Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sule12
Tænker sagtens vi kan nuppe ligaen, hvis bare vi har enten VvD, Gomez eller Konate til at danne makkerpar med Nat :)
Skrevet af YNWA"96"
@LP

Nu er der forskel på hvordan jeg ser på VAR kendelser og straffespark. Vi 2 har debatteret straffespark flere gange og vi bliver bare ikke enige, så der er ikke rigtig nogen grund til, at vi tager den en gang til.

@Hasse

18 frispark sidste sæson el 1 hver anden kamp.

Ja så kan jeg tilføje, at siden Bobby kom til LFC har han fået tilkendt 1 straffespark i PL - Mane 4 og Jota med sin tid i Wolves 0. Det er mere end forrykt !!!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Det er ihvertfald svært ikke at undre sig over tallene;)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Hahaha.... årets spiller:)
1. Salah
2. Fabinho
3. Nat Philips

Hvis man vil have næste uges lottotal, så ringer man bare;-)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Med fare for at stikke hånden i en hvepserede, hvad var så pointen?


Jeg læste det som at Liverpool har været uheldige. Der har i hvert fald været flere afgørelser der har kostet Liverpool point til sidst i kampene, hvor man ikke helt har kunne se at VAR dommen har været korrekt.

Hvis du vil kalde dét bittersuppe, så skal du være velkommen. Jeg mener det ikke bittert. Hvis så billedet bliver det samme i næste sæson, så kan det godt være at der kommer lidt mere irritation her fra :)

Jeg tror dog at de fleste er lidt trætte af de tætte VAR annuleringer, som både tager lang tid og fjerner den spontane jubel fra kampene. Dem der er mest ramt af dette er selvfølgelig også dem der er mest trætte af det. Og hvis statistikken her er sand, så har Liverpool været ramt 3 gange så meget som gennemsnittet. Her vil det dog være mere korrekt at se på marginal VAR afgørelser. Men som jeg kan forstå på YNWA, var det slet ikke hensigten med hans indlæg - det kan dog forklare hvorfor man som Liverpool-fan er lidt træt af millimeterkendelserne med VAR.
Skrevet af This is Anfield
Det lyder måske lidt som et bittert opstød (det er det ikke), men Nat Philips på en tredjeplads er i min optik en hån imod de spillere der;

1. Har spillet hele sæsonen
2. Rent faktisk har niveau til at spiller for Liverpool

Kan man med hånden på hjertet sige at Philips har spillet en bedre sæson end f.eks.

Andy Robertson
Trent (han har vel ret beset haft flere gode kampe end Philips har spillet - til trods for at han har spillet dårlige kampe)
Alisson
Wijnaldum
Mané (selvom han har været uskarp)
Jota (selvom han har været skadet - men så alligevel spillet flere kampe end Philips (gætter jeg på).

Jeg har ikke noget personligt imod Philips, men jeg synes at det tager lidt overhånd. Han er på mange områder en dårlig fodboldspiller.
Skrevet af LP_
@Hasse
Men Liverpool har jo også relativt mange berøringer i feltet per chance, de skaber (målt på non-penalty xG vel at mærke ;-) ) og per mål de scorer, hvis man eksempelvis sammenligner med United. I ser flere Liverpool-kampe end mig, men kunne man forestille sig, at I spiller bolden meget rundt i og omkring feltet uden at blive farlige?

@TIA
Jeg er skam også modstander af millimeterdemokratiet med VAR. Egentlig er jeg vel helt generelt modstander af VAR og har været det siden begyndelsen, men den kamp tror jeg ikke, at vi nogensinde vinder. Det er nok desværre kommet for at blive. Og jeg tænker også, at de fleste hold føler sig lidt voldtaget af VAR ovenpå den her sæson, selvom jeg godt ved, at I nok har fået underkendt flere mål end de fleste på armhule-offsides.

