Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Du kan ikke sammmenligne Ian Rush og Torres og deres situationer. Rush spillede på et af de absolutte bedste hold i verden dengang. Han ville gerne prøve et udlandseventyr og det kan man ikke fortænke ham i. Torres ville til en klub, der kunne være med i den absolutte europæiske top og det mener han så ikke at Liverpool kan. Hvad skulle være lavet om på det nu?
Torres var ligesom os - utilfredse med brudte løfter, Rafas fyring, Mascheranos afgang mv. Han ville ikke spilde sine bedste år i en klub, som spænder ben for sig selv - og det kan man vel forstå ligeså vel, som at Rush vil til Italien. Måske faktisk i langt højere grad.

Uanset - så ønskede Rush sig væk. Torres det samme, og begge er velkomne, hvis de fortryder deres ønsker, spørger du mig. Rush gjorde. Torres gør hvis han vil tilbage. Dalglish har for længe siden sagt han var velkommen, og hev Rush-sagen frem. Man skal ikke være stivnakket, og ikke kunne tilgive.

Ian Rush har altid været tro mod Liverpool og ville ikke skifte til en direkte konkurrent
Torres var også tro mod LFC - indtil han ligesom Rush ikke var det mere. På et hold med brudte løfter, manglende resultater, underlig trænerfyring, underlig træneransættelse. Og vi valgte selv at sælge ham til Chelsea for et rekordbeløb. Noget vi vist har gjort et par gange eller tre nu på kort tid. Havde vi solgt Mascherano til City frem for Barcelona, var vi måske ikke blevet snydt for en masse penge.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Så så jeg heller Torres og Suarez.. ;-)
Carroll giver en dimension som ingen af de to har. Men der er ikke noget i vejen for at have 3-4 gode angribere, og gerne så pas forskellige, at vi kan løse forskellige problemer, alt efter modstander. Der bør være rigelig med spilletid til alle. Især hvis det bliver europæisk næste sæson.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af AlstrupLFC
Jojo, men Carroll er en dyr herre, noget som jeg bl.a. læste for nogle dage siden på Onside.dk; http://onside.dk/nyheder…a-liverpool
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
1. Villas-Boas har fundet hvad der giver point lige nu, udfra devisen, "don´t change a winning team". Ja, indtil det ikke gør, og så tør man mere skifte, som selv kom på at skifte om på noget som ikke var optimalt i den givne periode.

2. Ja, det gør. Problemet er bare, at Torres er tiltænkt nutid og fremtid, hvorimod folk som Drogba, på vej mod enden af sin karriere. Så pt kører Villas-Boas konstellationer som ikke er det man skal bygge videre på. Han har hevet folk frem fra bunken, som har været i klubben længe, og er samspillet. Og derved handler det nok mere om et "nødvendigt unde", end at det skal ses som at Villas-Boas anser Torres som tertiær og på vej væk.

3. Hvilket kan betyde, at Villas-Boas sætter Torres på næste gang. Fordi det er nu engang ham som man vil satse på, og ikke Drogba - på den lange bane.

4. At du pludselig forstår problematikken i, hvorfor Torres holdes på bænken, og ikke et resultat af at Villas-Boas har mistet tålmodigheden. Tillad mig at tolke du var uenig med "Man er jo nødt til at have in mente at Villas-Boas er presset. For presset til at lade Torres spille sig ind og op i hierakiet på nuværende tidspunkt.". Hvorefter du nærmest gentager hvad jeg har sagt.

5. Det kommer an på, om alternativerne fungerer bedre. Man giver 50+ mil pund, som har bevist sit værd tidligere lang snor. Især når de har bevist det i selvsamme liga. Og Torres er en verdensklasseangriber(en klassificering jeg ikke udvander). De har blot endnu ikke magtet at få det frem i ham. Præcis som vi har fejlet med Carroll. I begge tilfælde, har ingen af de dyre spillere været på hold, hvor alting klikkede mellem folk. Med mindre Torres selv ønsker sig væk, så bliver han nok ikke solgt til sommer. Ellers står Chelsea uden Drogba, Anelka og Torres på én gang. Derudover er det nærliggende at en ny angriber heller ikke slår til med det samme, og så kan han opleve præcis det Torres oplever; dårlige præmisser til at spille sig ind, på og op.

