Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mathews
Det Thiago rygte vil ikke rigtig forsvinde, selvom han er 29 og vi har overflod af midtbanespillere.

Omvendt er Lovren og Lallana væk til at formindske gennemsnitsalderen i truppen, så selvom der nok ikke er det store videresalgspotentiale i Thiago, så er han stadig så dygtig en spiller at det er risikoen værd, synes jeg. Ryger han også til en af de nærmeste konkurrenter i ligaen, især i forlængelse af den temmeligt overkommelige pris der nævnes i medierne, så begynder jeg for alvor at blive bekymret. Lige den type vi mangler på midten imo. Anyway, hvis der sker noget, mon så ikke det først sker til sidst i vinduet, når der er kommet lidt ind fra spillersalg.
Skrevet af Trent66
YNWA ……
Jeg kan ikke se man kan fastholde FFP når det ender i en bøde til de klubber der har bundløs pengetank og bruger for mange penge iht FFP reglementet. Det giver ingen mening.
Og ja – de rige klubber har for meget magt og kan sagtens splitte hele den struktur vi ser i dag og det må være derfor konsekvenserne ikke er større.
Hvis Qatar har lyst til at smide hele deres BNP i en Premier Legaue klub – så lad dem da gøre det. Jeg tror nok de fleste Chelsea fans har været glade ved Roman og det er jo ikke fordi Chelsea har ødelagt PL?
Pengene drysser ned igennem ligaerne og kan endda være med til at redde nogle klubber.

Hvis Liverpool vitterlig ikke har penge til at betale en Werner eller Thiago ser det sgu´ sort ud ….. medmindre pengene er bundet til Anfield udvidelse eller akademiet. Smider vi hele i lønkroner er det OK så længe der skabes succes
men på et tidspunkt skal der yngre kræfter til og der vil jo komme en ”overgangsperiode” medmindre der bliver byttet 1:1

Jeg mener i øvrigt man skal lade Origi smutte hvis han vil …….. han fortjener fast spilletid og det får han ikke hos os. Der må kunne findes en back up på samme niveau hvis Brewster ikke er klar endnu.
Skrevet af Hasse1983
Som jeg har forstået det har vi som sådan fint råd til at købe en spiller til høj pris. Det bliver bare, i højere grad, vurderet om det er Nice to el need to med spilleren.

Werner var ikke need to da AFCON blev skubbet og mht Tiago, har vi så ikke Keita der er købt ind til samme position?

Tror virkelig man økonomisk forsvarlighed i forhold til et nyt muligt Covid-19 udbrud.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af FalconLFC
Ingen ved hvad COVID19 situationen bringer for fremtiden. Hvornår får man fx entreindtægter igen? Bliver det nødvendigt at lukke ned igen? Tager det 1 år, 2 år eller måske mere, før der er en effektiv vaccine/behandling?

Det er bestemt rettidig omhu af klubben at være forsigtige på transfermarkedet.
Skrevet af badazz
Werner kostede € 50 M og rygterne går på Watford vil sælge til omkring £ 40 M, de gav vidst omkring 30 for ham. Det lyder lidt usandsynligt at vi skulle kigge den vej, når man har Werner forløbet i mente.

Enig, det ville ikke give megen mening.
Og Sarr er derudover afrikaner, så det ville være endnu en spiller der var væk under AFCON.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af YNWA"96"
Ja tror bestemt osse man ser tiden an om hvordan udviklingen arter sig. Problemerne kan jo bestemt tårne sig op igen og man ikke lige har en stat el Roman A. midler til at holde butikken igang. Hvis der er hold i det Thiago rygte, hvad jeg nu ikke rigtig selv tror på, så kunne det være at Grujic og Wilson først skal sælges el mindst 1 af dem og den anden på udlån. Problemet er nok, at det er svært at sælge og man får jo nok ikke det man havde drømt om. Men Edwards har jo tryllede før, så nu må vi se hvor det hele ender.

Mener osse Keita tilbyder noget af det samme som Thiago, problemet er bare at når han er så meget skadet, mangler vi en dåseåbner på midtbanen. Kan sagtens se for mig, at han går sit gennembrud i LFC, men det kræver selvfølgelig at han ikke er skadet konstant.

