Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Paz
Ja, fair nok. Jeg bemærkede bare lige den med de sydlandske spillere og syntes jeg ville kommentere på det.

Skrevet af Hasse1983
Vi får intet ud af de klager. Det nemmeste for ham Cook er vel at sige, at Dale Johnson mfl. må have misforstået tingene, hvorvidt der blev tjekket for A el B.
- og skulle Cook have kludret idet, så får han en runde karantæne.

Vi får hverken Pickford smidt ud el tildelt det sidste mål. I øvrigt vildt dømt med den offside.
- Vi burde have stået med 12 point nu, og Everton havde ikke været alene i spidsen. Det vare ikke mange kampe, så er vi forbi dem. De kommer ikke til at spille seriøst med om Top4 uagtet deres fine start. Det samme gælder for Aston Villa. Norwich blev også hypet for deres flotte sæson start sidste sæson.

Vi spillede en god kamp, ligesom vi har gjort tidligere i sæsonen. Vores niveau fejler ikke noget, og kampen mod Aston Villa var en sjælden sjælden nedsmeltning, hvor alt for mange personlige fejl og tilfældigheder gav dem 7 mål. De havde flere chancer, men vi havde også vores muligheder.

Med Van Dijk ude er der andre der må skyde brystet frem. Er sikker på Gomez gør brug af mentaltræneren til at minimere fejlene. Er fint tryg med ham og Matip nede i forsvaret. Det er også chancen for nogle af de unge til at vise sig frem.

Henderson er retur, og den impact på holdet skal man ikke tale ned. Han dør med støvlerne på, og er ikke bleg for at svine en medspiller til, hvis han tøver. Det er der brug for nu.

Thiago skal nok gøre sit, og Fabinho ligeså. To af de bedste på deres positioner.

Mane og Salah virker oplagte i denne sæson. De ser knivskarpe ud, og det bliver der brug for.

Bobby må gerne prøve at score et mål:) - men ellers har jeg det fint med hans rolle. Han er med i opspillet til det ene mål, og skaber også flere chancer. Han ser motiveret ud.

Jeg frygter sgu ikke denne sæson.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Det gør vi jo nok ikke, men som jeg har skrevet adskillige gange, så stinker den her sag langt væk. Paul Joyce skrev igår i The Times at klubben i pausen, havde fået samme melding fra en PL officiel at Coote ikke havde tjekkede om Pickford skulle have haft rødt. Nu er meldingen lige pludselig fra FA at Coote havde tjekkede situationen.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Gshock
jeg har godt nok svært ved at slippe den Van Dijk hændelse. Vi kommer til at mærke det ingen tvivl om det.
Der ser stadig ud til at være godt humør på billederne fra træning. Desværre kunne jeg ikke finde Matip på billederne.

Nå der bliver fart på det næste stykke tid. Vi er vel stadig favoriter i den næste 5 kampe inden vi møder City.
Ajax
Sheffield United
FC Midtjylland
West Ham
Atalanta
Manchester City


Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af ANFIELD_YNWA
En specialists forklaring på Virgils skade 7-9 måneder ude.

https://twitter.com/i/topics/news/e526229761?cn=ZmxleGlibGVfcmVjcw%3D%3D&refsrc=email
We are Liverpool
Skrevet af Simply Red
Jeg synes det bliver mere og mere grotesk. Jeg har altid elsket at spille og se fodbold. Har fulgt LFC og AGF, siden jeg var en lille dreng, både på skærmen og diverse stadions, men kan godt mærke at passionen begynder at forsvinde. Jeg har aldrig været tilhænger af VAR, da jeg frygtede, at det ville trække noget af den uskyldige begejstring for spillet ud. Jeg valgte dog at tro på, at det der forsvandt, ville blive erstattet af en højere grad af retfærdighed, hvilket gjorde VAR til at leve med. Men de dommerdiskutioner, som vi havde før, er nu blot erstattet af millimeteroffsides på armhule eller en trøjekant, og snak om der er tale om violent conduct eller serious foul play osv osv osv. I stedet for at finde de store, klare fejldomme, har VAR skabt et helt nyt, nærmest uvirkeligt, univers, af sære offsidelinier og kendelser, som kun dem i VAR-kontoret kan se.

Af de kampe jeg så i weekenden, taler merseysidederbyet vist for sig selv. I GF-Horsens, blev sæsonens tydeligste røde kort for en flyvende stempling øverst på Høyers skinneben vekslet til et gult kort. I FCN-Randers var der også et par sære kendelser. For mig at se, er det værste, at dommerne er blevet handlingslammede, og ofte blot afventer at VAR kalder den.