6. Nu er Torres sydeuropæisk, tiltænkt start 11´eren. Drogba giver fysik og hovedstødstyrke, og derfor vil man finde en erstatning til det, hvis man ikke allerede har det i Lukaku. Torres er røget på bænken. Det kan en ny også. Også en til 40 mil pund.

7. Jeg går ud fra du projicerer dine blog tanker her, men jeg læser nok dit blog indlæg ved lejlighed. Det kan synes uretfærdigt at Drogba bænkes og Torres sættes ind, men det er nu den overgang man har forestillet sig - uanset, så Torres kan blive lige så samspillet med kammeraterne, som Drogba er med dem han har samarbejdet med i årevis. Lidt ligesom at Carroll er tiltænkt en fremtid i LFC, mens Bellamy er på lånt tid.

8. Der er ikke råd til at have ham spillende hele tiden, fordi han og konceptet ikke er helt på plads. Dertil at sige han skal sælges er noget andet. Alt andet lige, så er Torres en verdensklassespiller, som Chelsea ikke har fået igang. Det samme kan være gældende med den næste. På sin vis, foreslår du at Roman i princip hiver 40-50 mil pund op til angribere, til at afløse dem som ikke slog til, når problemet ikke kun ligger hos angriberen, men også at manager har fejlet i at få det til at fungere. Og der skal immervæk noget til at erkende at alle muligheder er udtømte, når man har givet 50 mil pund for en spiller, og havde tænkt han skulle være cool-kaj på holdet, så man ikke længere skulle tænke over dette aspekt.

9. Man udtømmer alle muligheder, før man sælger med kæmpetab, og står i en lignende situation som inden man foretog købet, og skal til at genskabe hele processen igen, i håbet om at en ny dyr investering slår til. Hvis man ikke kan få en af verdens bedste, og en som har vist sit værd fra dag 1 i PL i en anden liga-klub, til at virke, så gør man noget galt. Det skal man rette. At gøre som du foreslår, så kan man hurtig købe sig fattig. I fodbold må man væbne sig med noget tålmodighed. Især med brikker som man har anset som front figur. Lige nu fungerer Torres ikke, fordi han ikke spiller konsekvent nok. Meget lig Carroll, som selv i sin force har mistet noget pondus - ja, selv i forhold til tidligere på holdet.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Jojo, men Carroll er en dyr herre, noget som jeg bl.a. læste for nogle dage siden på Onside.dk; http://onside.dk/nyheder…a-liverpool
Tilgengæld får Carroll ikke nogen voldsom ugeløn. Formodentlig lavere end både Suarez og Torres. Men det er da klart det koster at have en god alsig trup med mange kompetente emner. Vi har jo ligesom prøvet at have en noget svagere bredde.

Der ligger vist heller ikke noget i vejen for at alle tre kan spille samtidigt.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af D.B.R. ©
Torres når aldrig samme legende status som Rush, og vender næppe tilbage til klubben.

Rush ville prøve udlandet efter at have vundet stort set alt med klubben, Torres vil prøve at spille med om mesterskabet, og mente ikke han kunne det i LFC.

Det er imø ikke helt samme bevæggrunde, hvorfor jeg har svært ved at se Torres vende tilbage.

Rush faldt ikke til i udlandet, og var naturligvis velkommen tilbage. Det tvivler jeg stærkt på Torres vil være generelt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Jeg fik ikke set kampen i dag, men 0-2 på Villa Park er bestemt godkendt.

Hvordan fungerede midtbanen? Kan forstå på forskellige medier, at Shelvey spillede godt.
Skrevet af RedPoppy
Jamen altså jeg kan sagtens se din pointe BIF. Du kan også sagtens have ret, men det kan vi begge jo kun gisne om, da ingen af os ved hvad de sker på de indre linjer.

