Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MølBarRu
Juventus forhandler efter rygterne med Werner fra Chelsea. Klopp var jo ret stor fan, mon han har droppet ham totalt.
Skrevet af D.B.R. ©
Det har han ganske givet. Der bliver ikke købt mere ind denne gang. Klopp regner i hvert fald ikke med yderligere handel.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af tue69
Uanset hvad tror jeg ikke, at han får ham lokket fra Chelsea. De sælger vel ikke til en direkte konkurrent.
Skrevet af Hasse1983
Ronaldo til United. Puha den er ikke sjov synes jeg.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
Ikke sikker på at United bliver meget bedre med Ronaldo. Måske det kan hindre udviklingen af Greenwood og Rashford dog.
YNWA
Skrevet af This is Anfield
Nej, jeg ser også United som minimum lige så store favoritter til titlen som Liverpool nu. Fortsat med City dom favorit. Jeg må så indrømme at jeg ikke ser serie A, så hans niveau kan selvfølgelig være faldet. Og det er ikke givet at det er et lige så godt match nu, som det var tidligere. Det ser dog ud til at være en særdeles stærk signing.
Skrevet af YNWA"96"
Det er det mest sindsyge vindue ever ! :)

Nå endnu et stort navn til PL, fedeste liga i verden ! :)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Trods alder er han fortsat en klasse spiller. Kan godt være det ikke rykker voldsomt på deres bedste opstilling, men det gir lidt og som minimum godt på bredden.
Stærk signing!!

Der er i øvrigt kommet en Manchester City tråd haha…
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af FalconLFC
Der er snart nogle heftige ego´er i Uniteds trup.

Er Ole manden til at holde dem på plads?
Skrevet af Lynild
Et friskt swipe ville være at hente Martial.
Skrevet af Smör40
Vi sakker bagefter i det her transfervindue. Ronaldo’s skifte til manu sætter virkelig en tyk streg under at vi har været for passsive. Jeg er glad ved start 11’ern men vi mangler på bredden, og med de handler der er begået rundt omkring ligner det ikke at der plads til at leje med unge upcomming spillere særligt meget.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af tue69
Jeg er nu også noget bekymret. En skade til Jota og vi er under pres. Vores midtbane består af spillere, som har det med at hente skader, det samme med vores forsvar, hvor vi specielt er udsatte på vores backs.

Men mest af alt synes jeg vi mangler noget til angrebet, gerne en spiller, der kan sætte kanterne under pres. Elliot er et gigantisk talent, men han skal have noget tid.

Jeg er i øvrigt helt på linje med de, der "begræder" ankomsten af Ronaldo. Jeg respekterer ham virkelig som sportsmand, men han kan gøre United bedre. Han er en maskine.

Men ja, mon OGS kan finde en balance. Der er mange spillere til de offensive pladser nu og en stor del af dem forventer at spille jævnligt.
Skrevet af This is Anfield
Der er i øvrigt kommet en Manchester City tråd haha…


Jeg overvejede kortvarigt en karriere som influencer i tråden. Jeg droppede det hurtigt igen… Frygten for at mit indlæg ville være det eneste nogensinde var for stor.

Men jeg kan se at du fik skrevet først :D
Skrevet af Hasse1983
Jeg kunne ikke stå for muligheden for at være firstmover!! Haha… City tråden kan stikke helt tror jeg.
- men lad os nu se om der overhovedet kommer gang i den:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Sidst der var en City-tråd, imploderede den til sidst.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Dato’er er nu på plads til CL, vi starter hjemme mod AC Milan :

Liverpool´s CL Fixtures (all 8pm)

Liverpool v AC Milan, Wednesday September 15

Porto v Liverpool, Tuesday September 28

Atletico v Liverpool, Tuesday October 19

Liverpool v Atletico, Wednesday Nov 3

Liverpool v Porto, Wednesday Nov 24

AC Milan v Liverpool, Tuesday Dec 7“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af wai41660
Ynwa; du skal skifte navn til ynwa97
Skrevet af This is Anfield
City tråden kan stikke helt tror jeg.


Alt har jo sin start. Men potentialet for en hurtig afslutning af festen er da til stede.
Skrevet af AHUJ
Godt at se flere herinde, der begynder at være bekymret over manglende nyindkøb. Vi mangler i bredden ift konkurrenterne.
YNWA
Skrevet af MølBarRu
Lige så snart transfervinduet lukker så bliver Keita lyskenskade i en håndfuld uger, Matip muskelskadet i en håndfuld uger. Man ved bare det sker og så er vi tilbage ved de samme skal spille konstant for bredden er væk. Forskellen fra sidste sæson til denne er så bare at alle andre har fyldt truppen ud til bredden.
Jeg kan sagtens frygte at top 4 kan blive svær for Liverpool hvis ikke der bliver hentet noget i næste uge. Leicester og især Spurs med Kane vil være alvorlige udfordrere til top 4.
annonce
0