Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sule12
Hasse

Fedt med en dommerkollega her i tråden. Jeg blev også selv dommer efter 20 år som aktiv spiller og spiller stadig selv lidt på lavest niveau en gang imellem. At prøve kræfter med dommerverdenen har virkelig ændret min tilgang til de kampe jeg selv spiller, men gør også tv i fjernsynet en anelse mere spændende, fordi man også sidder og evaluerer konstruktivt på dommerens præstation.

Jeg tror jeg ville hade VAR som dommer. Ens rolle bliver reduceret og når det korrigerer en fejldom står man tilbage og ligner lidt en idiot. Og så er det helt tosset at selv klokkeklare offsides får lov at løbe videre, fordi linjevogteren ikke længere tør vinke for noget som helst.
Skrevet af Hasse1983
Fedt Sule:)
Nu er jeg jo "kun" 37 men kan gennem de sidste 3-4 år mærke en helt anden tilgang til dommerens arbejde. Det skal virkelig virkelig meget til at bringe mit pis i kog, og det har gjort det at spille (Oldboys for mit vedkommende) langt sjovere.
Kan sagtens være uenig i en dommers beslutning, men måden man tackler det på er markant anderledes end gennemsnittet;-)

Det var også en årsag til dommerprojektet, og jeg venter spændt på den næste kamp, der skal dømmes.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Klodike
Hvad siger I til de rygter, der sender Alaba til Liverpool på en fri transfer? Måske han kunne hentes til billige penge allerede til januar, hvis han er klar på at spille centerforsvar udover at være back-up til Robertson og midtbanen. Han koster nok ikke særlig meget, da han eftersigende har afvist Bayerns tilbud, og så er han 28 år gammel. Så længe han ikke kræver for meget i løn eller en starter som venstreback, tænker jeg, at det er en no-brainer til vinter.
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Nogle har tidligere sagt i denne tråd at Alaba vil væk fra BM fordi han helst vil spille på midtbanen.
We are Liverpool
Skrevet af Geddar , moderator
"Så længe han ikke kræver for meget i løn eller en starter som venstreback, tænker jeg, at det er en no-brainer til vinter."

Hvordan vurderer du sandsynligheden for at han vil komme til Liverpool for at være reserve og ikke få en stor løn...? Han kan ikke blive enig med Bayern pga. lønkravene.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af FCN-Amager
Det vidst en blanding af Alaba godt kunne tænke sig at spille på midtbanen, samt han vil op i samme lønklasse som Lewandowski. Desværre vil ingen af de to krav nok kunne blive mødt i Liverpool. Man kan selvfølgelig håbe på, at kravene kommer fordi han gerne vil prøve noget andet end Bayern.
Skrevet af YNWA"96"
Ikke fordi man er gammel som 28 årige, men tror mere på man henter en yngre CB til vinter, hvis det er muligt og der er økonomi til det. Vi har den 3 ældste trup i PL ( 27.2 år) og mon ikke det hele tiden har været planen, at når Klopp stopper i 2024, så skal den nye træner ikke bygge et helt nyt hold op, fordi processen er i gang under Klopp. Ja man gjorde en undtagelse med Thiago, men det er jo ikke en handel, vi normalt ser klubben lave.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Man ved jo med næsten sikkerhed at der skal bruges en ny CB. VVD vil formentlig nok først være spilleklar et godt stykke inde i næste sæson. Spørgsmålet så om man bruger en del penge til vinter eller man venter til sommer. Jeg er nu stadig sikker på at Klopp henter Upamecano til vinter. Men der har også været snak om en ung fra Sevilla eller en fra Ajax. Tror ikke ham gutten fra Schalke løser problemet.
Skrevet af Hasse1983
Han er en dygtig spiller, det kommer man ikke uden om. Men hvis det holder stik med, at han vil spille på midtbanen, så er den jo allerede død.
Det samme hvis han forventer han skal have løn som de bedste i klubben.
- for mig er det en tabloid historie, som jeg ikke kan hidse mig op over.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Der ser ud til, at hver sejr tæller i år. Holdene slår hinanden til højre og venstre.
Skrevet af YNWA"96"
Det er allerede en tosset sæson, vi har allerede haft et hav af skader - Covid 19 smittede spillere osv.

Nu er Ajax er taget til FCM med kun 17 spillere og kun 1 målmand, det fortæller meget godt hvad vi er ude i.