Men jeg tror bare ikke Torres vil få så lang snor når han får chancen, for igen han har altså fået en masse chancer. Nu er det Chelsea han spiller for, og ikke Wigan. Han er heller ikke i den situation at han har leveret før, og bare er inde i en måltørke. Han har set meget ukomfortabel ud i rigtig mange af de kampe han har spillet for start, om det skyldes selvtillid, at han ikke er tilpas på holdet, eller om systemet ikke passer til ham tør jeg ikke spå om, men det er tydeligt for alle og enhver at han slet ikke leverer hvad man ved han kan.

Kort og godt, jeg er enig med dig i meget af det du skriver, fordi jeg har ærlig talt ikke nogen modargumenter til det. Du kan sagtens have ret at AVB agerer som han gør fordi han vælger den sikre løsning, men uanset hvad så tror jeg ikke at Torres bliver i klubben hvis han stadig er bænkevarmer til sommer. For han skal som du siger nok få chancer, men jeg tror også at hvis han ikke griber den, så udløber tålmodigheden hos Abramovich.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Torres når aldrig samme legende status som Rush, og vender næppe tilbage til klubben.
Så det er kun legender som Rush, der skal tilgives?

Rush ville prøve udlandet efter at have vundet stort set alt med klubben, Torres vil prøve at spille med om mesterskabet, og mente ikke han kunne det i LFC.

Det er imø ikke helt samme bevæggrunde, hvorfor jeg har svært ved at se Torres vende tilbage.
Ingen har sagt det er de samme bevæggrunde, men at bottomline at begge ville væk. Torres havde derimod en meget plausibel årsag til at være utilfreds med tingenes tilstand. Ligesom Rafa havde det.

Skal jeg læse det som at det er utilgiveligt, at Torres ønskede sig væk, mens det er okay at Rush ville det? Og det kun var okay, at Rush fortrød sin beslutning, men ikke Torres? Rush smuttede til Juventus. Du ved, dem som vandt på Heysel stadion. Dengang, det var ganske attraktivt at spille i Italien kontra England.

Rush faldt ikke til i udlandet, og var naturligvis velkommen tilbage. Det tvivler jeg stærkt på Torres vil være generelt.
Og så er vi ved kernen af mit spørgsmål, hvorfor er Torres ikke det?

Det er her du skal ifylde din årsag til at mene som du mener.
&#1641;&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#1782; “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Jamen altså jeg kan sagtens se din pointe BIF. Du kan også sagtens have ret, men det kan vi begge jo kun gisne om, da ingen af os ved hvad de sker på de indre linjer.

Men jeg tror bare ikke Torres vil få så lang snor når han får chancen, for igen han har altså fået en masse chancer. Nu er det Chelsea han spiller for, og ikke Wigan. Han er heller ikke i den situation at han har leveret før, og bare er inde i en måltørke. Han har set meget ukomfortabel ud i rigtig mange af de kampe han har spillet for start, om det skyldes selvtillid, at han ikke er tilpas på holdet, eller om systemet ikke passer til ham tør jeg ikke spå om, men det er tydeligt for alle og enhver at han slet ikke leverer hvad man ved han kan.
Sandsynligvis er det en kombination af mange ting; Torres fortrød hurtigt, han kom ikke til klubben med selvtillid i bagagen, men frustration, forkert brug, der er en transition i Chelsea mellem spillere, ny manager - en række af en del managers over få år. Og så er vi også ved det evige spørgsmål i Chelsea; skal det være taktikken, der tilpasses spillerne, eller spillerne der tilpasser sig taktikken.

Kort og godt, jeg er enig med dig i meget af det du skriver, fordi jeg har ærlig talt ikke nogen modargumenter til det. Du kan sagtens have ret at AVB agerer som han gør fordi han vælger den sikre løsning, men uanset hvad så tror jeg ikke at Torres bliver i klubben hvis han stadig er bænkevarmer til sommer. For han skal som du siger nok få chancer, men jeg tror også at hvis han ikke griber den, så udløber tålmodigheden hos Abramovich.
Villas-Boas vil formentlig ikke være lige presset hele tiden i sæsonen, og tingene vil også falde på plads(forhåbentlig for Villas-Boas), og derved vil det være nemmere for Torres at spille sig ind. Og med kampform - også mål og topniveau.

