Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AHUJ
Så klubben skal igen kører med underskud el hvordan ?

Skal United frygte noget, fordi de handler ind trods underskud? Skal City, Arsenal, Villa? Vi snakker et lille beløb i et større billede. Stop nu det der.

Som påpeget mange gange, mener jeg, at der skal handles ind. Er det en god forretning om to år, hvis vi ligger og roder rundt langt fra Champions League, fordi halvdelen af truppen skal udskiftet?
YNWA
Skrevet af Gshock
jeg kan ikke læse mig frem til at et indkøb helt bliver afvist.
Som jeg tolker det så afhænger det af salg. Så hvis Shaq eller en anden rejser så henter vi en anden. Der er da 2-3 uger endnu inden transfer vinduet lukker.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af AHUJ
@YNWA

Hvis vi henter en spiller ind - vil du så være utilfreds, fordi det vil betyde underskud?

Det er sådan du sætter det op. Som om man ønsker noget dårligt for klubben, fordi man ønsker nyindkøb - som rigtig mange har kaldt på i lang tid efterhånden.
YNWA
Skrevet af D.B.R. ©
@ Gshock

Det er seneste melding fra Klopp.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Der er også bærende spillere som Virgil og Salah der skal have nye kontrakter.
Ali, Trent og Fab har som bekendt skrevet under.
We are Liverpool
Skrevet af YNWA"96"
@AHUJ

Nu er der jo ret mange ting i det her. Nej jeg har som sådan ikke noget imod et underskud, hvis der er en stratetisk mening med man tager et underskud. Men tiden med Chip & Chap som ejere sidder bare ret dybt i mig, hvor klubben i bogstaveligste forstand stod på kanten af afgrunden og var tæt på at lave “en Leeds”.

Så helt overordnet mener jeg, at LFC ikke skal svinge dankortet, for penge der ikke er tjent endnu. Jeg har osse et problem med, at indkøb skulle løse “problemerne”. Vi hentet ingen spillere i sommervinduet, i den sæson vi blev mestre ! Jeg kunne forestille mig det var samme sang, at nu kunne vi ikke blive mestre fordi, der ikke kom spillere til, når vores konkurrenter oprustede.

Så er man da osse nød til, at have pandemien med i alt det her og hvad det har kostet klubben og for den sags skyld alle klubber. De problemer vi står med, mener jeg er meget små ift. mange andre klubber. Vi kommer jo aldrig til at kunne bruge de penge, som ManC kan, men vi har da vidst under Klopp/ FSG, at vi godt kan byde dem op til dans, trods langt færre midler.

Så jeg har bare ikke nej-hatten på og synes at FSG er for nærige osv.. Jeg mener der er styr på klubben og den er en af de mest veldrevet. Jeg mener vi har den bedste trup måske nogensinde, svært at sammenligne fodbold fra 70’ og 80’erne til hvordan fodbold er skruet sammen idag. Vi har en manager og øvrig stab, der aldrig har haft flest midler, men de har vidst alle steder, at de kan få meget ud af det der er, at gøre godt med.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
@AHUJ

Det er godt nok en længere artikel, men den er bestemt et læs værd og sætter mange ting i perspektiv :


https://tomkinstimes.com/2021/08/total-madness-at-barca-and-inter-show-why-fsg-are-running-liverpool-properly/
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
Vi hentet ingen spillere i sommervinduet, i den sæson vi blev mestre ! Jeg kunne forestille mig det var samme sang, at nu kunne vi ikke blive mestre fordi, der ikke kom spillere til, når vores konkurrenter oprustede.

Dengang havde vi i de to foregående sæsoner hentet for milliarder. Det kan du ikke sammenligne. Nu står vi foran fjerde sæson, med meget få udskiftninger. Niveauet sidste sæson var et kæmpe skridt ned ift. de to foregående sæsoner. Flere spillere var derudover også under niveau. Behovet for nyindkøb bliver kun større. De andre klubber løber stærkere lige nu.

Jeg mener vi har den bedste trup måske nogensinde

Ser du virkelig, at vi kommer tilbage på 18/19-19/20 niveau? Spillerne er de samme, men det er jo umuligt at bibeholde et topniveau over længere tid, uden der sker ændringer i truppen. Og det begyndte vi at se noget af i 19/20 sæsonen, og vi så en hel del af det i sidste sæson. Ja, vi har profiler med igen efter skader - men det er ikke en garanti for, at vi er tilbage på samme niveau igen.

