Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af This is Anfield
Nej, jeg læste det også mere overordnet. Men synes hurtigt at det der ligger bag er at Liverpool får færre straffespark end man nok burde.

Men jeg er enig i at linjen bør være ens for alle.
Skrevet af This is Anfield
Okay, nu gør det altså lidt ondt at se WBA være så lette at slå :D
Skrevet af Toggle
Så har jeg udtrykt mig forkert. Jeg mener på ingen måde at man sparer op på kontoen i løbet af en kamp. Man skal dømme rigtigt hver gang og dommerfejl er en del af spillet der minimeres ved brug af VAR. Jeg mener bare at folk snakker om at dommeren tilgodeser os på straffesparket men glemmer så at mings jorder pogba i 1.halvleg hvor der sagtens kunne være dømt både straffespark og rødt kort.
LUHG
Skrevet af This is Anfield
@Toggle. Men jeg mener ikke at der er andet i situationen end et sammenstød. Så det er ikke fordi jeg glemmer den - jeg er blot uenig i at det er værd at skule diskutere om der kunne gives straffespark eller rædt i situationen. Jeg tænker ikke at Mings med vilje vil plante en albue i hovedet på en modstander i straffesparksfeltet.

United fik et billigt straffespark - helt fair. Mere er der ikke i det. Det andet ville i min bog meget sjældent give hverken rødt eller straffespark.
Skrevet af Slettet(300654210904)
Jeg tillader mig lige som United-fan at komme med et indspark i en Liverpool-tråd.

Jeg er lodret uenig i, at der ikke var noget straffespark i situationen med Mings. Jeg tror ikke Mings han nødvendigvis bevidst planter en albue i hovedet på Pogba, men det var hensynsløst og med stor kraft og han var ikke i nærheden af at nå bolden. Kigger man på situationen, springer han ikke "naturligt", men hans albuer flagrer rundt hvor de ikke har noget at gøre og de kommer med stor kraft. Det var ikke en tilfældig duel, hvor Mings bare forsøgte at vinde bolden. Selv hvis en Villa-spiller ikke havde headet den væk foran Pogba, så var Pogba kommet langt før på bolden end Mings. Jeg synes det er lidt sjov, at hvis en spiller kommer alt for sent i jordhøjde, og jorder manden med benene, selv om det ikke var intentionen, så er alle enige om der er en forseelse, men hvis en spiller kommer alt for sent i lufthøjde og jorder manden med hovedet eller albuerne, intentionelt eller ej, så vurderes det som en tilfældighed. Jeg synes absolut ikke, at "jamen så skal der dømmes 10 straffespark pr. Kamp" argumentet holder ift. den situation, for det er trods alt sjældent at man ser en så solid albue plantet i en dødboldssituation. Mings kommer hensynsløst ind i situationen. Jeg synes ikke der vat rødt kort, men jeg synes der var et klokkeklart straffespark.

Jeg er sådan set enig i at situationerne som sådan ikke opvejer hinanden, og "vi blev snydt der, så det er fair nok vi får lidt her" er ikke et super godt argument i sig selv. Det som United-fans, inklusiv jeg selv, reagerer på er, at så mange tastaturkrigere sidder helt klar ved tastaturet når United får en kendelse med sig, men der samtidig er larmende tavshed når Mings tyrer albuen i hovedet på Pogba, ignorerer et tyndt rødt kort til Martial i Spurs-kampen og verdens tyndeste straffespark til Palace i åbningskampen og udgyder diverse konspirationsteorier om at alle kendelser da går United vej (jeg snakker ikke om denne tråd, men artikeltråden og til dels Pl-tråden). De 2 forrige sæsoner, hvor Liverpool har været på toppen, har der været nogle af de samme tendenser, hvor United-fans og andre har haft travl med "LiVARpool" og hvor svineheldige de altid er, og ignorerer samtlige situationer, der taler imod dette verdensbillede. Jeg har også set en del Liverpool-fans reagere på det da der var disse kommentarer om Liverpool, og det synes jeg er helt fair, for man kan godt blive træt af folks absurd selektive måde at se fodboldkampe på.
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg mener bare at folk snakker om at dommeren tilgodeser os på straffesparket men glemmer så at mings jorder pogba i 1.halvleg hvor der sagtens kunne være dømt både straffespark og rødt kort.