@ Trent

Som jeg skrev tidligere mener jeg at man nok bør kigge på reglerne, da det er helt hul i hoved, at man gang på gang ser CAS dømme klubber anderledes end hvad UEFA har uddelt af straf. Det er jo uholdbart at stort set hver sag, har en anden dom end hvad UEFA mener. Overordnet set er det jo fint, at man har hånd i hanke med at klubberne ikke bruger flere penge end hvad man har. LFC har jo selv stået i en håbløs situation, fordi man havde håbløse ejere, så klubberne er generelt bedre beskyttet mod ejere der kan kører en klub i sænk pga FPP reglerne.

Nej jeg mener bestemt ikke det er godt for fodbolden, at slyngelstater skal bruge fodboldklubber for at rette op på deres renommé. Du kan tage ManC som ex., der fik medierne at vide, at hvis der blev skrevet kritiske artikler om Abu Dhabi styre ,ville journalisterne ikke have adgang til pressemøderne og spillerne. Så nej jeg mener ikke at de her stater skal kunne gøre som de vil i fodboldverden.

Men jeg er bestemt enig i, at det er problemer med måden FFP reglerne og UEFA´s 10 års rangliste er skruet sammen på. Det er en klar fordel for de store klubber. Men så er vi igen tilbage til hvorfor UEFA kan sælge CL rettighederne til TV selskaberne, for de priser de kan. Om man bryder sig om det el ej, så er det jo de store globale klubber der trækker seere til, så man sælge til de priser som man gør.

Men er det en lige konkurrence for klubberne, det er svært og se. Men som jeg skrev, de store klubber er nok blevet for store og har måske osse fået for meget magt. Hvis ændringerne for CL bliver vedtaget og træder i kraft fra 24, bliver det endnu mere vanskeligt for de mindre klubber at kvalificere sig.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Thiago til City giver næsten også sig selv nu. Guardiola er der og de har mistet lige så kreative Silva. Lige til højrebenet.

Men den unge brasilianer der bliver linket meget til os i øjeblikket virker som en god plan. Han ville klæde vores i forvejen koloni dejligt. Han ser om nogen spændende ud.

Rudiger linket kan jeg dog ikke lide. Han er ikke en dyt bedre end Lovren. Så hellere sats på Berg og Ki-Jana til CB
Skrevet af Trent66
YNWA,
Jeg er enig i at det er problematisk der ikke må stilles kritiske spørgsmål til enten Abu Dhabi, Roman A eller Qatar. Og ja – det er hul i hovedet at CAS og UEFA ikke dømmer på samme måde.
Hvad enten de prøver en charmeoffensiv eller ej så må man også meget gerne selv tænke en smule. Udfordringen er jo bare at de store traditionsklubber bliver ekstremt rige og kan håndplukke spillere fra mindre klubber. Det er umuligt for en klub at komme med i det fine selskab medmindre man har en ejer der vil punge ud og selvom man har det så kan ejerne ikke længere bruge de penge de vil.

Vi skal holde os langt væk fra Rüdiger …… han er slet ikke god nok. Jeg tror på Hoever kan tage skridtet op.
Skrevet af Emil-LFC
Er vi seriøst interesserede i Rüdiger? Det magter jeg simpelthen ikke...
Skrevet af Hasse1983
Ham den unge brasilianer, bliver det ikke bare en ny Allan? - fremragende potentiale (klopp var vildt imponeret) men må ikke spille i landet...
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Så skulle Liverpool officielt have henvendt sig til Bayern ang. Thiago. Klopp fik nok travlt da han hørte at City også var interesseret :D
Hvis der er en smule sandhed i det, så der vi nok en transfer inden for kort tid.
Det betyder måske også at Gini er på vej væk.
Skrevet af YNWA"96"
Ja læste det godt hos Bild

https://t.co/JaguNifD6O?amp=1

Læser lidt med RAWK, det går lidt rygter på at Gini vil have en 4 årige kontrakt og LFC har tilbudt ham 3 år + 1 med option. Skal selvfølgelig ikke kunne sige om der er hold i det, men hvis der er noget sandhed i det, burde man kunne nå hinanden.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
As of this afternoon Liverpool have not held any talks about signing Thiago from Bayern Munich. As far as Manchester City are concerned, they are not planning on signing a midfielder this summer