Jeg er gammel nok til at vide, at VAR ikke forsvinder igen. Derfor er jeg glad for at både Hendo, Klopp, Joyce og andre, er ude og påpege, hvor grotesk situationen er lige pt, så er der vel stadig et håb for at VAR kommer til at virke, på en måde som vi kan leve med. Også os der hader VAR.

Nu kommer der ikke mere VAR-opkast fra min side idag....måske.
YNWA/KSDH
Skrevet af Gshock
Simply Red

Jeg tror du har ret i at dommerne bliver lidt handlingslammet desværre. Hvis de tror at de tager den i VAR rummet og så ikke gør. Så er vi tilbage til det gamle ordsprog for mange kokke fordærver maden.

VAR er kommet for at blive. Førhen var der også mange uretfærdig kendelser, men der var kun 1 vi kunne skælde ud. Nu har den mand vi skældte ud fået ekstra hjælp og desværre skælder vi stadig ud.
Vedr. offside så har de flyttet problemet fra armhule til ærme.

Uanset kendelse så står vi stadig uden vvd det næste lange stykke tid.

Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Liverdrengen
Tror i det bliver Fabinho som midtback sammen med Matip?

Det er jo ikke VVD klasse over det. MEn det er holder også en form for sup-top klasse i PL.

Dog ser jeg et problem om den spanske Karius skal stå ret meget længere.
\"Livets svære beslutning. Barca eller Real. Man kan hade Real grundet deres fortids tilhængere. Man kan hade Barca grundet deres nutids tilhængere\" Conte/Nestor.
Skrevet af D.B.R. ©
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af andib
Der er vel efterhånden også så mange regler og deslige, som i øvrigt bliver lavet om i tide og utide, at det efterhånden ikke er til at finde hoved eller hale i. Selvom ikke for de personer, der skal lede slagtes gang og her tænker jeg både på dommeren og VAR-rummet.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af D.B.R. ©
Jo jo, men det er de "høje herrer" i VAR-rummets opgave at kende disse regler ned i mindste detalje tænker jeg.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Vincent Gigante
... og hvordan kan man blive distraheret i et VAR-rum - som det påstås om Coote.

Er mandens IQ på 60? Kan han ikke lave rumme flere hændelser på engang?

Synes da ellers tit, at dommerne i rummet gennemser flere hændelser i en given situation.

Jeg kan måske forholde mig til, at det kan være smuttet med Pickford-situation. Men offside kendelsen på Mané er utilgivelig - hvordan forklarer de lige den.
.
Skrevet af YNWA"96"
Jo mere jeg læser om sagen, er der mere og mere der tyder på at Coote ikke havde/ har styr på reglen omkring situationen med Virgil. Det er selvfølgelig ikke godt hvis det forholder sig sådan, men i stedet for at indrømme man har lavede en fejl, så er man nu ude i at lyve omkring hvad der sket.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Han må ud. Slut prut. Og så kan den sag lukkes.
Kan ikke have folk siddende som ikke kender reglerne. Ét er en dommer kan dømme forkert, men VAR er jo "redningsplanken" og det må ikke ske fejl.

Farvel og tak for en periode til ham banditten.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Vincent Gigante
I øvrigt sad Coote jo over en weekend, fordi han sidste sæson overså en klokkeklar stempling af Lo Celso på en Chelsea spiller - men det har I måske allerede læst om.


Det var selvsamme samme Coote, der ikke gennemså et evt. frispark på Origi begået af Lindeløf, da Rashford scorede i 1-1 kampen sidste sæson. Det var dog en mindre problematisk kendelse.
.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Hverken Matip eller Thiago trænede med idag, så det betyder at de med sikkerhed ikke er klar imorgen. Hvis bare begge er klar til weekenden så er det fint nok. Kampen imorgen er ikke specielt vigtig. Nat Philips og Rhyes Williams skulle være med truppen i Holland.
Skrevet af Lynild
VAR gør i højere grad, at jeg ikke har lyst til at se fodbold. Det grænser sig til at være ligegyldigt at stille op, som jeg skrev forleden.
Skrevet af Tintin9
Helt enig, Lynild. Ved hver scoring sidder man og venter om de kan finde et eller andet pis forinden. Jublen er altid med forbehold.
Skrevet af Lynild
Det var ellers en fed kamp. Intens, højt tempo, og chancer i begge ender. Bedste derby i lang tid.

Det er vildt ærgerligt, at kampen(e) i højere grad ikke afgøres på banen. Kunne have levet med Friend give den offside til sidst feks.
Skrevet af YNWA"96"
Det er vel ikke selve VAR der er problemet. Det er vel mere reglerne omkring hvordan det skal bruges der er problemet. Ja så skulle man nok osse gøre noget ved, at oplyse fans under kampen hvorfor man når frem til den afgørelse som man nu gør. Som det er nu, er der jo stort set ingen gennemsigtighed og det burde man løse.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0