Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AV8R
Vi skulle have pakket os og levet på kontra efter salahs mål, uklogt at stå så højt mod hurtige folk som rashford/greenwood når vi ikke havde noget at jagte. Nåh men positivt vi i det mindste igen kan score!
Life is too short not to celebrate nice moments! - Jürgen Klopp
Skrevet af This is Anfield
@AV8R. Jeg synes egentlig at det er fint. Kampen kan bruges til at få gang i angriberne - det er der behov for.
Skrevet af This is Anfield
Jeg vil gerne se Mané bytte for Milner og så tilbage med Jones - men jeg tror ikke meget på det.

Jeg synes desværre ikke at Milner har nogen berettigelse på holdkortet længere.
Skrevet af YNWA"96"
Lidt blandet landhandel første halvleg, efter deres mål synes jeg vi er holdt op med at spille op igennem banen. Vi har problemer med Rashford og med dødbolde. De kommer lidt for nemt op til deres afslutninger, forhåbentlig sidder vi lidt tættere på dem i 2.halvleg.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
Har svært ved at se en fremgang i spillet. Udover en enkelt chance til Salah, som gav målet - har det været fedtspil omkring feltet og indlæg uden adresse. I den anden ende har United gang på gang overløbet Thiago og Milner på midtbanen, og vi har tydeligt problemer med at følge med deres angribere.

Håber på en bedre anden halvleg.
YNWA
Skrevet af Kissinger
Igen, vi har brig for væsentlig mere eksplotivitet. Meget mere direkte spil istedet for småspil omkring felt.
What`s the matter Harry?!
Skrevet af AHUJ
Det man savner med Wijnaldum. Han har et godt drev med bolden, når han kommer op i fart. Men nej, hvor er han dog god til at trække al tempo ud af et angreb. Det kan både være positivt og negativt - for tiden meget negativt.
YNWA
Skrevet af D.B.R. ©
Røg vi ud der?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af This is Anfield
Det er bare lidt ærgerligt når man så forærer det væk
Skrevet af YNWA"96"
Amen for helvede ...
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hr.Betjent
Endnu en fejl af ham. Jeg er enig med Fion at det er synd for ham at han skal udstilles af bedre spillere.
YNWA
Skrevet af UnluckyImp
Nu pakker de sig.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af Sule12
Nu må project Rhys også have nået sin ende for denne gang. Hvorfor er han foran Koumetio og Sepp Van Den Berg? Sågar Nat Phillips har jeg mere tiltro til.

Han er for dyr at have rendende i bagkæden.
Skrevet af FalconLFC
SÅ SE DOG FOR HELVEDE AT FÅ KØBT EN CENTERBACK!!!!
Skrevet af Sule12
Ja, Falcon - det er frustrerende at klubben står i vejen for at Klopp kan hente en. Kan vi ikke bare få Sokratis eller Subotic ind et halvt år? De er på fri transfer, Klopp kender dem og de kan umuligt være værre end dem vi har.
Skrevet af AHUJ
FSG må for fanden få fingeren ud af røven og åbne pengepungen. Det kan ikke passe, vi skal spille med enten Rhys Williams eller Nat Phillips i forsvaret, når de begge er så langt fra niveau, at de end ikke bør være i betragtning til bænken. Ender med at vi spiller hele foråret med to centrale midtbanespillere i forsvaret, fordi FSG ikke vil spendere et par kroner på at redde sæsonen fra at udvikle sig til en katastrofe.
YNWA
Skrevet af FalconLFC
Der må sgu da sidde nogle kompetente midtstoppere på bænkene i Italien, Spanien eller Tyskland, der kan købes til en rimelig penge eller lejes sæsonen ud.

Det her jo katastrofalt
Skrevet af Sule12
AHUJ - jeg forstår grundlæggende heller ikke rationalet bag ikke at hente en nu og istedet vente til sommer. Ja, det er dyrt i januar, men pengekasserne bløder rundt omkring og det kan nemt koste Liverpool flere penge at smide PL og CHL på gulvet.
Skrevet af Smör40
LoL!!
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af FalconLFC
Firmino har INGEN selvtillid i øjeblikket
annonce
0