https://twitter.com/skykaveh/status/1293947841015091201?s=21
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Fabrizio Romano skriver ihvertfald også at Liverpool er i kontakt med Bayern. Han plejer at have en lillefinger på pulsen.
Skrevet af Klodike
Hvis rygterne passer, at Bayern blot kræver 36 millioner pund for Thiago, så synes jeg næsten, at det er skørt ikke at hente ham til den pris. Og mon ikke prisen kan forhandles ned til en 30 millioner pund, hvilket nok ikke er helt utænkeligt med tanke på den service, Thiago har ydet for Bayern gennem årene samt hans alder og korte kontrakt (1 år tilbage) taget i betragtning.
En midtbane bestående af Fabinho, Thiago og Hendo er simpelthen topklasse, og Thiago kommer med den sidste kreativitet, som vi har manglet på midtbanen, siden vi mistede Coutinho.
Wijnaldum er selvfølgelig også en klassespiller, men Thiago er for mig i en anden liga, da han simpelthen er en af de allerbedste på sin position i verden. Den handel skal vi bare have gennemført!

-Hvis vi også kan få en offensivspiller ind (Sarr?), så begynder det virkelig at se spændende ud. Vi har allerede hentet et alternativ til Robbo, hvis vi så henter Thiago og eksempelvis Sarr samt et 4. valg til midterforsvaret efter salget af Lovren, vil jeg mene, at truppen ser virkelig stærk ud med gode muligheder på alle positioner. Den græske venstreback er hentet for 12 millioner pund, mens Thiago og Sarr menes at koste hhv. 36 og 40 millioner pund. Det kan nok godt gå an, hvis vi sælger Wilson, Grujic og Origi. Jeg håber det i hvert fald, da truppen godt kan bruge nogle ændringer for at holde alle kørende.
Skrevet af Gshock
Godmorgen

The closest Atletico Madrid will ever get to lifting the Champions League is watching Liverpool lift it in their own stadium.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Gshock
Vi har så mange gode midtbanespiller, og hvis vi så får tilført Thiago så er der jo nærmest ikke et øje tørt. Men jeg tænker at det kan blive på bekostning af Gini.
Jeg er i vildrede angående Origi. Hvis at han fortsat kan være tilfreds med ikke at få så meget spilletid, så er han jo en rigtig god spiller for os.
Sarr vil jeg rigtig gerne have, også ligeså meget for at der skal være en som kan aflaste og presse de 2 oppe foran. Jeg tænker at Minamino måske kommer til at presse Bobby lidt.
Jeg kommer ikke til at slappe af før at vi får en erstatning for Lovren, jeg tror ikke at de unge er klar. Der skal være lidt erfaring. Matip og Gomez ved vi desværre løber ind i skader i løbet af en sæson. Forhåbentlig kommer det ikke til at ske med Van Dijk 7-9-13.
Men alt i alt så har vi jo en super god trup.
Vi har jo også Chamberlain og Keita, som har et stort potentiale.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Hasse1983
Godmorgen
Jeg har været glad for Gini i Liverpool. En undervurderet spiller, og den måske absolut bedste spiller jeg nogensinde har set til, at holde fast i en bold. Har han nogensinde haft et boldtab? (Overdrevet, men forstå mig).

Kan godt forstå havn ser tingene an, men henter vi Thiago, så siger han tak for denne gang.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Carra.23
Årets CL finale kunne godt blive Qatar v Abu Dhabi. Spændende må man sige.
Skrevet af YNWA"96"
Præcis Carra23 !! :)

@ Trent

Kan se UEFA nu udtaler sig om FFP og det er ikke overraskende efter City dommen :)


På den ene side var det pisse irriterende at vi ikke spillede igår og på den anden side, så møder spillerne ind i morgen til opstart til den nye sæson, alt imens nogle af vores hårdeste konkurrenter stadigvæk spiller el lige er slået ud. For engang skyld, så for vi en god opstart med alle vores spillere og ikke som tidligere hvor en del møder ind få dage inden PL starter.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0