Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af This is Anfield
Jeg havde også håbet at Keita havde vippet Wijnaldum af pladsen, men tvivler på at han blomstrer nok op, desværre.
Skrevet af Vincent Gigante
Lækkert, når/hvis Konate bliver officiel. Det har været trættende at blive linket til nærmest alle CB, der har en puls - siden de faste startere gik i stykker.

Alt fra Botman, Bremer, Issa Diop, Cramo, Caleta-Car til f**** Mustafi er klubben blevet linket til. Den saga må gerne få en ende - og så en med bonus CB som Kabak oven i hatten (men så skal Matip evt. videre).


Vedr. evt. forlængele af Adrian:

Håber/håbede, at Kelleher kan få posten som andenmålmand. Homegrowen og sikkert billigere i drift. Adrian har rutinen - men det holder ham ikke fri for skovture og hjerneblødninger.

Adama
Tak - men, nej tak. Elendigt slutprodukt - se bare tallene. Og ret nem at lukke ned for. Lidt af en ´hype´ spiller.
.
Skrevet af This is Anfield
I den ideelle verden fik vi solgt Matip og hentet en CB mere ind, medmindre Davies har niveau. Kabak ville jeg nok osse kunne leve med som 4 valg, selvom det er lidt svært at finde ud af hans spidskompetencer. Men han er ikke så gammel og så er han jo osse til at komme i nærheden af prismæssigt. Matip er bestemt god nok, men han er altid skadet og det er svært at se at vi kan komme af med ham.


Helt enig @YNWA. Jeg tvivler dog på at Davies har niveauet. Skide ærgerligt med Matip - for han gør det virkelig godt i de 4-6 kampe han spiller på en sæson ;)
Skrevet af YNWA"96"
Ja det er lige det, hvem pokker kunne finde på at investere penge i en spiller der aldrig er til rådighed.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Snakker vi om Davies eller Matip ift. rådighed?

Matip er brølstærk når han spiller og han kom på fro transfer, men forstår godt folks frustrationer. Davies har jeg set i en reklame, ellers ikke
Skrevet af Trent66
Kender vi historien bag fraværet fra Davies?
Rygterne går på han ankom i forfærdelig form men så burde vi jo have sendt ham til Celtic i stedet. Har han været skadet? Jeg synes ikke der har været meldt noget ud? Det har nok været et rent panik køb til forholdsvis små penge og måske kan vi hente det meste hjem i sommerens transfervindue.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg er helt på linje med Kissinger vedr. Trent. Jeg mener osse man får mest ud af ham som back. Til trods for en lidt sløj sæson fra hans side af , selvom han har været uhyggelig stærk den sidste del af sæsonen. Så er han stadigvæk den forsvarsspiller i PL der skaber flest chancer og det mest væsentlige flest store chancer. Man fjerner meget ved at flytte ham længere frem, hvor vi sådan overordnet set er fint besat.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Snakker vi om Davies eller Matip ift. rådighed?


Matip. Davies var ren lappeløsning i denne halve sæson. I og med at den lap var i stykker, tænker jeg ikke at vi nogensinde kommer til at se ham spille en betydende kamp for Liverpool. Jeg tænker heller ikke at hans niveau har været til mere end lappeløsning i de må eder der netop er overstået.
Skrevet af This is Anfield
Ift Trent. Så skal han længere frem på banen, når der findes et bedre alternativ til HB. Det tvivler jeg på at der kommer inden Trent begynder at nå slutningen af sin karriere. Gode midtbanespillere er der mange af - det er ikke helt tilfældet på HB.
Skrevet af YNWA"96"
Lidt stats, bedøm selv !!! :) :)

Liverpool scored 6.4% of the total
@premierleague
goals this season

They had 16.6% of all VAR disallowed goals


10.6% of all decisions overturned by VAR were against Liverpool

Liverpool are 5% of the league


Open play Touches in the Box per penalty given:
Leicester 68
Newcastle 91
Man Utd 94
Chelsea 113
Brighton 113
Southampton 132
Fulham 137
Man City 151
Spurs 154
Arsenal 163
WBA 163
Everton 174
Sheff Utd 175
Palace 176
Villa 176
Wolves 186
West Ham 199
Burnley 203
LFC 238
Leeds 246


Burnley have a pen every 27 dribbles into the box whilst Liverpool and Leeds every 39

Oh Man Utd have a Pen for 16 dribbles into the box

But Leicester need just 11


Liverpool were awarded 1 penalty from their last 26 games
999 touches in the box
128 dribbles into the box

Man Utd
7 pens from 127 dribbles into the box
770 touches inside the box


Hurtige fødder !!! :) :) ........“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
... Men tør du prøve lykken med ovenstående artikelforum? ;)

#AlwaysTheVictim ;)

Det er til gengæld en syg statistik den med VAR disallowed goals. Og det er nok langt hen ad vejen mest uheld. Det forklarer dog hvorfor at en del af min glæde ved at se fodbold er forsvundet i denne sæson. Men er helt stoppet med at juble efter en scoring.