Hvis han er bænkevarmer til sommer, og Villas-Boas stadig er manager, samt at Drogba tager et par år mere i klubben, og man får et tilpas lukrativt bud på Torres, så kan det være man vil sælge Torres. Chancerne for et lukrativt bud på en Torres, der på det givne tidspunkt, ikke have præsteret topniveau i 24 måneder - er ikke særlig store. Man har vist til sommer, Torres 4 år endnu på kontrakt. Han har år i sig.
&#1641;&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#1782; “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af D.B.R. ©
Så det er kun legender som Rush, der skal tilgives?

Nej, siger jeg det da?

Skal jeg læse det som at det er utilgiveligt, at Torres ønskede sig væk, mens det er okay at Rush ville det?

Måske ikke decidere utilgiveligt, men mindre acceptabelt.

Rush smuttede til Juventus. Du ved, dem som vandt på Heysel stadion. Dengang, det var ganske attraktivt at spille i Italien kontra England.

Nu ikke så dumsmart, jeg er gammel nok til at, jeg så den kamp, og dengang også fulgte holdet tæt, så tæt som det nu var muligt uden internettets lyksagligheder.

Og så er vi ved kernen af mit spørgsmål, hvorfor er Torres ikke det?

Det er naturligvis kun en fornemmelse, men jeg tror ikke Torres har samme store stjerne hos flertallet af tilhængerne som Rush fx. havde.

Du mener måske, at langt de fleste LFC-tilhængere gerne så ham vende tilbage?

Det er her du skal ifylde din årsag til at mene som du mener.

Ja, du er bare dygtig.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Razz
Nu betyder måden man skifter på vel også noget for renoméet og den efterfølgende tilgivelse ?

Det ville undre mig meget, hvis Liverpool-fans ville byde Torres velkommen med åbne arme.Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Nej, siger jeg det da?
Det lyder sådan. Hvorfor ellers nævne at Rush var en legende, som årsag, og efterfølgende siger du at Torres næppe ville få lov. Så er der vel en sammenhæng.

Måske ikke decidere utilgiveligt, men mindre acceptabelt.
Du lød meget definitiv omkring at Torres ikke ville få lov.

Nu ikke så dumsmart, jeg er gammel nok til at, jeg så den kamp, og dengang også fulgte holdet tæt, så tæt som det nu var muligt uden internettets lyksagligheder.
Det er jo det jeg ved. Og jeg gjorde opmærksom på at det ikke helt var så uskyldigt at Rush bare ville prøve noget andet, som du fremlagde det. Lidt ligesom at Keegan tog til tysk fodbold.

Det er naturligvis kun en fornemmelse, men jeg tror ikke Torres har samme store stjerne hos flertallet af tilhængerne som Rush fx. havde.
Nok ikke.

Du mener måske, at langt de fleste LFC-tilhængere gerne så ham vende tilbage?
Nej, men jeg regner heller ikke med at Kenny spørger fan-grupperne først. Men vi kan jo starte med at finde ud af hvad folk her synes, og tror ville ske hvis Torres fortrød og ønskede sig tilbage.

Ja, du er bare dygtig.
Det er vel klart jeg ønsker en uddybelse, og gerne din egen holdning. Tag det som et kompliment frem for en hån.
&#1641;&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#1782; “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Nu betyder måden man skifter på vel også noget for renoméet og den efterfølgende tilgivelse ?
Og baggrund.

Det ville undre mig meget, hvis Liverpool-fans ville byde Torres velkommen med åbne arme.
Det er menneskeligt at fejle, og man kan til stor del forstår hans frustrationer. Det var vi selv, og Mascherano og Rafa ligeledes. Hvis han fortryder sit skifte, og hvis han var brugbar for os, at vi burde tage imod ham med åbne arme. Han har været en klassespiller for os.

Han græd da han snakkede med Kenny. Han har været smådepressiv siden han forlod klubben, frem for at stråle af glæde over skiftet. Der er store tegn på, at han angrede med det samme, men det var gået så hurtigt.

Han har været med til at forsvare Rafa, holdet, opfordret til at der skulle købes bedre ind, så der ikke var rovdrift på ham og Gerrard. Han har været klart LFC-mand - ja, indtil Rafa blev fyret, og elendighederne fortsatte... Af en ikke-brite, så har han været meget Liverpool spiller, og gav alt han havde i sig. Det tæller meget i min bog.

