Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Paz
Bobby har brug for at blive genfødt i 10´er positionen. Så smider vi Jota på top.
Skrevet af Klodike
Hold nu k***, sikke en forfærdelig præstation. Den havde jeg nok aldrig set komme, nok det pinligste nederlag i nyere tid, når man måler kvalitetsforskellen generelt på os og Aston Villa, som dog selvfølgelig skal have stor kredit for deres præstation.

I forhold til holdet har jeg tidligere peget på, at Firmino efterhånden ikke er så god, som han tidligere har været. Om det er et decideret fald i niveau, eller om han er for komfortabel på en startsplads, ved jeg ikke. Dog ved jeg, at jeg i de sidste 10-12 måneder sjældent har tænkt "wow", når jeg har set ham spille for os, og han bør snart få en tur på bænken. Problemet er, at når man nævner, at manden ikke er så god længere, får man straks en masse modsvar i form af, at han simpelthen er så vigtig for holdet, og "han skaber pladsen til de andre". Tro mig, vi skal nok klare os uden Firmino.

Gomez har i længere tid også været virkelig dårlig, og der er efterhånden langt mellem de gode kampe for hans vedkommende. Jeg håber, at Matip snart er tilbage, da jeg husker Van Dijk og Matip som et suverænt makkerpar. Sandheden er dog nok, at Matip efterhånden er for skadesplaget og snart oppe i alderen. Mange skader og en høj alder er aldrig en god kombination. Måske Klopp alligevel henter en ny CB, før vinduet lukker?

Det vil selvfølgelig også gøre en stor forskel at få spillere som Mané, Thiago, Henderson og Alisson oppe i omdrejninger. Det er godt nok nogle tunge drenge, der sidder over lige pt.

-Derudover er jeg ret bekymret for Alisson. Synes godt nok, at han siden sidste sæson har været ret skadesplaget for en målmand. Problemet er, at jeg overhovedet ikke stoler på 2. valget. Adrian laver så mange fejl, at det gør ondt.

Jeg vil imidlertid påpege, at på trods af en af de største lussinger, jeg længe har set, tænker jeg, at rygraden på det her hold er for stort til, at vi falder helt fra. Sidder med en fornemmelse af, at vi selvfølgelig nok skal hele os og komme stærkere tilbage end før. Og jeg har endda en ret pervers drøm om, at frustrationerne skal gå ud over de blå, når vi efter landsholdspausen spiller Merseyside-derby. YNWA
Skrevet af AHUJ
YNWA
Skrevet af Hasse1983
Røv kedeligt, men jeg stoler fortsat på, at Klopp ved hvem de bedste spillere til de enkelte pladser er.
- noget siger mig, og der kan jeg jo tage fejl, at staben er i besiddelse af rigeligt med data og analyser fra kampe og træning, som retfærdiggør deres valg af A el B. Men derfor må man fra sofaen gerne bedømme en spiller ud fra 90 min. kamp en gang om ugen.
Flot assist af Firmino i øvrigt.

Jeg ville elske, at Bobby lavede flere mål for han kommer fra til chancer i hver kamp. Jeg tror ganske enkelt ikke på at Minamino kan løse opgaven bedre på toppen.
Jotta ser ekstremt spændende ud. Hold da op, hvor kan det blive godt når han er spiller mere ind. I mine øjne MOM med Andy igår.

Det er nok de færreste der kan huske en kamp med Adrian, hvor han ikke lavede lidt klovnerier i løbet af kampen. Igår var dog ikke hans skyld, at vi tabte. I lang højere grad var det TAA og Gomez der spillede LANGT under acceptabelt niveau. Dertil en Van Dijk i første halvleg, som pludselig laver glidende tacklinger (har aldrig set ham gøre det før), får tunneller og mangler placeringsevne samt en Fabinho der virkede lad og ideforladt.
Det er 4 af 5 i den defensive kerne, som stempler ud på en dag, hvor Aston Villa spillede en god kamp, og havde succes og held på sidste tredjedel af banen.

Jeg starter gerne med alle 11 igen mod Everton. Håber mest på Allison er tilbage, hvilket han dog ikke er, men hvis forsvaret og Fabinho er på deres niveau igen, så slår vi alle hold i ligaen.

Det her var en enkelt nedsmeltning, og ikke en tendens. Jeg er ligeså trist idag, som efter finale nederlag til Sevilla og Real Madrid, men jeg er ikke nervøs.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Adrian sætter Villa i gang og den usikkerhed han bidrager med sætter sig i holdet. Efter tre minutter?! Gomez behøver ikke mere usikkerhed i sit spil, og Trent og Van Dijk var tydeligvist også ramt.

Dertil kommer at alt for mange førstebolde ud fra forsvaret bliver opsnappet, hvis ikke deciderede fejlafleveringer så vinder Villa nemt duellerne og andenboldene. Og så er der ellers bare motorvej!

Der skal graves dybt. Heldigvis er der pause, og forthåbentlig nok træninger til at det kan justeres.
Skrevet af Mathews
Adrian sætter Villa i gang og den usikkerhed han bidrager med sætter sig i holdet. Efter tre minutter?! Gomez behøver ikke mere usikkerhed i sit spil, og Trent og Van Dijk var tydeligvist også ramt.

Præcis. Adrián virker som en sympatisk fyr, men han skal ikke stå for LFC, under ingen omstændigheder. Det er lige før jeg selv sender en uopfordret ansøgning til posten, hvis ikke der sker noget i dag, kan umuligt være ringere.

