Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jesse Pinkman
Hent Fowler, så han kan træne skud på mål med Suarez ;)
DIAZ MIO!
Skrevet af 61
Rory smith The Times, suggests we have knocked 450k per week off the wage bill. Small consolation, very small. Approx 23 million a year, if true.

EDIT:

ESPN are reporting that Fulham wanted a greater fee from Liverpool than they accepted from Villa and Spurs. They punished us.

Liverpool FC & Trabzonspor!
Skrevet af Stodderkongen
Suarez, Borini, Yesil, Morgan - er det de angribere i har i truppen? Eller er der flere?

Ser det ikke rimelig tyndt ud, hvis nu FA skulle lave justitsmord på Suarez igen?
http://goonertalk.com/wp-content/uploads/2011/03/x610.jpg
Skrevet af rozzer
Måske FSG også skulle lade være med at lade praktikanter skrive på deres hjemmeside. Især ikke når Fulham på dette tidspunkt ikke havde modtaget et bud på spilleren, fra LFC.

From doubters to achievers.
Skrevet af lindkvist
Rolig, vi har kun en angrebs plads og så er 3, 4 angribere ikke voldsomt ringere, udover det har vi stadig pachecho hvis det går helt galt!
Skrevet af Sten_H
Problemet er vel at 3 af de 4 angribere er totalt uprøvede når det gælder Premier League.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Stodderkongen
Men hvem af dem skal score målene?

Sidste sæson var Suarez den mest scorende. Derefter fulgte Gerrard, Carroll og Bellarmy, med Maxi og Kuyt lige efter.

Af dem er vel kun Suarez og Gerrard tilbage?
http://goonertalk.com/wp-content/uploads/2011/03/x610.jpg
Skrevet af BoJangles
Det er håbløst. Jeg tror vi skal være heldige, hvis vi ender højere end sidste år. Tror vi skal kæmpe for at komme i top 10.

Men jeg er trods alt glad for at vi ikke smed penge væk på at hente Dempsey. Han er langt langt langt fra at være på niveau med Carroll. Og der er ingen gensalgsværdi i ham, så hellere give vores unge talenter chancen.

Men lad os håbe vi kan holde os højt nok oppe til at komme i EL næste år og så håbe at Rodgers på det tidspunkt har fået os nok spillet sammen, så vi kan være med længere end gruppespillet.
Skrevet af toyota.22222@hotmail.com
Saa Liverpool har ikke hentet nogen? virker underligt at smide Carrol ud saa..

Men lad os se, tror dog ikke liverpool faar 4ere pladsen
Skrevet af lindkvist
Jeg kan godt forstå at nogle fans er skuffede, men hvis man(Liverpool) mente, hvilket man åbenbart har, at prisen var for høj til det man ville betale eller kunne betale, så er det fornuftigt at trække sig ud.

Læste på en engelsk hjemmeside at liverpool nu sparede 450.000£ om ugen i lønninger efter det har vindue, det svare til cirka 23,4 mio£ om året, som man så måske kan bruge til næste sommer.
Rodgers har altid sagt at det ville tage tid, og jeg syntes faktisk han har lavet nogle gode handler i dette vindue.

Tror at en realistisk placering, vil være 5-6. Dette er selvfølgelig hvis vi siger at vi spiller konstant og ikke svinger så meget i præstation som sidste år, vi må bare erkende at vi er et eller to skridt bagefter klubber som Chelsea og Manchester klubberne, måske endda også Tottenham.. (syntes ikke Arsenal ser så skræmmende ud, endnu i hvert fald)
Skrevet af JohnnyDrama
Let´s break it down position for position som er en del af 1. holdstruppen eller boblere.

Målvogter
1. Reina 2. Jonesy

Højreback
1. Johnson 2. Kelly 3. Young Flanagan

Venstreback
1. Enrique 2. Downing? 3. Johnson? 4. Young Robinson

Centerforsvarer
1. Agger 2. Skrtel 3. Coates 4. Carra 5. Wilson 6. Kelly?

4 pladser og en del spillere så burde været dækket godt ind.
Forsvaret er godt dækket ind men venstreback kan blive et problem hvis ikke Enrique aflastes da det var bl.a. skylden i en dårlig forårssæson for ham. Han havde vidst næst flest minutter kun overgået af Skrtel.

Defensiv midt
1. Lucas 2. Sahin 3. Allen

Central midt
1. MBE 2. Allen 3. Sahin 4. Shelvey 5. Henderson

Midtbanen ser nogenlunde solid ud. Får man 2-3 skader + karantæne i midten bliver det svært. Man har reelt 6 spillere om 3 pladser og det vil i for sig altid godt.

Angrebet
1. Suarez 2. Borini 3. Assaidi? 4. Sterling? 5. Downing? 6. Joe Cole? 7. Morgan 8. Yesil/Suso/Pachecho osv.

Uden tvivl der hvor vi svækket mest. En angriber som kun kan finde ud af at score på umulige chancer og en angriber som ikke har scoret endnu og en 17-årig kantspiller.
Hvis Suarez bliver skadet så bliver man næsten nødt til at bruge MBE som angriber.

Umiddelbart et hold som kan klare 4-8 plads alt efter hvordan det går. Kan spille lige op mod de forsvarende mestre eller tabe for hårdt til nedrykningskandidater. Spændende at se hvordan det ender.
Skuffet over at man ikke finder en angriber med men hvis man stadig må leje spillere kan det måske være en mulighed.