Det jeg kaldte bittert var det her forsøg på at gøre op, om Liverpool burde have fået flere straffespark, fordi de har haft relativt mange berøringer og mange driblinger i feltet - og det var trods alt det, 80% af indlægget handlede om - samt den diskrete henvisning til de hurtige fødder, naturligvis. Koblingen mellem berøringer og straffespark er noget, jeg har stejlet lidt over hele sæsonen, når det har været bragt op, og jeg synes stadig, det er lidt søgt. Et straffespark bliver jo nu engang ikke tilkendt, fordi en spiller fra det angribende hold gennemfører en dribling eller har en berøring i modstanderens felt - det kræver stadigvæk en forseelse.
Skrevet af D.B.R. ©
Nå men Kabak er fortid i klubben. Han ryger tilbage til Tyskland.

VAR er uanset en skodopfindelse.

Er det ET straffespark vi har fået i kalenderåret 2021? Ja, forseelser skal begås før der kan dømmes straffe. Men der skal også dømmes...
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af This is Anfield
@LP.

Men hvis du ud over de mange berøringer i feltet tilføjer følgende, så mener jeg at der kan være grund til undren;

1. Liverpool har fået meget få straffespark
2. Der er flere situationer, hvor der har været dømt straffespark i andre kampe, men hvor en spiller ikke får det. Mané er et fint eksempel.

Når man så kigger på en statistik der viser at engelske spillere får flere straffespark end ikke engelske spillere, så kan man godt blive i tvivl om dommerne simpelthen har mindre tillid til de udenlandske spillere. Mange har f.eks. meget travlt med at Mané og Salah diver - sagen er bare at de får tilkendt meget få straffespark, til trods for at de har bolden i feltet en del.

Det betyder ikke at man skal have straffespark bare fordi man er i feltet. Og det kan sagtens være at de hold der har langt færre berøringer i feltet pr tilkendt straffespark er mere direkte når de er i feltet.

Når man ser flere situationer, hvor man føler sig snydt for straffespark, samtidigt med at statistikken bakker op om at man ligger i den lave ende, så må man godt undres - også uden at det behøver at virke bittert. Og nej, 80% af indlæggene omhandlede ikke straffespark - så hvis du ønsker at gå den vej, så undlad bare at besvare mit indlæg, tak.
Skrevet af Slettet(010947221308)
Der virker nu ikke altid som der skal en forseelse til, for at dømme straffe.
Skrevet af This is Anfield
Nå men Kabak er fortid i klubben. Han ryger tilbage til Tyskland.


Det synes jeg egentlig er lidt ærgerligt. Han er sikkert lidt for dyr at have på bænken, men han ville være et ganske udemærket tredje/fjerdevalg. Medmindre man forestiller sig at Matip pludselig kan klare en hel sæson, så er der altså behov for én mere til midterforsvaret. Det kan selvfølgelig være at den ene er Davies - så må vi bare håbe at der ikke bliver så meget behov for ham. Det kan selvfølgelig godt være at Philips har gjort så godt et indtryk, at han kan have en perifer rolle i næste sæson.
Skrevet af This is Anfield
Der virker nu ikke altid som der skal en forseelse til, for at dømme straffe.


Enig. Men dem skal Liverpool så ikke have nogle af - de skal simpelthen bare ud af sporten igen.
Skrevet af Slettet(010947221308)
Jeg er træt af de papirstynde straffe, og ikke mindst den konstante appelleren for straffe. Ogsp selvom NASA kan vise et foto der kunne antyde en mulig kontakt.

Og det her har intet at gøre med Uniteds hurtige fødder, eller pools vi er blevet taget i røven-debat
Skrevet af LP_
Er det ET straffespark vi har fået i kalenderåret 2021? Ja, forseelser skal begås før der kan dømmes straffe. Men der skal også dømmes...

Det er vi helt enige om. Der hvor jeg gerne vil hen er bare, at det er mere oplagt så at pege på tilfælde, hvor det ikke blev fløjtet (altså forseelser) end at pege på antallet af berøringer i feltet og så resæonnere sig frem til, at så må man alt andet lige også blive fældet oftere. Når forskellen på straffespark mellem United og Liverpool eksempelvis kun er 5 straffespark på en sæson, så er der jo næppe så mange tilfælde, at der er nogen grund til at tage det op på et makroskopisk niveau, hvor vi så er nødt til at lave den (for mig) lidt tvivlsomme kobling mellem berøringer/driblinger og forseelser for at have noget statistik at arbejde at perspektivere fra.