Nå det positive er at vi har 3 spillere tilbage og vi har 5 udskiftninger til kampen i morgen.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(131929211912)
VVD vil formentlig nok først være spilleklar et godt stykke inde i næste sæson.

What? Tror du der skal vokse et nyt ben ud først, eller?
Skrevet af KnoldSparkeren
Pipjegerenfugl -
Han er nok spille klar inden. Men det man skal huske på med korsbåndsskader er, at der er virkelig mange følgeskader. Jeg blev selv opereret for en korsbåndsskade for 3,5 år siden, og kunne først løbe efter 9 måneder og spille kamp efter 12 måneder. Jeg kunne nok godt være startet tidligere, men tog den stille og roligt. Efterfølgende har jeg så haft mange følgeskader og har aldrig ramt det samme niveau som før (var fast starter på serie 2, og efter skaden blev jeg fast inventar på serie 6, haha. Har dog siden fået kæmpet mig op i serie 3, men mangler stadig meget)
Så der er altså virkelig mange ting i sådan en slem skade, hvor både skader og fald i niveau ofte ses.

Jeg håber dog vi går efter Upamecano. Højt niveau og vi er også nødt til, at købe nogen unge ind på holdet, så vi ikke står i en situation, hvor vi skal igennem et helt generationsskifte på én gang. Det er hvad der skete i United, og hvad der er ved at ske i både Madrid og Barcelona.
Ham fra Schalke tror jeg simpelthen ikke på. Har han ikke lige haft 4 kampes karantæne for at spytte på en modstander? Tror aldrig Klopp har købt en spille der har gjort sådan noget. Har hørt flere gange at klopp mødes med spilleren og deres familier for at finde ud af hvilke mennesker de er. Jeg tror han vægter menneskelige egenskaber utrolig højt.
Skrevet af Hasse1983
Vi har City og Leicester i de kommende to PL runder... 6 point ville være ualmindeligt skønt.
- for det første lige at markere, og for det andet for at skabe afstand til to af dem man kan formode kæmper med om top6.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af rozzer
seks point der - og svinget er lunt, som man siger. Men man skal være varsom med det Merseyside powershift der er i gang og de historiske 4 sejre i træk som Everton har præsteret. Så intet er afgjort, før det er afgjort.
From doubters to achievers.
Skrevet af Hasse1983
Ahhh... de har vist ikke 4 sejre i træk?
- tabte i weekenden og uafgjort med Liverpool.

Everton ender omkring 8 pladsen tror jeg.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Gshock
Everton vandt de første 4 kampe, og siden Liverpool kampen har de tabt.
Jeg tror dog at de kommer til at blande sig i top 5.
Det bliver nok stadig os og city som kommer til at slås om mesterskabet.
Chelsea kan måske også gå hen og være med, og så kan jeg ikke lige finde ud af med Tottenham, de ser stærke ud.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Men man skal være varsom med det Merseyside powershift der er i gang og de historiske 4 sejre i træk som Everton har præsteret.

https://imgur.com/a/EMAykPz
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af YNWA"96"
Det er omkring 3200 dage siden sidst de slog os, så powershift og powershift, kan vel diskuteres :)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
I aften gælder det Atalanta ude, og på papiret den sværeste kamp i gruppespillet.

Atalanta scorer, det er nærmest stensikkert. Og hvis de får flyttet spillet op, kan deres frontangribere blive en stor mundfuld for Gomez + makker.

Som vi har set siden Van Dijks skade, bliver tilgangen nok i høj grad pragmatisk, og jeg tror vi kommer til at stå dybt og forsøge at forstyrre deres opspil. Atalanta lukrerer på højt pres, så lad dem arbejde og undgå at blive fanget. Lad os spille italiensk. When in Rome som man siger.

Papu Gomez skal pakkes godt ind, og de har også erfarne Ilicic tilbage, så jeg forestiller mig noget rugbrød med Hendo, Gini og Milner, hvilket nærmest må betyde genvalg til Rhys Williams. Kan ikke se, at der er andet valg.

Oppe foran kan blive fugl og fisk, dog tror jeg ikke på Minamino eller Origi. Der kan blive behov for supersubs efter en times tid, hvis Atalanta kan holdes fra fadet. Så om den ene eller anden kæde starter er sagen uvedkommende. Sagen er, at der skal arbejdes stenhårdt for at få noget med hjem fra Bergamo, så måske er vi bedst stillet med en frisk Mo og Mané efter en times tid?
annonce
0