Jeg ser gerne, at vi beholder en position som en af verdens bedste klubber. Muligvis vi ikke ser et stort fald nu - men jeg ser bare ikke, at vi undgår det, fordi vi netop har haft så lille en udskiftning. Vil FSG være villige til at smide et par milliarder på nye spillere igen over en sæsons tid, når vi inden længe skal gennemgå en helt store udskiftning?
YNWA
Skrevet af Morten-Juel
Hold kæft man bliver træt af at høre al den negativitet, bare fordi vi ikke køber nogle spillere. Bortset var en peiode på 3-4 måneder i sidste sæson (hvor vi var voldsomt ramt af skader) har vi været det bedste hold i England over de sidste par år - med stort set den samme trup som vi har i dag. Ja, flere bærende kræfter skal formentlig skiftes ud indenfor de næste 4-5 år, men jeg har svært ved at se hvorfor der nødvendigvis skal ske en kæmpe udskiftning allerede næste år? Så gammel er truppen trods alt ikke.
Siden Klopp kom til har vi forbedret os mere end alle de andre tophold, og det med et reletivt beskedent net spend. Har folk virkelig ingen tiltro til at ledelsen kan sit kram og har en langsigtet plan?
Skrevet af Hasse1983
Jeg kan sagtens følge AHUJ´s bekymringer el tanker om flere profilers alder og skifte i rette tid. Men jeg holder nu også fast i, at økonomien skal følge med. Det er svær balancegang, men jeg kan ganske enkelt ikke tro andet end, at FSG er fuldt ud klar over dette.

De har penge i det her, og ved godt at resultater giver penge. Jeg tror på vi nok skal følge med tiden, og holde Liverpool konkurrencedygtige.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Vi har haft et vindue under Klopp, hvor der blev brugt, sådan voldsomt mange penge ( €140 M ). På det tidspunkt var der brug for en ordentlig overhaling af truppen, den investering tog man.


Altså hvis overlæggeren er at man skal være tæt på 100 point, for at man ikke faldet for meget i niveau, så er debatten altså svær. At bruge sidste sæson, som pejlemærke for, at holdet er faldet voldsomt i niveau, mener jeg ikke man kan. Alt hvad der kunne gå galt - gik galt. Selvom alt gik galt, endte man i top4 og man nået 1/4 finalen i CL, det var mere end godkendt, omstændighederne taget i betragtning.

Ja, jeg har fuld tillid til, at det tog FSG omkring 7-8 år til at nå der hvor klubben er idag og der bliver investeret massivt i klubben trods pandemien. Jeg har fuld tillid til, at når der skal investeres stort i truppen, for at bibeholde klubbens position, så vil der osse blive investeret i nye spillere. Men jeg kan bare ikke lige se, at det er lige nu der er brug for, at bruge £ 100 M. på spillere.

Jeg håber man henter 1 spiller mere, hvis altså Shaq bliver solgt el lever jeg fint med den trup vi har. Det er vigtigere for mig, at man får Virgil - Mo og Mane på plads med forlængninger end køb.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Gshock
@D.B.R. ©

det er bluff. Nu køber vi Timo Werner efter at de nu har købt Lukaku. ;)
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af YNWA"96"
Ja jeg tror da hurtig vi kan blive enige om, at der skal træffes nogle hårde beslutninger, om hvem der ikke skal være i klubben fremover, fordi vi har en del spillere der bliver “gamle” samtidig. Gini fik det ikke som han vil have det, Hendo kan jo være den næste, det kan man ikke afvise. Milner har kontraktudløb efter denne sæson og det kan måske være Bobby’s sidste sæson. Så ja der vil jo være nogle udskiftninger, men en revolution mener jeg nu ikke, der er brug for.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Woodburn får ros af Klopp og Ljinders for hans Per-season og der spekuleres i om man beholder ham pga hans alsidighed og fodboldintelligens og ikke mindst HG-status hvis spillere som Davies og Phillips ryger videre.