Hvis man ikke har set den omtalte situation, der åbenbart "berettiger" straffesparket, er det svært at forholde sig til andet end straffesparks situationen.

Det lignede grangiveligt at Pogba spændte ben for sig selv, men VAR kunne se en ulovlig berøring, der bakkede dommerens kendelse op.

Nu håber jeg så bare LFC snart får lignende kendelser med sig -:-)
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af This is Anfield
Det er en fair pointe. Og jeg er helt enig ift Liverpools kendelser sidste år.

Jeg ser dog ikke rigtigt de store klager over straffesparket i denne tråd. Så i det dét lys er det vel fair at være uenig i at Mings situationen burde give straffespark.

Jeg ser det som et uheld som i øvrigt ikke havde indflydelse på spillet. Det havde således (i min optik), have været et straffespark som ville være dømt ud af ingenting der har med spillet at gøre - og den slags straffespark synes jeg generelt ikke om...

Det giver så ikke forsvarsspillerne lov til at gøre hvad de vil. Jeg ser det bare ikke som en situation der bør give straffespark. Det behøver vi selvfølgelig ikke at være enige om.
Skrevet af This is Anfield
@DBR. Jeg tror så ikke VAR bakkede noget som helst op. VAR kunne blot ikke påvise at straffesparket var forkert dømt - hvilket jeg egentlig godt kan forstå. Det er svært helt at se, så derfor gælder dommerens ord.
Skrevet af D.B.R. ©
@ TIA

Nej, de kunne ikke se en klar og tydelig fejl fra dommerens side.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af This is Anfield
Lige præcis
Skrevet af D.B.R. ©
Derfor glæder jeg mig til lignende kendelser, der går vores vej.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af This is Anfield
Ja, okay. Fair nok. Enig - Liverpool mangler lidt held generelt - også hvad det angår. Det lød bare lidt som en "ondt i røven" kommentar. Jeg tolkede den blot forkert.
Skrevet af D.B.R. ©
Helt i orden, TIA.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(300654210904)
TIA@

Det er selvfølgelig fair at mene der ikke er straffespark, og som sagt gik min anke omkring dommerbrok og konspirationer ingenlunde på Liverpool-tråden, men skulle til dels ses som et indspark ift. trådens igangværende debat om kampen, at når man har behov for at bringe situationen op, så skyldes det ikke at man mener at situationerne opvejer hinanden, men fordi konspirationsteoretikere i artikeltrådende ser fodbold gennem verdens mest ensporede briller.

Jeg forstå godt din pointe omkring situationen med Mings, og jeg er også træt af straffespark, hvor angriberen tyrer bolden ud over baglinjen og løber ind i en målmand eller en forsvarspiller, for man kan sagtens sige at den forseelse der bliver begået eller ikke begået, ikke gør nogen forskel, når angriberen forinden har tyret bolden op på række 32. Men her vil jeg også mene, at der er forskel på om det er en hensynsløs tackling eller et tilfældigt sammenstød. Men jeg bryder mig meget lidt om den hensynsløshed som Mings udviser, og det er den jeg mener bør straffes. At det så ikke er første gang, at Mings optræder fuldstændig hensynsløst farver muligvis også min bedømmelse, da min tillid til hans intentioner ligger på et meget lille sted.
Skrevet af TheUnitedWay
TIA: Tro mig Mings ved præcis hvad han gør. Hans øjne er på Pogba, han er ikke i nærheden af bolden. Han har desuden opført sig sådan før, bla.da han trådte Zlatan i hovedet. Manden er et svin på en fodboldbane.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Toggle
TIA
Det er vel heller aldrig intentionen der afgør kendelsen? Uanset om mings har en intention eller ej så laver han en klokkeklar forseelse.
Se evt nanis udvisning mod real Madrid i 2014 mener jeg det var. Der blev det med intentionen diskuteret heftigt efterfølgende og konklusionen blev som jeg skrev i starten.
Ps
United og city er vist iflg statistikkerne de to klubber der har haft flest VAR afgørelser mod sig i denne sæson. Nu når vi snakker om held ;)
Nå, god aften. Fuldstændig vanvittig at vi overhovedet er inde i billedet som mestre i denne sæson. Jeg smutter tilbage til United tråden. Må det bedste hold vinde
LUHG
Skrevet af Liv'pool
Skrevet af D.B.R. ©
United og city er vist iflg statistikkerne de to klubber der har haft flest VAR afgørelser mod sig i denne sæson

