see the moments where he has the ball, the smart moves and his intelligence, it’s just incredible to see and I’m very happy for him
“I’m just very happy for Naby, he’s a fantastic guy. He works so hard and he’s an outstanding football player, we see it week in, week out. Unfortunately he’s been unlucky with some injuries, but hopefully he can stay fully fit next season.”

Lad os nu håbe at han kan holde sig skadesfri, for han har ikke indfriet det vi betalte for ham. Men at han er en dygtig spiller, det kan vi jo nok blive enige om.

Thiago er rigtig god, men vil han gøre vores XL startellever markant stærkere, det ved jeg ikke, men det vil gøre afstanden for spilletid til C.Jones længere og det vil måske osse være lidt ærgerligt.“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0