Ift straffe, så er der nok nogle hold der er bedre til at søge dem end andre. Derudover er der også noget held ift hånd på bolden og den slags.

Jeg tror at vi kan være enige om at Liverpool hverken har været heldige med VAR eller skader i denne sæson - og dét føler jeg godt st jeg kan sige uden at føle mig som et offer ;)
Skrevet af Hasse1983
Så længe VAR er korrekt, flueknepperi el ej, så retter det jo op på en fejl. Den rører mig ikke så meget, at vi har flest VAR turnovers.

TAA på midtbanen... min holdning er fortsat, at bedste spiller på den enkelte plads spiller på den plads.
TAA er bedst på HB, og han er ikke bedre end Fabinho el Thiago el Henderson på midtbanen. Ja han er dygtig pasning, men det lykkedes han jo med på fremragende vis fra HB. Det gør jo netop at vi får et ekstra offensivt kort. Kommer aldrig til at forstå trangen til at smide ham frem.

Origi tænker jeg sagtens kunne have været en af de allerbedste angribere. Han var flyvende forud for sin skade. Han har fysik, hurtighed og teknik.
Var han fortsat uden skader havde han udviklet sig på fremragende vis. Det er jeg slet ikke i tvivl om selvom det er gætværk.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Den rører mig ikke så meget, at vi har flest VAR turnovers.


Delvist enig. For når ikke VAR kan finde en afgørelse i den for 5-10 sekunder, så ødelægger det glæden når der scores mål. Jeg er enig i at de tydelige fejl ifm mål skal ud. En del af Liverpools overturnes har taget lang tud at beslutte.
Skrevet af Hasse1983
De har taget tid ja, men hvor mange er forkerte?...
- VAR skal speedes op. Ift. offside, så lad linjedommer kigge igennem én gang i fx 1/2 speed, og træffe en beslutning. Flueknepperi ødelægger det sgu... men er der ikke noget med, at der nu er Hawk Eye på vej?
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, VAR har ødelagt en del af spontaniteten ved scoringer.

Jeg tog mig selv i søndags i slet ikke at juble ved 1-0 scoringen, da jeg ville afvente om der var offside, hands, et frispark i den anden ende af banen, eller et eller andet obskurt, der skulle kunne fratage os scoringen.

Jeg har i år vel kun "tilladt" mig at juble hæmningsløst en gang, og det var ved Alissons scoring, ellers er det et afdæmpet "Yes", og så ellers fokus på om VAR fucker scoringen op.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af tue69
Statistik er fint, men tager ikke rigtig højde for, om det er den rigtige kendelse. Ja, der har været en del kendelser som var absolut tvivlsomme, men bestemt også dem, der var ok.

Jeg er i øvrigt helt på linje med Hasse i forhold til Trent på midten.
Skrevet af FalconLFC
Vi har en af verdens absolut bedste højrebacks, han smider den ene assist efter den anden og han er kun 22 år.

Hvorfor i alverden skulle han dog på midtbanen, hvor vi i forvejen er fint besat?
Skrevet af Frydendal
VAR skal kun bruges når dommeren PÅ banen er I tvivl. Ikke af 2 der sidder i en VAR-vogn og kan se tingene igennem 700 gange,før de melder det til dommeren.

Tyskland har VAR ikke? Synes aldrig man hører noget bøvl dernede fra, så kunne være man skulle kigge dem over skulderen.

Angående TAA, så er jeg er med i koret på at holde ham som wingback. Ved at rykke ham op, så fjerner vi den ekstra trussel, han laver fra sin defensive plads. Der er jo ingen der ved om en evt afløser på hans position, er lige så skrap.
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af This is Anfield
Helt enig DBR.

Særligt Salahs mål mod Tottenham, hvor Firmino havde arm på i sin duel med Dier slog mig helt ud. Jeg var så sikker på at der ikke kunne dømmes offside, at jeg gik all in i min fejring... Den sidder fortsat i kroppen.

Heldigvis havde det ingen betydning for resultatet. Men det viste bare at man aldrig kan være sikker på om en scoring tæller eller ej.

Jeg er i øvrigt enig med Tue. En statistik der viser hvor mange VAR kendelser man har haft imod sig, hvor vi ikke umiddelbart tydeligt kan se fejlen ifm mål efterfølgende, ville give bedre mening at vurdere ud fra.
Skrevet af D.B.R. ©
Særligt Salahs mål mod Tottenham, hvor Firmino havde arm på i sin duel med Dier slog mig helt ud. Jeg var så sikker på at der ikke kunne dømmes offside, at jeg gik all in i min fejring... Den sidder fortsat i kroppen.

Lige den annullering var så også ekstra "grotesk", da bolden før den ramte Firminos arm kom fra armen på den Spurs spiller, der var i duel med Firmino, men så "langt tilbage" spolede VAR slet ikke situationen, da Firminos arm åbenbart var mere arm på bolden end Spurs-spillerens arm på bolden. Spurs fik frisparket...
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0