Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af FalconLFC
Der er for mange, der spiller for mange kampe. De er slidt
Skrevet af KnoldSparkeren
Thiago og Ox ud

Shaq og Milner ind

Skrot 4-3-3 systemet og gå over i en 4-2-3-1, med shaq på den offensive midt. Man kan også smide Firmino på den offensive midt, shaq på kanten og Salah helt frem.

Ox er virkelig ikke den samme spiller mere og han fungere slet ikke på et tophold. Sætter bolden på spil hver gang. Han er et energibundt, men ikke en taktisk spiller som kan bruges til at holde presset på modstanderen, for han fungere simpelthen ikke i et pasningsspil. Det eneste han har lavet den her kamp er at stå ude på kanten. Hvad laver han der? Han skal ind i midten og hjælpe med at få organisationen til at fungere. Måske ved han, at han ikke har evnerne til det, og i stedet gemmer sig ude på kanten. Hvem ved? Han er hvertfald ikke dygtig nok, heller ikke i form.
Skrevet af Mainy
Det er sådan en kamp hvor vi næsten skal håbe på dommerhjælp for at få det vendt - så de point er nok væk.

Forfærdelig omgang fodbold.

Klopp har mistet lidt goodwill, når det er hvad han får holdet til at præstere efter at få foræret det suverænt bedste juleprogram.

Det bliver ikke til noget denne sæson, når det er er SÅ ustabilt.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af AHUJ
@Hasse

Ved ikke, om det er positivt, at vi kommer i situationer, hvor det potentiel kan blive farligt. Det når aldrig til at blive farligt, oftest af manglende kvalitet eller hovedrystende beslutninger. F.eks. havde vi en god kontra, hvor vi var i overtal. Wijnaldum driver bolden frem, og skal bare spille den i dybden til Mané. I stedet spiller han bolden bag ham, og Mané kikser så sin berøring, og det ender med et træk ind i banen og en helforkølet afslutning. Meget uenig i vi spiller fornuftigt.

Southampton spiller jo ikke specielt godt, og giver os godt med plads, men alligevel har vi ikke formået at skabe en skid.
YNWA
Skrevet af Mathews
Måske man bare skulle gå i seng...

Jeg misunder dig. Jeg sidder og ser kampen kl. otte om morgenen inden arbejde, kanon start på dagen. Det her bliver til gengæld også den sidste i denne omgang, det er sgu ikke værd at byde sig selv.
Skrevet af This is Anfield
Jeg er faktisk enig med Kjær for en gangs skyld. Henderson op på midten. Så må Wijnaldum ned.
Skrevet af Lynild
Jones og Milner ind. Ox er helt væk, og Thiago en liability med det gule, synes han i det mindste forsøger og kommer på nogle bolde. Trent kunne også være en kandidat, men yder lidt offensivt.
Skrevet af YNWA"96"
Er det bare mig, får de ikke en masse mega billige frispark ?
Det frispark til Foster er jo helt vanvittigt, Salah gør alt for ikke at ryge ind i duellen og så ryger Walker P. ind i Foster og så bliver der alligevel fløjtet frispark..,.

Ind med Williams og Hendo frem på midtbanen
I stedet for Ox. Alternativt Curtis ind.

Trent er godt nok rusten, helt væk på målet og han kan ikke ramme en mand i øjeblikket.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Gshock
problemet er at vi spiller med 5 midtbanespillere hvoraf 2 af de bedste spiller nede i forsvaret.
Vi er mindst lige så ringe som vi var imod wba og newcastle.
Vi er på vej mod et nederlag. Jeg mangler noget fight, og at det er os som kommer først på bolden.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Mathews
Ox er virkelig ikke den samme spiller mere og han fungere slet ikke på et tophold.

Har han nogensinde været andet end en mere eller mindre ligegyldig trupspiller? En enormt skadesplaget én af slagsen vel at mærke.

Tankevækkende man ødslede 40 mil. pund væk på ham.
Skrevet af Lynild
Mathews,

Jeg mener det med målene. Men nej spillet er sgu ikke godt. Har skrevet mit om det de sidste par uger.

Kan slet ikke forestille mig, at der ikke bliver reageret med både Gomez og Van Dijk ude. Vi har de to stabilisatorer nede i det forsvar. Det koster gevaldigt!
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Jota er voldsomt savnet. Der bliver jo produceret chancer nok, men Bobby, Mané og Salah skyder alle med løst krudt for tiden. Det er længe siden, de er set så tandløse alle tre på samme tid. Sammenfaldet med holdets generelle spillemæssige nedgang er ikke optimal...

Men det er jo ikke overraskende, at vi bliver ramt af det skadeshelvede, vi har været igennem og fortsat er ramt af på vitale spillere og positioner.

To midtbanespillere i forsvaret og flere spillere, der endnu er mærket af lange pauser. Trent er slet ikke oppe i gear igen. Slitagen på de øvrige er selvfølgelig derefter. Det er ikke overraskende. Mest overraskende er det vel, at vi har holdt skibet flydende så længe, som vi har.

Jeg et snart der, hvor jeg kalder en "next season" ;-)
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af AHUJ
Det frispark til Foster er jo helt vanvittigt, Salah gør alt for ikke at ryge ind i duellen og så ryger Walker P. ind i Foster og så bliver der alligevel fløjtet frispark..,.

Heldigvis blev det ligegyldigt, eftersom Firmino ikke magtede at ramme et frit mål fra kanten af det lille felt. Lidt som tidligere i halvlegen hvor han midt i feltet sparkede en meter forbi, men der var trods alt en spiller indenfor en meter.
YNWA
Skrevet af Lynild
Klopp skifter selvfølgelig ikke, hahaha
Skrevet af Gshock
Jeg et snart der, hvor jeg kalder en "next season" ;-)

når bare vi ikke skal vente 30 år igen ;)
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af This is Anfield
Arg Rolig nu Tommy. Medmindre City bare kører en stime nu, så er der fine muligheder. Men hvis spillet ikke forbedres, så bliver det en lang sæson.

Lad os håbe på en Barcelona-effekt i anden halvleg... Bare uden Origi tak ;)
Skrevet af AHUJ
Fire mod to - og så ender det med sådan en bold. Helt ærligt...
YNWA
Skrevet af UnluckyImp
Ingen VAR til Liverpool.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af KnoldSparkeren
Haha, vi kan ikke få straffe. Hvor er alle dem der sagde "LiVARpool"? Savner dem :-(
Skrevet af AHUJ
Kom nu Firmino, for fanden altså. Det er jo frygteligt ringe.
YNWA
annonce
0