Fedt hvis han kan komme tættere på spilletid, synes Woodburn er spændende og en god linkup spiller.
Skrevet af ANFIELD_YNWA
@Lynild: Jeg tænker at Woodburn kunne overtage Milners role som altmuligmand, når sidstnævnte forhåbentlig stopper næste sommer og bliver en del af træner teamet.
We are Liverpool
Skrevet af Lynild
Han er bare så lille??? Han spillede dog central midt og back i de her kampe, så måske en fin backup?
Skrevet af D.B.R. ©
@ Gshock

Jeg var lige ved at sige gid det var så vel, men det skulle ikke undre, hvis der ikke sker mere hvad køb angår, og så har vi jo det som undskyldning, når vi i marts/april 2022 ligger omkring en 7. plads med luft op til CL, og skal være glade for en EL plads.

Forhåbentlig tager jeg fejl.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af KnoldSparkeren
Det var dog mange angribere jeg havde glemt, haha. Lykkeligt glemt en del af dem.

Jeg forstår ikke helt når folk siger "FSG og Klopp har bedre styr på det". Hvad mener i med det? Man kan da godt være u enig i noget de gør. Samtidig er det også en debat-Forum, hvor vi kan lufte vores tanker om klubben og dennes fremtid. Ellers kan vi vel lad være med at snakke om klubben og drøfter ting herinde, hvis klubben har ret i alt. Jeg tror da helt sikkert der sidder nogle Barcelona og Real-fans der havde ønsket, at de måske havde lyttet til nogle fans lidt tidligere. Dermed ikke sagt det havde ændret noget, jeg prøver bare at sige at klubben ikke altid har ret.

Vi ser nu hvordan klubber som Arsenal og United er nede i en bølgedal (United oppe igen, men stadig). Der var meget snak om at truppen behøvede fornyelse allerede et par år før Ferguson stoppede. Det skete ikke, og det har så taget dem 8 år at nå til hvor de er i dag. De har stadig ikke vundet et mesterskab siden.

Man er nødt til løbende at forny sin trup, så man ikke løber ind i 5-6-7 bærende spillere der snart eller allerede har rundet de 30. Jeg var selv stor fortaler for, at man ikke behøvede at hente det store sidste sæson. Hvis man kunne købe noget materiale at bygge videre på var det fint. Det gjorde vi med Jota. Så er der også større plads til at ramme ved siden af. Men det går ikke at vi henter så få ind til at på kulturen og styrken i truppen videre.

Det går altså IKKE, at man ikke fornyer truppen over så mange år. Så har man sat sig selv i en rigtig dårlig position i flere år frem. Lad os lære af de andres fejl og få fyldt truppen lige så stille op med folk der kan tage over inden for en overskuelig årrække. De behøves ikke at slå til med det samme.

Til sidst vil jeg sige, at jeg slet ikke køber præmissen om vi ikke har penge at købe ind for. Self har vi det, og det kommer vi også til at se næste sommer. Man må gerne være kritisk, også selvom det er vores elskede Liverpool. De sidste sæsoner har vi klart haft holdet til at spillede med i toppen, men det har vi altså ikke i år. Der vil altid komme skader, og de kommer også i år.
Og så er der altså bare for langt til de nærmeste. Folk herinde nævner selv Ben Woodburn som en del af truppen. Det synes jeg meget tydeligt viser, hvor vi står henne i bredden. Med alt ære og respekt er han blevet rygtet til Superligaen. Superligaen. Han er IKKE dygtig nok til Liverpool, og Klopp forsøger vidst mest at lave en salgstale for ham.
Skrevet af MølBarRu
Må indrømme at jeg også smilede skævt da jeg læste om Woodburn her i tråden. Alle omkring os pånær Everton, forstærker sig og så er der nogle der nævner Woodburn som en mulig forstærkning og avetager for Milner. Helt seriøst så kunne han ikke engang spille sig på et Championship hold og bliver rygtet til SL. Han er ikke i nærheden af at kunne komme i truppen til PL og CL.
Skrevet af Hasse1983
KnoldSparkeren jeg er en af dem som holder på at Klopp og FSG ved hvad de gør. Mener ikke jeg har sagt de ved bedre, men det vil jeg alligevel mene de bør gøre.

Du har helt ret i at forummet er til for debat og forskellige meninger. Det synes jeg nu også er tilfældet, men ligeså vel der bliver skudt mod dem "som har ro på" bliver der også skudt tilbage med dem "som vil ha´ fart på".
- men det kan vi selvfølgelig være uenige om også:)

Bottom line, så er jeg sikker på, at vi alle har det bedste i tankerne for Liverpool.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce
0