Det vigtigste for mig er at se at spillet kommer til at fungere. Det er alfa omega for mig. Få implementeret tiki taka fodbold og så tage den derfra. Resultaterne skal selvføgelig hænge sammen men selv hvis man får ligeså mange point som i sidste sæson vil jeg ikke være lige så skuffet hvis fundamentet for det spil der skal leveres fremover er på plads.
Til folk som siger "åhh nej 12. plads here we come" osv. Grow a pair. Seriously. Grow a pair.

Edit:
Noget jeg synes er grinagtigt er at først brokkede folk sig over overpris. Nu fordi man ikke vil betale overpris. I mean for ducks sake hvad med at lade forretningen køre forsvarligt.
YNWA
Skrevet af redman666
Forretningen fejler hvis ingenting, store sponsor aftaler med trøjesponsor og adidas blev skiftet ud i en rekord aftale og der er kommet flere nye sponsore ind.

FSG har fejlet big time, hvis de tror de kan køre discount forretning i PL, den holder ikke, vi kan aldrig nogensinde komme forbi city, united eller chelsea med så lille en trup og selv spurs og gunners har meget stærkere trupper.


Så hvad går vi efter? At bygge stille og roligt op i de kommende år, jo den er sq fin nok, snart ejes alle de andre klubber af flere milliadære der os køber stort ind og så skal vi slås om en 8 plads, FGS duer ikke til PL, og jeg håber de sælger hurtigst muligt.
Manch - Gunners - Chelski = 4 Cl Liverpool = 5 CL Manch 19 + 3 = 22 Liverpool 18 + 5 = 23
Skrevet af RedRedRed
@JohnnyDrama: Jeg deler dine synspunkter langt hen ad vejen. Mener at vores start11 som jeg forventer den kommer til at se ud, faktisk ser ret stærk ud.

_______________Reina

Johnson___Skrtel___Agger___Enrique

_______________Allen

________Gerrard____Sahin*

Borini____________________Assaidi**

______________Suarez

*I fraværet af Lukas, ser jeg dette som den ideelle midtbane. Når han bliver klar igen, tror jeg der bliver rokeret en del på midten.

**Sterling vil få rigtig mange kampe denne sæson, efter han virkelig har bevist sig selv. Men vi skal også passe på, han er stadig utroligt ung.

Som sagt, synes jeg dette ser ret ok ud, og vi har da også nogle ok squad-players, som helt sikkert vil få chancen i de nationale cups + UEFAcuppen.

Så kan vi holde os nogenlunde skadesfrie, er jeg sindig optimist, og glæder mig bare til at se hvor langt det kan bære os. :-)
| Don\'t be afraid of the dark |
Skrevet af RedPoppy
Vi må jo bare gå tilbage til de gamle dyder, og satse mere på vores ungdomsspillere. Det synes jeg også har manglet de seneste år.

Jeg synes dog det er ligeså grinagtigt at folk prøver at lave sammenligningen med "dem der sagde sidste år at det var dårligt at vi ikke betalte overpris, siger nu at det er for dumt vi ikke gør det".

Det er der vidst ingen der siger. £10m ville også være alt for meget for Dempsey. £5-6m? No way. Især ikke når det ikke var mere end ca £1m som skilte parterne. Hvad der gør det endnu værre er at han skifter til en direkte konkurrent.

Det gør det ikke til overpris, men direkte dumt ikke at slå til. Hvis vi havde betalt den million, havde vi signet en god spiller, til en fornuftig pris, og undgået at vores konkurrenter fik ham. Det er jo logik for burhøns.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af 61
Problemet er vel at Fulham ikke ville give ham til Liverpool for den ene million, de ville "straffede" os på den måde.

Taget fra ESPN:

ESPN understands that the fee required by Fulham from Liverpool for the American was higher than that of Villa and also Spurs, who signed him for £6 million.
Liverpool FC & Trabzonspor!
Skrevet af RedRedRed
Ja RedPoppy, sidder lige nu med følelsen af at vi er ved at begå samme fejl som Arsenal i mange år har gjort. Blive for stædige og ikke være villige til at bruge bare lidt penge på spillere. Se hvad det har bragt Arsenal, ingen titler i hvad? 8 år efterhånden?
| Don\'t be afraid of the dark |
Skrevet af lindkvist
Jeg kender absolut med Yesil, har aldrig set ham spille, men efter jeg har kigget på hans statistik (ja det er misledende) så virker han da til at killer instinct foran mål. Det er selvfølgelig også på et lavere niveau en PRL men altså man skal ikke sige at han dårlig før man har set ham, men altså helt klart en spiller til fremtiden, som måske kan komme ind og spille den samme rolle som sterling i angrebet !
Skrevet af JohnnyDrama
Jeg synes det er grinagtigt at man skal være villig til at betale en mio mere end de andre klubber.
F*** Fulham for at være så beskidte at kræve mere fra os fra de andre. Det er deres ret men umiddelbart ikke fair holdning.
Og DET gør det til overpris. Uanset hvordan man vender og drejer den.
YNWA
Skrevet af Fribytter
Jeg kan da i den grad godt forstå, at Fulham bliver en smule fornærmede over, at LFC taler om en spiller i pressen, og at FSG på deres hjemmeside antyder, at han allerede er skiftet, når LFC venter med at byde på ham indtil sidst i vinduet.

Men vi ved jo ikke, om det er sket. Ben Smith hævder, at FSG ikke gad betale mere end £4 mio. for Dempsey pga. alderen, men gerne ville betale mere for en yngre spiller. I så fald kan man jo undre sig over, at Rodgers ikke havde nogle alternativer til Dempsey.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af 61
Skal fandme se Westham nu!
Carroll får sin debut allerede i dag.
Liverpool FC & Trabzonspor!
annonce
0