I forhold til TAA, han ligner i den grad én der har brug for en pause. Lagde mærke til det første gang i landskampen mod Danmark, hvor han sejlede rundt, og han har ikke lignet sig selv siden.

Fabinho ned på CB og Thiago på 6´eren når vi er tilbage. Ærgerligt resultat at tage 14 dages pause på, men forhåbentligt giver det anledning til en gevaldig selvransagelse hos de implicerede spillere.

Skrevet af Trent66
Ja, det var vel hele vejen rundt det sejlede ….. Salah undtaget.
Kan det passe holdet allerede ser pissetræt ud ….. jeg synes ikke der var nogen energi i går og alle var lidt lade.
Fy for satan det er skidt. Det bliver spændende at se hvordan Klopp vil samle denne op.
Skrevet af Slettet(152148200712)
. Der er stadig mulighed for at handle de næste to uger, men hvor finder vi lige en god reservekeeper?


Er det ikke kun idag med man kan handle?
Adrian skal selvfølgelig skiftes ud. Jeg skrev det allerede inden sæsonen at det holder ikke med så en elendig reserve. Mere bekymrende er det dog at vores første målmand virker til at være blevet injury-prone. Men har man en reservemålmand man kan stole på så kan man leve med det. Hvor er Reina pt?. Han burde komme hjem :).
Skrevet af Slettet(152148200712)
.Jotta ser ekstremt spændende ud. Hold da op, hvor kan det blive godt når han er spiller mere ind. I mine øjne MOM med Andy igår.


Synes Salah var klart bedste Liverpool-mand igår, hvilket tallene også viser:

. Mo Salah vs Aston Villa

• 90% passing
• 36/40 passes
• 3 chances created (most for LFC)
• 5 dribbles (most in game)
• 2 shots
• 2 goals

Possibly our only positive tonight


Flot flot flot, oven på sådan en blamage
Skrevet af D.B.R. ©
Er det ikke kun idag med man kan handle?

Det internationale transfervindue lukker til midnat i dag, men internt i England har de stadig 2 uger at handle i (engelske klubber imellem).

Det nævnte de i hvert fald under kampen i går.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Sule12
Vi kan handle internt i England i et par uger endnu, men det internationale transfervindue lukker her i dag. Ved ikke hvordan det foregår med registrering til CL, men vi skal gerne kunne have en evt. ny keeper med her jo.

Hvor skal vi kigge hen? Tja, det er vel ligegyldigt. Tog gerne Heurelho Gomes over Adrian.
Skrevet af Hasse1983
Kanmandet flotte stats må man sige. Jeg fik dog indtrykket af en forholdsvis anonym Salah, da det meste spil gik op gennem venstrekanten. De gange Salah så fik bolden, har han jo så vist klassen. Ros til ham.

YNWA96 kan du ikke lige smide lidt tal op vedrørende Firmino og hans impact på holdet? - du plejer at have ret godt styr på dette.
Hvis du kan finde noget interesant på Gomez er det også fint.
- og ikke noget for kun 3 kampe;)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af John de Wolf
For hulen venner! Denne tråd huser nogle af bold.dk´s mest sympatiske typer og Liverpool har et af de mest spændende hold i årevis. Vi kaster endda Jota i nakken på jer.....og så laver I den her.....mod f*****g Aston Villa...

Jeg er ikke sur, jeg er skuffet...

Men op på hesten igen. I skal nok komme hurtigt igen satser jeg på.

Skrevet af Emil-LFC
Undskyld John. Jeg er virkelig ked af det. tro mig.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg finder lidt stats på Bobby, når jeg lige har lidt mere tid Hasse, det giver ikke så meget mening st vise stats for 4 kampe, så jeg skal grave længere tilbage, for at finde tallene fra de sidste par sæsoner.

Adrian er bare ikke god nok som 2 målmand, forsvaret stoler ikke på ham og det forplanter sig i holdet. Han var en udemærket målmand i Betis, men presset er bare et andet i LFC. Du kan ikke gemme dig og det er det samme man har set med Kepa i Chelsea, “jobbet” er simpelhen for stort. Vi må nok leve med Adrian i resten af sæsonen og så kan vi håbe på, at en af vores mange unge målmænd bliver gode nok til at være 2 målmand, alternativt hente en mere erfararen målmand ind, som kan leve med at være 2 målmand. Adrian koster simpelhen for meget og når man savner Migs, så ved man den er gal :)


“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
YNWA - inden hast:)

Det er sgu svært at finde en god anden keeper synes jeg, for vi kan sagtens sidde her og mene at A el B er den rette, men som du også siger så er PL bare noget andet, og selv den bedste keeper som Kepa, kan bukke under.
Har vi ikke noget internt alternativ til Adrian?
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Pepe Reina må kunne hentes hjem fra Lazio for få penge :)
Skrevet af YNWA"96"
De gange vi har set Kelleher, har han ikke set for godt ud. Så er der Grabara, som jo ser rigtig fin ud og uden jeg følger superligaen så meget lige pt, så er det min fornemmelse på det jeg læser, at han er højt værdsat af AGF fans. Men han er stadigvæk kun 21 år og det giver jo god mening, at han spiller i en mindre liga og udvikler sig den vej igennem. Det er nok osse lidt for tidligt for ham tænker jeg umiddelbart.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Klubben havde jo nok håbet på et salg til en fornuftig pris, men sådan skulle det ikke gå.

Ronan Murphy
@swearimnotpaul
·
9 min
Werder Bremen are set to sign Liverpool´s Marko Grujic on loan, according to Bild. #SVW #LFC
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af wai41660
Der går rygter om Spurs´ keeper Gazzanigga.
annonce
0