Jeg forstod ham godt, og jeg havde tilgivet ham med det samme. Men nu er jeg heller ikke en som render rundt og kalder folk judas osv. Hverken Torres eller Owen, men ønsker dem alt held og tak for hvad de gjorde i klubben.
&#1641;&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#1782; “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af D.B.R. ©
Og jeg gjorde opmærksom på at det ikke helt var så uskyldigt at Rush bare ville prøve noget andet, som du fremlagde det

I modsætning til Torres, kan en del af pokalerne der blev vundet tilskrives Rush, hvorfor der alt andet lige var god forståelse for, at han ville prøve noget nyt. Dengang var der ikke så mange, der prøvede udlandet. I hvert fald ikke i samme omfang som i dag, her tænker jeg generelt, og ikke kun britiske spillere.

Nej, men jeg regner heller ikke med at Kenny spørger fan-grupperne først

Naturligvis ikke, men mon ikke alligevel der lyttes lidt til jungletrommerne indimellem.

Det er vel klart jeg ønsker en uddybelse, og gerne din egen holdning. Tag det som et kompliment frem for en hån.

OK...
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
I modsætning til Torres, kan en del af pokalerne der blev vundet tilskrives Rush, hvorfor der alt andet lige var god forståelse for, at han ville prøve noget nyt. Dengang var der ikke så mange, der prøvede udlandet. I hvert fald ikke i samme omfang som i dag, her tænker jeg generelt, og ikke kun britiske spillere.
Det gør det vel mere uhørt, at det var usædvanligt. Der er ikke noget odiøst i at skifte klub i dag. Men forstår da også Rush. Men faktum er, at han ville væk. Forstår du ikke Torres?

Uanset, så ændrer det ikke på at han ville væk. Og senere fortrød, og var velkommen. Alle, der vil til LFC bør være velkomne, hvis de er gode nok.

Naturligvis ikke, men mon ikke alligevel der lyttes lidt til jungletrommerne indimellem.
Nej, ærlig talt ikke. Hvorfor skulle de? Vandene er delte. Hvis de synes at Torres ville være den rigtige, så vælger de ham. Desuden er de fleste fans udstyret med selektiv hukommelse og skifter mening som vinden - alt efter succes. Hvis Torres blev LFC spiller igen, så ville det da også være underligt hvis LFC-fans buede af ham. Derudover, så agerer mange fans på følelsesregistret, frem for det rationelle. Som manager, må man kigge mest til det sidste.

Sidst, men ikke mindst kan jeg vel hive denne frem igen: "Dalglish har for længe siden sagt han var velkommen, og hev Rush-sagen frem.".
&#1641;&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#1782; “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Razz
Såvidt jeg husker ville Liverpool også sælge Rush, da man manglede penge.

Derudover nævner nogen det som en del af helingsprocessen efter Heysel.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Berger
Razz
Der er du galt på den. Ifølge Dalglish` biografi var det alene Rush der ville afsted - intet andet. Klubben så ham helst blive. rent faktisk ville Rush afsted året forinden, men man overtalte ham til at fortsætte og heri var der så en "gentlemen agreement" og solgte ham derfor til Juventus.

Helingsproces - nu way. Juventus er jo ikke ligefrem kendte for, at tilgive. Det troede jeg at du vidste bedre end mig. Man sælger da ikke sin ubestridte målræv for, at glatte ud.
Skrevet af Razz
OK, den viden havde jeg ikke. Jeg burde måske læse den biografi.

Hvad med det md helingsprocessen efter Heysel. Det anføres uden kilde på Wiki.

Står der noget om det ?
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Berger
Razz
Jeg rettede mit indlæg efter, at du havde svaret.

Jeg mindes ikke noget om helingsprocessen i bogen.

Bogen er ok og kan snildt anbefales, men det er nu mere fordi, at det er Dalglish. Alle andre af den slags bøger er generelt middelmådige, men Dalglish er speciel og der kommer nogle gode passager i bogen. Den kan vel efterhånden erhverves for £ 10 på den god dag.
annonce
0