Og nej, 80% af indlæggene omhandlede ikke straffespark - så hvis du ønsker at gå den vej, så undlad bare at besvare mit indlæg, tak.

Af YNWA´s indlæg om statistik? Vi kan da ikke være langt fra. Jeg ser 3 linjer om VAR-annulleringer og så handler det om straffespark kontra berøringer/driblinger for resten. Det var for god ordens skyld ikke dit indlæg, jeg spurgte om formålet med (eller kaldte bittert for den sags skyld), men vi kan da sagtens stoppe her.
Skrevet af This is Anfield
@LP. Jeg synes nu at koblingen er fin - netop når man ikke kan se en ordentlig linje i de straffespark der begåes. Jeg synes at Liverpool har fået et par aldeles tynde straffespark imod sig, mens jeg ikke har set meget den anden vej (måske det mod City). Pointen er at når man føler sig snydt SAMTIDIGT med at statistikken ser underlig ud, så kan der måske være noget om det - man har i hvert fald ikke de små marginaler med sig. Med det sagt ønsker jeg generelt færre straffespark.

Beklager det med de 80%. Jeg synes bare ikke at det var være at gå op i hvor meget i et indlæg det fyldte - særligt når det bare er statistikker der er plottet ind. Det fyldte ikke så meget i min læsning. Jeg læste mere den del med VAR - men her skal vi så huske at straffespark så også er en rimelig afgørende del af VAR-kendelserne. Liverpool har i hvert fald fået to meget tvivlsomme straffespark imod sig grundet VAR (Brighton og Sheffield - hvoraf Brighton kostede to point til sidst i kampen). Jeg er i øvrigt ikke konspiratorisk, men jeg forstår hvorfor at man også hiver statistikker frem - det er alt andet lige lettere at forholde sig til end videomateriale fra en hel sæson.
Skrevet af Frydendal
Nå men Kabak er fortid i klubben. Han ryger tilbage til Tyskland


Ja, rygtet siger enten Leipzig eller Leicester.

Leipzig giver jo meget god mening, hvis vi snupper Konaté
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Echo skriver

An area of caution, it must be noted, is the fact that Konate made just eight starts for the Bundesliga runners-up last term.

Er lidt bekymret hvis vi køber en ny spiller med "glas ben" som Matip, Keita osv.

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/ibrahima-konate-transfer-signals-change-20674464

Vedrørende årets LFC spiller: Efter at have tænkt lidt over det er min kandidat Andy Robertson. Han har spillet samtlige minutter i PL og ikke faldet væsentligt i niveau.

https://www.transfermarkt.com/andrew-robertson/leistungsdatendetails/spieler/234803/wettbewerb/GB1/saison/2020

Trent og midtbanen:

Gareth Southgate overvejer at bruge Liverpool-backen Trent Alexander-Arnold på midtbanen på det engelske landshold.

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/southgate-overvejer-trent-paa-midtbanen/

We are Liverpool
Skrevet af Klopptimist

Hmm - interessant eksperiment med Trent, hvis det bliver virkelighed.

Personligt er jeg ikke tilhænger af ideen - for LFC-holdet - men det kunne blive spændende at se med landsholdet som et "gratis" lab.

I øvrigt helt enig vedr. Nat Philips og klubranking ift. andre fine spillere.
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Hasse1983
Han overvejer det ikke... han svarer blot på spørgsmål fra journalister. Kæmpe forskel.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Liverdrengen
Hej!
Hvordan gik det med konkurrencen om top-4, som vi spåede om i Sebtember?
\"Livets svære beslutning. Barca eller Real. Man kan hade Real grundet deres fortids tilhængere. Man kan hade Barca grundet deres nutids tilhængere\" Conte/Nestor.
annonce
0