Ikke helt:

https://www.espn.com/soccer/english-premier-league/story/4182135/how-var-decisions-affected-every-premier-league-club-in-2020-21
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Sule m.fl.,

Der er jo ingen der brokker sig over at ligge nr. 1, tværtimod. Det er i hvert fald ikke det I skal læse ind i mine indlæg.

Jeg er uendeligt træt af, at vi har spillet uafgjort med tre bundhold (Midtjylland-kampen var hvad den var), fordi ligaen bare ser hamrende tæt ud, og vi havde brug for de point og havde på papiret et rigtig fordelagtigt juleprogram. Det er sgu bittert.

Ift. forsvarssnakken, ja så er det gået fint indtil videre. Men både Williams og Philips fik udstillet deres svagheder mod WBA og Newcastle hhv., og nu kommer der mere kvalificeret modstand, hvor målene sagtens kan rasle ind. Matip er den eneste forsvarsspiller med niveau pt. og han er så injury prone at han spiller en halv kamp ad gangen. Alisson har også været ude, og ja Kelleher har gjort det formidabelt alt taget i betragtning, men det kan hurtigt blive hverdag når vi møder de andre tophold.

Klopp er jo udmærket klar over det og skal selvfølgelig bakke sine spillere op. Men han er ikke vild med at afgive kontrol på den måde som det skete mod Newcastle. Det tror jeg simpelthen ikke. Måske kan han justere taktisk igen, linjen var høj med både WBA og Newcastle, og holdet vil stå dybere når vi møder en modstander der gerne vil have bolden. Men det har ikke set betryggende ud de seneste kampe.

Og enig, Hasse, selvfølgelig skal angriberne score. Men forsvaret vinder titler, ved vi ;)
Skrevet af This is Anfield
@Tommy. Det er også fair nok.

For at være ærlig så er ingen af de to diskutioner noget der fylder for mig. Eneste jeg kan sige er at United fil tilkendt et lidt tyndt straffespark, som ikke nødvendigvis giver et straffespark hver gang. Der kan mam nogle gange være heldig.

Men ift de andre tråde, så er jeg enig i at man ikke kan himle op omkring korruption fordi United får et billigt straffespark, uden at skulle forholde sig til de situationer der ikke gik Uniteds vej. For mig havde det dog været noget andet, hvis en sådan situation havde været et straffespark i den anden ende.

@Toggle. Der er forskel på at have mange VAR kendelser mod sig og så have mange tætte CAR-kendelser mod sig. I denne sæson har Liverpool mistet point i flere kampe, på meget smalle VAR-kendelser. Bl.a. straffespark mod Brighton og offside ved mål i overtiden mod Everton. For mig kom de kendelser ud sr det blå, så det føles som om sejren bliver revet ud af dine hænder. Det er ikke uretfærdigt som sådan, det føles bare rigtig uheldigt.

Omvendt er annullering af et mål der eksempelvis er 1 meter offside, jo ikke noget vi bør tilkende nogen betydning.

Nu ved jeg heller ikke om vi kun snakker VAR over turns? For ellers har VAR vel været MED United en del gange ifm alle de tilkendte straffespark som man har fået - der tager VAR jo stilling hver gang. Pointen med det sidste er at msn isoleret ikke bare kan se på hvor mange gange VAR har været brugt med eller mod et givent hold. Det må være de kald som dommeren eller linjedommeren ellers ikke havde lavet selv. Og mange mål annulleres for offside fordi spillet for lov at køre, hvis linjedommeren ikke er 100% sikker på at der er offside.
annonce
0